30077
  • Szabi 22
    Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni meg te ugy nyomod magad mintha telennél az atyaúristen!!!
  • Punker
    free-n? akkor ne bánkódj az ilyenből tanul az ember :)
  • VinylToy #1091
    400 helyet javítottam az előzőhöz képest, de ez is csak a baromságom miatt.

J,9 kézben, feljön Q,Q,J pre-flop all-in megadják, hát nem Q volt nála, utána szídtam magam, hogy lehetek ilyen hülye :C
  • VinylToy #1090
    Poker.com jobban tetszik mint az expekt, 828-ik lettem az ottani első freerollon.

"sokat kell még tanulnom mami, nagyon sokat..." :D
  • N1ggA
    Neked mindenre van valami fölösleges beszólásod?
    #1074 #1088
  • Szabi 22
    Azért az a sor nem nagy szám!
  • Punker
    ja és a legszebb hogy tegnap este kijött 1 hosszú sorom 8-9-10-J-Q-K-A, ennek mi az esélye? :)
  • zaki
    Én meg a 6000-ből tegnap a 13. lettem, nyertem is 4.5 dolcsit, jeee....
  • Punker
    jól kezdődik az ide live póker, első este 400-ból 1000 :)
  • Szabi 22
    Hol nyomjátok??????
  • Punker
    én mikor 1500 fős free-n fizetős voltam az mindig úgy volt hogy elkaptam 1-2 allin huszárt :)

első 10 percben ha jó lapvan akkor megadok allint, ha kiesek úgy nem dühöngök, ha meg viszem akkor rögtön lehet kinek keményebbaf@szatjátszani :)
  • VinylToy #1082
    taníts mester, mi a titkod? :D
  • Punker
    ésszel nagyon gyorsam élmezőnyben vagy :)
  • VinylToy #1080
    Az a bajom az ilyen 1000-1500-2000 fős freeroll tornákkal hogy az elején mindenki allin-ezik folyamatosan, és persze ha nincs jó lapod akkor nehéz a lépést tartani.
  • vezérszuszu
    MA az egyik freeroll -ba 3000 -ből 143. lettem.
    Eddig ez nekem a legjobb.
    De csak 1 hete pókerezek intenzíven
  • N1ggA
    nem valószínű, hogy csupán szerencse, ma 2. lettem
  • N1ggA
  • N1ggA
    Nagy a balansz :D
  • vezérszuszu
    nem tom hogy szerencsével-e vagy a nélkül nyertél, de grat hozzá!
  • Szabi 22
    Kirly vagy!
  • N1ggA
    Neveztem 2$-ral egy 30 emberes multi table tournamentre. És megnyertem!!! 30$!!! De úgy, hogy amikor elérkeztünk a final tablehöz, nálam volt az összes zseton fele. És nem tudom eldönteni, hogy szerencsével-e. Nem nagyon jöttek a lapok, de amikor jöttek, akkor mindig kitudtam szedni a maximumot. Úgy értem, hogy amikor pl. A 10 volt a kezemben, akkor jössz az A is meg a 10 is. De voltak rossz lapjaim is. Egyszerűen nem tudom, hogy azért nyertem-e, mert szerencsém volt, vagy mert 2$ és sok a kezdőbb, vagy egyszerűen jól játszottam. Na? :)
  • GregSB
    Ne is mond, ma eljutottam egész sokáig freerollban. Kezdett fogyni a pénzem, úgyhogy vakot akartam rabolni (amik már igen magasak voltak). Kézben K J --> all in. Az egyik megadja.. 9 8 ra. Mi jön le? Hát persze hogy két 9es meg egy 8as :S
  • N1ggA
    látta, hogy folyamatosan raiselek, nem hiszem, hogy azt hitte, allinre bedobom. Teljesen indokolatlan volt az emelése...
  • Punker
    Sport2 most!
  • Szabi 22
    De még milyen mákja!!! De ez benne van ,,Aki mer az nyer"
  • Shaman
    hát azért volt indoka,mert ugye a alul nyitott soresélye lett a Flop-nál. csak egy 10-es hiányzott neki.
    Ettől független ez olyan pici esély (ugye csak 4 lap lehet jó),hogy ezzel all-in menni már butaság.

Mákja volt.

• N1ggA
    Tudtok valami jó módot a bad beatek utáni, a rohadt kezdő noob sima draw reraisei, ezzel együtt river killek utáni hihetetlen mértékű idegesség levezetésére?

kezemben: AA
    flop: A J x
    emelek, gyerek reraisel, megadom
    turn: 3-as. emelek, gyerek reraisel, reraiselek, gyerek allin, megadom
    river: 10
    megmutatja: K Q

ez egy rohadt kezdő senkiláma, de ideges vagyok. na szóval tudtok valami jó módot az idegesség levezetésére, azonkívül, hogy beírom fórumba? :D
  • vezérszuszu
    Én 256. lettem!

Ha mondjuk díjazott vagyok illetve van nyereményem akkor mi történik?
    pénzt kapok vagy zsetont vagy mi lesz?
  • REALista
    3 óra játék után!:(
  • GregSB
    Ja értem... ez igaz, viszont itt nem kell megadni semmilyen adatod bankártyáról vagy munkahelyről basic regelésnél, és így is lehet indulni a freerollokon.

• N1ggA
    freerollra értettem. 1500 induló, 10 helyezett és még az első díj is nevetséges. Igazából ez a lényeg. Amúgy a design jó, meg minden.
  • GregSB
    Igazából nem nagyon ismerek más oldalt, ezt barátok ajánlották azóta ott játszok velük. Mi a baj vele?
  • REALista
    Na már csak 400-an vagyunk de nem állok túl jól!:(
  • REALista
    Pedig nem nehéz rátalálni:http://www.expekt.com/:D
  • N1ggA
    poker.com szánalmas
  • GregSB
    Hmm, mi ez az Expekt pontosan? Nem találom sehol

Én a Poker.com-on szoktam játszani, minden második-harmadik órában indul 50 dolcsis freeroll. Igaz 1500 indulóból csak az első 10 kap díjat.
  • REALista
    17:30-kor 15ezer dolcsis freeroll az Expekt-en!Regisztrácó 1 órával a verseny kezdete előtt!!!
  • N1ggA
    én nem freerollozom, bet365-ön játszom pénzben, mikrolimiten
  • vezérszuszu
    Köszi szépen!
    Ti amúgy hol játszatok mostanába?
    Esetleg beszálhatnék?
  • Matthew Prosac
    bwin-en is van, 300$-as freeroll, 2000 regisztrálhat és első helyezett pl 50$-t kap. minden nap 13.00kor és 22.30kor regisztráció - 14.30 és 0.00-kor kezdődő verseny.. hajrá