19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#12369 Már szebb, mint az eredeti :D hát igen: aki tud modellezni ugye.... ^_^ -
danyr #12368 Na végre egy L200-as :D, minnél szebb legyen ;) -
Szabi1991 #12367 -
- arányaiban beállítottam másik terepjáróhoz és editcar is kész lett hajnali háromig.
@Norbee: A sárvédőt meg lehet csinálni utólag? Mint külön material hozzá lehet csapni deepexel? mert akkor nem kéne újra csinálnom az éjjeli munkát :D csak két síkot is elég lenne betenni talán. Meg lehet csinálni szerinted??
@Gerge: a kormányt ki kellene vágni és akkor be tudom tenni a csávó kezébe (arms). Elvileg ha eltüntethető a székkel együtt. Jól volt társítva így átlátszósítható :D Estefelé leszek csak. Átküldöm majd ami kész. Még hangot kell majd csinálni neki -
#12365 - szép lett Gerge!!! Na már pályánk is lesz XD igazi hazai és az utak is jók lesznek rajta meg minden. Ingyen tankolásról nem is beszélve :D
-akár lehetne egy új formaterv is de csak annyi történt hogy legnehezebb fokozaton kisodródtam és fejreálltam :D
-
#12364 Kurvajó, hajrá-hajrá :)) -
Bence00111 #12363 Király az autószerelő. 2101 és 2102-esnek a sárvédője :D Király :D -
#12362 Ez még WIP. Készülőfélben van. -
#12361 ezt honnan lehet letolteni? -
#12360 néhány wip fotó a térképről :D
Autószerelő arra:
Holnapig itt kéne hagyni, ááá inkámb nem, tovább:
Az egysávos erdei út hátránya:
Hát erre nincs sokminden vissza kéne fordulni:
Egy plusz ráadás, " dimbes- dombos" xD :
-
#12359 Küldtem őket :D -
#12358 Ide is plz. :) -
Crumeron #12357 Hello. A bora pack engem is érdekelne. Előre is köszi!! -
#12356 elküldtem már Miky. Privát üzenetet nyisd meg és ott lesz. Bocs Gerge: éjjel dolgoztam XD -
#12355 mivan veled naruto :D ? félre nyomod a válaszgombokat most pl a bora pack nem nekem kell, nekem megvan, és nem is küldtél semmit :Dsztem az mikynak ment -
miky92 #12354 Naruto a bora packot nekem is elküldenéd? A címem:[email protected] Előre is köszi. -
#12353 Ment privben a borapack :) -
#12352 Azt írta pár napon belül felteszi :)De elolvastam és az derül ki convertálta nem ő csinálta. De érdekelne azért hogy hogyan kell. Szeretem a tererket babrálni :D -
#12351 de nem lehet letölteni vagy csak én nem találtam? csak képeket láttam róla, ha esetleg le lehet tölteni akkor linkelnéd itt vagy privbe lécci
--------------------------------------------------------------------------
most nem tudom nekem ment- e a kérdés vagy artynak csak mert neki címezted, ha nekem jött a kérdés össze- vissza kanyargosat tudok, dimbes- dombost még nem csináltam, de elméletbe kigondoltam már :D -
miky92 #12350 Naruto engem érdekelnének a borák átudnád küldeni? -
#12349 Lightwave talán? -
#12348 Krom tett fel pályát. Plyat is tudsz ahol dimbes dombos meg összevissza kanyarog? Milyen modellerrel csinálják vajon??? -
#12347 1 sávos, ráadásul nagyobb felbontásban kéne ;) -
#12346 tényleg az a jó szó "egy sávos" nem is tudom h miért nem jutott eszembe -
#12345 nekem megfelel az egy"sávos" is :), valódibb. -
#12344 ja a kocsi am azért ráncos, mert le kellett tesztelni, h mi lesz ha belemegyek a konténerbe :D -
#12343 Norbee megcsináltad amiket mondtál pl: szökőkút, boltok.... ? :D
ha valakinek van vagy tud oldal(aka)t ahol vannak a térképbe felhasználható díszítő elemek az legyen szíves linkelje vagy privátba küldje :D köszi
szerintetek ez a földút, hogy lenne jobb így ahogy most van vagy csak egy kocsi szélesnyi lenne szal ugymond egyírányú féle :D nem tudom így leírni pontosan, de remélem azért értitek.
szavazást indítok:
mostani: 0 / 1 kocsi széles: 1 (mindenki csak 1x szavazhat) -
miky92 #12342 Naruto nekem is kéne a bora pack. A címem [email protected] -
#12341 már el is küldtem :D -
#12340 A mitsut Norbi Gerge küldi szerintem. Nekem csak mox verzióm van, onnan nehezebb visszacsinálni zmodelerbe :) -
#12339 Törölték a linket vw Boránál. tomibátyó megint ügyködött. Akinek kell, és nem szedte még le: átküldöm :) -
#12338 megnéztem amit linkeltél ez már fasza :) thx -
#12337 yaya megvan aaz a trabi az a kombi.,hmm GTAhoz télleg van sima trabi utánna keresek. am télleg jó lenne egy F -astra pont azért a trabi meg F astra mert eddig ez a 2 autóm volt :D van. -
#12336 Ahogy egy igen tanulságos video is említi a youtubeon: BETEGÁLLAT:)
Lasacskán készülnek a lowpoly autók a trafficba csak mostanság nemsok időm van. -
#12335 Küldjétek át a modelt és megcsinálom. Vagy msn vagy itt priviben. -
#12334 ja én is néztem pár órája :D nekem hangja se volt, meg főként tényleg a belseje a gázos, de meglehet csinálni mert sa-ból van mind a kettő modell és csak a belsejét kell jóra megcsinálni, átteni :D -
#12333 Jó lenne ha szebb lehetne. Most szedtem le a román srác által feltett Borát. Kurvajó a kocsi de pont az ilyenek miatt gagyi hangulata van a belső nézet miatt. Kicsit dolgozik még rajta vagy nyitvahagyja a moxot akkor gyönyörű lehetett volna. -
#12332 még mindig nem jött le, mondtam h leszeheted azért nem töltöm már mert azt hittem h leszedted am meg nem megy a torrent csak ha letöltök vmit :D am megcsináljuk majd vhogy azt a légbeömlőt -
#12331 videó? nem tudtam leszedni. Soha nem aktív. Csak én töltök fel ha felmegyek :( na mindegy. ÍGy se rosz végülis. -
#12330 nemolyan sok idő, de már annyi videó van róla, hh kell csinálni lassan azért te is megtanulhatnád, mert hasznos lehet, ha a jövőbe is szeretnél autókkal foglalkozni :D