30077
  • desigo
    1
  • Bercy #1332
    Ti hány asztalon szoktatok egyszerre játszani?
  • homeless
    Huh tegnap gusztustalanul sokat nyertem. Nem az összegre gondolok hanem az arányra. Csak short handed asztaloknál játszottam(max 3 játékos), és jöhetett jó vagy rosz lap szinte mindennel nyertem. Leültem min. 10 asztalhoz és 1 kivételével mindenhonnan +2 vagy 3$-al álltam fel. Az az egy is egy hatalmas pech volt, mert megadtam egy allint és riveren elbuktam. Vagy akkor álltam fel ha jött valaki aki agresszívebb játékot játszik, mint én vagy akkor ha 4nél többen lettünk. Amikor elbuktam az 5$-t akkor is leléptem, nem is akartam visszanyerni tőle, inkább visszanyertem mástól:)) Végül 22-23$-t sikerült összeszednem, de a legkisebb NL-en szerintem elég jó.
  • N1ggA
    apa kezdődik! :P
  • vezérszuszu
    Hali!
    MA 22:30 kor sport1-en poker!!!
  • CzGobe
    limit game
  • CzGobe
    Én eddigi játékaim során 3 asztalnál találkoztam 1 max. 2 emberrel az asztalnál, aki állandóan emelt, minegy milyen lappal, akkor szerencsésnek érzem megam (persze róluk sokat lehet legombolni! :P)
  • homeless
    Na átmentem no limitre ott már annyire nem jellemző ez. Mostmár csak nl-t fogok játszani, mert itt már sokkal jobban számít tudás. Fixed limitnél minden asztalnál min 3 ember van akik mindenre megadnak. Itt azért agressziv emelgetéssel ki lehet űzni a szar laposokat.
  • Bercy #1325
    Így van!!
    És az a legjobb amikor élőben játszotok. Valaki nagyot hív vagy éppen megad(mert nem tudja felmérni az esélyeit és a lapjait) és riverben lejön neki az 1etlen lap ami jó neki a pakliból. Aztán osztja, hogy nem tudunk játszani bezzeg ő bla bla...
  • Yzerman19
    Mert NINCS agyuk!!!
  • Punker
    4-es pókerem lett :)
  •  castor
    tegnap AK-ra buktam úgy hogy a csávókámnak 4,2-e volt
    flop: 2A2, turn:A (már benn votlam 20 dodóval), river: 2, all-in, all-in, buktam cirka 30 dolcsit
    szép játék a póker
  • Unreal1942
    Nem számít nekik és bíznak a jó szerencséjükben.
  • homeless
    Valaki mondja el, hogy mi értelme van kis téten ésszel játszani, amikor már 2 napja AA KK AKs lapokkal vesztek ilyen 28 meg 49 lapok ellen. Ma pl nálam KK valamelyik fasznál 28o én emelek az a fasz meg megadja. Végül rivernél drillje lett és szépen elbuktam egy rakat pénzt. Tudom, hogy van ilyen, de nekem már 2 napja ez megy. Ha freerollon megadnak mindent akármilyen szar lapra az egy dolog, de pénzes játéknál mi a faszért???

• CzGobe
    Na ja, seperc alatt össze lehet szedni a 100k-ból akár több millát (egyszer 1,9ig sikerült, ott meguntam :P, de hát AA, AKs-ed lapokkal nem volt nehéz :D)
  • N1ggA
    Miután a napi elvárt nyereményemet elértem, kipróbáltam poénból a playmoneyt. 5000-et ültem be, 15 perc múlva 153000-el száltam ki. Ugye milyen ügyes vagyok? Hát végülis a 10,9s preflop az allin. Nem?
  • CzGobe
    velem is volt már olyan h benéztem :P igaz play money-ban, 70.000-re azt hittem h 7.000 és re-raiseeltem :P buktam is...
  • N1ggA
    A10x108-nál AA ellen badbeat, és nincs vita :)
  • Unreal1942
    Klárika meg....egyáltalán egy nőt oda ültetni...
  • Unreal1942
    Szerintem egy jó kis sorozat! Persze ha valaki csak a poker miatt nézi akkor nem. Egyébként én ajánlom megnézésre!
  • Shaman
    Egyébként én is néztem Klárikáéket tegnap,hát nem volt egy nagy szám...

Ismerősöm leszedte a TILT nevű sorozatot,ami a Vegasról és a pókerről szól. Megnéztem vagy 2-3 részt. annyira nem nagy durranás,de egy-két ismerős arcot fel lehetett fedezni,mármint ismert póker játékosokat. (plédul Daniel Negrenau,vagy hogy írják)
  • Shaman
    10-es full sztem nem bad beat...

azok olyan ász fulltól kezdődnek...
  • N1ggA
    MadBeat thinks that it was a Bad Beat
  • zaki
    Bazz, véletlen elfogadtam egy allint 1ik freeroll versenyen, 10-8 volt a kezemben, csávónál AA... Végülis kiestem, flopban feljött egy A meg 10-es, turn 10, river 8... :D
  • N1ggA
    Tényleg Klárika volt. Pedig nem hittem el. Szar is volt. Mindkettő féltékenykedett :)
  • vezérszuszu
    Hát srácok!!!
    Szerintem ez a komment nem volt vmi ütős, de majd belejön!
  • Casillas
    na, klárika-time oo)
  • homeless
    Azért mert nekem az jött le a hozzászólásodból, hogy a haverjaid rögtön ki veszik az 50$-t, esetleg többször is regelnek.

Amúgy jól ment ma. .10/.20 fix limiten +6$ :)
  • CzGobe
    Ezt miért kaptam?

Én amúgy nem szeretem Kordát^^ dehát ízlések és pofonok...
  • Punker
    eurosport-on szerintem jó a közvetítés.
  • Thanatos
    ugy mint az összes többi jómadár :D
  • REALista
    Palik meg hogy jön a Pokerhez?:D
  • Loogan
    Inkább Palik Laci. :)
  • Thanatos
    ajajjjj... :D
  • zaki
    :DDDDD

Nacsa Olivér kellene a Korda mellé! Az qrva jó lenne... :DDDDD
  • Thanatos
    de jó se :D
  • vezérszuszu
    Klárika + Korda!!
    Kiváncsi vagyok milyen lesz.
    Korda ott van tehát rossz nem lehet:D
  • zaki
    Biztos, hogy ő lesz, Sport1en már volt is reklám.
  • Casillas
    de.
    ma este 21.00
  • Bercy #1294
    Játszol utána PP-n. 5000 raked hand után kapsz 100$-t.