World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szevasztok!

lenne 1 kérdésem!
Miért van az hogy néhány exe-és addont (autók) nem tok feltelepíteni?
elindítom az exe-ét és rögtön végigfut a telepítés amikor még azt se tudtam beállítani hogy hova rakja! de van olyan is ami szintén végigfut és utána megkérdezi!

A válaszokat elõre is THX!

Boldog karácsonyt mindenkinek így utólag!

Milyen büszke magára valaki xD

Szildramor
Mégegyszer linkelem a tutorialt de most teszek hozzá elérhetõséget is WR2 Managerhez Krom bácsitól: amit oldalamról el lehet majd érni késöbb is így kerek egészben: ha már a sokadik oldalra kerül. <#worship> Thanx so mutch Mr. Krom!!! 😊 akinek szinte minden kütyüt köszönhetünk a pályaszerkesztõktõl a kocsibeillasztõ cucc fejlesztéséig, a belsõ nézetig és mindent, amitõl életre kelt a WR 😊 Íme legújabb fejlesztésû WR2 Manager: összes kocsi és megvásárlása kiegészítõvel és pálya sorbarendezéssel, amitõl használhatóvá váltak multiban is mert a program mindenki gépén ugyanabban a sorrendben olvassa be a MEGEGYEZÕ pályákat. >> WR2 Manager v0.3g by Krom Master <<
És a használati útmutató hozzá -> rákattintás után lesz eredeti - olvasható méretû. Sok szerencsét és Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊

Üdv mindenkinek!!
BOLDOG KARÁCSONT !!!!!!
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok nektek!!!!
Szildramor
fenébe a vicceddel: eltakarnád a "képét" 😄

Csucsu2030
Hát oda kell ám figyelni ezekre a dolgokra. A lényeg hogy mutatós legyen. 😄
De a viccet félretéve tolnám neki! <#idiota>

Szildramor
Szép ápolt 😄

Csucsu2030
Ugye? <#nevetes1>

Szildramor
szép segged van Csucsu 😄

Csucsu2030
Én is Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves versenyzõnek!

<#szeret> <#finom> <#eljen>

Szildramor
A WR2 Manager letölthetõ innen >>multiplayer pályarendezésnél is hasznos - addon pályák összeegyeztetéséhez 😊 <<
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> Mikor lesz végleges a Zsiguli Norbee??? Föl kellene tenni GR-re azt is 😊 nagyon jól pörög 😄

Rezs
Boldog Karácsonyt kíván mindenkinek Norbee és a HWRMT

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
<#love12> csatlakoznék: BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK 😊

boldog karácsonyt mindenkinek !!!!!!!!!!!
Szildramor
Boldog Karácsonyt 😄 És az ajándék: Csucsuval éjjel multizás közben sikerült megfejtenünk az összes addon pálya multiban használásának titkát. Lehet hogy ez le van írva valamelyik német topicban de nem vagyok jó németbõl így saját találmányként könyvelhetjük el. Tegnap multiztunk a Polish Roads-on, Australia mapon meg Alpokban ^-^. És a tiok: Szedjétek le az új WRmant és egyeztessétek pályáitokat!!! Boldog Ünnepet minden WR2 fannak 😄

Szildramor

*azt írja professzionális nem játékra való, de ha a WR2 elfut elvileg windows '98-on is akkor ezen szerintem mesésen elmenne 😄 csináltam új menühátteret: kicsit naposabbat és melegebbet ha már nincsen hó 😄

Nos gyerekek, szerintetek EZEN hogy futna a wr2?😄 Nomeg a burning wheels...XD

Rezs
maarha...XD

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Egy kis driftelés Italy mapon Nissan Silvia drift special-al 😄 >> drift

Szildramor
-megcsinálom még a kilóméterórát és pici csiszolom még menettulajdonságokat aztán már csak matrica kell még egy pár 😊 ezt belsõ nézetbõl csináltam aztán vettem észre mi lett XD

átküldhetnéd a verdát 😄😄😄 msnen😄
Szildramor

*japan drifter in wr2 😄

Csucsu2030
Ennyi. <#nevetes1>

Pepsi Twist
hi

régen vótam itt 😄 de most 1 noob kérdés hova kell berakni a verdákat? mert az AddOns/Autos nem jön be 😄 legalábbis 1 verdát sem látok...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szildramor
Tudom a választ a problémádra de privben folytassuk mert NAGY A BAJ 😄

szar a jaték
sovatalevi
van egy problemam:belepek a jatekba es onnan nem lep se ki se sehova.mi lehet a gond?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

XDXD
Szildramor
micsináljunk Csabókám, ha egyszer átszoktunk mind az MSN-ezésre? 😄

na mi van meghalt a fórum?????? vagy mi van?????????????? semmi életjel nincs !!!
ChuckyHUN
plz help!

hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..

ja, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/

de pár napja még mûködött ahogy kell😞(
mi lehet?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Valaki nem tudja mikor lehet majd letölteni a Haifa map-ot?
Szildramor

- gumifüstölést a WR2 nem bünteti 😄 de minden mást igen. Köszi Norbee a rávezetést ^-^ driftelés a köbön: yessss XD

Szildramor
Köszi 😄 Tied a lelke meg tényleg jó lett a világító mûszerfal is meg editcar is. Van nekem elég japcsi-Barbye járgány: nem akarom még ezt is bezsebelni 😄 Akkor este folyt köv 😊 majd editcart lehet hogy cserélnünk kell mert nekem szerintem elavult korábbi verzióm van.

Rezs
Nyomulhattok vele nyugodtan. Remélem én is hazaérek addigra. Legyen VR5 és akkor nincs vita.
Egyébként azt beszéltük annak idején, h mivel én csak a modelt meg egy két textúrát csináltam, mondtam neked, h töltsd fel valahova, h Naruto&Norbee autó. Én ezekkel a rízskályhákkal nem szoktam annyit foglalkozni.

Szildramor
Norbee nem írt még választ engedélyeztetésre, így sajna nem lesz Galant se vr4 se vr6. Majd kitalálok valamit helyette

12346
ha csak beírtad volna gugliba, hogy "galant vr6", már dobált volna mindenféle okosságot^^

Szildramor
GALANT MITSUBISHI VR6 1998 Brazilia Európában nem igen van az már biztos 😊

Szildramor
Used Cars Philippines -> Japanese Cars & ketteske fülöpszigetekrõlés egy harmadik Mitsubishi Galant VR6 1998 A/T – 208T és egy negyedik és így tovább VR6 ami piacon is találtam párat 😊

ChuckyHUN
hát én eddig úgy tudtam, hogy a VR4 a legdurcább m,otor, 4kerékhajtás és valami chip kapcsoló gyárilag..
VR6 meg ugye VW motor /2,7 2,8 2,9/ szívó 170/180 lovas motor V6os

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Autókereskedésben találtam két eladó VR6-os Mitsubishi Galantot. A VR4-es elterjettebb de egyel korábbi modeljében a VR6 is gyakori volt. Te mit tudtál meg róla?

Szildramor
Nr. Teddy -> Hány éves a géped?? driverfrissítés videókártyához biztosan nem ártana.

Derbi -> kifejthetnéd jobban is. Amit utánanyomoztam csak annyi derült ki: mindkettõ létezõ modell volt.

Hello!

Remélem tudtok nekem segíteni,felraktam a játékot de ahogy elkezdek játszani meghülyül a monitorom ,szemcsés lesz a képernyõ meg megzavarodnak a színek...Ilyenkor ujrainditom a gépet és minden szal a játék csinálja ,de vajon miért erre szeretnék választ kapni..Elõre is köszi!!
ChuckyHUN
VR6nak és VR4nek köze sincs egymáshoz, tudtommal...

Szildramor

VR4-van odaírva az is van de a erõsebb motorral szerelt és színesebb VR6 lesz ha lesz holnap. Ja és majd kellene más is szerver legyen mert rendszeresen én vagyok és cserélgetnünk kellene. Mondom a beállításokat->> Damage: ON & 100% simuláció & Nitro: OFF (de majd egyeztethetünk ügyében) és még egy újítás>> DRIFT DAMAGE lesz (múlt heti mod) vagyis az összes sebzõdés mûködik a defektet kivéve a keresztben autózás érdekében természetesen, mert nem lehet folyamatosan szervizelni egy több körös futamnál. Ha valaki szeretne servert indítani azt 7 körül próbáljuk ki hogy ne ott álljom a játék így 8-ra üzemképes lehet. DRIFT DAMAGE-t msn-en küldöm el mert a legutóbbiban nem lõttem ki a gumiforrósodás miattti leépülést 😄 szal Házigazda kerestetik!!! este 7-kor próba 8-kor gém. Többit msn-en ^_^

Szildramor
Még két hely maradt. Ha Norbee megengedi akkor Mitsubishi Galant VR6 is lesz. Jó éjt és holnap este Skoda-derby meg tesztelés ^-^ Ganareee!!

Szildramor
holnap este multi - ha van érdeklõdõ privben jelezze. EA-Toyota Supra és Skodapack mindenképp legyen hogy játszani tudjatok! kezdés 8 körül.

Szildramor
a Vectra? Az még totál félkész 😊 Toyota Supra van meg majd EVO IX lesz. Opellel még sok munka van textúrák miatt...

csaó naruto átudnád küldeni nekem ezt a szép opelt nagyon tetszik és szeretném tesztelni