30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1093 Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni meg te ugy nyomod magad mintha telennél az atyaúristen!!! -
#1092 free-n? akkor ne bánkódj az ilyenből tanul az ember :) -
#1091 400 helyet javítottam az előzőhöz képest, de ez is csak a baromságom miatt.
J,9 kézben, feljön Q,Q,J pre-flop all-in megadják, hát nem Q volt nála, utána szídtam magam, hogy lehetek ilyen hülye :C -
#1090 Poker.com jobban tetszik mint az expekt, 828-ik lettem az ottani első freerollon.
"sokat kell még tanulnom mami, nagyon sokat..." :D -
#1089 Neked mindenre van valami fölösleges beszólásod?
#1074 #1088 -
#1088 Azért az a sor nem nagy szám!
-
#1087 ja és a legszebb hogy tegnap este kijött 1 hosszú sorom 8-9-10-J-Q-K-A, ennek mi az esélye? :) -
#1086 Én meg a 6000-ből tegnap a 13. lettem, nyertem is 4.5 dolcsit, jeee.... -
#1085 jól kezdődik az ide live póker, első este 400-ból 1000 :) -
#1084 Hol nyomjátok?????? -
#1083 én mikor 1500 fős free-n fizetős voltam az mindig úgy volt hogy elkaptam 1-2 allin huszárt :)
első 10 percben ha jó lapvan akkor megadok allint, ha kiesek úgy nem dühöngök, ha meg viszem akkor rögtön lehet kinek keményebbaf@szatjátszani :) -
#1082 taníts mester, mi a titkod? :D -
#1081 ésszel nagyon gyorsam élmezőnyben vagy :) -
#1080 Az a bajom az ilyen 1000-1500-2000 fős freeroll tornákkal hogy az elején mindenki allin-ezik folyamatosan, és persze ha nincs jó lapod akkor nehéz a lépést tartani. -
#1079 MA az egyik freeroll -ba 3000 -ből 143. lettem.
Eddig ez nekem a legjobb.
De csak 1 hete pókerezek intenzíven -
#1078 nem valószínű, hogy csupán szerencse, ma 2. lettem -
#1077 -
#1076 Nagy a balansz :D -
#1075 nem tom hogy szerencsével-e vagy a nélkül nyertél, de grat hozzá! -
#1074 Kirly vagy! -
#1073 Neveztem 2$-ral egy 30 emberes multi table tournamentre. És megnyertem!!! 30$!!! De úgy, hogy amikor elérkeztünk a final tablehöz, nálam volt az összes zseton fele. És nem tudom eldönteni, hogy szerencsével-e. Nem nagyon jöttek a lapok, de amikor jöttek, akkor mindig kitudtam szedni a maximumot. Úgy értem, hogy amikor pl. A 10 volt a kezemben, akkor jössz az A is meg a 10 is. De voltak rossz lapjaim is. Egyszerűen nem tudom, hogy azért nyertem-e, mert szerencsém volt, vagy mert 2$ és sok a kezdőbb, vagy egyszerűen jól játszottam. Na? :) -
#1072 Ne is mond, ma eljutottam egész sokáig freerollban. Kezdett fogyni a pénzem, úgyhogy vakot akartam rabolni (amik már igen magasak voltak). Kézben K J --> all in. Az egyik megadja.. 9 8 ra. Mi jön le? Hát persze hogy két 9es meg egy 8as :S -
#1071 látta, hogy folyamatosan raiselek, nem hiszem, hogy azt hitte, allinre bedobom. Teljesen indokolatlan volt az emelése... -
#1070 Sport2 most! -
#1069 De még milyen mákja!!! De ez benne van ,,Aki mer az nyer" -
#1068 hát azért volt indoka,mert ugye a alul nyitott soresélye lett a Flop-nál. csak egy 10-es hiányzott neki.
Ettől független ez olyan pici esély (ugye csak 4 lap lehet jó),hogy ezzel all-in menni már butaság.
Mákja volt.
-
#1067 Tudtok valami jó módot a bad beatek utáni, a rohadt kezdő noob sima draw reraisei, ezzel együtt river killek utáni hihetetlen mértékű idegesség levezetésére?
kezemben: AA
flop: A J x
emelek, gyerek reraisel, megadom
turn: 3-as. emelek, gyerek reraisel, reraiselek, gyerek allin, megadom
river: 10
megmutatja: K Q
ez egy rohadt kezdő senkiláma, de ideges vagyok. na szóval tudtok valami jó módot az idegesség levezetésére, azonkívül, hogy beírom fórumba? :D -
#1066 Én 256. lettem!
Ha mondjuk díjazott vagyok illetve van nyereményem akkor mi történik?
pénzt kapok vagy zsetont vagy mi lesz? -
#1065 3 óra játék után!:(
-
#1064 Ja értem... ez igaz, viszont itt nem kell megadni semmilyen adatod bankártyáról vagy munkahelyről basic regelésnél, és így is lehet indulni a freerollokon.
-
#1063 freerollra értettem. 1500 induló, 10 helyezett és még az első díj is nevetséges. Igazából ez a lényeg. Amúgy a design jó, meg minden. -
#1062 Igazából nem nagyon ismerek más oldalt, ezt barátok ajánlották azóta ott játszok velük. Mi a baj vele? -
#1061 Na már csak 400-an vagyunk de nem állok túl jól!:( -
#1060 Pedig nem nehéz rátalálni:http://www.expekt.com/:D -
#1059 poker.com szánalmas -
#1058 Hmm, mi ez az Expekt pontosan? Nem találom sehol
Én a Poker.com-on szoktam játszani, minden második-harmadik órában indul 50 dolcsis freeroll. Igaz 1500 indulóból csak az első 10 kap díjat. -
#1057 17:30-kor 15ezer dolcsis freeroll az Expekt-en!Regisztrácó 1 órával a verseny kezdete előtt!!! -
#1056 én nem freerollozom, bet365-ön játszom pénzben, mikrolimiten -
#1055 Köszi szépen!
Ti amúgy hol játszatok mostanába?
Esetleg beszálhatnék? -
#1054 bwin-en is van, 300$-as freeroll, 2000 regisztrálhat és első helyezett pl 50$-t kap. minden nap 13.00kor és 22.30kor regisztráció - 14.30 és 0.00-kor kezdődő verseny.. hajrá