World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legfelsõ az!
Én nem a 6 kerekes tankról beszéltem!Ismeritek JSP van-t?Annak van a cobra 11-ben páncélos valtozata.
Szildramor
A MAN bisz editcarjat udahatom neki?? 😊 az amúgy is eléggé keményre sikerült 😄

Szildramor
Fix kerékkel talán nem annyira csuyna-. Majd azt képzeljük hozzá hogy hegymászás közben bukkanónál az a kerék sárba sülyedt 😄 De van nekem egy orosz is 4 kerekes. Kicsit kisebb mint ez- szerintem a fixkerék nem fog minket zavarni autópálya takarítás közben 😊 És még ne jöjjön a wr3 mert akkor új gépet kell vegyek 😄

ChuckyHUN
BW motorral jöhetne a WR3😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rezs

ha nem ez, amit át akarsz rakni akkor nem szóltam...😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Nem lesz szép mert az 3tengelyes. (!) Az editcar sajnos csak két tengellyel birkózik meg. A 3.pár kereket vagy fixen kell rögzíteni vagy a driverhez kell hozzácsapni de egyik sem az igazi...

Remélem egyre gondolunk

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
munkát akart lenni 😄 picsába nem férek a billentyûzethez 😊

Szildramor
1 megfogod a mappát és átteszed wr2 addon cars mappába. 2 Keresel egy nyitott editcart megnyitod és átírod a mappa nevére 3 ma mappában a textures mappához hozzáteszel még egy _pc végecskét és drivernél is ugyanígy. 4 elindítod a gémet és benn lesz de összevissza színû, de már van egy tankod 😄 5 leszeded a ptxtool t és az mtKitet -> és a többit majd msn en 😊 jó munát!

Inkáb itt
Szildramor
el hát 😄 Majd gyere át hwrmt-re és megírom 😊

Ezt bõvebben el tudnád magyarázni?
Szildramor
elvileg csak át kell tenni és egy editcart tenni alá azzal a névvel és megy. Most tettem át 2 suprat. Texturáknál ki kell törölni a maszkolást néhol de elég egyszerû 😊

Valaki nem tudná megcsinálni a Cobra 11 - Burning Wheels páncéautót mert a JSP van tökéletes alap?
gerge93
köszi mindenkinek majd utánna nézek

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
3.5 a király 😄

Csucsu2030

Ha az 5.5-ös verzióhoz kell valakinek aktiváló cucc,akkor dobjon privit!
A Standard Edition-höz is és a CAD Edition-höz is jó. 😉

Üdv,mindenkinek!

Mindkillers
Kicsit nem mûködik a linkelés a fórumban.Aki akarja úgyis kibogozza az amúgy mûködõ letöltést

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
[url=http://worldracing2.uw.hu/Deep_Exploration_v3<1>.5.10.1242_by_DVT.zip]http://worldracing2.uw.hu/Deep_Exploration_v3<1>.5.10.1242_by_DVT.zip[/url]

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
ohh F**k

Na mégegyszer

[url=http://worldracing2.uw.hu/Deep_Exploration_v3<1>.5.10.1242_by_DVT.zip]Deep_Exploration_v3.5.10.1242_by_DVT.zip[/url]

Mindkillers
[url=http://worldracing2.uw.hu/Deep_Exploration_v3<1>.5.10.1242_by_DVT.zip]Deep_Exploration_v3.5.10.1242_by_DVT[/url]

Ha ez segít valakinek,nekem ezzel van megoldva a v3.5.10.1242 deep.

Szildramor
Lejárt a próbaidõd szerintem. Nekem is ez volt DeepExel 😊

gerge93
Hellosztok! Lenne egy kérdésem, szal h miért nem tudok menteni deep explorationnal, mert vettem december elején új gépet és akkor még tudtam, de már akkor se jelezte ki h hány fokot forgattam pl felninél most meg aztán semmi. Elõre is köszi mindenkinek

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

LOL és 2 év alatt észre se vettem! XD kössz mindent!

Megyek suliba. Valószínû. Van másik autónk.

Rezs
Zmodelerhez nem kell plugin. Alapból képes 3ds-t és lwo-t is importálni. Csak a játék által használt .mox-ból kell .lwo-t csinálni az mtkit-el. Az lwo-ból pedig 3ds-t Lightvawe-el vagy Deep exploraton-el. A texturázás más tészta. Az általában nekem nem jut el a zmodelerig valamiért. De ha értesz a lightwave-hez vagy 3dsmax-hoz ott lehet dolgozni velük.

Szildramor
csá 😄 holnap mész suliba? vagy hogy lesz veletek ezután?

helló Narutó

A WR2 es mappában (Program files-Playlogic) van egy fájl 'MP Lounge 2'
az a netes játék.

Szildramor
Plugin???? Hát az meg minek? 😊 Simán lehet multizni: nem kell semmi külön cucc hozzá.

és lenne még 1 kérdésem! zmodeler plugint hol találok a wr2-höz?
csak azért mert már úgy 30 perce keresgetem!

szevasztok!

lenne 1 kérdésem ti hogy tudtok neten nyomulni valami progival vagy mi?
majd légyszi nyomjatok egy linket vagy a nevét ok?

köszi <#vigyor3>

Szildramor

*_* s15 spec.R

Rezs
Ugyanezt a kérdést a borg fórumán tedd fel (angolul).
Bár ott is elõbb olvass utána és aztán érdeklõdj, a nagy része le van írva.
The Borg - Fórum

Hello!!
Valaki megmondaná hogyan lehet mapot csinálni a játékhoz.
Köszi elõre is.
Hello!!
Szildramor

Norbee szavaival élve: újabb "rízskájha" gumifüstõléshez 😄

Rezs
odalett... Volna ha át nem küldöd annakidején.
most pedig visszaküldöm majd neked. 9után msnen. felõlem rendben

Mindkillers
Melyikre gondolsz? Amit régen elkezdtem? Mert az odalett a winyóval együtt... Msn ma este 9 után?

Szildramor
<#gonosz2>Mindenki vegye meg a játékot holnap délig, mert különben.....

arty
van demo, a boltban pedig 1800-2000ft a játék!

"vedd meg, hogy lehessen 3. rész"

😉

Forza.

Szildramor
most jutott eszembe: nem töltötök ám le minden kocsit és van sokszor hogy ha nem iagzán tetszik -> törlöm így 1000 fölött lenne már 😄 és a 360-al hoz effelejtettem odaírni hogy Ferrari 360 😊 TomWines pályákkal együtt ha kiadja végre meg Japán és Mexikó és Industrial zone-val együtt betegül kicsit talán még nõni fog a mérete pár gigával 😊

Szildramor
egy kis reklám a játékhoz: a mostani kocsiaim mennyisége 975 darab és ebben nincsenek benne a variációk és az 160-180 tartalék és így hogy nincsen fenn pálya és még nem adták ki hozza a Nürburgringet amit egy 360-al kb 8 perc alatt lehet befutni 26 Gigát foglal. Ha minden jól megy pár héten belül összeütjük az 1000-dik kocsit is 😄 25 db nem ügy

Rezs
Aztán ha megtetszik tessék MEGVENNI!

Csucsu2030
Hali! Mindent leírok neked is ma vagy legkésõbb holnap este priv.üz-be de most rohanok melózni. Hali!

Szildramor

>>> Drift videó az új fejlesztésrõl itt Nissan Drift Special v2

matyi0323
Hali, nekem is tudnál segíteni abban a dologban?
Egyébként mekkora gépigény kell?
Köszönöm.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Rezs
Rendbenvan örülök h nincs gáz. Biztosan beteg módon megy a kocsid azzal turboval.
Hogyne tudnál segíteni! pl ha van kedved fejezd be a BA3 fulltuned-et.

Szildramor
Kijavítottam a mûszerfaladat 😊 sõt az alfa TZ met is 😄 csíktechnika a király

Szildramor
Tényleg van 😄 csak külön höhöhö XD

http://www.zsiguli.hu/images/cikk99_ford_beepit1.jpg Mûszerfal.