30077
  • Shaman
    azért ez nem egészen így volt.
    A csóka bennt maradt,mert sor és színesélye volt. a Flop jó volt neki,mert egyből sora lett.szal nem bekkelgetett a riverig.
    Persze sima sorral nem nyert volna full ellen,de a rivert már valóban mákolta.
  • Punker
    bruhaha :)

• REALista
    Kár hogy csak másfél euro-ja volt emberünknek.:(
  • [Jakuza]
    Igen ezt mondom, ott figyelt a palinak a sor es szin, kis sor eselye is volt.
    Persze hogy nem dobta el.
    Mondom pont az ilyen partykat nem szeretem, mert ugy jon a flop le, hogy szinte belekenyszeritti a hivasba a masikat, aztan meg makol is egyet a riverrel.
  • [Jakuza]
    Jo de ez a pali egy idiota volt. :)
  • Punker
    hát az volt a gáz hogy nem tudta a manusszal eldobatni river elött.
  • REALista
    Ezt a partit nézd meg!Nem semmi...
  • [Jakuza]
    HUH. :P
    Szegenykemnek azert megkellett volna ijednie amikor szinte gondolkozas nelkul behivott a 7esre a pali.
    Bar az ilyen makereket sosem szerettem, akinek minden kartya bejon es szinte kenyszeriti a masik jatekost is a jo flop.
    De a leggazabb amikor igy riverrel lemakoljak az embert.
  • Zséé
    Szegény csaj :)
    nemegyszerű partik...
    (bocs ha már volt)
  • [Jakuza]
    Majd bejutok a 100Ks versenyukre es jo lesz. :P
  • Shaman
    jah :-pp

i4 pokeren baromi sok freeroll fut,de cserébe alig fizet.
    Mondjuk kapsz majd egy postai levele, amiben egy kódot küldenek,amivel 5 euród lesz,azzal lehet játszogatni pénzes asztaloknál.
  • [Jakuza]
    Meg ha befizetsz. :D
    Amugy ma 8. lettem a 14pokeren.
    Kemeny 2 euroval lettem gazdagabb :PPPP
  • tram21
    Budapest Poker Open Freeroll Satellite.
    Aki meg nem olvasta valna annak itt a link.
    BPO freeroll Sat
  • N1ggA
    Ha megnyered akkor megéri :)
  • [Jakuza]
    Hulyenek is megeri, hat meg a kaszinonak.
    Idiotak.
  • Shaman
    ehhh...

Nevezés/Buy-in 150 000 Ft + 20 000 Ft
  • N1ggA
    Gondolom már mindenki tudja, de azért beírom: Budapest Poker Open
  • Punker
    még lehet jönni a mai fizetős magyarra titan-on! 8-tól lesz.
  • Shaman
    hát sztem ez nem hivatalos WSOP szeton... ennyi erővel,van Mo.-n is egy csomó ilyen példul ha itt szétbézel:
    Poker árak
  • [Jakuza]
    Na megint kivegzett a river.
    Tele a tokom mar az ilyen makviragokkal.
    Flushom van erre ledobja a fullhoz a 8ast neki, igy bukott a bajnoksag.
  • [Jakuza]
    Meg olcsobb is van, a 200as csak 39,9.
    De van ezenkivul 59 es 79es szett is.
    Lehet az Ebayen kellene megnezni es ott esetleg van olcsobban is komplett keszlet.
  • I. Szent Bagir
    Beszélj egy haverodal hogy vegyen egy ilyet, te meg kérsz tőle egy darabot.
    Esetleg keress olyan magyarokat akik kint voltak a WSOP-n, hátha hoztak haza.
  • N1ggA
    valaki tudja hogy hol tudok 1db WSOP-s chipet venni?
  • [Jakuza]
    De itt latszik, hogy milyen idiotak vannak az online jatekosok kozott.
    Ket 7es a kezemben lejon az elejen ket 10es egy 7es. (10d 7c 10c majd 3c majd 5h)
    Ez a ket idiota meg gondolkozas nelkul emel folyamatosan.
    Meg az megertem, hogy a flush miatt 1,2$-okkal emel valaki, de hogy egy szimpla J10 parra megallas nelkul emeljen minden korben az kesz vicc.
    Meg sem fordult a fejeben, hogy megalljon, marpedig a turn es a river egy nagy rakas ... volt.
    Meg elgondolkoznom sem kellett, mert nem jott nagy lap ez meg a river utan is mindent megadott. (bar azert fajt volna ha ket 10 van a kezeben. :P)
  • Punker
    hajrá
  • [Jakuza]
    Mondtam en, amilyen rosszul ment tegnap, annyira jol jonnek ma a lapok. :P
    Nezd csak Punker 0.10-0.30as asztalnal 10,80$.

• [Jakuza]
    Hat nem akarmi volt ma.
    10 centes asztalokhoz beult egy pali 4773$ vagyonnal. :P
  • [Jakuza]
    Mindegy ma kisajtoltam a tegnapi bukot beloluk jo kis kamattal.
    Raadasul meg feltettem 1000Ft-t a Chelsea gyozelemre is es onnan is jott be 2450Ft. :P

mas:
    Latom nem fertel be a mai freerollokra.
    En is a 100ason 300nal elvereztem.
    JJ volt a gyereknel, mondott flop utan egy all-int, en meg megadtam egyszinu AK-val, de hiaba vartam a lapot nem jott semmi.
    De megkellett adnom, mert nem sok zsetonom volt, elvereztem volna elobb vagy utobb ugyis.
  • Punker
    mondjuk nekem meg A-2 volt és riverre jött az A, nyertem is vele kb 8 centet
  • Punker
    pedig az amcsik már nincsenek is fenn, és igen abból indulj ki hog ymindig lesz aki megadja, mert ő nem nyerni ül le, azt mondja hog ymozi helyett eljátszik 10$-t és nem nézi hogy nyer vagy veszít, pénzt rakott be és végig is akarja nyomni tegnap volt 1 csóka nagyvak volt 3-7 volt nála és végig megadott mindent 0.10-0.20-as asztalnál.
  • [Jakuza]
    Ne idegelj.
    Ez egy 0.15-0.30as asztal.
    Szerinted hogyan van kozel 7$ a potban, ha nem jeleztem eleg nyomatekosan, hogy nagy lapom van ? :P
    Egyszeruen nem ertem.
    Olyanok ezek az online jatekosok, mintha nem szamitana nekik a penz, automatikusan szinte mindent megadnak. Ezert idegesit, hogy mindig bemakolnak a riverrel.
  • I. Szent Bagir
    Ha velem történik akkor pech, ha mással akkor rosszul játszotta ki a lapját.
    De komolyan, ha floppon top párod van, és pozícióban is jó vagy (ez esetben mondjuk annyira nem), akkor olyat kell emelni hogy eldobja mindenki, nem szabad hagyni hogy a turn vagy a river bemákoljon neki valamit. Nem jelezted elég nyomatékosan az AA-t. Ennyi.

Ha kézben AA mellé jön mégegy A, akkor lehet kinek keményebb a faxát játszani, de ha rezeg a léc akkor nem kell bohóckodni, hogy még 1 dollárt rakjatok a potba úgyis nyerek. Élő játékban is, neten is, ha viheted a potot akkor vidd! Ne kockáztass. Sok kicsi sokra megy.
    Mentségedre legyen írva, hogy ahogy elnézem ez fix limit asztal volt, ott necces kiemelni a másikat.
  • [Jakuza]
    Na es ezt a kepet nezd meg, tele van mar a tokom a mai nappal kezemben egy A2, na mit huz utoljara a gyerek es viszi el a kozel 7$ zsetont ?
    Asszem ma nem kellene jatszanom, mert szetverek valamit.

• [Jakuza]
    Szerinted megint mivel estem ki ?
    Fasz gyereknek flush riverre 6,7 a kezeben, nekem meg ott a kezben a flop utan 3 Q.
    Ma kizarolag csak riverrel kapok ki.
    Nem mintha maskor sokkal szerencsesebb lennek.
    Persze nekem jo ha 1%-ban jon be a river.
  • Punker
    hát nem jött be
  • [Jakuza]
    Ha olyan szar lapokat kapok mint ma, vagy olyan szerencsetlen leszek, akkor ketlem. Azert szurkolok nelked, ha mar nekem nincs szerencsem ma, legalabb te huzz jo kartyakat.
  • Punker
    na akkor a final table-en találkozunk :)
  • [Jakuza]
    Onnan estem ki, most reggelek az 50$-osra. :P
    Pontosabban onnan estem ki a 200as es a 100asrol is igen koran, de rafogom a balszerencsere, meg ilyen peches szeriam nem volt mint ma. :(
    Amugy latom a PunkerHUN nicket, en Jakuza001 neven futok.
  • Punker
    én most reggeltem titan freere :)
  • [Jakuza]
    Mondom ez egy kabare nap.
    100as freerollon is szenvedes 50 korig semmi lapom 8as2es kombinaciok vegig.
    Vegre jon egy nagyobb lap egy A8 treffbol, 3an maradunk bent 180at hiv az elso , ketten megadjuk, jon egy AK2 4lapom meg van a szinre mondok egy all int erre mi jon le ?
    Eloszor egy 8as utana egy kiraly. Se szin se mas, a muki meg persze bemakolja a riverre a kiralyt. Ma mar kezd elegem lenni ebbol a pech szeriabol.