30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1133 mi ma is tartottunk :)
sőt új játékos is volt :) -
#1132 nem lesz majd SG Poker Open? :) -
#1131 Szerencsés... :P -
#1130 Úristen. Képzeljétek a support tévedett bet365-ön. Teljesen lenullázódtam, de volt 323 raked handem. Írtam chatben a supportnak, hogy be akarom váltani a raked handjeimet pénzre. 323 raked handből összejön 15$, mivel 100-anként adnak 5-öt. Asszem. Erre írja, hogy 95$-ral töltötte föl az accomat. Megköszöntem, kiléptem, megnéztem. És tényleg! Na ez lol :P -
#1129 Teljesen igazad van! -
#1128 én semennyit, minek? hetente játszok haverokkal online meg naponta, jön a rutin szép lassan és kész :) -
#1127 ja ezeket már olvastam,jó dolgok. te csak enyit használsz? -
#1126 katt a bannera -
#1125 szeretnék kérni egy pár e-bookot texas hold'em témában,hogy tovább tanulhassak.remélem valaki tud valamit adni :) -
#1124 jajaja, ilyenkor még ok, de két ásznál, azér nem olyan bátrak:) -
#1123 Nekem eddig 5-ször volt szinsorom és 1-szer volt Royalom!Pokerem már sokszor volt/Vagy 10-ről képem is van ebből 5 Ásszal:D/! -
#1122 Az szép grat!
Nekem egyszer volt egy AAA KK tehát fullom volt erre a másiknak poker!
Nem hittem el! -
#1121 Nekem 1 darab ásszal volt ász pokerem,s akkor pakolgattak rendesen!
Mivel ugye 3 ász volt az asztalon,senki sem sejtette,hogy nálam van egy negyedik,mert ugye kicsi volt rá az esély,hogy kézben van valakinél a negyedik,szal elég nagy potot vittem. -
#1120 vágom mit akarsz:))
a másik meg az ász drill/full, ilyenek. ilyenkor se mindig jön be a bátortalan megadás/csekk, aztán lecsapás. újabban többet lesek be kis lapokkal is. nagyobb meglepit lehet okozni^^ -
#1119 ja mos látom, hogy nem is jo, mer imageshackra raktam :|
namindegy kezembe 67 volt, flop 777, rilmani -
#1118 a mondat első és második része között nincs összefüggés, na de mindegy .D -
#1117 ebben igazad van, de nekem amúgy gyakran vannak pókereim, de sajnos a többi bad beat ezt ellensúlyozza... -
#1116 az ász pókerekkel az a tré, hogy többnyire az enemyk se nagyon pakolgatnak az asztalon lévő két lap végett. jobb is volt a 4-es, meg 7-es póker:)) -
#1115 Nekem is volt egyszer ász pókerem, de úgy, hogy két ász volt a kezemben, és a Flopban feljött még 2 ász! :D -
#1114 Hú az nagyon király! Nekem ilyenem volt ászból. A3 kézben flop AAA. Kár, hogy play money volt :D -
#1113 pókerem lett flopból :) -
#1112 42-ik lettem 1000-ből, 18-tól fizettek volna, de nagyon kevés zsetonom volt, viszont ezt már egy jó eredménynek könyvelem el. :D -
#1111 -
#1110 Na ma jól indult a napom!4 euroval ültem be egy asztalhoz és 32-vel száltam ki!Kétszer kaptam QQ-t és egyszer AA-t kézbe és mindegyik kitartott a végig sőt az AA-ból full lett, a QQ-ból riverre pedig set ráadásul az ellenfélnek K párja volt úgyhogy nagy mákom volt!:DDD
-
#1109 gratta!
nálam ritka a poker. Eccer már volt Ász pokerem,az volt eddig a legmagasabb lapom poker karrierem alatt. (straight flush,royal flush-öm még sose vót..C) -
#1108 nekem a napokban volt 4-esekkel, meg 7-esekkel 1-2 órán belül:) -
#1107 -
#1106 ez a network ilyen, egész jók a freerollok Én bet365pokeren játszom -
#1105 Akkor please mondj olyat!
Mert ilyeneket nem találok. -
#1104 olyanon indulj ahol kb. az 5% már nyer
Amúgy láttam egy floppolt royal flush. Sajna nem az enyém volt, de a potban szerencsére nem voltam bent. -
#1103 5000 emberből elég nehéz top10-be kerülni... -
#1102 lehet ezeken csak az első 10 ember illetve az első 5 ember kapott pénzt! -
#1101 Miért nem olyan free-ken indulsz ahol nyerni is lehet??? -
#1100 Az egyik asszem 5000 es volt a másik 2000 es (létszámú)
10 től perkált a másik meg 5 töl tehát pont semmit nem nyertem! -
homeless #1099 És mennyit nyertél vele? -
#1098 hány fős?
lassan nekem is kéne tolnom 1-2 ilyet. rég indultam rollokon:c -
#1097 hello!
kettő freeroll ba is indultam ma!
és az egyiknél 12. a másiknál már 10. lettem !
1 hete nyomom rendesen a pókert!
remélem lesz ennél jobb is! -
#1096 Most mi a baj!! Csak elmondtam a véleményem!!! Én kérek elnézést!!!! -
#1095 Most mi a baj!! Csak elmondtam a véleményem!!! Én kérek elnézést!!!! -
#1094 te meg lassan elköszönsz innen.....