30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1013 tényleg nagyon vissza kellett volna olvasni :) az omg-t meg pont erre értettem :) -
#1012 köszi szépen:)
gondoltam h vissza kéne olvasni de nagyon fáradt vagyok és csomó dolgom van:) -
#1011 #1003:) -
#1010 igen omg de azért válaszolj már:) -
#1009 omg -
#1008 sziasztok!
hol lehet neten úgy játszani h nem igazi pénzben? -
technopeter #1007 Szasztok! kéne nekem egy kis segítsgég. regeltem a 888.com-on. itt nincs texas holdem??? illetve itt h szerezhetek zsetont? csak ha fizetetk? aki ért hozzá az meséljen már erről nekem légyszives mert én nem tom h mit kell most csinálni. eddig más póker progival nyomtam,de ezt is kiakarom próbálni. ha tudom... előre is kösszi -
Zséé #1006 Jah én néztem. Annak a Tóth Ricsinek valami hihetetlen mákja volt többször is :O -
#1005 EPM-et néztétek tegnap a tv-ben? jó volt 2 magyar lett az első és a második :)
nekem meg bejött a szokásos kedd esti kocsma party-nk 3x-os pénzt "kaszáltam" :) -
#1004 Mikor nem volt Jancsi bácsi, akkor Ágai Kis András volt a partnere Gyuri bának. Nem is volt vmi élvezetes a közvetítés. -
#1003 Minden teremben lehet "játékpénzzel" játszani!Az onlinepokerhu.com-on megtalálod a termeket több szempont szerint rangsorolva! -
Doktor Lucsok #1002 Ha Jancsi bácsi elmegy, akkor Gyuri bácsira ki vigyáz majd? Mi lesz most? Én félek! -
#1001 tény, de nekem az nem feküdt:) szal lesd meg mind2t, kabala. -
Zséé #1000 Ez magyar :) -
#999 TruePoker -
Kabala #998 Hello!
Tudnátok olyan oldal(aka)t mondani ahol ingyen , úgymond "játékpénzzel" lehet játszani pókert a texax hold'em szabályok alapján? -
mzprox #997 A poker odds claculator szerint 42 % esélyem volt, de ha mondjuk csak két párja lett volna akkor több mint 50% -
mzprox #996 Tegnap az AA-m összecsapott egy KK ill JJ párral. Túlbiztosítva nyertem mert A jött más nem :). 30 dollárt hozott nekem. Előtte veszítettem 20-at mert megadtam az allint flop után. Nálam KJs flop 10,Q,8 a 10 és Q egyszínű a kj-mmel. Ellenfélnél TT... és végül nyert vele... majd megnézem mennyi esélyem volt a győzelemre... -
#995 Én sem azt mondtam hogy mindenáron all in-be kell menni flopp előtt de ha valaki megívja az all in-em akkor nyilván megadom!Egyébként én mindíg meghívom a vak 3-4-szeresét preflop ha AA-t kapok így kevesebb az esélye hogy gyenge lapokkal lemákolnak!Régen mindig lassan próbáltam megjátszani az AA-t és igaz hogy sokkszor nyertem így is de rohadt sokszor mákoltak le sorral, flush-el vagy két párral! -
#994 Én is preflop értettem. -
#993 kedvezőtlen flop-on a vagy 3 egyforma színt,vagy azt értem mikor lejön egy pár az asztalra,vagy 3 egymást követő lap.
Nah ezeknél igen erőteljesen el kell gondolkozni az AA dobáson....
Példul ha lejön egy pár,akkor esélyes,hogy valamelyik benntmaradónál van belőle lap,magyarán terce van. Ekkor vagy emel egy bazi nagyot,vagy játszhat check-raisre is. Nekem ezért ha nálam AA , s pár jött fel,s elkezdik a csekkolgatás,csakazért sem emelek,nehogy beleszaladjak egy check-raisbe,s akkor nagyot bukok,szal checkolok én is. Hátha ki lehet bliccelni a kört. Aztán a turnnél akinél terc van már mindenképp emelni fog,vagy legalábbis nagyon valószínü,hogy pénzt csaljon a potba....szal ki lehet szűrni. -
#992 nyílván AA-t preflop nem érdemes dobni,de all-inbe se kell mindenáron azért vele menni...én flop alapján döntök,hogy legyen-e all-in.viszont ha a flop nagyon nem kedvező,akkor már megfontolandó akár a dobás is.
-
#991 elég :) van még mit fejlődni, az egy biztos! -
Thanatos #990 pedig igaza van :) -
#989 vaz -
#988 na most mert te pancser vagy az már nem az ő hibájuk :) -
#987 nem veszik komolyan, nem lehet rendesen blöffölni, esetleg bemákolnak. nekem nem jött be. -
#986 erről beszélek :) -
#985 Én éppen azért szeretem a 0.05/0.10-es asztalokat mert sokan nem veszik komolyan és minden szarral játszanak!Én már majdnem 600 dolcsit szedtem így össze pedig még egyszer sem fizettem be sehova!!!:D -
#984 Azt kell, hogy mondjam, hogy 50 dollár volt a szobába a beugró, és ott ment a legjobban. 0.25/0.5-ös vakoknál. Ott a játékosok komolyan vették a pénzt, kis téten nem mentem semmire, amikor lementem 50 dollárra, pihentem, vettem egy nagy levegőt és beültem vele egy szobába, lesz ami lesz. Fölmentem 85 dollárra, na ott kellett volna abbahagyni... Szerintem tartok pár hét szünetet, addig olvasok sokat, nézek videókat.
És AA-t nem fogok bedobni flop előtt, akárki akármit mondd. Ha fél év alatt összejönne 1k bankroll, az egészet felraknám egy AA-ra... -
#983 Az összes lapnál 50%-50% az esély, vagy nyersz vagy nem! :D -
#982 Hát azért QQ-tó lefelé már majdnem 50-50 az esély a nyerésre egy AK ellen! -
mzprox #981 rövidtávon minenkép szerencsejáték, hosszútávon számíthat _elvileg_ a stratégia. Egykis bankrollt könnyű elveszíteni. AA-ra (és elvileg majdnem az összes pocket párra szerintem megéri allin menni ha lehet) -
#980 arról nem beszélve hogy a kis tétes kezdőket lehet szépen leszedni :) -
#979 AA még szép hogy bemegy all in-re!Az baszna be ha nem!Én csak azt nem vágom hogy ha mikron játszol akkor miért 40 dollárral ülsz bent egy aztalnál!Én nl 0.05/0.10 -es asztaloknál szoktam játszani és mindig 5 dolcsi beülővel! -
#978 Megint nyertem egy tornán (6 fős Sit & Go-n), de még mindig nem érzem hogy ez valódi pénzzel is menne. -
#977 egyik srác multkor beült játszani sörözni nagyon gyorsan bukott kb 5k-t, most hétvégén töményezett de óvatosabban játszott nyert 4k-t, ez a játék a rutinról az ellenfelek reakcióiról szól mert h aszerencsétlen lapot kaptál eldobod és kész vagy ésszel kijátszod, kedden kis sorom volt A-szal kezdve bementem allin az ellenfélnek is sora volt csak nagyobb :(
erre mondta hogy: "nincs sz@r lap, csak sz@r játékos" -
#976 preflop aki all-in-re megy be, hát... nc. tanuld meg eldobni ezeket a lapokat is. és télleg ésszel játsz..:) -
#975 ésszel kell játszani az elmúlt 2-3 hétben annyi ászom ütötték el hogy inkább eldobom :) -
#974 ez szép volt... elvesztettem az összes pénzem. 3 nap alatt 100$. Hmmm. kezemben: AA, gyerek allin, megadom (40$). Gyerek: A4s. ... flopban kijött egy ász, és két akármilyen lap. az egyiknek olyan a színe mint a gyerekének. turn, river is olyan szín. Ezt nem hiszem el.... Ma 5 bad beatem volt, és 100$. És akkor nem szerencsejáték. Na ennyit a pókerről. Végleg abbahagyom...