30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1253 a party pokeren ki szokott garázdálkodni? -
#1252 Általánosságban fejeztem ki a dolgot. Kis játékrutint csak akkor tud felszedni, ha a maga bőrén tapasztalja az ember. Rengeteg minden függ rengeteg mindentől, és ez csak könyvekből olvasva nem tanulható meg szerintem.
Pl.: 6-os asztalnál, ha mi vagyunk a kisvakok, és a nagyvak kivételével mindenki bedobja a flop előtt, akkor egy unsuit 9, 7 -essel is esetleg érdemes magadni a plusz fél vakot, míg ellenben a 9, 7 kaki lap. -
#1251 Nem egyszerübb egyből elfogadni, hogy mik a jó induló lapok?
És akkor nem kell tanalópénzt fizetni.
Sok lappal a gamblerek indulnak el ;) (bár a sok is relatív fogalom) -
#1250 A lehető legtöbbet. Sokat bukunk majd, de a tanulópénzt meg kell fizetni. -
#1249 Ez a választott indulási stratégiátol is függ.
Szerintem általában 8-14% a jellemző. -
#1248 Ez pont jó -
#1247 ahogy jön, a jó kezeket -
kérdés:
Mennyi kezet játszunk a no limit karrier elején?
3-6%
8-14%
20-30% -
#1245 lol, szégyenlem magam :-%
Pénzben is (most jön a második 50e$ :() meg természetesen zsetonban is, neten is meg haverokkal is -
#1244 Hát én csak játék zsetonba merem nyomni. Ha kártyával nyomnám anyum kiherélne. (Persze ha buknám; ha nyernék nemtom) -
#1243 Alap! -
#1242 hát persze, anélkül sz@rt se ér :) -
#1241 ti igazi pénzben nyomjátok? -
#1240 *kifejezések sry:c -
#1239 micsoda kifelyezések! :DD -
#1238 az -
#1237 mi az a pocket pár?
amikor a kezedben van a pár -
#1236 Amikor pocket párral van drilled. -
#1235 Amúgy felírtam a kérdéseket és a válaszaimat, ha vkit érdekelne, kérje el! (bár én nem tom: mindig ugyanazokat a kérdéseket teszi fel?) -
#1234 LoL, elsőre sikerült :P nem hiszem h 100%, de sikerült :D büszke vok :)) -
#1233 hát ezért buktam meg én 3szor (igaz az első kettőnél el sem olvastam a dolgokat,mert gondoltam tisztában vagyok vele,mivel már kemény 1 hónapja játszok játékpénzben...)
na szóval én flösh re tippelek -
#1232 "Melyik kéz a legerősebb?
a flös
a sor
a szet"
Mi az a szet? -
#1231 még asszem az én számomra sincs :) -
#1230 Beírtalak, van számodra vmi haszna amúgy? :P -
#1229 Rohadtul mindegy, hogy kevés ember nyer sokat, vagy sok ember keveset, ők úgyis leveszik a nyeremény x részét. Tök mindegy, hogy mennyit nyernek a játékosok, ők fixen leveszik a potból a saját részüket. -
#1228 ja csak nem értem,hogy miért lenne az oldalna érdeke... -
Downloader #1227 érdemes elolvasni amit írnak és aszerint játszani ugyanis az oldalnak is az az érdeke mint neked, mégpedig, hogy minél több pénzt nyerj -
#1226 én ugyanazt írtam -
#1225 Na én is beregisztráltam! Profilnál a Party pokeres Bejelentkezési névhez és a Screenname-hez ugyanazt kell írni??? -
#1224 ja ok csak nem tudtam hírtelen hová akarod beírni
ja ha még aktuális akkor: SlyThug
ma ismét megpróbáltam 2.szorra sem sikerült a kvíz,legközelebb már tényleg elolvasom amit írnak... de szerintem elég furcsa amit kérdeznek,mert eddig azt gondoltam,hogy képes lennék ilyen egyszerű dolgokat helyesen megítélni,de úgy tűnik,hogy nem vagy nem az oldal érdekei szerint -
#1223 mégis melyik oldalról beszélhetek... (http://www.pokerstrategy.org.uk/hu/register/)
ő szervezett be (Nickname): -hez gondoltam... -
#1222 Full house, Aces over 10s! -
#1221 minden valószínűság szerint ingujjból :D -
#1220 na ezt hogy csinálja?
-
Downloader #1219 Én már megkaptam. Egyébként először én is megbuktam a kvízen aztán másodjára sikerült. -
#1218 ja 5ször :) -
#1217 És mi van ha elrontod a kvízt?Újra próbálhatod? -
#1216 #1213
nem tudom mire érted. nem értem melyik oldalról a nickem és azt sem értem hova írsz be.
én még nem mert ma elrontottam a kvízt :( de valki már állítólag megkapta az sg n és szerintem egy próbát megér... -
#1215 Te már megkaptad az 50 dollárt??? -
#1214 hy all, +fav
Junglepoker.com -on játszik valaki?