30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#973 péntek este 9-kor elkezdtünk pókerezni maradtunk reggel fél 5-re 3-an, mindenki allin, kézben osztónak AA - kisvak KK - nagyvak 1010, flop-ra jött 1 K aztán turn-re egy A az eredmény jól kiröhögték a 2 tizesemet :(
de durva játék volt nagyon élveztük :) -
#972 MI A FASZOM VAN? KURVÁRA NEM HISZEM EL. ELŐBB VESZTEK EGY NAGYOT, mert nekem KJ, asztal: 3, 5, 6, J, J, másik: J,3
MOST MEG STRAIGHT FLUSH-sal vverték a nut flushomat
> Dealing Hole Cards(6h Ac )
> ODJURET, you have 10 seconds to respond
> ODJURET, you have 5 seconds to respond
> ODJURET did not act in time and was folded
> gameon1 raised for $0.40
> -fs- folded
> Hangman111 folded
> Cacho_6 called for $0.30
> makai24 called for $0.20
> Dealing the Flop(10c Jc 9c )
> Cacho_6 checked
> makai24 checked
> gameon1 checked
> Dealing the turn(5s )
> Cacho_6 checked
> makai24 checked
> gameon1 bet for $0.80
> Cacho_6 folded
> makai24 called for $0.80
> Dealing the river(5c )
> makai24 checked
> gameon1 bet for $7.60
> makai24 went all-in for $19.54
> gameon1 went all-in for $0.95
> Extra chips returned to makai24, $10.99
> gameon1 shows a Straight Flush, Queen high, Clubs
(Qc Jc 10c 9c 8c )
> makai24 mucked
> gameon1 wins $19.60 with a Straight Flush, Queen high, Clubs -
#971 tehát 100-ról indultam péntek, 70-re lementem. Most 80-on állok, de csak azért, mert vesztettem egy allint, de úgy, hogy flop után. AK nekem, A,x,x a flop. gyerek allin, megadom, A2 turn: x, river. 2. SHIT -
mzprox #970 én is mikrolimiten játszogatok, tegnap kb reggeltől estig. 50 dollárom volt (freerollos nyereményből indultam+ haver "átveszített" nekem 15 dollár indulópénzt). szóval 50-ről felmentem 101 dollárra, (az eddigi legjobb időszak) majd visszaestem 60-ra végül ismét feljöttem és 91 dolláron fejeztem be.. Igencsak ingadozó teljesítmény és nem nagyon tudom mit csinálhatnék másképpen. ráadásul amikor nyerésben vagyok gyakran úgy érzem hogy csak hatalmas mákom van... persze vannak peches riverek... alapvetően nagyon óvatos játékos vagyok (ebbe belejátszik hogy nagyon kicsi a bankrollom). Talán ha tudnék aggresszívabban játszani akkor többet nyerhetnék... mondjuk tegnap 10 bluffből kb 2 jött be.. tehát nagyon nem érte meg.. másokat figyelve meg mindig az az érzésem hogy 90%-ban bejön nekik... (arra a lépésre gondolok, hogy preflop hívnak, majd látszólag a floptól függetlenül újra hívnak egy nagyot... ekkor általában bedoblák az emberek.. kivéve ha én hívtam.. akkor megadják és megvernek :P ) -
#969 igen 0.05/0.10 -
#968 Mikrolimiten nyomod???Kezdésnek csak azon érdemes... -
#967 én mindent megteszek, de máshogy nem tudok fejlődni, csak ha játszom. amúgy az volt a baj, hogy eleinte bad beat-ekkel meg river killekkel kaptam ki, de utána már a lelkiállapotom miatt. mindig az a cél lebegett a szemem előtt, hogy vissza 100-ra, de egyre kevesebb lett :( áááá -
Zséé #966 viszont ami tegnap ment eurosporton abban 2 magyar srác maradt a végén, és végül ha jól emlékszem Tóth Csaba nyerte meg azt a bizonyos bécsi versenyt. -
#965 játsz jobban :D -
#964 Bet365-re befizettem 100 $-t 2 napja. Eleinte jól ment, de most 70 $-ral állok, és sírógörcsöm van, és nem tudom mit csináljak. Tud valaki tanácsot adni? -
#963 a "nagyfejű" -
#962 azért a Broad nevü fickó nem volt semmi, én már ráborítottam volna az asztalt :D -
#961 Néha a Discovery T&L-en is szokott menni Heads Up VB, hát az iszonyat élvezhetetlen azokkal a narrátorokkal... -
#960 Bizony eurosporton is ment valami de gyuribácsi nélkül halál unalmas nézni:) -
#959 jah...
amúgy elég haloványka ez az angol pokerverseny amit most közvetítenek,remélem javulni fog a színvonal,mármint most a versenyzőkre gondolok.
Múltkor is másfél órán át szinte semmi sem történt, rengeteg olyan kör volt,mikor dobta mindenki,s a nagyvak vitte,alig akcióztak...unalmas volt,csak Gyuri atyánk dobta fel a hangulatot :-p -
#958 Tegnap néztem pókert sport1en, egyik fickónka egy egy allin után, 1 darab chip je maradt:D következő körbe beis mondta flop előtt az allint, jót nevetett mindenki:D -
#957 oksa,van még 1-2 hiba,de végül is nem gond :-p
példul:
-
#956 sztem még a kérdés is rejtély:D -
Ádám000015 #955 Valki ismeri a Sporting-oz????
Ha igan ako tudja hogy mivan a Seafty Netel????
-
Gatkowski #954 Itt valóban történt egy elírás, elnézést. Az általad említett készlet 500 darabos, 14 grammos zsetonokkal. A dolog szépséghibája, hogy épp egy darab nincs belőle raktáron, elkapkodták mind. :P
---------------------
A póker zseton oldal -
#953 vad:) -
#952 Pikkből, legszebb! -
#951 Az igen, grat...
Bwin-en már nincs freeroll? -
#950 nem rossz, de jó -
#949 Íme az első Royalom:
-
Thanatos #948 meglepetés :DDD -
#947 ez az oldal baklövések sorozata,már bocs...
nem egy ilyet találtam rajta:
Most akkor ez 500 darabos,vagy 300? 11,5 grammos,vagy 14???
-
Gatkowski #946 Hello pókerarcok!
Látom néhányan már megtaláltátok, de azért bebököm: aki igényes póker kieglészítőkre pályázik, annak az első számú forrás lehet a Gémklub.
Illetve ha valaki tájékozódni szeretne pókerrel, annak változataival kapcsolatban, ne habozzon, kattintson ide. -
#945 ez komoly kérdés volt?
vagy összehozol valami bonuszt,vagy fizetős helyen végzell freeroll-ban,vagy befizetsz... -
#944 csőc a poker.com-on hogy lehet pénzt szerezni ha elbasztad mindet? -
#943 #938, #939
szír, thx. akkor bevizsgálom közelebbről is a dolgot. -
#942 ez csak magabiztosság kérdése, juss el fizetős helyig 1-2 freeroll-on és akkor ki tudod próbálni mit tudsz valódi pénzes téteknél. -
#941 Szülinapra kértem egy ilyet jól el leszünk majd csapattársakkal, haverokkal :D -
#940 Játékpénzzel jól megy már, de biztos hogy nem venne rá semmi/senki hogy feltegyem a pénzem. :D -
#939 ebből játszom pénzes asztalon vagy indulok a pénzes magyar tornákon. -
#938 ez felhasználható én úgy tudom.
a bonuszokat valóban nem egyszerű kivenni,játszani kell érte sokat. -
#937 s ez a 3 dollár játszható is? lehet, hogy droid kérdésnek tűnik, de komoly^^ mer amit everesten nyertem pl 45 dollárt egy free-n, az "bonus"... számla nyitás után, némi szerencsétlenkedéssel lehet csak felhasználni, és nem azonnal. ez meg így nem pozitív.
mind1, kipróbálom ezt a titánt is^^ ha ilyen kevés az induló, csak lesz esélyem:D -
#936 gratta! -
#935 -
#934 én sem ismerem a szabályokat, de van valami olyan, hogy a sor meg a flush nem számít, és A2345 a legjobb lap, de van olyan játék, aminek 2-7 a neve, vagy hasonló, és ott a 23457 a legjobb lap, mivel 2-től 7-ig ugye. ez nemtom melyik nem olvastam el :)