World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mivan gyerekek? Kihaltunk?😄

Szildramor
Norbee??? Tudnál csinálni nekem csak számlapot? Kellene ilyen kerek alap amire tudok nagyfelbointású képet is tenni. Szerinted a MAN busz alapját be lehetne tenni? eredetileg kör alakú csak lehet hogy túl nagy. Meg tudnád nézni mérete nem lesz e túlzottan mértenövelõ adatszempontból? Vagy más is jó csak kör alapú legyen. Elkõre is köszi

Szildramor
A Galantot majd NorbEE-tól kérdezd. Õ tette át 😊

oks köszi szépen !
van a könyvtárában egy mp longue 2.exe azt elindítod rámész felül hogy internet, várod hogy kijöjjön a listában egy szerver, rákatt+Join aztán ha jobboldalt zöld pipák vannak akkor alul hogy ready és vársz hogy indítsák 😄😄😄

csaó naruto milyen galantról van szó??:d és mondjátok már el nekem hogyan lehet multizni mert haverommal szeretnénk csak nem tudjuk hogyan kell megcsinálni és ahogy láttam ti mmár játszotok multiba . lécci segitsetek. elõre is köszi csaó
Szildramor
Oks 😊 Letölthetõ lesz Galant? Nem magam miatt mondom: nekem már megvan XD

Rezs
A Galantot kb 4 hónapja közösen késszé nyilvánítottuk. A MAN busz még várat magára.. nem sok idõm volt mostanában.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Norbee?? A Mitsubishi Galant és a Man busz mikor lesz kész? Kérték tõlem a próbaverziót de az engedélyed nélkül nem osztogatom.

Szildramor
Kicsit pánikrohama volt a digó kiscsajnak 😄 bááár ha belegondolok a harmadik kerékvetõnél én is kidobtam volna XD

kemszi2
az elsõ kerékvetõ után kib***tam volna a kocsiból😄
Szildramor
Hogyan kell megvezetni egy olasz lányt 😄 AJÁNLOTT VIDEÓ >> olaszul tudás növeli az élményt XD

Szildramor
Szildramor
hogyan? az a baj hogy tömöríti a feltett cuccot és szétbassza nemkicsit. ennél nem is de a másiknál totál homály. Volt egy oldal amit imádtam: Stage6 - kitûnõ minõség és 30 perces is meg letölthetõ vidik. Felvásárolták és megszüntették sajna 😞 túl jó volt....

Opelfan
Az nem gond ha kicsit pixeles, kijavítja a youtube!

Be kell írni az URL címsorba a cím mögé hogy &fmt=18 és máris éles a kép 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Szildramor
BMW drift két villogó között - sajna lerontja minõséget youtube

Szildramor
hogy kell videót linkelni beágyazva kis képként?? lenne két driftelõs videó WR2-es belsõ nézetbõl 😊

Szildramor
<object style='width:470px;height:406px;' width='470' height='406' type='application/x-shockwave-flash' data='http://www.myvideo.de/movie/'> <param name='movie' value='http://www.myvideo.de/movie/'/> <param name='AllowFullscreen' value='true' /> </object><br/><a href='http://www.myvideo.de/watch/' title=' - MyVideo'> - MyVideo</a>

Szildramor
elõrehoztuk a multit. Most lesz egy aztán nyoéckor is 😊 jelszó: hun - kocsik Santa's car és a Falcon lesznek.

Szildramor

Szildramor

- este multi és tesztelés. Ford Falcon australian. Akit érdekel privben jelezze 😊

Rezs
új jelszó: hun

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Mikulasbacsi - Ékezet nemkõõ 😄

Szildramor
Mikulás-multi indul 😄 jelszó " Mikulásbácsi " csatlakozás futam végén kb 2 percenként 😄 KITARTÁS!!! 😊

Rezs
Megjött a Télapó!

-=HWRMT=-

Szildramor
ez is kész van már 😊 3 verzió is van VW géppark vége felé

Willi Betz
Jah...akkor nem szóltam😊
Mondjuk aza VW Transporter se csúnya,ami az oldalon van.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Szildramor
ezt már Mindkiller megcsinálta csak a youtubra tette fel véletlenül 😄 Ikarus szárnyalása 😄

Willi Betz
Busz is lesz?😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Szildramor
Köszi a linket Danyr 😊 az elsõ Q7-esnek neki is estem XD

Szildramor
Még akarok mééég XD

Nesztek népek ittis van jónéhány model 😄

ITT is van egy pár szebb darab

Az kevés, ehez képest 😄
>>Katt<<

Szildramor
ingyenes modellek -> free 3D borgon találtam linket

Szildramor
baaaaaaz - ennyi kocsit modellvásár - enébeis: bankot kéne rabolni 😄

Szildramor
ha autót mutatsz: azt megbírálja Norbee, ha esztétikai alkotást mutatsz vagy emberi arcot: azt megbírálom én is. Nem értem mért veszhetnénk össze. Nem sokan értünk itt a masszaemberekhez. A poligonok száma az max totál programozói matekos agyaknak jelent felüdülést. Ez olyamn mint az egyik nyelvészprof suliban. Néha nagyon megörül egy két lingvisztikai akárminek de nem valószínû hoogy veszekedésbe keverednék vele mert 😄

SZilaJMaGGoT
köszi... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Szildramor
igazából nem vesztünk össze. Nem is volt közös pont 😊 További jó munkát

SZilaJMaGGoT
Remélem azért béke van... 😄

SZilaJMaGGoT
mind1... télleg hülyeség volt ezt így összehasonlítani, gondolhattam volna, h csak a vita lesz bõlele... XD

Szildramor
hát tetudod....

SZilaJMaGGoT
Az arc ugyanolyan technikával készült ahogy egy egy valódi arc lemodellezését is érdemes csinálni(igaz az plane-bõl indul szval az nem cylindrical...)... És amit már mondtam nem érzek motivációt automodellezésre, ha minden igaz a galériámba még megkell lennie egy elkezdett hiluxnak és egy elkezdett 180sx-nek, ami bizonyítja, h nemvagyok kõbuta, az idõtartammal meg most nemszállok vitába mert ahogy már mondtam nem érzek motivációt blablabla... A "versennyel" kapcsolatban a te igazad lép érvénybe miszerint nem érdemes organikus modellt egy autóhoz hasonlítani... Ha a részletességrõl van szó akkor pedig egyszerû a magyarázat, polykorlátok voltak szabva amihez tartani kellett magam, és sokszor nehezebb kis polygonszámmal szépet alkotni mint egy highpoly agyonrészletezett modellt készíteni...

Szildramor
ha csinálsz egy autót hiszek neked. Mûalkotásként nem tok hozzászólni és modelként sem mert nincs a masszaemberedhez összehasonlítási alap. Az "organikus modellezés nehezebb"-hez csak annyit fûznék hozzá: max bírálni nehezebb. Egy masszaember megformálása könnyebb mint egy igazi arcot megcsinálni bármilyen anyag és technika legyen is az. Csinálj holnapra egy Trabantot és akkor leveszem a kalapom és meg is taposom... de viccet félretéve: Norbee féle motor 3D-s munkához igazából egy masszaember nem versenytárs. És TomWinfanoknak meg ajánlom mostani irományát: "lassan kapható lesz a DVD ki nem adott modellekkel 😛

SZilaJMaGGoT
Jah és bocs az offért! 😄

SZilaJMaGGoT
Jah és az általam készített karakter is nulláról lett felépítve, a textúrák nagy részét is én festettem, egyetlen egy képet csórtam a cg-textures-rõl, de az megengedett... 😄

SZilaJMaGGoT
Ez egy half life 1-es modhoz készül/készült (leginkább pályázati/felvételi munka)... Nem is az a lényeg... Itt most nem a zombit(ami rothadó húsból és koszból van) és az a3-mas audit(ami fémbõl, üvegszálból stb. van), hanem mint 3d modellezést hasonlítottam, és ilyen szempontból egyenértkéû egy 2000-es polycount-ú autóval hiszen mindkettõt polygonok alkotják... Igazából csak unwrapping meg rigging/animating technika terén érdemes különbséget tenni organikus és egyéb modellek között... Más dolog, hogy valaki modellezés terén is az egyikbõl tehetségesebb, de azt is mondhatnám, hogy ref kép alapján egyformán egyszerû mindkettõ, sõt akár azt is, hogy az organikus modellezés nehezebb!?... 😛 (najó az utolsót csak viccbõl mondtam...) Ami igazán tisztelendõ és becsülendõ az autó modellek terén az a beltér amihez nincsen igazán jól használható referencia anyag, azt nagyrészt magától kell megalkotnia az embernek... Lényeg, hogy egy 2000 körüli poly részletességû autómodellt(most legyen szó csak a külsejérõl), meg egy 2000 poly részletességû karaktert tapasztalattól és hozzáértéstõl (szinte) függetlenül rövid idõn belül ellehet készíteni... Ember és autó modell között modellezési technikában lévõ különbség talán az, hogy embernél a jólbevált módszer, hogy mindent hengerekbõl érdemes formázni, még autónál box-ból vagy plane-bõl indulunk, bár emberi alakot ugyanúgy lehet az utóbbi kettõbõl is... De ez a "vita" inkább max topikba illene, és sem vagyok olyan nagy 3d zseni azért, hogy bárkit leszólhassak, csak a saját képességeimhez/szintemhez mérten próbáltam viszonyítani... písz 😊

Szildramor
a 3D részéhez nem tudnék hozzászólni. De egyet azért mondanék: ez egy valami. Örülök hogy szántál rá idõt. De hogy jön ez egy A3-as Audihoz és egy nulláról felépített autóhoz példaként? Szerinted van összehasonlítási alap? Rajzos bírálathoz annyit hogy ez inkább nem is tom - efekt vagy ilyesmi. Még bármi lehet belõle. Én ilyeneket szoktam rajzolni amihez tudnék bírálatot is írni

SZilaJMaGGoT
Ref kép alapján készült, szal anatómiailag elvileg helyesnek kéne lennie, ha rajztani szempontból akarod elemzni... 😄

SZilaJMaGGoT

Õ lenne az egy 2000-es polycount-al ami nekem mát mid-poly(bár sokan azt fogják mondani ez még low)... Bár ez itt egy kicsit off lesz szerintem, de te kérted... 😄