19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    JK3hoz Nürburgring?
  • Szildramor
    Na ezt jól elfogalmaztam de szoktam én olyat. Van ugyanebben a játékban "lovasütközet" vagy nemtom milyen állít meg légiharc, páncélos és "robogó" is meg ezeregy fegyver de ami kalasszikus benne az a pályák, mint WR2 ben is azt szeretem a legjobban. Kiadhatnák már azt a Nürburgringet igazán :)
  • Szildramor
    Találtam egy vidit a mestereimről: 7u5k3n. A tusken stílust tanultam kb másfél évig. Minden mozdulat és minden vágás, ugrás és rúgás játékos áltíl irányított és nincs semmi szintlépés így a mester elpáholása csak akkor lehetséges ha ügyesebb vagy. Csak gyakorlás és térlátás meg reakcióidő az egész: igazi küzdelem mint 100% szimuláció WR2-ben. Itt a klánalapító Jabba a klán alapítója és stílus kifejlesztője és Warran7hy ugyancsak alapító látható. Teljesen magyar stílus. Sehól máshól nem láttam hasonlót és felvételizni kell a tagsághozz trükkökből meg ilyesmik main szinte mindenki elvérzik annyira bonyolult XD
    csak aki már próbálta az jobban átlátja a harcot. wow-osok nem tudják miaz 9 billentyűvel + 5 gombos egérrel megdolgozni a győzelemért :D Tusken duel style
  • gerge93
    nemtudom mennyire látható, de a képen egy opel vectra a van amit már régóta szerettem volna a játékba végre lassacskán teljesül :D na a kocsi sa- ból a térkép ets- ből van
  • zoliii
    Skoda 120 újratöltve :D
  • ChuckyHUN
    ééés ez ami a képen van?:D
  • zroland
    JK3 az a Jedi Knight 3 Naruto kedvenc játéka:D
  • ChuckyHUN
    Ez miez a JK3???
    Miből maradtam ki???
    Meg ez a kép miből van?
  • zroland
    jah, azzal a szédületes grafikával amivel azok a házak megvannak oldva..nomeg az autóóó:D
  • gerge93
    milyen jól mutat, szerintem
  • gerge93
    Okosabbak! :D azt hogy kell megcsinálni, hogy ne legyen ez a baja: a kocsi ajtaja zmodban még jó, DE deepex olyan szarra megcsinálja, mint ha még emlékeztek a nexiánál az ajtókat bedomborítja a széleinél... hmmm?
  • zroland
    a live for speed támogatja a 900°-ot, a h-váltót, és a kuplungot is:) Ha valakinen kell, tudok hozzá adni cracket, és úgy bizony elég élvezetes játék tud lenni:D
  • danyr
    900°-ot nem sok játéknál tudom használni eddig csak az Euro Truck Simulator-nál, az pedig a kuplungot nem támogatja :(
  • Szildramor
    Játékok közt is vannak klasszikusok. WR2 az biztos hogy egyedinek mondható. Biztosan lesznek követői ahogy TDU is valamilyen formában tuti lesz még fejlesztve. A kettő házasságából nagyon szép játék lenne szerintem :) már csak a JK3-at kellene fejleszteniük végre. Annak sincs semmi utódjátéka pedig bármilyen eszköz meg cucc beletehető légi földi meg vizi is és minden harcot egy az egyben te irányíthattál benne így nem is értem mért csak a wow stílusú szintet lépté játékok lettek fejlesztve ennyire. £_£
  • [HUN]FaTaL
    Jól tudod :D

Eddig két autós játék tudott hosszútávon is lekötni: TDU és WR2. Meg a régi NFSek (<=5), de azokat nem számolom már, eljárt felettük az idő. :) FFB-vel lehet megpróbálok megtanulni RBR-ezni, valamint kipróbálom a GRID drift részét is majd, mert az is nagyon tetszett. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem kb 3-an mondták hogy ugyanakkora fordulaton használják, mint a korábbi kormányokat (180-220°). Ezért döntöttem a Force Ex mellett, na meg az ára miatt. Valószínű gázpedál lesz a mostani kormányom egyik pedálja (vibration feedback) és kuplung + fék lesz az új pedálsor. Szekvenciális váltót majd a joystickomból csinálok és kész is a DFGT, a 900 fokot leszámítva. Plusz 15k-t nem ér a 900 fok szerintem. (14,5k a force ex, 30k a dfgt).
  • Szildramor
    Fatalnak ez jó hír :D Te úgyis TDU fan vagy ha jóltudom :)
  • danyr
    Nekem G25 van, sajnos a wr2-nél csak 300°-ra kell állítani, hogy élvezhető legyen és forduljon is a kocsi :D . A TDU-ban olyan 700° a reális és ott a kuplungot és a H vátót is támogatja ;)
  • gerge93
    nekem nincs... de csinálja majd csak most pihenteti mert előlről kell kezdeni vmi miatt és most azért áll egy kicsit :C
  • Bence00111
    Neked van? Mert Norbinak van azt tom. De nem csinálja vagy nem tom. Valami ilyesmi.
  • gerge93
    még nincs... legalábbis mindenkinek :D
  • Clava
    Wartburg van a játékohz mert nem találtam az ilyen moddosolós odlalkon de lehet csak elnéztem.
  • [HUN]FaTaL
    Drága. A 900fok állítólag nem jó, mindenki alacsonyabbon használja TDUban. A Force Ex olcsóbb, és ugyanaz csak kevesebbet fordul és nincsen szeki váltó. Szeki váltót csinálok majd egy joystickból :)
  • gerge93
    a játék grafikája is egész szép :D
  • Szildramor
    Ez a GT egész szimpi. Találtam róla vidit a fejlesztővel :D videó itt <<
  • [HUN]FaTaL
    Kistesója a DFGT, 900at fordul, nincs H váltó, se kuplung. WR2 szempontjából mindegy mert egyiket se támogatja.
  • gerge93
    nem is tudtam h az is baj ha nem 3szögből van építve, de am ránézésre mindenhol 3szög poligonokkból van
  • Rezs
    Vannak ilyen hibák néha... Lehet h nem kizárólag 3szög polygonokból áll.
  • gerge93
    egyébként elmondom ma akartam csinálni egy kocsit és a poligon száma 60489 vagy 10x ellenőriztem és nem vitte mtkit, pedig örültem h benne van a limitbe
  • aerolive
    nem támogatja se a H váltót, se a kuplungot.
  • gerge93
    próbáltad? olvastad? vagy csak gondolod
  • zroland
    Gerge: g25 full fölösleges wr2 höz, mert wr2 se a kuplungot nem támogatja, se a H váltót...vagy a H váltót talán...de kuplung nélkül nemsokra mész :(
  • gerge93
    g25- tel menne szerintetek a wr2?
    nemtudjátok h mi a kistesójának a neve?
  • Clava
    Király vagy leszedtem 1 másik Craccket oszt télleg megy egyből mint a karika csapás :) Atom a Trabant 601-es :)
  • Rezs
    Ahhoz hogy berakd az addon kocsikat elméletileg nem kell progi. Néha, ha olyan a crack a játékon, akkor nem engedi modolni. Ilyenkor kell valami patch hozzá.
    Szokott kelleni egy winrar progi de az úgyis van...
    Ha megvan a kocsi amit leszedtél, készítesz egy AddOns mappát a telepítési könyvtárba, majd abba pakolod be a kocsi mappáját.
    (nemsoká írunk egy GY.I.K.-t és be is linkeljük ide.)
  • Clava
    hy most néztem még ezt a gamet kérdésem az lenne hogy mi kell meg hogy hogy kocsikat tudjak berakni vágom hogy van valami progi csak nem igazán megy a dolog vagy én nem értem. köszönöm ha valaki leírja pontosan hogy kell.
  • zroland
    Azt! :D 1024 lóerővel:D és állítható lesz...akár 2048-ra is XD
  • Rezs
    köszöntem:)
    Egszer csinálunk egy 6.8 48V Mid-Engine RWD/AWD Editiont is?
  • zroland
    Csináltam a fábiához többféle editcar-t! Akit érdekel írjon rám msn-en!

( 1.2 HTP, 1.4 MPI, 1.6 16v, 1.6 16v Turbo, 2.0 TDI RS, és Norbee kedvéért 3.0 24v :P)
  • Szildramor
    bazz: ha jólértem ez sima "utcai" verzió és így futott ilyen kört az amcsik meg rendes vercenygéppel voltak sokáig az élen :O azért szép teljesítmény
    ---
    7:27.56 2010 Nissan GT-R Toshio Suzuki 16 April 2009 Response, >>> Stock GT-R with GT-R SpecV wheels <<<
    ---
    7:22.1 2009 Dodge Viper SRT-10 ACR Tom Coronel 18 August 2008 Chrysler conducted test,[2] Motor Trend confirmed, >> Hardcore Package option, >> non-stock race seat << with a six-point harness, suspension adjustments,[3] aero adjustments, video confirmed