30077
  • wyx
    egy networkon lehet akármennyi neved, a lényeg hogy egy terembe ne legyen két reged.
  • jhetedikj
    Csak a szabályt szegem vele,de lehet igazad és én vagyok a hüly,hogy nem próbálom meg.:D
    Te megkaptad onnan a pénzt,megcsináltad?
    Az AB után lehet elkezdeni az Ubt vagy lehet vele először is azt kezdeni?
  • AntiHero
    "hogy emiatt onnan is tiltsanak,ha lebukok"

Mér tíltanának le? Nem csinálsz semmi törvénybe ütközőt:S
  • jhetedikj
    UB-n már regem,sőt van 4 UB points is:).Az Ab Poker úgy tudom azzal van egy networkban,ezt a kettőt lehet megpróbálom,de csak hétvégén lesz időm majd jobban megnézni. Viszont Titant biztos nem vállalom be,mert még 21 nem vagyok(csak 20 leszek)és az meg az expekt.com pokerrel van egy networkbe és azt inkább nem vállom be,hogy emiatt onnan is tiltsanak,ha lebukok. A full tilt-et nem igazán ismerem,majd utánanézek.
    Igazán köszönöm a segítséget!
  • RIZLA
    nekem a Titán küldte rendesen, kb 2 hét volt
  • REALista
    Én csak a Titános bonust próbáltam ki pár hónapja de a pénzt azóta is küldik...:D
  • AntiHero
    500 hand-et kell Absoluton össze szedni...
  • nando42
    igazság nem haverom, iwiw-en küldött egy linket (feltételezem rákeresett a póker szóra), azt írta, hogy 9-10 napon belül ő megkapta.
  • AntiHero
    A negyedigre nem is kaphatja meg semmi kép:S Jó hazudós haverod van.
    (Mert Magyaroknak az még tiltva van)
  • nando42
    még nem regeltem, de tervbe van véve. :) (napokon belül).

egyébként a srác, aki ajánlotta, nekem 9-10 napot mondott, ő megkapta mind a négyet.
  • wyx
    absoluton kell nemtomhány raked handet teljesíteni hogy ub-n is megkapd, titanon 21nél idősebbnek kell lenni, a negyediken meg állandóan szüneteltetve van az utalás. ennyi
  • AntiHero
    Ezt pont vasárnap csináltam meg nagy unszolásra a haverjaim részéről:D

1 kérdésem lenne ti megkaptátok mind a 3 terembe pénzt?
    Mert haverok csak Az Absoluton kapták meg a többinél semmi:(

Ja és Heaven Pokernél is lehet kapni most tök ingyen 5$-t( csak egy emailt kell küldeni nekik)
  • nando42
    egy picit gyorsabb. :)
  • REALista
  • AntiHero
  • R1per2
    de te egy profi őstehetség vagy, nekünk halandóknak kell egy kis tanulás, olvasás olyan íróktól, akik értenek hozzá
  • REALista
    Ja egyébként azt szeretném tisztázni hogy én online pokerről beszéltem az élő poker teljesen más.Én is tervezem egy pokeres könyv beszerzését bár az inkább a testbeszédről szól...
  • REALista
    Én is pont úgyanígy kezdtem.Életembe nem fizettem be sehova i4 nyertem pár eurót freerollon és abból csináltam jó pár 100 eurot és a heti 10k nekem is simán megvan...no comment
  • jhetedikj
    Én még nem olvastam egy könyvet sem,az OPHU cikkeit olvasom és most én is freerollon próbálok valami kis nyereményt összesedni,amit feltornászhatok.Most vasárnap voltam 25. 2650 emberből UB-n és nyertem $0.68
    ,de még kell hozzá,mert ezzel még mikrolimitbe se tudok beszállni.Én azért nem pár órát játszok,hanem havi 100 óra min. a terv,így kezdőként szerintem kell is a gyakorlat.:-)
    Igazából a célom az,hogy kitermljem az új laptopom és a router(ezt még nem vettem meg) árát,amit kifejzetten az online póker miatt vettem.Egyenlőre egy évet adtam magamnak,majd szólok,ha sikerült.:-)
  • R1per2
    NL
    Azóta a Dan Harrington könyveket is elolvastam. Rengeteg időt megspóroltam vele.
  • nando42
    no limit vagy fix limiten? (EM könyve ugye inkább a FLÉ-re íródott).
  • AntiHero
    sajnos én is no commnet... (csacsi és realista postjaira)
  • R1per2
    Én miután kiolvastam Ed Miller könyvét, nyertem freerollon 3.15 dollárt, amiből 300at csináltam 2 honap alatt. Azóta napi pár óra játékkal hetente szedek le 10k huf-ot. Nekem megérte.
  • nando42
    természeteses miután kiolvastam pár könyver repülük is WSOP ME-re! igen ez a tervem!
  • Verseghy
    no comment..
  • Csacsi
    De igaz. Nem kell a vita. Nem akarok flémet. Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné, és űgy tanul meg (vagy hiszi, hogy megtanult) pókerezni ahogy neki a legjobb.
  • Csacsi
    Elég szomorú, hogy ehhez neked könyv kell :) Csak azt vedd figyelembe, hogy mi van, ha nem pont őgy történik ahogy a könyv írta, akkor már nem tudsz jól kijönni az ilyen helyzetből?
  • Csacsi
    Nah olvass ki pár könyvet aztán üljünk le egy 10.000-es heads up-ra :D
  • Verseghy
    Viszont egy könyv megtanitja hogy hogy dobasd el a lapjait egy királypárosnak amikor egy ász van a flopon és neked 7 2esed van.. vitát nincs értelme nyitni..
  • fadi
    A könyvtől nem lesznek jobbak a lapjaid, nem mondtuk ezt egy szóval se... Mindegy...
  • nando42
    jó, ne fárasszuk egymást...
  • REALista
    Jó hát ennyi erővel akkor elolvashatod a világ összes pokerrel foglalkozó könyvét de akkor is bukni fogsz Ász full-lal ha az ellenfélnek riverre lejön a pokere...
    De egyébként mint mondtam biztosan sokat lehet tanulni a pokerrel foglalkozó könyvekből is de egyáltalán nem feltétele annak hogy valaki jó játékos legyen...:)
  • Csacsi
    Minden fontos információt megtalálsz a neten teljesen ingyenesen a pókerelméletről, viszont semmivel nem leszel jobb jáékos, mert elolvasol 2-3 könyvet. Hidd el tapasztalat. Semmi újat nem tudtam meg belőlük. Minden megtalálható a neten, és egyre több már magyar nyelven is.
  • nando42
    "Egyébként szerintem az ember leginkább saját hibáiból tanul éppe..."

aprócska gond, hogy a pókerben nem teljesen nyílvánvaló mikor is hibázik az ember...

ennyi erővel brókernek is mehetnék, majd megtanulom, nem?
  • REALista
    Nyilván nem!Elég sokat olvasgattam a neten pokerrel kapcsolatos cikkeket illetve mások beszámolóit és emelett sokat játszottam játék pénzben ill. 0.02/0.04-es téten.Egyébként szerintem a poker az egy olyan dolog amit meg lehet tanulni ugyan de nyerő játékos csak akkor lehetsz ha van érzéked hozzá bár ez sem teljesen igaz mert ha nagyon feszesen játszol mindíg csak a legjobb lapokkal szállsz be akkor szintén lehetsz nyerő játékos de én ennek sok értelmét nem látom mert így oda játék élvezete úgy pedig már nem szorakozás az egész...:D
    Egyébként nem azt mondom hogy nem ér semmit ha elolvasol pár poker könyvet mert nyilván az is plusz tapasztalat ill. sok mindent megtanulhatsz belőle de én akkor is inkább a játékra esküszöm élőben vagy online.Egyébként szerintem az ember leginkább saját hibáiból tanul éppen ezért szabad csak mikrolimiten de még inkáb play money-val kezdeni...
  • fadi
    Csacsi és Realista: Ti egyetlen egy betű elolvasása nélkül lettetek stabilan nyerő játékosok?
  • nando42
    szerintem meg nem - neked meg sok szerencsét ;)
  • REALista
    Dehogy elengedhetetlen sőt szerintem jobban jársz ha azt az időt amit poker könyvek olvasásával töltenéd inkább pokereznél, sokkal jobban járnál szerintem...:)
  • AntiHero
    Pfff.Igaz hogy fontos a tapasztalat.
    Viszont sok szituációt elkerülhetsz (és ezzel sok pénzt spórolhatsz, nem is keveset).

A könyvekből sokat tanulhatsz pl esélyszámolás, lapok értéke külömböző helyzetekben, stb...

Érdemes ezeket olvasgatni és nem csak élőbe játszani és a saját károdból megtanúlni ezeket.
  • nando42
    elengedhetetlen a szakirodalom, játszottam én már anélkül,és azzal együtt is, így kb tudom.