30077
  • CzGobe
    google és torrent a te barátod... bár angol nyelvtudással lényegesen egyszerűbb :)
  • Pisti1026
    nem tud vki egy egy neten található pókerelméletet(nem a szabályokra gondolok)pl olyan mint egy könyv
  • fadi
    Úgy, hogy igazi pénzben játszol...
  • Lipi1980
    HI!

Hétvégén letöltöttem innen a majd 800 MB-os programot, de megérte!!!
    Nagyon tetszik! Sokkal élvezetesebb és élethűbb így 3D-ben, mint egy "sima" pókerszobában!
    Egy problémám van, amire még nem jöttem rá:
    Hogyan lehet pontokat gyűjteni? A pontok ahhoz kellenek, hogy tudj magadnak ruhákat és egyéb kiegészítőket vásárolni...

Aki használja kérem segítsen...

THX
  • forzajuve
    elkezdődött a WSOP Main Event!!!!
    milyen jó már azoknak akik ott vannak
  • wyx
    Missed Blind
    Elmaradt kötelező vak hívás, amelyet nem toltál be, amikor kellett volna.

Kill
    Mondják Kill Blind-nak is. A vak beduplázását jelenti, azaz a tét duplázását. Használják a "half-kill" elnevezést is, ami az 50%-os emelést jelenti. Egy ilyen kill lehet önszándékú akció is, de lehet kötelező jellegű is. Lowball esetén például szabály, hogy ha valaki két kasszát visz el egymás után, akkor dupláznia kell. Hi-Lo esetén pedig akkor kötelező, ha valaki mindkét (a low és a high) kasszát is elviszi (scooping).

forrás ;)
  • fadi
    A reserved a foglalt, a missed blind, az sztem ha vki kimaradt a vakoknál, vagy nemtom. Lehet, h hülyeséget írok!
  • Lipi1980

A képen láthetó Dealer, Little blind, Big blind jelentése számomra egyértelmű.
    Viszont mi az a missed blind, a reserved, és a kill???
    Hol van ezeknek jelentősége?
    Eddig sehol sem találtam rájuk semmi utalást...
    Plíz help mí...
  • Lipi1980
    Én az egyik könyvesboltban vettem meg 3k alatt
    Megéri a befektetést!
  • kisgyerek20
    Nem csak freerollon van ez. Tegnap 5$ buyin vereseny. Első óra vége felé járunk. Top párom volt 872, fél pottal nyitok, turn x nyitok 2/3pottal river: 2 nyitok ismét nagyot gyerek allinra megy. Egy fish volt ezt tudtam, de mondom bemákolt a végére 2-el? És hát igen mutat A2-t. Ezért nem fogok már versenyeket játsznia, mert mindig ilyen szarokkal esem ki, hogy lemákolnak. Cash gamebe legalább vissza tudok a gyökértől szerezni a pénzem.
  • fadi
    Akkor te engem nagyon fogsz szeretni... Mondjuk rendes játékban nem megyek all-in erre, nem leszek rá ennyire dühös...
  • wyx
    és ez szerinted a játék hibája ? :D

imádom ezeket az embereket akik nem jól játszanak és mindig a szobát hibáztatják :D
  • REALista
    A rohadt kurva életbe már másfél óra játékkal 10 euros beülőt feltornázok 30-ra erre egy rohadt fish lemákol!!!!
    Nálam: AK
    Fish: A2
    flop: AK5
    Ő all in én call
    turn 3
    river 4
  • vegicsek
    Igazából nekem összvissz elegem van a freerollokból.
    Elején nem lehet egy normális kezet megjátszani, mert megy az all in fesztivál.Aztán szépen türelmesen seggelek 2-3 órán át, játszok, majd valaki kimákol a riveren, és kapom az üdvözlőszöveget, hogy gratulálok, nyertél 0.30$-t.
  • fadi
    Hát ez már nemigaz, töröltem a partyt... Freerollon QQ all-in megyek, csávó T8-ra elfogadja, asztalon: K9QAJ... Szánalmas... És akkor így a legnagyobb, úgy a legnagyobb... szar.
  • fadi
    Szívesen átolvasom én, ha kölcsönadod
  • Lipi1980
    Én az octogon pókerrel kezdtem, és menet közben elkezdtem olvasni ezt a könyvet:

Nagyon jó kis könyv, ajánlom mindenkinek, főleg kezdőknek, mert nincs tele matekkal, csak érintőlegesen beszél bankrészesedésről és egyéb esélyekről, de ez kell egy kezdő könyvbe...

Szerintem olvasd át, ártani nem árt, sokmindent meg lehet belőle tudni!
  • AntiHero
  • vegicsek
    Poker.com-on megnyertem a funstep3-at, így lett egy dollárom, amit az este folyamán 3$-ra növeltem.Ennek a napnak is jó vége lett, jóccakát
  • vegicsek
    Unibet-nél végleg megszűntek a sit 'n' go freerollok?
    Mostanában nem látom a kategóriájukat, és a honlapjukon sincs semmi infó róla.
  • fadi
    A Pokerakademia.com-ról mi a véleményetek? Hasznos, vagy olyan szintű, mint a pokerstrategy?
  • CzGobe
    tapasztalatból lehet, de az olvasás 1 kicsit gyorsít rajta
  • N1ggA
    azért jó az olvasás is :) Mentor RulZ! :)
  • vegicsek
    Én nem igazán hiszek abban, hogy írott forrásból meg lehet tanulni pókerezeni.Tapasztalás RulZ!
    Még ha sokba is kerül.
  • fadi
    Nah, végigolvastan az onlinepokerhu low-limit pókersuliját, remélem javít vmit a játékomon :)
  • Lipi1980
    Köszi!
    Mivel én igen csak kezdő vagyok, így nekem sokat segítettél és logikus amit mondasz!
    THX
  • CzGobe
    ugye attól is függ, h melyikből mennyi van. a legértéktelenebből szokott a legtöbb lenni, bár én erre épp rácáfolnék:
    mi a suliban 150 db-os szettel játszottunk, mindenki kapott 5 pirosat EGY, 10 fehéret KETTŐ és 5 kéket ÖT, EGY/KETTŐ volt a SB/BB. azt gondoljátok hozzá, h minimum 4en játszottunk és max 1-1,5 óránk volt a játékra.
  • Shaman
    Ez abszolút attól függ mekkora összegben játszotok. Mekkora a buy-in kisvak-nagy vak.
    Ti határozzátok meg 1-1 zseton értékét. 2 kör alatt belejön az ember.
    Azért sokkal jobb számozatlan zsetont venni.
    Gondold el,ha veszel mondjuk számozottat,amin 1,5,10,20,50 van akkor mit csinálsz ha 1000-es a buy-in,s mondjuk 10-20 a kisvak nagyvak. Mit kezdessz az 1-es,5-ös stb zsetonokkal? átnevezed?
    Szóval én mindig is annak a pártján álltam,hogy bár jól néz ki a számozott,de sokkal jobb számozatlant venni.
    Értékmeghatározás például: Mondjuk 1000 forint a buy-in. 10-20 forint a kisvak-nagyvak. Attól függ hány féle zsetonod van. Ha mondjuk 4 akkor ezt ajánlom. 10-20-50-100 (mindegy a szín,kitaláljátok) stb.
    Nincs igazából színhez kötve,de nálunk a fekete szokott a legértékesebb lenni,s a fehér a legértéktelenebb zseton.
  • CzGobe
    én ezen a héten nem tudok lemenni :'(((
  • N1ggA
    Ha ma lejön valaki a pokeropenbe, akkor az asztalnál kérdezze már meg, hogy valaki nem MadBEat/N1ggA Az SG-ről véletlen ok? :D
  • Sadist
    Általában úgy szokták, hogy
    Fehér - 1
    Rózsaszín - 2.5
    Piros - 5
    Kék - 10
    Zöld - 25
    Fekete - 100
    Lila - 500
    Sárga - 1000
    Szürke - 5000

Persze ha nincs ennyi színű zsetonkészlet (pl. csak fehér, piros, kék, zöld, fekete), akkor vakemeléskor értelemszerűen mindegyik értéke növekszik a következő színű szintjére. Ha meg annyi színű zseton van, mint a szivárvány, akkor csak be kell váltani a kisebb értékűeket nagyobbra. De 4-nél több szín nem nagyon szokott egyszerre játékban lenni.
  • Lipi1980
    A számozatlan chip set-et hogyan lehetne beazonosítani?
    Ha veszek egy olyan készletet, melyben fehér, piros, zöld, kék, fekete chip van, akkor melyik mennyit érhet?
    Például:
    Fehér - 1
    Piros - 5
    Zöld - 25
    Kék - 50
    Fekete - 500

???
  • Csacsi
    Ez igaz. De ott playmoney-s asztalokon sincs durva játék. Szóval szép grafika, de a belbecs, szerintem semmi.

• fadi
    Én indultam ott egyszer egy freerollon, 700-as volt a reglimit, és nagy meglepetésemre nem (igen, jól olvastad, nem!) volt all-in fesztivál az elején. Szal a színvonal - freerollon legalábbis - jobb mint a partypokeren volt...
  • forzajuve
    biztos sok a fish, akik a külcsínre ráficcenve, dobálják eszetlenül a pénzüket. elvileg ez mellette szólhat de amúgy sok értelme nincs sztem
    (így ránézésre, isten ments hogy kipróbáljam)
  • REALista
    Nagyon elmebeteg én kipróbáltam jó a grafikája be lehet szólni egymásnak meg mindend de valódi pénzben inkább nem játszottam rajta..:D
  • Lipi1980
    Mi a vélemény / tapasztalat ezen a címen található programról?
    Állítólag az egyik legjobb!
    Én most töltöm lefele a programot! Már kb. 1 órája jön!
  • BladeW
    Sziasztok, ket kerdessel fordulnek a T. topiclakokhoz:
    Pacific Pokeren elfogadjak a csak internetes MasterCardot?

Illetve ugyanezen a helyen 2 felekepp lehet penzt kivenni:
    wire transfer, es bank draft. Ki melyiket szokta hasznalni, ill melyik a megbizhatobb/olcsobb?
  • CzGobe
    én már hívtam őket :)
  • N1ggA
    telefonálj :)