30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
forzajuve #2293 tény h hülye volt az ellen de hát ez van, fel kell notesolni.
amúgy is ha mindig a flop elött esélyesebb nyerne a végén elég uncsi lenne a játék -
#2292 De mindegy már nem érdekel tulajdonképpen csak örülni lehet hogy vannak ilyen emberek( <*//////>< ) mert hosszú távon ezeket kopasztja meg az ember...:D -
#2291 Ahogy mondod ráadásul nem volt színsansza sem mert különböző színű volt a flop... -
#2290 Akkor dobd be egy showdown elemzőbe és nézd meg, hogy flop előtt vajon ki volt az esélyesebb. 86-ra egy négyszeres visszaemelést megadni egyike a világ legostobább dolgainak. De hát Einstein megmondta, az emberi hülyeség határtalan. -
#2289 Na sikerült elérni hogy minuszba kerüljek...:(
AA vs QQ hát persze hogy jött a dáma na de én vagyok a marha hogy nem hagytam abba...:( -
forzajuve #2288 mondjuk ha a 86s volt és leesett neki még kettő hozzá akkor flop után ő volt az esélyesebb -
#2287 Azt hiszem mára inkább abba is hagyom...:(
Nálam 7 10 nagyvak vagyok mindenki csak call
flopp 7 7 2
Én check valaki hív 50centet megadom.
turn 8
2 eurót hívok ellenfél all int mond 7 euróval én call.
river 5
És erre mit mutat?7 5 mi más lenne...
Pedig ma nagyon jól jöttek a lapok ha csak a 95% lapokkal nyertem volna minimum összejött volna 80-100 euró de így marad mára 2.15 euró plussz...:(
Talán este élőben több szerencsém lesz... -
#2286 hasonlóan verték el az én kézbe AA-mat úgy hogy flop-ra jött a 3. -
#2285 A rohadt mákos k..va anyját:
Nálam:AA
Ellenfél flopp előtt hív 50 centet én rá 2 eurót megadja.
flopp:2 5 7
Hívok 2 eurót megadja
turn 7
Hívok 5 eurót ő all int mod 20 euróval én call
river 9
Na mit mutat a végén??? 8 6!!!!!!!!!
Hát persze hogy rohadjon meg nem azért vagyok mérges mert buktam/még így is plusszos a napom/ de hogy így... -
#2284 csak így tovább! -
#2283 Na most lett vége 2. online tornának,aminek nekivágtam 1$+0.1$ a nevezés,nyertem 1.78$ 37/357.Az FPP pedig 2 lett. -
#2282 az nem baj, ha akar csinálni 1 oldalt^^ kevés fantázia, de legalább gyakorol. amúgy is szinte minden le van már írva vhol :P vmilyen nyelven -
#2281 arról nem beszélve h az egészet másolta:D -
#2280 Helló! Játszik valaki az expekt.com-on? Mit jelent az,hogy FPP és azt hogyan lehet szerezni? Mellesleg raktam be nemrég 15$,de eddig még nem játszottam vele csak play money-n és egy freerollon indultam ahol 1000/106 lettem. Persze az első 100 volt akit díjaztak.:/ -
#2279 Figuráknál eddig is ez a kép volt?
És lagalább 1 handre 1 weboldalon belül 1 megnevezést használj!
egyeztetsd a Figurák és Lapok erőssége-ben az elnevezéseket. bár ugyanaz mind2, így az 1ik felesleges :P a Lapok erőssége-t tartanám meg, de átírnám a példákat, úgy, h a Figuráknál szereplő képen lévő példákkal azonos legyen.
Ez az én véleményem. -
#2278 ez itt nem chat, h többször be kelljen írni, h vki észrevegye :P -
#2277 #2273 -
gazdagpatrik #2276 CSÁSZTOK!csináltam, egy pókeres honalpaot .Szeretném ha értékelnétek kíváncsi vagyok a véleményetkre!Ha van időtök és kedvetek akkor nézzétek meg! jah és a link szóval : www.texasholdempoker.mlap.hu előre is köszönöm -
#2275 Ott van a példában, amennyivel a játékosok indulnak. -
#2274 Sit&go beülő
Ezt mit jelent? -
#2273 Szép kezdeményezés, de amik a honlapon vannak azok nagyon alap dolgok, amiket egy keresőt használó user kismillió helyen megtalál. Ahhoz hogy sikeres legyen valami újat kell mutatnod, ami OPHU mellett nem egyszerű. Elvégre ott le vannak írva a szabályok, van pókersuli, fórum, terem információk, cikkek, plusz sok hasznos dolog.
Amúgy a póker erősorrendet és a figurákat nem tudom miért kell különvenni -
gazdagpatrik #2272 CSÁSZTOK!csináltam, egy pókeres honalpaot .Szeretném ha értékelnétek kíváncsi vagyok a véleményetkre!Ha van időtök és kedvetek akkor nézzétek meg! jah és a link szóval : www.texasholdempoker.mlap.hu előre is köszönöm! -
gazdagpatrik #2271 h -
R1per2 #2270 elírtam, 4 játékosnál még nem nagyon szoktak osztozni a díjon :) -
R1per2 #2269 Itt egy példa, a neten így szoktak menni, ezért is érdemes ezt gyakorolni:
Cash game:
min. beülő: 20BB
max. beülő: 100BB
Sit&go beülő: 50BB
Díjazás 4-7 játékosnál: 1. 70% 2. 30%
Díjazás 8-10 játékosnál: 1. 50% 2. 30% 3. 20%
Vakemelés a vakok 1.5-2x-re. Gyors játéknál 10-20perc, lassabbnál efölőtt. Érdemes gyorsítani a kiesőkkel egy kicsit a vakemeléseket.
Példa:
Sit&go 1000Ft-os beülővel.
1000 zseton
Vakok: 10-20, 15-30, 25-50, 50-100, 150-200, 200-400, 300-600, 500-1000
6 játékosnál 1. hely: 4200Ft 2. hely: 1800Ft
10-20Ft-os cash game:
Min. beülő: 400Ft
Max. beülő: 2000Ft -
#2268 tegnap (ma hajnalban) 5 fős sng-n floppoltam egy király pókert az első percben ^^
turnre egyiknek fullja lett, szoval megadta az allinem, pár száz maradt neki
aztán végül ő nyert, én lettem második, utolsó partiban nekem 66, neki Q9, preflop allin, persze hogy lejött.... -
#2267 köszi -
Lipi1980 #2266 Mi múltkor 6-7-en játszottunk és mivel kevés volt a zseton úgy játszottunk, hogy 200Ft-ért lehetett venni 20db zsetont, és ha elfogyott, akkor újabb 200-ért újabb 20-at! Hát nem volt valami jó játék, mivel a kisvak 1db a nagyvak 2db volt!
Egyre több helyről hallom azt, hogy a kisvak a beülő 100-ad része legyen. Az se nem sok se nem kevés!
A szinteket meg úgy emelitek ahogy akarjátok, de itt olvashatsz egy-két okos dolgot a buyin-ről és a szintekről... -
#2265 Mi sehogy....mert mi cashgamet játszunk. -
#2264 Üdv!
ha haveri társaságban játszotok milyen ütemben emelitek a vakokat? -
#2263 Nézzétek meg. Flop előtt all in-t mondott az egyik....én eldobtam 2-en megadták.
Nézzétek meg a lapokat, és hogy mit dobtam :( Kicsit morcos voltam....bár azért jogos dobás volt.
-
Lipi1980 #2262 Liam Flood (The Gentleman) nyerte a European Poker Open III-at!
Milyen nagy játékos ő is...
De azért a heads-upban szereplő másik fiskó sem volt semmi!!! -
#2261 nem hiszem, bár én is örülnék neki naon :) -
fadi #2260 Partyn nem lehet vhogy törölni a számlát? -
Lipi1980 #2259 Minap a Sport Klubbon ismételték a New Europe Poker Open utolsó elődöntőjét, amelyből Tóth Richárd jutott be a döntőbe, amit meg is nyert!
Nagyon szimpatikus egy srác!
Iszonyatos milyen mázlija van... Balázs emlegette nagyon, hogy Ricsi nagy Flop nyerő, és be is jött neki!
Most olvasom róla, hogy az idei WSOP $2000 NL 1800 indulójából a 17. helyen végzett, amivel 20.773$-t nyert!!!
Gratula!!! -
#2258 jó neked, itt HBO-HB2 Sport1 ilyenek csak azzal jönnek be, köcsög UPC :(
ráadásul olyan szinten öli a minőséget hogy hihetetlen, és havi X ezer pénzt van pofáj akérni érte. -
fadi #2257 Nálunk csak HBO-hoz kell konverter... -
#2256 sport 1 nem jön be nincs konverterem, lent meg anyámék mást nézznek. -
fadi #2255 Inkább nézted volna a Dublin All-Star challenge-t a Sport1-en :) -
#2254 fél szemmel elit alakulatot néztem, ilyenkor nem lehet vitézkedni, mert gyorsan megszivatnak könnyen.