30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2253 Szép termés.
Amúgy mindig microlimiten játszol? -
ez a 2 leosztás egymás után jött! :) -
#2251 ugyse értik:) zsír oszt kísz:D -
#2250 Jó kis film volt, de a straight flusht sima flushnek fordították.
Dehát hülye magyaroknak az is jó -
#2249 Mel "Megbűvöltem a lapot, hogy pikk ász legyen" Gibson féle? Az aztán póker :D -
#2248 Megnézzük újra! -
#2247 láttuk mán:) -
#2246 maverick most kezdődott a tv-ben! -
#2245 Hehe :) -
#2244 remélem legalább AA volt a másiknál :) -
#2243 nh :D -
#2242 Nem semmi... -
#2241 jah
sajna a real 1 dolcsimat elbuktam :( -
#2240 oda van festve a vászonra ;) -
fadi #2239 grat! ez play money? -
#2238 első RFem :)
-
#2237 sub bass monster jó, szeretjük :P -
fadi #2236 A váratlan fordulat! Flame ON! (természetesen:)) Amúgy meg a PKR-be tettek csodás külcsínyt, meg röhögést, köhögést, de eléggé gyatrán keveri a lapokat. Olyan BOSS szinten kb...
ui.: elegem van a csaláselméletekből hsz-eket nem kérek, tietek lehet örökbe -
#2235 Te tudod -
Lipi1980 #2234 A cukorbeteg kis pöcsömért kell rögtön lefikázni az embert?
Aki a PKR-rel játszik az egy szar alak? Nem tud pókerezni?
Normális hangon is el lehetne magyarázni a kis véleményed, hogy miért is olyan szar az a PKR!!!
Játszottam én már más progikkal is (Octogon Poker, PartyPoker, PokerStars), de eddig pont a látvány és az emocionális reakciók végett döntöttem a PKR mellett!
Kedves vegicsek! Ennyi erővel én meg Téged hagyhatnálak a kis világodban! Plusz fikázhatnálak azért mert nem tetszik az új kliens... De mivel én intelligens embernek tartom magam, nem teszem!
Kedves VinylToy! All-in esetében NEM KÖTELEZŐ felállni, csak megvan rá a LEHETŐSÉGed!!! -
#2233 bocs -
fadi #2232 Szégyent hozol a hazádra -
#2231 jóvan na:) de én általába beszoktam kerülni ilyenekre de most nem tok:( Ilyen vagyok, szeretek illegálisan játszani:) -
fadi #2230 Számból vetted ki a szót :) -
#2229 Info -
#2228 Valaki nem tudja a ma esti WP 1000$ freerolnak a jelszavát?:)
(PARADISE POKER)Ha valaki tudja megozthatná velem PÜbe.
Köszönöm
-
#2227 Miért ne játszhattam volna ma? Általában 1 nap után elmúlik a szerencsétlenségem. De majd kiderül. Este megyek Cashgamezni. Hátha ott jobb lesz a helyzet.
Jelentkezett valaki erre az FHM Pókerbajnokságra? Engem csak ez zavar :
", A kvalifikációs napokon minden fordulóból 45 játékos jut az elődöntőbe. Ha a 2 óra 40 perc (10.szint) után több mint 45 játékos van játékban, akkor a 45 legjobb (pontértékben) jut az elődöntőbe. A játékosok nem viszik tovább a pontjaikat, hanem a helyezéseik függvényében kezdik az elődöntőt. Minden egyes elődöntőbe 180 játékos kvalifikálja magát."
200 játékos, és csak 2 óra 40 perc. Én ezt nem értem. Én ha járok élő tornára. Mondjuk a múltkori is 15.000 Freeze out volt, ahol 27-en indultunk. 4. lettem, de játszottam vagy 5 órát. Szóval nem szeretem ha siettetnek. Tipikus lottópóker feelingje van a dololgnak. És én azt nem szeretem.
-
#2226 Man Vs Machine -
#2225 Could not initialize client - Cant create a D3D device - -2005530516, -2005530518 (Render Init) (Render Init)
Ezt írja ki induláskor.
Megnéztem és elvileg mennie kell a gépen. -
#2224 igen ma már nem kellett volna játszanod, de ha tudod akkor miért mégis? -
#2223 Nah ugyonott vagyok, ahol tegnap. nem volt normális lapom egészen a végéig. Ott kapok egy egyzsínű K 10-et. 1 ellenfél ellen vagyok. Nála Q 9. A flop 6 5 3 és van négy színem. Emelek 400-at, megadja. Majd jön a turn. 5-ös. Még mindig 4 szín. Emelek 400-at. Visszahív 800-ig. Megadom. River: 9-es. Check Check.Mutatja a Q 9-et. egy színe sem volt. Kérdeztem mire adtad meg, és mire hívtál vissza. Aztmondja, hogy mert tudta, hogy jön a 9-es, és volt két fölélapja. Nem érted...nincs semmi logika a játékban. Jó én is blöfföltem, de azért nekem legalább volt 4 színem, volt okom hívni. De ő a két fölélapra hív? Na mind1.
Utána A J-m van, emelek. az előző srác jön velem.
Flop A 7 9, emelek, visszaemel rám all in. Megadom. Bár féltem, hogy két párja van, vagy szett, de nem volt már sok pénzem muszály volt. Mutatás. Mutat egy K 7-et. Turn 6. River K.
És kiestem. Lehet inkább egy hét szünetet kéne tartanom :D -
#2222 Szép :) -
#2221 Meg ahogy nézem a gépigénye is elég nagy. vagyis nem nagy, de a munkahelyi gépemen sajna nem fut -
Xing #2220
-
#2219 Akkor már inkább csak a hand historyt lássam.:) -
#2218 nem arra értettem, nem szoktam felállni, de ezen az alapon ti meg játszattok akkor szöveges alapon, látod fekteén fehéren :S mégse úgy játszol... vagy ne is legyen asztal se, semmi lássál 2lapot meg a flopot :S -
#2217 Realisztikusabbá? Hát állj fel a székedből a való életben ha all-in mentél, ha csak ez hiányzik! :D -
#2216 én sem értem hogy miért fikázták le egyből a pkr-t mikor a póker az ottis ugyan olyan mint minden máshol (partypoker-eztem előtte) csak vannak a felsorolt (kiegészítők-extrák) amik számomra is sokkal élvezetesebbé, realisztikusabbá teszik a játékot ... -
#2215 Jó, hagylak téged a kis világodba
Akkor inkább majd a kövibe simsbe építsenek be egy poker netwokot aztán hajrá.
Engem még speciel kifejezetten idegesít a pacific poker új kliense. -
#2214 pkr.com