30077
  • Shaman
    Elolvastam,s sokat nem okosodtam....

Azt látom,hogy a lehető legkisebb lapokat kell összeszedni,mert az a nyerő,de ez ugye nem lehet 2-3-4-5-6,mert az már sornak számít,és az erős,szal a legkisebb 2-3-4-5-7 a legjobb lap.....
    de hüle játék :-p
    Akkor ezért nem nyertem sosem :-ppp
  • mzprox
    meg még egy:
    237
  • mzprox
    http://www.ultimatebet.com/rules-strategy/triple-draw-27.html
  • Monoton
    én kerestem de nem találtam :)
  • Shaman
    azt ne játszd.

Tök mások a szabályok. Én is próbáltam anno,de mikor egy J pokeremet verte a nagy semmivel,s még ehhez hasonlók rá kellett döbbennem,hogy teljesen mások a szabályai :-pp
    Azóta nem játszom,nem volt kedvem netem megkeresgetni,hogy mi a szabály.
  • Monoton
    ez miféle poker?

2-7 3-draw fixed

mert azt hittem az az ötlapos sima

de nem vágom hogy nekem AAK53 van srácnak meg 4457J és őnyer
  • mzprox
    Kézbe kapott párokkal én is általában veszíteni szoktam. Legutóbb egy peches vereség után közvetlenül 99-re bonyomtam a preflop all-in-t (kis tétekben játszom, tehát ez konkrétan csak 70 cent volt) valaki megadta. mint kiderült neki 88-a volt. nem jött se 9-es se 8-as, már örültem nagyon mire látom, hogy a pénz felé mozdul el.. no igen az 5 lapból kijött négy, az egyik nyolcasával megegyező színű lap, flush..bah... egyébként eddig 2 napot játszottam real moneyban, a pokert pár hete játszottam életemben először, még csak tanulgatom. (freerollon lett egy 8. helyezésem majd egy haver átadott még 15 dollárt játszani. első nap minusz 13 dollárba kerültem, második nap visszahoztam :)
  • N1ggA
    az baj, hogy freezeout tournament. és ilyenkor tényleg nem jó AA-szal veszteni. Bocs a kirohanásért, valahol le kellett adni, öcsém meg nem volt otthon :)
  • 12346
    aa-val miért nyernél automatikusan? max jók az esélyeid.
  • N1ggA
    nem
  • N1ggA
    bet365 az az?
  • Shep
    ne játszál bosson ennyi
  • N1ggA
    most már jobban megy az AA :D
  • N1ggA
    Miért van az, hogy AA-szal mindig vesztek? És ez halál komoly. Számoltam az elmúlt 1 hónapban. 5/5. Most pl. úgy estem ki a tournament-ből BUBORÉKBA (!!!), hogy nekem AA, a másiknak 4,5. Blöfföl All-in pre-flop. megadom. És persze hogy nyer! ÉS AKKOR NE LEGYEK IDEGES? KURVA ÉLETBE SZOPOK EZZEL A 2 SZAR LAPPAL ÁLLANDÓAN
  • Shaman
    WOw

érdekes cikk. Unitesóm mesélte aki egyetemre jár,hogy volt náluk egyetemi poker bajnokság,s Gyuri bácsi volt az egyik védnök,de játszott is,s valóban sokan arra mentek,hogy megverjék pokerben. Ez sikerült is :-p
  • Punker
    Feküdtem a földön véresen, és azt mondták: all in
  • N1ggA
    sziasztok! Tud valaki segíteni? Hogyan tudok a bet365-ön más accounttal játszani?
  • Shaman
    Sziasztok egy barátomnak aki FF-et használ,mikor regelni akar Titan-ra ezt írja:

Ilyen beállítás FF-ben hol van?
  • Shaman
    tegnap volt családi poker party (NL Texas Hold`em):-pp (szülők,unitesók,stb.)

1000 forint volt a buy-in. 3 kiesőig ment,aztán új kör.

Lehúztam a családot némi pénzzel :-pp
  • Punker
    3,75$ aszem
  • N1ggA
    mennyit nyertél vele?
  • Punker
    15. lettem,

nálam AK allin 69 megadja floppra jön két 6-os :(
  • Punker
    OPHU-n tartom az első helyem :)
  • Punker
    na most nekem lett riverre fullom 44-re :)
  • REALista
    Ja már megszünt ez a 75 dolcsis bónusz!
  • N1ggA
    nekem nem sikerült
  • Daudi Baldr
    Sziasztok!
    Az az én problémám, hogy 2póker kliens (expekt-bodog) is azt csinálja, hogy letölti a frissítést, automatán elindul a telepítés, de nem tudja befejezni, mert az exe fileját nem tudja felülírni. Ha vki találkozott már ezzel a problémával, akkor pls jelezze. Előre is THX!
  • REALista
    Megjelent egy új pókerterem ahol a regisztrálásért adnak 75 dollárt!!!750FPP-t kell csinálmi a pénz kivételéhez ami nekem kicsit soknak tűnik de nagyobb téten össze lehet hozni és még plusz pénzt is lehet nyerni!!!A regisztrálás során a POKERNEWS75 promotion code-ot kel használni hogy megkapd a 75 dolcsit!!!
  • N1ggA
    szerintem olyan 2% körül volt az esélye flop után, de sokat nem számít, szar így veszteni
  • [Jakuza]
    Az mas ha a kezben van parban es meg le is jon a flopnal megegy.
  • [Jakuza]
    Egy olyan kickerrel ?
    Ugye ezt te se gondolod komolyan ?
    6an adjak a nagy penzt ohatatlan hogy valakinek van K a kezeben es valoszinuleg nem egy olyan kickerrel.
  • Punker
    lásd #892 szerinted csórikám gondolta hogy 2-2 vel mentem be?:)
  • Punker
    nem 2-esre hanem K-ra várt :)
  • [Jakuza]
    Na de minek adta meg egyaltalan az emelest ezt hamozd ki nekem, amikor 6an toltak be nagy penzt ?
    Egy K2re ? Ugy hogy latta nincs semmije ?
    Ez egy rohej, hogy egy ilyen makernek meg leis jojjon ket 2-es, aminek kb 8% az eselye.
  • Punker
    Fortuna istennő kiszámíthatatlan és szereti a kis lapokat :)
  • [Jakuza]
    Az lehet de az ilyen idiota jatekosoknak miert van szerencseje ?
  • Punker
    mondtam már hogy a 2-es az atom lap :)
  • [Jakuza]
    Miert ma a bwinen hogy estem ki ?
    AA kezben gyereknel K2 szin nelkul.
    Jon a flop semmi, harom kulonbozo szinnel. Bent van mar 5 embertol 3k zseton.
    Egyik emel feltolom 1200ra a hivast, hogy hulljon a fergese es egy lapos szineselye ne legyen senkinek.
    K2-s gyerek megadja, ugy hogy nincs lent se kiraly se 2es, tobbi elhajitja.
    Betolom a maradek 3k zsetont gyerek megadja. Turn 2 river 2.
    Kesz vagyok. :PPPP
  • [Jakuza]
    Errol beszelek, hogy mar maga az osztas is szerencses volt a szamara, mert ha nincs mar az elejn sora valoszinuleg dobja a lapot.
    Maga az osztas tartotta bent es utana jott a szerencses river.
    Raadasul meg makja is volt a flopnal mert egybol ugrott masikoldalt a full is.
  • N1ggA
    furcsa, hogy ha én játszom, turn-nel soha sem vernek le. mindig az a rohadt river. kéne valami új póker-fajta, amiben nincs river