19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • csabóbp
    http://www.youtube.com/watch?v=UBZ5i15yVU8

http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2009.04.17.&377029
  • Rezs
    Tiberio-san kollégának köszönhetően letölthető innen.
  • Szildramor
    szegény nyuszi feje helyére ált a mamusz XD ezt nem hagyhatom annyiban

• Rezs
    pedig itt még jólnézett ki:)
  • Rezs
    (\(\
    nem ( -.-)
    o_(")(")
  • Szildramor
    (\(\
    ( -.-)
    o_(")(") hát nem aranyooos :D
  • aerolive
    engem is érdekelne :D
  • Szildramor
    Jippiééé :D
  • [HUN]FaTaL
    Küld el priviben please. :)
  • Rezs
    Csináltam belsőnézeT Fabiához. Majd msn-en keresgéljetek mert nem tudok feltölteni hwrmt-re.
  • Szildramor
    Annyi értelmes dolgot tudnék csinálni bazz de sajna tanulnom kell :D
  • Szildramor
    Akarnám én de nincs rá időm :(
  • gerge93
    szerintem ezt érdemes átteni, ha átakarod

Letöltés/ Download
  • Szildramor

- szép kocsi ez az RR Phantom, de nagyon nagy lett. A belső nézetét a kocsi közepére tette és a kerékméretéből látszik leginkább, hogy mekkora méretkülönbség van egy limuzin hozzá képest törpehörcsög. Kár hogy lezárta a modelt. Szép lenne egyébként. GTA-ból van szerintetek??
  • Bence00111
    Ez a kérdés megválaszolatlan marad :D
  • gerge93
    ezt igennek vehetem?
  • gerge93
    Tiger2 sikerült a konvertálásod?
  • zoliii
    Valaki légyszíves csinálja meg a régi és új Kitt-et a játékba! Nem lehet valahogy átkonvertálni a GTA San Andreasból? KITT Csak ezt találtam, de ez valahogy nem méretarányos, kezdetleges, és sajnos csúnya is.
  • Bence00111
    Köszi nektek!
  • Szildramor
    Editcarban kell kinyomni a balról második megjelenítés fülön legalul lévő számsorokat -1 vagy nulla vagy 255 :)
  • gerge93
    szerintem a féket kötötted be rosszul
  • Bence00111
    Segítsen valaki! Megnyomom a féket és a kocsi oldala piros lesz. Mit csináljak?
  • Szildramor
    Sorry. Azt hittem nem vagy otthon aztán elmászkáltam. Na majd legközelebb. Ez a legszebb pálya a méretéhez képest. Eddig csak ötcsillagos vélemény volt. Nürburgringhez meg várat is csinált :) remélem az is kész lesz hamar
  • gerge93
    szépnek szép a pálya csak az a baj h egy út van ami előre visz :D és hamar megkerülhető a pálya, de viszont a táj az jó lett :D... #12225 ahhm fent vagyok csak vki nem válaszol, így hamar letelik az idő :D
  • Szildramor
    Most gyere fel Gerge msn-re. Leszek egy órácskát 16-ig kb és átküldöm akkor :)
  • Szildramor

~ Weekwnd drive by Jani bácsi >> Games Revure.de :)
  • Bence00111
    új láng
  • sovatalevi
    az origon is fent van.
  • Bence00111
    Megtaláltam a ferrari virtual racet. itt Nem kell regelni
  • Szildramor
    Bocs Gerge, de szakdoli leadási határidő van. Egész éjjel hivatkozásokat gépeltem. SG-re se jöttem fel. Szakdoli kész, de van még 2 tanulmány is ami rám vár, éjjel meg meló. Max holnap leszek magamnál ha kialszom végre :)
  • gerge93
    " select-> quadr meg még van fent négy kocka" persze ez a gyors levezetés ha nem sikerül vmi kérdezhetsz vagy vki látja h kihagytam vmelyik műveletet javítson :D
  • gerge93
    .lwo fájlkiterjesztést deepexbe behozod majd elmented .3ds- be majd zmod1- be beimportálod utána elmented .z3d- be majd zmod2- be megnyitod. elméletileg látod a kocsit. kiválasztod a 4 ablakon a legpraktikusabb nézetet pl bal, jobb, perspektiva, 3d vagy még user. select-> quadr ment van négy kocka ott kék kocka piros átlóvalra kell menni majd jobb egérgombbal kijelölöd csak a kereket elég az egyiket csak modify-> submesh-> detach ezzel a művelettel elvileg szétválasztotta a kocsit és a kereket a többi kereket elég kijeölni ugyanúgy és törölni végül külön elmented a kocsit és a kereket a formátum ugyanaz mint amikor zmodba lett importálva... azért zmod2 mert én azt jobban ismerem, de lehet zmod1- el is persze
  • gerge93
    zmodba kell levágni... nemtudom mennyire ismered zmodot
  • Tiger 2
    Már próbáltam így is, de akkro ha beteszem a játékba akkor a kocsi a levegőbe van !!!
  • Tiger 2
    A külön kerekeket hogy csináljam meg ??? (Nekem csak úgy teszi ki hogy rajta van a kocsin!)
  • gerge93
    drága barátom :D (naruto) feljöhetnél msnre elég 10 perc is csak h küldj nekem vmit vmiket :D vagy linkelve is küldheted privibe ha tudod miről illetve mikről van szó :D
  • Szildramor
    fogj egy nyitott editcart és szabd rá :) hülyeség nulláról indítani. Olyat már csak sok gyakorlás után tudsz majd megcsinálni de akkor is időpazarlás. :) először módosítani érdemes kocsikat és ha már otthonosan közlekedsz a kocsi mappa tartalmában akko sokkal könyebb újat csinálni. Sok sikert!
  • gerge93
    ja de viszont nemtudom h mondtam e h kocsi.mox kocsi.mtl kocsi.cob (kocsi_r_vl.mox kocsi_r_vl.mtl ez pl bal első kerék) kell h legyenek a kocsi mappában
  • gerge93
    de az editcar progihoz van .car kiterjesztésű fájl csatolva és ott a kocsi adataira írd át, tehát főkönyvtár és fájlnév ott a kocsi mappájának a neve legyen többi tulajdonsága csak rajtad függ, h maradsz a valósnál vagy kicsit morbid legyen :D de egyébként ha van egy hasonló kocsid pl nexia meg 406 akkor ez a két kocsi naggyából egyezik méretre deepexel leméretezted a már meglévő kocsira és ha szerencséd is van a kereke is jó helyen van na a lényeg h a a kocsi editcarjat lehuzod és átalakítod a főkönyvtárt egyértelmű a motort is de az már maradhat is akár ha a főkönyvtár megvan adva már megjelenik a játékban a többi már csak szépséghiba lehet...
  • Tiger 2
    De én egy 3D-s modelt csináltam át magamnak és nincs hozzá .car fájl !!