19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Már szebb, mint az eredeti :D hát igen: aki tud modellezni ugye.... ^_^
  • danyr
    Na végre egy L200-as :D, minnél szebb legyen ;)
  • Szabi1991
  • Szildramor

- arányaiban beállítottam másik terepjáróhoz és editcar is kész lett hajnali háromig.

@Norbee: A sárvédőt meg lehet csinálni utólag? Mint külön material hozzá lehet csapni deepexel? mert akkor nem kéne újra csinálnom az éjjeli munkát :D csak két síkot is elég lenne betenni talán. Meg lehet csinálni szerinted??

@Gerge: a kormányt ki kellene vágni és akkor be tudom tenni a csávó kezébe (arms). Elvileg ha eltüntethető a székkel együtt. Jól volt társítva így átlátszósítható :D Estefelé leszek csak. Átküldöm majd ami kész. Még hangot kell majd csinálni neki
  • Szildramor
    - szép lett Gerge!!! Na már pályánk is lesz XD igazi hazai és az utak is jók lesznek rajta meg minden. Ingyen tankolásról nem is beszélve :D

-akár lehetne egy új formaterv is de csak annyi történt hogy legnehezebb fokozaton kisodródtam és fejreálltam :D
  • [HUN]FaTaL
    Kurvajó, hajrá-hajrá :))
  • Bence00111
    Király az autószerelő. 2101 és 2102-esnek a sárvédője :D Király :D
  • Rezs
    Ez még WIP. Készülőfélben van.
  • sovatalevi
    ezt honnan lehet letolteni?
  • gerge93
    néhány wip fotó a térképről :D
    Autószerelő arra:

Holnapig itt kéne hagyni, ááá inkámb nem, tovább:

Az egysávos erdei út hátránya:

Hát erre nincs sokminden vissza kéne fordulni:

Egy plusz ráadás, " dimbes- dombos" xD :
  • Szildramor
    Küldtem őket :D
  • [HUN]FaTaL
    Ide is plz. :)
  • Crumeron
    Hello. A bora pack engem is érdekelne. Előre is köszi!!
  • Szildramor
    elküldtem már Miky. Privát üzenetet nyisd meg és ott lesz. Bocs Gerge: éjjel dolgoztam XD
  • gerge93
    mivan veled naruto :D ? félre nyomod a válaszgombokat most pl a bora pack nem nekem kell, nekem megvan, és nem is küldtél semmit :Dsztem az mikynak ment
  • miky92
    Naruto a bora packot nekem is elküldenéd? A címem:[email protected] Előre is köszi.
  • Szildramor
    Ment privben a borapack :)
  • Szildramor
    Azt írta pár napon belül felteszi :)De elolvastam és az derül ki convertálta nem ő csinálta. De érdekelne azért hogy hogyan kell. Szeretem a tererket babrálni :D
  • gerge93
    de nem lehet letölteni vagy csak én nem találtam? csak képeket láttam róla, ha esetleg le lehet tölteni akkor linkelnéd itt vagy privbe lécci

--------------------------------------------------------------------------

most nem tudom nekem ment- e a kérdés vagy artynak csak mert neki címezted, ha nekem jött a kérdés össze- vissza kanyargosat tudok, dimbes- dombost még nem csináltam, de elméletbe kigondoltam már :D
  • miky92
    Naruto engem érdekelnének a borák átudnád küldeni?
  • Szildramor
    Lightwave talán?
  • Szildramor
    Krom tett fel pályát. Plyat is tudsz ahol dimbes dombos meg összevissza kanyarog? Milyen modellerrel csinálják vajon???
  • arty
    1 sávos, ráadásul nagyobb felbontásban kéne ;)
  • gerge93
    tényleg az a jó szó "egy sávos" nem is tudom h miért nem jutott eszembe
  • aerolive
    nekem megfelel az egy"sávos" is :), valódibb.
  • gerge93
    ja a kocsi am azért ráncos, mert le kellett tesztelni, h mi lesz ha belemegyek a konténerbe :D
  • gerge93
    Norbee megcsináltad amiket mondtál pl: szökőkút, boltok.... ? :D
    ha valakinek van vagy tud oldal(aka)t ahol vannak a térképbe felhasználható díszítő elemek az legyen szíves linkelje vagy privátba küldje :D köszi

szerintetek ez a földút, hogy lenne jobb így ahogy most van vagy csak egy kocsi szélesnyi lenne szal ugymond egyírányú féle :D nem tudom így leírni pontosan, de remélem azért értitek.
    szavazást indítok:
    mostani: 0 / 1 kocsi széles: 1 (mindenki csak 1x szavazhat)
  • miky92
    Naruto nekem is kéne a bora pack. A címem [email protected]
  • gerge93
    már el is küldtem :D
  • Szildramor
    A mitsut Norbi Gerge küldi szerintem. Nekem csak mox verzióm van, onnan nehezebb visszacsinálni zmodelerbe :)
  • Szildramor
    Törölték a linket vw Boránál. tomibátyó megint ügyködött. Akinek kell, és nem szedte még le: átküldöm :)
  • Clava
    megnéztem amit linkeltél ez már fasza :) thx
  • Clava
    yaya megvan aaz a trabi az a kombi.,hmm GTAhoz télleg van sima trabi utánna keresek. am télleg jó lenne egy F -astra pont azért a trabi meg F astra mert eddig ez a 2 autóm volt :D van.
  • Rezs
    Ahogy egy igen tanulságos video is említi a youtubeon: BETEGÁLLAT:)
    Lasacskán készülnek a lowpoly autók a trafficba csak mostanság nemsok időm van.
  • Rezs
    Küldjétek át a modelt és megcsinálom. Vagy msn vagy itt priviben.
  • gerge93
    ja én is néztem pár órája :D nekem hangja se volt, meg főként tényleg a belseje a gázos, de meglehet csinálni mert sa-ból van mind a kettő modell és csak a belsejét kell jóra megcsinálni, átteni :D
  • Szildramor
    Jó lenne ha szebb lehetne. Most szedtem le a román srác által feltett Borát. Kurvajó a kocsi de pont az ilyenek miatt gagyi hangulata van a belső nézet miatt. Kicsit dolgozik még rajta vagy nyitvahagyja a moxot akkor gyönyörű lehetett volna.
  • gerge93
    még mindig nem jött le, mondtam h leszeheted azért nem töltöm már mert azt hittem h leszedted am meg nem megy a torrent csak ha letöltök vmit :D am megcsináljuk majd vhogy azt a légbeömlőt
  • Szildramor
    videó? nem tudtam leszedni. Soha nem aktív. Csak én töltök fel ha felmegyek :( na mindegy. ÍGy se rosz végülis.
  • gerge93
    nemolyan sok idő, de már annyi videó van róla, hh kell csinálni lassan azért te is megtanulhatnád, mert hasznos lehet, ha a jövőbe is szeretnél autókkal foglalkozni :D