World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Oks 😊 találtam egy kis lukat belsõ nézetben. Majd rákérdezek Norbinál. Rendszám meg majd csak lesz ha nem az eredeti akkor teszünk rá külön 😊 meg még a fordulatszám mérõt hiányolom picit. A helye megvan bár lehet hogy az eredetinél sincsen?

Van rajta rendszám csak 100% ra vettem a normal (z off) ot. igen gagyi volt nézd meg elöl ferde hátol a rendszám jobboldala fele szûkül. LigWave 3d ben kéne vele vmit kezdeni. Délelött próbálkoztam de nem jött még össze.Talán majd holnap...

Szildramor
Bence: majd kérj rendszámot is Nprbee-tól. Kicsit csupasz így a segge: elkelne rajta egy jó kis rendszámtábla 😊

Mindkillers
Hy Norbee! No para,csak sokat áldozok a barátnõm és köztem lévõ távolság leküzdésére.Mellette az igazi autóm beturbózási projektje is sok idõt elvett,de nagyon megérte (igazi lefújószelep hanggal tudok szolgálni <#papakacsint>)és a téli sportokra is sokat szánok az idõbõl.

Kész az új gépem és a játék is megvan eredetiben.

Ugyhogy tudok segíteni valamiben?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
😊

Hamarosan teljesen kész lesz a VAZ 2104 es. A belsõnézet textúrázása és még egypár kissebb dolog van hátra.

Szildramor
Annyit kell csak csinálni hogy az elsõ megosztáshoz írd oda hogy beta vagy test és akkor nem pontoznak össze vissza ha tudják hogy még nincs kész. MSN-en a többit 😊

Jó! Már az editcart is átcseréltem a 06-oséra. így egész jó.
Viszonylag reálisan gyorsul. Itt van a még fel nem javított verzió.
VAZ 2104
Ahoz képest hogy az elsõ autóm.... Sokat segített Norbee az este msn-en keresztül.

kemszi2
mind1,én felraktam ami nekem volt.ha jó ha nem jó ez van készleten<#pias><#buck>
Szildramor
-Kemszi- ezt a toyotát keresheti szerintem annyira amit még fél éve le lehetett tölteni. Mért nem akkor jött 😄 Toyota drift

-Bence001- editcarban kellene picit kerekeket bennebb vinni. Italy mapon lehet könnyen tesztelni rögtön ahol bedob balra kis lankás részen VAZ EditCar keréknyomtáv és az ablakot állítsd át transparent rõl no textursra mert a transparent az a textúrázott felületekkel együtt mûxik csak így most eltûntek az ablakaid 😊

kemszi2
ja toyota?nem tudom hogy melyik kitõl van ,csak tippeltem hogy Gibortól,és azt se tudom,hogy mûködik(de elvileg kéne).Az egész játékból csak az addons mappa van meg,és csak ezt találtam benne ae86-s néven
kemszi2
micsoda?
Szildramor
Kemszi - a te kocsid valamiért full áttetszõ meg a kerekek is. Lehet hogy nema végleges verzió lett feltöltve talán

Szildramor
Bence van egy kis gond a kocsiddal. Majd cserélni kellene az mtl-jét. Privben írom hogy mi lenne az.

Rezs
Szinte. igen.
Szopok a hangjával mint a torkos borz nemtudom mit kellene csinálni vele, hogy mûködjön. Akinek van valami komoly hangkeverõ/szerkesztõ progija dobna egy privit?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Norbee a lada szinte kész.

Szildramor
Mindkilleréknek meg a régi HWRMT-seknek tuti megvan. És ha ilyen szépen kéred: biztosan felteszik megint <#mf1>

KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wink>
hali.valaki fel tudná nekem rakni a toyota trueno initial-d verdát?elõre is köszi<#mf1>
Csucsu2030
Köszi szépen!
Most néztem, nekem ez a fájl ott is volt ahol lennie kell úgyhogy ezekszerint én nem vettem észre a látványt. Mondjuk nekem a váltó automatikusra van állítva.
Mindenesetre köszönjük a fájlt!

Rezs
Feltettem nektek ide.
De kell ottlennie lángnak váltáskor is, bár nem mindegyiknél. Inkább lefele-váltásnál, és nagy fordulatszám-külömbségnél.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Csucsu2030
Hú bazzeg 😄 Én nagyon le vagyok maradva. Nekem csak,akkor jön "láng" a kipufogócsõbõl ha megnyomom a nitro-t. De akkor nagyon és még ilyen hangot is ad hogy SSSSSSSHHHH. 😄
Valaki segítsen pls, mert neki eltûnt a lángja nekem meg nem is volt :o !!!

Nem az hanem ami váltáskor kijön a kipuogócsõbõl.
Szildramor
Olyat én is basztam el annak idején 😄 Alfánál egy hibás lett de meg lehet csinálni. azt a kocsit se fejeztem még be 😊

Csucsu2030
Ha arra gondol amire én, akkor viszont nem textúráról beszélünk mert annak nem az a neve. Nekem a játék matricát ír rá amikor választani akarok.

Csucsu2030
Szerintem õ arra a mintára "matricára" gondol amit a kocsik oldalára lehet varázsolni. De lehet hogy tévedek,mert én se tudom hogy konkrétan mirõl van szó.

Üdv mindenkinek!

Szildramor
Miaza láng textúra?? 😊

Valaki tudna segíteni mert tönkrement a láng textúrám?
Mikorra lesz kész supertörésû Lada
Szildramor
Aludni csak a gyengébbek szoktak 😛 XDDD na jó: egy órát most pilledek a tanácsodra 😊

Rezs
Milyen Zmodeler? Az elõbb írtam le hogyan csináld!(#10593)
Aludj néha hátha akkor könnyebben megy.

Szildramor
soese gondoltam volna hogy még erre is figyeltek 😊 Lugikusnak logikus csak ugye a tesztelendõ kocsi le van zárva így nem tudtam kiexportálni és ilyeneket is összehasonlítani. Csak Z-modelerben lehet ezt a sulyelosztást változtatni? Mert ott elvesznek a materialok és az kellemetlen lenne annyi meló után 😊

Rezs
szerinted? ez most komoly kérdés?
De öszintén hogy a viharba ne változna meg? A kalapácsot felemeled, könnyebb megtartani a fejénél mint a nyelénél nem?

Ha fönt van a súlypont akkor jobban dõl a kanyarban és ha feldölt jobban szeret ott maradni, mert esetleg közelebb van a tetõhöz mint a padlóhoz.

Szildramor
Vagyis ha a nullapontot a padlólemezhez közelebb tolom: akkor megváltozik az egésznek az egyensulyhelyzete?

Rezs
Mert editcarban kell belõni a függõleges súlypontot is.
"Emphasis over radius" a függöleges
"Front axis load" a hossztengelyen elhelyezkedés.

Szildramor
Találtam pár nagyon szép és kidolgozott modelt. Amikor beolvasom mtKitben nem lehet már õket textúrázni. Ha valaki ért hozzá légyszi nézzétek meg nekem ezt a modelt 3D model sanandreaszos hogy nálatok megy-e mert akkor elállítódott a Z-modelerem vagy DeepEx és amiatt nem tok convertálni talán. Fenébe is. Ha megy és érdekel titeket privben elköldöm az oldalakat.

Szildramor
egyszerûen nem tudok rájönni a titkára. ez ha fejreáll utána vissza is fordul, a másikoknál meg hiába alakítom át a cob filet: hátukon vergõdnek mint egy májusi cserebogár tehetetlenül 😊

Szildramor

új editcar: kicsit rallis, kicsit offroados - nem mint a Ferraroik multkor 😄 az volt, hogy úgy csináltunk döntetlent Csucsuval, hogy simán fejreálltunk menekülés közben. Na ezzel már nehezebb lesz "nyerni" is meg "veszíteni" is remélem 😊

Szildramor
>> HWRN™ 😄

arty
logódból kitalálhattam volna ... 😄

szurkolok, számomra a legjobban várt "mod" jelenleg pécére - iszonyat módon szép és igéretes a törés is! ha még néha wr2zök, általában a ladákkal, meg a régi KGST kocsikkal inditok futamokat, full/reális törés-moddal, full forgalommal. jó lesz, ha szinesedik kicsit a rajtrács 😊 (már ha nagyjábol azért azonos képességekkel bír majd, mint a "többi")

Forza.

Szildramor
ezt is a HWRMT készíti 😄 lassan át lehetne keresztelni a csapatot XD

Rezs
Én 😊

arty
ezt egyébként ki készíti? 😊

Forza.

Szildramor
Legszebb napok Ausztália és Nevada pályákon vannak (WR1-es pályák) Beszélek Norbee-val és ha sikerül elintézni vele: akkor ezeket a kiegészítõket, áttetszõ C11-es nyilat meg Drift-damaget elérhetõvé kellene tenni ,hogy ne keljen mindenkinek órákat töltenie vele. Remélem sikerül összehozni 😊

Szildramor
ÚJ FELFEDEZÉS WR2 multi - amelyik pályából csak V1 mappa van abból csináljatok V2 és V3 mappát is mert a játék csak akkor olvassa be multiba hamind a 3 verziót látja. pl: Landstrasse és Autobahn. Aki unja hogy mind a 3 ugyanolyan: kicserélhetitek az eget és a Napot másikra. A napok a v1-2-3 mappán belül extra mappában találhatók sun.ptx néven. Így lett pl Landstrassen naplementés táj is Nexia hátterében: nem photoshop ám 😊 Nitro Stadtnak is jól áll egy kis szinesség mert nem tettek bele alapból semmi estrát. Jó Gányolást mindenkinek ^_^

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

arty
cdgalaxis.hu, 2000ft

Forza.

Szildramor

'Photoshop-tuning -> felbontásnöveléssel és kijelzõkészítéssel. Kár, hogy a légbeömlõk nem annyira kidolgozottak. A többit teljesen ki lehet cserélni teljesen minõségi textúrákra. Jó hogy nyitva hagyta XDriveR a modelt mert így lehettt simán belsõ nézetet csinálni neki ami errõl az egyrõl lemaradt a karácsonyi csomagból 😊

Csucsu2030
Üdv! Privát ment!

ChuckyHUN
Elmész boltba ÉS MEGVESZED.PONTpontPONTpont

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...