World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész az új gépem és a játék is megvan eredetiben.
Ugyhogy tudok segíteni valamiben?
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Viszonylag reálisan gyorsul. Itt van a még fel nem javított verzió.
VAZ 2104
Ahoz képest hogy az elsõ autóm.... Sokat segített Norbee az este msn-en keresztül.
-Bence001- editcarban kellene picit kerekeket bennebb vinni. Italy mapon lehet könnyen tesztelni rögtön ahol bedob balra kis lankás részen VAZ EditCar keréknyomtáv és az ablakot állítsd át transparent rõl no textursra mert a transparent az a textúrázott felületekkel együtt mûxik csak így most eltûntek az ablakaid 😊
Szopok a hangjával mint a torkos borz nemtudom mit kellene csinálni vele, hogy mûködjön. Akinek van valami komoly hangkeverõ/szerkesztõ progija dobna egy privit?
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Most néztem, nekem ez a fájl ott is volt ahol lennie kell úgyhogy ezekszerint én nem vettem észre a látványt. Mondjuk nekem a váltó automatikusra van állítva.
Mindenesetre köszönjük a fájlt!
De kell ottlennie lángnak váltáskor is, bár nem mindegyiknél. Inkább lefele-váltásnál, és nagy fordulatszám-külömbségnél.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Valaki segítsen pls, mert neki eltûnt a lángja nekem meg nem is volt :o !!!
Üdv mindenkinek!
Aludj néha hátha akkor könnyebben megy.
De öszintén hogy a viharba ne változna meg? A kalapácsot felemeled, könnyebb megtartani a fejénél mint a nyelénél nem?
Ha fönt van a súlypont akkor jobban dõl a kanyarban és ha feldölt jobban szeret ott maradni, mert esetleg közelebb van a tetõhöz mint a padlóhoz.
"Emphasis over radius" a függöleges
"Front axis load" a hossztengelyen elhelyezkedés.

szurkolok, számomra a legjobban várt "mod" jelenleg pécére - iszonyat módon szép és igéretes a törés is! ha még néha wr2zök, általában a ladákkal, meg a régi KGST kocsikkal inditok futamokat, full/reális törés-moddal, full forgalommal. jó lesz, ha szinesedik kicsit a rajtrács 😊 (már ha nagyjábol azért azonos képességekkel bír majd, mint a "többi")
Forza.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
'Photoshop-tuning -> felbontásnöveléssel és kijelzõkészítéssel. Kár, hogy a légbeömlõk nem annyira kidolgozottak. A többit teljesen ki lehet cserélni teljesen minõségi textúrákra. Jó hogy nyitva hagyta XDriveR a modelt mert így lehettt simán belsõ nézetet csinálni neki ami errõl az egyrõl lemaradt a karácsonyi csomagból 😊
😊