30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1293 HALI!
ÉN tegnap regeltem a Partypoker-ra és a kvízt csak holnap fél 7 től lehet csinálni!!
HA az meg van akkor hogyan tudok szerezni még így pénzt?? -
#1292 Tőlem sem kértek még személyit!:D -
homeless #1291 De ezzel kurvára nem érsz el semmit ha rögtön kiveszik az 50$-t, max annyit, hogy majd megint nem regisztrálhatnak a magyarok egy darabig. Neked ebből semmi előnyöd nem származik csak akkor ha az akit beszerveztél játszik is az 50$-al. -
#1290 majd az első közvetítés után nyilatkozunk :) -
#1289 Biztos, hogy nem Klárika lesz. -
#1288 Jó, csak kérdeztem, mert én még akkor regeltem, amikor még nem kértek személyit :P, csak hát akiknek ajánlom az oldalt (van egy pár...) ők szóltak h el kell küldeniük a személyijüket... -
Yzerman19 #1287 Igen, én el is küldtem jött is a pénz(lakcím kártyáról is küldj) -
#1286 Nektek kért személyi másolatot, ahhoz, hogy utalja az 50 $-t? -
#1285 Ehh, nem ír senki sem arról, hogy a Sport1en Horvát helyett Klárika lesz majd Gyuri Bá kommentátortársa? :DDDDD -
Yzerman19 #1284 neked nem, de nekem jól esne:D , ha már megosztottam veletek :D -
Thanatos #1283 ugye nem baj ha a referer utáni részt kiveszem a linkből? az nekem nem kell oda :) -
Yzerman19 #1282 50$+100$
-
Yzerman19 #1281 Üdv
50$+100$ 5000rh után party pokeren
http://www.pokerstrategy.org.uk/about/?referer=illnino
-
#1280 partypoker, az ingyen 50$ miatt. Sajnos bet365-ön elvesztettem 100$-t. -
#1279 a poker.com-os -pókerről vélemény?
ti hol szoktatok játszani? -
#1278 VÉGREEE!Két hete folyamatosan szivatnak a lapok, legalább 50 eurot buktam el legtöbbszőr riverre lejövő lapok miatt!Erre ma beütem 10 euroval egy 0.10/0.20-as asztalhoz mjad 2 óra játék után 95 euróval álltam fel!!! -
#1277 Ezt a szót, hogy "faszmák" felírtam.
Nagyon tetszik párszór használni fogom :D
Egyébként az ellenfélnek azért van sokszor mákja mert bekapcsolva hagyta az "auto muck(autó mák)" gombot :) -
#1276 buborékban lenni is nagy kihívás már, úgy szívtam meg final table-nál AA-val mint a huzat..... -
#1275 az egész jó szentem :)
Én sit&go-ztam, na ott elsőnek lenni művészet szentem, én képtelen vok rá, nincs türelmem a kb 10-10ezres pénzből 1200as BBnél nyerni, amúgy 2.nak lenni nem pálya... -
#1274 na ma játszottam freerollt,hogy egy kicsit felmérjem magam,nem tom,hogy menyire jó ez ilyen célokra,de 2500 indulóból 170-edik lettem. nekem tetszik :) -
#1273 ja, olyankor kell hamar eldobni és nem tartogatni a 1-2 dolcsikat :P -
#1272 értéklem az öszinteséged,de szerintem a pech miatt is (valamire kell fogni) pl AK,9Q.... erős lapokkal megyek és be is szoktam rá fizetni az erősebb 0,5 dolcsis vaklicitet és akkor általában mindég üres flop jön fel egészen riverig.... -
#1271 :) inkább a második
jó, én mondjuk nem szólok semmit, mert az első 50et egy éjszaka alatt elbuktam, de a 2. 50est (igazából 70et, mert annyit csináltam belőle 3 nap fél-fél óra játékkal) csak jó lapokkal vesztettem el, amit hát az ellenfél faszmákjának tudok be...
sok sikert! :P -
#1270 jaja ez jó tanács.
én 0.05/0.10 ben játszok. lehett hogy fáradt vok pókerezni suli után és azért van :D de lehet egyszerűen hülye vok :) Punker te merre szoktál játszani? -
#1269 talán kis tétben kéne kezdeni :) -
#1268 mostanában party pokerezek,most keztem rendes pénzel és valahogy nem megy ez nekem. na kezdjük első nap hülyeségből 15 dolcsit el lőttem az 50 ből amit befizettem... de még aznap vissza is nyertem mind... tegnap 15 elrepült ma 5 és már kezdek félni,hogy kifogyok...
most a party poker mezőnye az erős,vagy én vok teljesen hülye? -
#1267 Ma minden órában indul egy 1000 dolláros freeroll a NordicBet-en!!!Bárki regisztrálhat! -
#1266 Nyílván pozició függő, hogy mire érdemes megadni. Érdemes átböngészni néhány táblázatot, hogy pl. 1v1-ben mennyi esélye van egy 97-nek. Ha magasabb, mint a pot odds, akkor nyílván érdemes megadni. Persze ez is csak hosszútávra érvényes. -
#1265 8-14%
A profi játékosok is mindössze az osztások 15-20%-át játszák meg. -
#1264 Így van. De itt arról volt, szó, hogy amíg tanul az ember hogyan kezdjen.
Profi asztalnál természetesen én is feszesebben játszom. -
#1263 Más a kezdő stratégiánk. Ennyi.
Én például soha nem indulnék el offsuit 9,7-el.
Egy alacson suited connectorral is csak akkor indulok el ha sokan játékban vannak(ezáltal nő a várhatő nyeremény tehát matematiakilag megéri), vagy ha schooling megy az azstalnál(bár onnan inkább elmegyek mielött megőrülnék). -
Unreal1942 #1262 bazz -
#1261 PartyPoint növekedéséről van táblázat. aszem minden 20 játszott 0.25/0.50es játék után kapsz 1 pontot, vagy vmi ilyesmi :) (ha a vakokkal lejjebb v feljebb mész, csökken/növekedik a kapott PPok száma)
mailt szentem véletlenül töröltem, el tudnád küldeni erre ([email protected]) a címre még1x? thx -
#1260 azér kíváncsi lennék mire adta meg :| -
#1259 Engem meg már majdnem egy hete szopatnak a lapok!
Ez kb. 10 perce történt:
Nálam:A6
Ellenfél:KQ
Flop:3A6
Ellen hív 2 eurot én all int/8euro/ mondok persze megadja.
Turn 10
River J -
#1258 jajj ez gyilkos -
#1257 Szep lappal kaptam tegnapelott ki.
A10 kezben floppra jon AKA.
Vegul kiderult a gyerekne K9 a kezeben Turnre K, Riverre K.
Szepen megszivtam az asz fullal. :( -
#1256 mik azok a party point? nem értem hogy fog az nőni. megkaptad a mailt? válaszoltam a tiédre... -
#1255 a többi játékos reakcióját könyvből az életben nem tanulod meg, LooGan-ét meg miután bevett 2 sört az isten se ismeri ki :) -
#1254 Én (csak ott a neten)
#1252 -Ezt könyvből is meg lehet tanulni :P, hidd el, ott minden le van írva!