30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2213 Mi ennek a játéknak a pontos neve? A leírásod alapján igencsak jó. -
#2212 Sehol nem volt szó csaláselméletről, egyszerűen csak leírtam a peches napomat. Mindenkinek van ilyen napja, és mindenkit idegesít, mikor semmi sem jön be.
Miért van az, hogy csak azoknak tetszik a PKR, akik nem real moneyban játszanak. Mindenki aki írt róla, ohgy milyen jó, az hozzátette, hogy lehet bónuszokat is venni, de csak ha realmoneyban játszol. -
Lipi1980 #2211 Én egy-két hete kezdtem játszani a PKR-rel, és nekem speciel tetszik!
Pont azért választottam ezt a játékot, mert meguntam az összes pókerszobát, ahol semmi látvány nincs!
Itt amellett, hogy jókat lehet játszani, még a látvány sem utolsó, és nekem az is számít...
Egy-két apróság a játékról:
- Meg tudod kreálni magadnak profliodat (tisztára úgy, mint a SIMS2-ben);
- A későbbiekben tudsz magadnak (ruházati) kiegészítőket is vásárolni (ezt sajna csak akkor, ha Real Money-ban játszol);
- Van egy rakás érzelmi megnyilvánulási lehetőség (pl. Nice hand, stb.);
- All-in után megvan az a lehetőség, hogy felállsz, és állva város meg a leosztást, hogy bejön-e, vagy sem;
- Be lehet állítani, hogy milyen hangulatban (natural, sad, happy, stb.) játszon a figurád;
- Tudsz egy pár chip trükköt is és van egy pár, amit később tudsz megtanulni;
- Több kamera beállítás is van...
Nekem összességében tetszik!
Egyetlen negatívuma, hogy közel 800MB-ot telepít fel a gépre! De hát: Valamit valamiért! Nemde? -
#2210 Egy pár napig el lehet vele szórakozni de semmi több... -
#2209 Idétlen hülyeség... Olyan mint valami játák:S
Paradise Poker a zsír (BOSS MEDIA szofter powa!) -
#2208 érveket már pliz -
#2207 NINCS, mer az szar... -
#2206 van itt olyan aki PKR-el játszik? -
#2205 tudna vki segíteni abban, hogy hogyan tudnám levenni a pénzem a pokerstarsról? -
#2204 Valaki nem tudja mi a fene van az Everest pokerrel?
Nem lehet a programot letölteni, mert vírusos :( -
#2203 Tudjátok elegem van a csaláselmélet hívőkből.Ha beírnátok, hogy, ó, képzeljétek a 10-10-em leverte a 9-9-et akkor sokkal több lenne, mint a 9-9 leverte a 10-10-et.Csakhát, ezt nem jön ide senki újságolni. -
#2202 Üdv Mindenkinek!
Most találtam rá a topikra! -
#2201 Bocs, akkor négyet. -
#2200 Elvesztettél zsinórban két coinflipet. Ez tényleg nem lehet véletlen.
http://www.youtube.com/watch?v=Y9jiYuqsTwI
http://www.youtube.com/watch?v=MyzZDCG43hI -
#2199 Nem így van, nem játszottam 5 napja egy percet sem. De ma nagyon nem jönnek a lapok. Szóval asszem, ezt még lejátszom, aztán abbahagyom. -
#2198 Azért mert tegnap megnyertél 17-et..:DDDD
Egyébként nekem sem jönnek most a lapok i4-en...:( -
#2197 Jó, akkor a partyk felét nekem kéne hozni. Bár mindenhol inkább felém állt a mérleg, de ebbe ne menjünk bele. De mondjuk 50 %-ék, akkor 20 ilyen partyból miért vesztek el ma 18-at? :D -
#2196 Ok azt hittem cash game-ezel de egyébként az összes partyban amit leírtál kb. 50% esélyed volt ami azért nem egy életbiztosítás...:D -
#2195 Most épp egy 10 5- adta meg a 300-as emelésemet 50-es nagyvaknál. Nálam 8-8 as volt. És a flop 10 5. Emelt, persz eldobtam. És mutatja az off 10 5-öt. Az ilyenekkel nem lenne baj, mert statisztika szerint hosszútávon én nyerek, de hogy ma mindenki bemákolja a szarabb lapjait, az elképesztő. -
#2194 Miért ne adnám meg 7 7-re az all int, úgy hogy mindenki eldobta? Nem értelek. A Q ra meg azért mentem all in, mert nem volt már sok pénzem, sok esélyem nem volt. Hátha megadja valaki, vagy legalább a vakokat begyűjtöm. -
#2193 paradise pokeren nyomok 10 fős sit&go tornákat. A másik. Már csak ketten vagyunk. nálam 9 9 all in megyek megadja Q J-vel, és nyer. Majd pár kör után all int kapok, nálam 10 10. Megadom. megint Q J van nála, és megint nyer. Csak picit voltam mérges. -
#2192 Mi a szarnak mész all in fopp előtt? -
#2191 melyik terem, hadd menjek oda bankrollt gyarapítani :D -
#2190 Tiszta ideg vagyok.
Gyerek A Q-val all in megy....megadom 77-el. Nyer. Majd én megyek all in AQ-val, ugyanaz megadja 77-el, és Nyer. Hol van itt az igazság? Sehol. Ma egész nap lemákolnak. Tökmind1 mit csinálok. Ki van a faszom. -
#2189 szeva all!
szokot vki játszani pokerstarson? -
R1per2 #2188 Még egy példa, ami a táblázatból lehet nem egyértelmű:
- ha középső pozícióban ülsz, előtted csak limpeltek vagy bedobtak, és ÁQ van a kezedben, emelsz, ahogy a táblázat írja, de valamelyik utánad következő játékos visszaemel, akkor be kell dobni a lapot, mert nagyobb valószínűséggel van jobb lapja. Tartani azért nem érdemes, mert akkor a kis beülő miatt már elkötelezted magad a bank iránt, tehát akkor inkább mondj Allint, hogy addig se romoljon az amúgy se legerősebb lapok közé tartozó kombinációd.
Ha viszont ugyanez ÁK-nál történik, akkor egyből vissza Allin.
(beszéltem egy jó játékossal erről, és szerinte itt a legnehezebb lap az ÁK megjátszása, mert bármilyen alacsony párral szemben alulmarad, ez pedig preflop allin nem túl kedvező. Ha viszont láthatsz flop-ot, akkor pedig az a dilemma, hogy blöffként érdemes e folytatni az emelést kedvezőtlen flop esetén, vagy jobban járunk a kivárás/bedobással) -
R1per2 #2187 - Ezzel nem tanulsz meg játszani semmiképp sem, talán segít egy kicsit a játék alap mit-miért logikáját megérteni (hosszútáv, esélyek stb.)
- Az AK-10 és KD-nál mindegy a szín
- Vak pozíció ugyanolyan mint a korai pozíció, kivéve a vaklopásnál, mikor mindenki bedobta előtte a lapját
- Ha bármilyen emelés volt előtted, akkor vissza kell emelni a korai pozícióban megadott lapkombinációkat(többit bedobni) függetlenül attól, milyen helyen ülsz. Itt általában már érdemes is allin-t mondani rögtön.
Ha viszont volt előtted egy emelés, amire még egy ráemelés is, akkor még az AK, 10-10, J-J lapokat is inkább be kell dobni (sőt lehet a QQ-t is) -
fadi #2186 kipróbáltam és rohadtul nem vált be nálam... vagy 3 dolcsit buktam :( -
#2185 Ezen a képen mit kell nézni?JJ veri a 77-et... -
fadi #2184 De ez az AK-10 ez egyszínű vagy többszínűre is vonatkozik? És a vakokon mit kell megjátszani? És ha csak egy emelés volt? -
fadi #2183 Ez elég hülye ötletnek játszik, úgyhogy 1 dollárt megér :) -
#2182 Így akarsz megtanulni jól játszani? Mind1, sok sikert. -
fadi #2181 Tudod elég sok olyan ember van, aki azt se tudja, hogy mit jelent az odds, nemhogy még ki is számolják... -
fadi #2180 Ha majd egyszer sokpénzem lesz akkor talán kipróbálom 1 dolláron :) -
R1per2 #2179 Ja és persze preflop allin volt, tehát ha 99-essel adják meg, rosszul döntenek hosszú távon, mint ahogy látod a 77-el is.
A bad beateket pedig az ilyen partyk hozzák vissza, illetve mennek fölé :) -
R1per2 #2178 Úristen, akkor mi lesz! Veszítek egy beülőt :D
Itt két játékos adta meg az All-in-em, csak a másik a side pot-ban kiűzte. Ezért ekkora a pot. -
#2177 csúnyán meg fogsz lepődni mikor ugyanilyen boardra KK adja meg a JJ allinedet, vagy esetleg 99 -
R1per2 #2176 -
#2175 Ez a lényege a hosszútávnak. Attól hogy egy fish lemákolja az AA-dat a várható értéke még pozitív marad. -
R1per2 #2174 Fadi:
Látszik, hogy nem próbáltad ki
Mivel nem csak 1db 10-es asztal létezik, hanem több 10 is akár, egyszerűen belüsz egy másikhoz. Alap, hogy nem egy asztalnál játszol, hanem 4-6-nál egyszerre.
Több hónapja játszom így, és a sok 100, vagy akár ezer játékban az esetek kb 5%-ánál ettek meg a vakok. Minden más helyzetben, volt hogy vakot tudsz lopni, bedobja mindenki, és te vagy a BB, vagy nem adják az emelésed, és begyűjtöd a vakokat. Szal fent lehet maradni simán a felszínen. Nagyon kevés esetben pedig egyszerűen csak kiegészítesz, ahogy írtam is.
Az AT-es dolgot csak nem rég kezdtem el erőltetni, azelőtt csak a korai pozícióban leírt lapokat játszottam meg akárhol is ültem (AA-JJ, AK), és nyereséges volt úgy is.