World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ha nem ez, amit át akarsz rakni akkor nem szóltam...😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Remélem egyre gondolunk
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Ha az 5.5-ös verzióhoz kell valakinek aktiváló cucc,akkor dobjon privit!
A Standard Edition-höz is és a CAD Edition-höz is jó. 😉
Üdv,mindenkinek!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Na mégegyszer
[url=http://worldracing2.uw.hu/Deep_Exploration_v3<1>1>.5.10.1242_by_DVT.zip]Deep_Exploration_v3.5.10.1242_by_DVT.zip[/url]
Ha ez segít valakinek,nekem ezzel van megoldva a v3.5.10.1242 deep.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
az a netes játék.
csak azért mert már úgy 30 perce keresgetem!
lenne 1 kérdésem ti hogy tudtok neten nyomulni valami progival vagy mi?
majd légyszi nyomjatok egy linket vagy a nevét ok?
köszi <#vigyor3>#vigyor3>
Bár ott is elõbb olvass utána és aztán érdeklõdj, a nagy része le van írva.
The Borg - Fórum
Valaki megmondaná hogyan lehet mapot csinálni a játékhoz.
Köszi elõre is.
Hello!!
most pedig visszaküldöm majd neked. 9után msnen. felõlem rendben
Egyébként mekkora gépigény kell?
Köszönöm.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hogyne tudnál segíteni! pl ha van kedved fejezd be a BA3 fulltuned-et.