19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
zroland #12449 fatal: ennyire ne nézz madárnak...légyszi...lambo a pálya mappájának a neve..;) -
#12448 gondolom ő ,mert ő rakta fel és ő reklámozza. nemtudom h tudjátok e a programokat, de itt vannak:
belépő 500ft kocsival 1500ft, esetleg vki meg is mutatja a kocsiját? am csak poénból kérdeztem h jön e vki nem gondoltam volna h jön 2 ember :D de ez csak jó(csináljatok majd sok képet, videót és küldjétek el majd lécci :D) énis megyek elméletileg... am merre laktok?(választ akár privbe is jöhet) -
#12447 Bocs Billy, a kocsi fenn volt GR en aztán letiltották a pálya meg tx-pron tölthető csak egyik sem ilyen színben és formában :) átalakítottam kicsit -
#12446 piszkos üzelmek jó dolgok: azt nem hagyom annyiba. Fene se fog az UndorGrund stílustól elszakadni, hogy tisztára mossa a 3 nevét XD jó lenne megosztani a pursuit subaru editcarját. s15-öt is más kocsin fejlesztettem ki aztán került alá egy model is :) jó dolog a tutorial Norbee, mondtam már? :D -
#12445 Navégreee csak nem meguntad h mindig csak msnen tudod megosztania munkádat?
Vagy csak kell valami legális fedőtevékenység a piszkos kis üzelmeidhez?:) -
BillyG #12444 Ez milyen kocsi és pálya?
gerge93: én is megyek a találkozóra, remélem eljutok -
- csak ki lehet szedni valahogy. Koce is kiszedte meg XDriver is :) fenébemá. SZép ez a model. TDU topicból csórtam :D
- és a javított 370z futurisztikus járgány. Az egész térbeli állását megváltoztattam így a kerékméret is realisztikusan alakítható már. csak az orrész ültetett és a kerék is rá lett szabva. Ügyes model nagyon csak gta-ban is rosszul volt illeszte ahogy elnéztem, de akárhogyis az editcar-olás az külön műfaj. Tanulást igényel -
#12442 A modellt nem igazán lehet kiszedni. Csak a legújabb zmodeler nyitja, de nincs hozzá crack :( -
@ sok sikert Karakara!! :)
--- TDU-ból a subarut nem tudja valaki kiszedni nekem? :D kéne egy saját példány mert most mások modeljét hajtja az editcarom és így nem tudom kiadni sajna :( -
karakara #12440 Sziasztok......én megyek a találkozóra. Ja és készíttek WR2-őbe egy belülnézetes feliciát remélem sikerül összeraknom és akkor majd elküldöm annak akinek kell. -
#12439 Jól hangzik :D Majd csinálj képeket mindenképp. Olyan pöpec EG6-ost láttam az imént vazze XD Tuninglámpás, turbós és olyan hangal, hogy öröm volt hallgatni. A plakátot ki csinálta nemtod? -
csabóbp #12438 gerge ez beteg pálya nekem kéne -
#12437 jön vki?
-
#12436 Mert a scenariosba a pályákat kell.. -
zroland #12435 Bemásoltam scenarios-ba a lambo mappát, és mégcsak wr2man se látja :( -
#12434 Norbi PM-ben írtam választ :) -
#12433 Nekem megy -
zroland #12432 Nem tudja valaki, hogy EZT Hogy tudom életrekelteni a játékba? csak egy lambo mappát találtam benne, ez pedig elég szegényes... -
#12431 KÖSZI:d
-
Bence00111 #12430 Az a lényeg hogy jó legyen [és nekem mikor küldöd el szmájli XD] -
#12429 énse adom senkinek[:mint neked se szmájli]
idővel eljut mindenkihez... -
#12428 lécci pm ben:D
nem adom senkinek
[:imádkozós szmájli] -
#12427 ha az enyémre gondoltál jólírtad MAJD
ha nem nézz szét gr-en -
#12426 Madj feltölthetnél autopályás szakaszt meg pár ilyen mapot had próbáljam ki:D -
elszállt
-
#12424 F.A.Q.
Ezt feltehetné valaki a linkek közé ide a kép alá. -
#12423 Hova jöjjek vissza? El sem mentem. Csináltam nektek olyan l200ast is, de senki nem volt msnen akinek átküldjem. Aki ért hozzá javítsa meg a Hwrmt-t, vagy csináljunk egy újat nekem mindegy de nem akarom data.hu-ra meg egyéb marhaságokra töltögetni az addonokat meg ilyeneket. -
#12422 Norbi: légyszi gyere vissza, mert kevesen vagyunk nélküled. Kishazánkban amúgy sem divat sajnos az aktivitás, de olvastad a statisztikát szakdoliban így nem is csoda. Ami még furább és most hallottam hírt: a magyarok több mint 18%-a semmiféle baráti közösséget vagy baráti kapcsolatot nem tart fenn. Siránkozás helyett itt az SG pl. Mituti nem lefele húzzuk ezt a statisztikát :) Gyere vissza Norbee ^_^ -
#12421 Norbi jová lettél??? -
#12420 Jaja: sajna minden model egyben van hiában van LWO-ban.
-Gyönyörű a pálya Gerge. Egyre szebbek a képek és változatosabb a táj :D majd gyere fel msn-re: éjjeli leltár alatt tök jó ötleteket mondott egy gta-s ismerős. Ha sikerülne az is növelhetné magyar pályák számát :) -
Tiger 2 #12419 Hát az sajnos sehogy, mert nem tudtam levágni a kerekeket !!!
Letöltöttem Zmod-ot de akárhányszor rakattintottam a kockára lefagyott !!!
A Zmod 2-nél meg vmi hibát ír ki és nem nyitja meg!!!
Ezért autó nincs !! -
#12418 nemtudom, de nem egyhamar(kb1 hónap még)(de nem szeretnék ígérgetni mert ha nem sikerül jön h de már ekkora ígérted és még nincs kész stb.)... hamár itt vagy válaszolhatnál végre, h sikerült e a kocsi? -
Tiger 2 #12417 Nagyon jól néz ki !!!!
Kb. mikorra lesz kész ?? -
#12416 most csak kisebb változások történtek, magánügyi problémák miatt :D...
inkámb ezen a részen történtek változások(pl fák):
-
#12415 Küldtem neked privit! -
-sikerült bespájzolni mielött lezáratták volna :D megcsináltam kerekeket és belső nézete is lesz. Majd linkelek képet az új verzióról is :) -
#12413 a köridőből következtetve a Jani féle svéd pálya lesz :) -
#12412 Svájcinak csúfolják. De inkább turkmén XD -
#12411 milyen új pályát? -
-apropó új pálya: ennyit még nem szörnyülködtem még German Roads is szimpatikusabb volt min ezen. Felesleges és kihasználatlan utak és egy híd meg elterelőelemek az úton mikor mellette ott a hely és egy sávon szembeforgalom ami megbénítja a közlekedést. kár érte....