30077
  • fadi
    Az a baj, hogyha megdupláztad a zsetonodat ki kell, hogy szállj. Most tegyük fel 3. leosztásban kapsz egy AA-t, flop után mész is all-in. Lesz egy balek 20 centtel aki megadja, jobbik esetben nem húzbe semmit és nyersz. Oké megvan kiszállsz. És most akkor vége a mai pókernek? :)

A másik: az is lehet, hogy kb a fele beülődet elviszik a vakok, mire kapsz egy játszható lapot mondjuk buttonon. És mivel ott már megjátszod az AT-t is, egyáltalán nem biztos, hogy egy fish nem lesz nálad szerencsésebb...
  • R1per2
    Ne gondoljon senki most hú de nagy dologra, ez nem "titok",nagyon lassan hozza a pénzt, és a legjobb játékosok között átlagba 0-szaldóba jösz ki.
    Nekem arra jó, hogy fenntartsa a bankrollomat ahhoz, hogy megtanuljak jól játszani tanulópénz befizetése nélkül.
  • R1per2
    "nah ez vicces volt"
    lehet hogy vicces volt, akkor Ed Miller is viccből írta ezt :)

"programozz egy botot"
    ha tudsz ilyet csinálni, én elfogadom :)

"mindenki így jástzik"
    Ha így lenne, akkor mindenki veszteséges lenne a rakek miatt, ahogy írták.
    De ez a lényege ennek, hogy legtöbben nem hajlandóak így játszani, ezért lesz ez nyereséges :D
  • Sadist
    1. Nem fog mindenki eszerint játszani. Einstein megmondta, az emberi hülyeség határtalan.
    2. Ha mindenki tök ugyanolyan stratégia szerint játszana, akkor hosszútávon senki nem nyerne semmit. Pontosabban mindenki veszítene, mert a terem szedi a raket.
  • VinylToy #2169
    Mi van, ha mindenki így játszik egy 10 fős asztalnál, mivel most elárultad a "nagy titkot"?
  • vegicsek
    Bocs én játszani akarok, ennyi erővel programozz egy botot.
    "legjobbak ellen is egyenlő eséllyel indulsz"
    Nah ez vicces volt.
  • R1per2
    ez csak cash gamen működik és 10 személyes asztalnál. Akármekkorán!
    Így van, ez egy lebutítása a játéknak, amivel a legjobbak ellen is egyenlő eséllyel indulsz.
    Célja, hogy pénzt keress, ennyi.
  • vegicsek
    De nem érted, hogy ezzel megölöd a játékot?
    Micro limites cash gamenben lehet bejön, de nagyobb limiteken, vagy egy sit'n'gon, neadjisten egy wsop-on köpnyi nyelni nem tudsz.
  • R1per2
    és?
    Egyszerre 6 asztalnál játszod, és többször fog bejönni :) mondom, tapasztalat
  • fadi
    És ha egyszer egy fish lemákol akkor pápá beülő...
  • vegicsek
    Elég undorító taktika, dehát ha egyszer bejön...
  • Casillas
    na az előbb floppoltam egy bubipókert és megnyertem egy headsupot vele ^^
  • fadi
    Ezt játszottad meg no-limiten? Melyik oldalon?
  • R1per2
  • R1per2
    Sziasztok!
    Megvettem Ed Miller könyvét, ami alapján elezkdtem játszani a 3.15 dollárommal, amit freerollon nyertem.
    A következő módon:
    http://img4.tar.hu/riper/img/31368975.jpg#3

Ezzel 3 hónap alatt 400 dollárt nyertem :) mi a véleményetek? :D
  • VinylToy #2158
    II. FHM Egyéni Pókerbajnokság

Jó lenne rá nevezni, de sajnos a felutazást nem tudom megoldani :S
  • VinylToy #2157
    ma nálam a 3-as póker volt a nyerő :D kép nincs
    0,10/0,25 asztal Party Poker, kiürült ketten maradtunk egy szintén magyar sráccal.
    nagy vakként 2,3 kézben, Ő nem hív rá, checkolok, flop J,3,3, emel tartom, turn 3, emel ráhívok, visszahív, allin, megadás, river 8-as, mutatás, volt egy bubija, sajnos ide kevés :D
  • Csacsi
    Mondjuk a flop után az AK miért adta meg az all int, azt nem értem. Ebből látszik, nem szabad limpelni AK-val, sem A10-el :D
  • REALista
    Ja szeritem ez a képről is kiderül!:D
    Egyébbként vnh.:)
  • Csacsi
    Ja, még annyit, hogy ezzel a partyval, mindkét felet kiütöttem, és nyertem :D
  • Csacsi
  • fadi
    Az a szép, hogy backdoor sorral... Amúgy se volt szimpatikus a másik srác... ott lóbálta a kanadai zászlót amikor meglátta a dámát...
  • wyx
    széppp :)
  • Doktor Lucsok
    Hand #205 - Jerry Yang Wins the 2007 WSOP Main Event ($8.25 Million)
  • vegicsek
    Naja, a képeket csak a kommentekért nézem :)
  • REALista
    Jáj ne a régi klasszikus kép Robinhotól!!!A megakadt 7-es!:DDDDDDDDDDDdd
  • fadi
    Akik ismerik a 7 card stud szabályait, azok jót fognak nevetni a megakadt 7-es esetén: LINK

Kép hozzászólásait az legaljáról, kötelező!
  • forzajuve
    Moneybookers számlád van???
  • sza23
    rákerestem a forumban és ott is sokan bajlódnak vele...szal szerintem ez bukó lesz. Azért köszönöm a segítséget!
  • REALista
    Hát ha csak ez a két lehetőség van akkor próbáld meg csakken ki kérni a pénzt bár meglep hogy nincs moneybookers mert elvileg kéne hogy legyen.Szerintem kérdezz rá OPHU-n a PokerStars topicban...
  • sza23
    5.000Ft-ot töltöttem fel.Ebből sikerült egy kis plusz pénzt összehozni.Az a baj, ogy csak ezt a két lehetőséget dobja fel kifizetésnél.A netellernél már a regisztrációnál elakadok, ugyanis nicsen a választható országok között Magyarország, így nem tok rá regisztrálni.
  • REALista
    Csinálj egy moneybookers számlát és utald ki oda és onnan mehet bankártyára, de szerintem pokerstars-nál utalnak ki Visa bankártyára is közvetlenül.Moneybookers-re lehet hogy csak akkor tudod kikérni a pénzt ha már befizettél pontosan nem vágom...
  • sza23
    szeva all!
    lenne egy nagy problemám.Regisztráltam a pokerstars.com-ra elég jól kerestem rajta, de nem tom hogyan lehetne leszedni a pénzt róla.először elutaltam 20 dollárt a neteller nevű portalra, de arról nem tom leszedni.A másik lehetőség, hogy csekket küldök magamnak, de ebben sem bízom nagyon, csak az a baj, hogy fent van még 80 dollár nyereményem.please help .....
  • Lipi1980
    Újabb kérdés a pkr.com-mal kapcsolatban:

Hogy tudok játékosokat felvenni a friends ablakba?
    Merthogy valahogy fel lehet őket venni oda, elvégre ott lehetne könnyebben rájuk akadni, hogy ki melyik asztalnál jétszik, stb...

THX
  • vegicsek

Ezen beszartam
  • Sadist
    És köztudott, hogy azoknak meg több mákjuk van, mint egy kolumbiai drogbárónak :D
  • wyx
    bár mondjuk esélyes hogy a pkr vonzza majd a fisheket :)
  • wyx
    persze ha már direkt pörgeted forgatod a zsetonokat meg gombnyomásra vágsz pofákat az már rég rossz, meg felesleges is :)

vagy az öntudatlan gesztusokból veszed le a szükséges infót, vagy sehonnan... online pókerben még ezt nem találták fel, úgyhogy addig csak felesleges ez a 3d környezet, énis tökéletesen elvagyok a partypokerrel :)
  • vegicsek
    Nem tudom, nekem már a Pacific póker új kliense is tök zavaros.Nekem az a jó, ha tisztán látom, hogy nekem ill. másoknak mennyi chipje van, és normális méretben ott a hand history a chat ablakban.
    Az élő póker feelingjét meg sohasem fogja tudni visszaadni, gondolok itt a zsetonokkal történő szórakozásra, gesztusok figyelése, stb...
  • Shaman
    a banner alatt lévő linknél van egy egész jó kis leírás kezdőknek limites játékhoz itt a link.