World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne 1 kérdésem!
Miért van az hogy néhány exe-és addont (autók) nem tok feltelepíteni?
elindítom az exe-ét és rögtön végigfut a telepítés amikor még azt se tudtam beállítani hogy hova rakja! de van olyan is ami szintén végigfut és utána megkérdezi!
A válaszokat elõre is THX!
Boldog karácsonyt mindenkinek így utólag!
És a használati útmutató hozzá -> rákattintás után lesz eredeti - olvasható méretû. Sok szerencsét és Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊

BOLDOG KARÁCSONT !!!!!!
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok nektek!!!!
De a viccet félretéve tolnám neki! <#idiota>#idiota>
<#szeret>#szeret> <#finom>#finom> <#eljen>#eljen>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2> Mikor lesz végleges a Zsiguli Norbee??? Föl kellene tenni GR-re azt is 😊 nagyon jól pörög 😄
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
*azt írja professzionális nem játékra való, de ha a WR2 elfut elvileg windows '98-on is akkor ezen szerintem mesésen elmenne 😄 csináltam új menühátteret: kicsit naposabbat és melegebbet ha már nincsen hó 😄
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
régen vótam itt 😄 de most 1 noob kérdés hova kell berakni a verdákat? mert az AddOns/Autos nem jön be 😄 legalábbis 1 verdát sem látok...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
ja, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/
de pár napja még mûködött ahogy kell😞(
mi lehet?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
- gumifüstölést a WR2 nem bünteti 😄 de minden mást igen. Köszi Norbee a rávezetést ^-^ driftelés a köbön: yessss XD
Egyébként azt beszéltük annak idején, h mivel én csak a modelt meg egy két textúrát csináltam, mondtam neked, h töltsd fel valahova, h Naruto&Norbee autó. Én ezekkel a rízskályhákkal nem szoktam annyit foglalkozni.
VR6 meg ugye VW motor /2,7 2,8 2,9/ szívó 170/180 lovas motor V6os
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Derbi -> kifejthetnéd jobban is. Amit utánanyomoztam csak annyi derült ki: mindkettõ létezõ modell volt.
Remélem tudtok nekem segíteni,felraktam a játékot de ahogy elkezdek játszani meghülyül a monitorom ,szemcsés lesz a képernyõ meg megzavarodnak a színek...Ilyenkor ujrainditom a gépet és minden szal a játék csinálja ,de vajon miért erre szeretnék választ kapni..Elõre is köszi!!
VR4-van odaírva az is van de a erõsebb motorral szerelt és színesebb VR6 lesz ha lesz holnap. Ja és majd kellene más is szerver legyen mert rendszeresen én vagyok és cserélgetnünk kellene. Mondom a beállításokat->> Damage: ON & 100% simuláció & Nitro: OFF (de majd egyeztethetünk ügyében) és még egy újítás>> DRIFT DAMAGE lesz (múlt heti mod) vagyis az összes sebzõdés mûködik a defektet kivéve a keresztben autózás érdekében természetesen, mert nem lehet folyamatosan szervizelni egy több körös futamnál. Ha valaki szeretne servert indítani azt 7 körül próbáljuk ki hogy ne ott álljom a játék így 8-ra üzemképes lehet. DRIFT DAMAGE-t msn-en küldöm el mert a legutóbbiban nem lõttem ki a gumiforrósodás miattti leépülést 😄 szal Házigazda kerestetik!!! este 7-kor próba 8-kor gém. Többit msn-en ^_^