30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2453 Szerintem könyvekből nem lehet megtanulni pókerezni. Inkább azt a pénzt is játszd el, amit könyvre költenél. A tapasztlat sokkal többet ér mint elolvasni 5-6 ilyen könyvet. -
#2452 bemész a westendbe, s az alagsori emeleten a vízesés felöli oldalon elindulsz, míg meg nem találod a Libri-t. :)
de egyszerübb, ha rendelsz, ha sikerül 10K összegért (póker)könyeket válogatni, akkor szállítási díjat elengedik, míg a könmyvekből kapsz 20 (25?) % engedményt. -
#2451 ezeket olvastam én is többé-kevésbé, igaz könyvesboltban. :D -
#2450 jelen pillanatban nagyon nem állok jól anyagilag (nem, nem a póker miatt :D), a póker csak hobbi szinten játszom (de ez nem akadályoz meg abban, hogy komolyabban is foglalkozzam vele), elhiheted, nem milliomosként kuncsorgom. :( -
Lipi1980 #2449 Én először Ed Miller könyvét vettem meg. Szerintem bevezetésnek elég jó volt!
Második könyv a Sklansky féle könyv volt, de ez annyiban nem tetszett, hogy ez a hold 'em-en kívül más póker játékokkal is foglalkozik, de ezt leszámítva ebben is sok hasznos infót találtam!
Jelenleg ezt a könyvet olvasom, és ez is nagyon tetszik hiszen ez szintén csak a hold 'em-el foglalkozik, és kimondottan az élőversenyre készít fel...
A következő könyv az előbbinek a második része lesz!
Ezeket a könyveket nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek... -
#2448 Hát gondolom nem csak Texas Hold'em van benne:) -
#2447 A póker elmélete, nekem meg van 4k
Ha pesti vagy Beni521 és valahogy meggyőzöl, h nyugodtan kölcsönadhatom, hát ^^ -
wyx #2446 sklansky könyvet ajánlom, az nagyon jó, de nem egy nagy érvágás ha komolyabban akarsz foglalkozni a pókerrel, asszem 3 és 5ezer forint között van valahol :)
de csak magadat nevetteted ki ha pókerkönyvet is ingyen szeretnél barátom :) -
#2445 ha már itt tartunk, valakinek nincs magyarul ókerkönyve? jól jönne a jobb könyvek... (esetleg valaki lehetne oly rendes, hogy bescannel pár jobb könyvet :D) -
Beni521 #2444 és anyagilag mennyi? 200 ezer?? :D -
mikusmate #2443 Hát én Pesthez lakok közel, szóval a Szeged felejtős... Mindegy, majd rendelek neten, ha nem találok addig. -
#2442 Passz, nem BP-i vagyok. Viszont ha leruccansz Szegedre, akkor a Mars térrel szembeni sportboltban árulnak kártyától kezdve zsetonon át kártyakeverő gépig szinte mindent. -
mikusmate #2441 Esetleg Nyugati környékén nem tudnál egy boltot mondani? Természetesen privátban, mert amúgy reklám. -
#2440 komolyabb társasjáték boltokban frankó plasztik kártyákat is tartanak. -
#2439 Sportboltban lehet kapni, vagy ha szerencséd van, akkor játékboltban is, bár utóbbiban szerintem csak ilyen olcsóbb fajtákat. -
#2438 Én is kártya vásárlás előtt vagyok, nekem egyenlőre az okoz fejtörést, hogy hol vegyem.Interneten nem szeretném, valahogy nem bízom a magyar postában, ráadásul a szállítási költség se kevés, hát még ha zsetont is akarok mellé.Viszont nem találtam sehol ilyen póker felszerelés boltokról listát. -
mikusmate #2437 Kösz! -
#2436 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096706913&no=2303]#2303[/URL]
A Copag jobb minőségű. -
mikusmate #2435 Sziasztok!
Most kezdtünk el haverokkal játszani, és sajnos előfordul, hogy nem tudunk normális kártyát szerezni. Egykünknek van, de mivel bátyja s játszik, ezért nem mindig áll a rendelkezésünkre. Rászántam magam, hogy veszek egy normális pakli plasztik kártyát. Igazából két márkát néztem, a Copag-ot és a Piatnikot. Ezek vannak olyan 2-3e Ft között. Szerintetek melyiket érdemes venni? Mindenképp nagy indexest akarok. -
Lipi1980 #2434 Az nekem is feltünt, és tuti biztos voltam benne, hogy valaki bele fog kötni...
Én is bele kötöttem volna
Any other opinion??? -
#2433 Ez már olyan advanced, hogy 5 ászt is összehoz -
Lipi1980 #2432 Felcseréltem a képeket, de szerintem egyértelmű... -
Lipi1980 #2431 A héten jelenik meg Howard Lederer kétlemezes póker kódexe
kezdőkenek:
és haladóknak:
Kiváncsi vagyok rá, hogy mennyire lesz hasznos...
-
wyx #2430 bankroll managementet kell megtanulnod és nem bukhatsz :)
alapszabály hogy nem szabad tovább nyújtózkodni mint ameddig a takaród ér, de azért nem szabad megmaradni a kicsinyes szinten. A saját fejlődésed szempontjából is, illetve nyereménymaximalizálási okokból is :) -
#2429 Inkább játszok mikron és nyerek kevesebbet mint hogy nagyobb téten sokat bukjak...habár mostanság kezdek feljebb lépni és elég jól megy...:D -
wyx #2428 hát mikrolimiten tudod ki játszana ennyit :)
egyébként nekemis sokszor gyanúsan jól jöttek ki a lapok....amíg a fasz jó oldalán álltam addig nem is volt baj :D -
#2427 Nekem a kedvenc termem.Valamivel több mint fél éve játszom az i4 -en és olyan 700 eurót vettem ki eddig befizetés nélkül pedig csak 0.10/0.20-as téten tolom általában...:) -
#2426 Na végül 40. hely körül végeztem és nyertem 16 eurót..:D -
wyx #2425 i4 híresen csal :D
egy nap kb annyi royalflush meg póker van náluk mint a többi nagy teremben összesen :) -
fadi #2424 Ízlés szerint -
#2423 Ilyenkor nem csalnak a termek? -
#2422 Még szebb lenne ha megnyerném a tornát...:D
Egyébként ez volt a mai nap folyamán a 3. pokerem. -
#2421 szép :) -
#2420 Ez 2 perce történt i4-en egy 2500 eurós torna első handjében:
/ja és nálam volt a JJ.:D/
-
#2419 jaja, nekem is van ismerősöm, akinek az a kedvence :P -
#2418 7,4-es, a New Europe Poker Open óta, azt hittem mindenki játsza, Sebestyén Balázs elmagyarázta hogy az egy nyerő lap :D -
Verseghy #2417 Helló!
Láttam sokan tartanak itt 'élménybeszámolót' bár leginkább a vesztésükről, na én rakok fel a szerencsés vagy megérdemelt nyerésemről:) Megjegyzem többet tudnék a vesztéseimről:)
Ez a kép azért érdekes, mert preflop kellett all in-t mondanom, mivel kevés chipem volt egy sit n go végén.
Ezt azért mutatom, mert úgy gondolom jól sikerült megjátszanom a lapom és ki is fizették.
Hát, ez a kép magért beszél, preflop eldobtam.
Na ez egy blöff akart lenni turnön, de egész szerencsésen jöttem ki belőle.;)
Hát igen ezen a képen egy egész jó kis lap ütközést láthatunk, hálisten hogy cashgame-be:) -
#2416 Tudtok olyan statisztikai progiról mint a pokerspy vagy mi,ami az i4 pokernél is müxik? -
#2415 Én biztos nem dobtam volna be turn után mert elég kicsi elvileg az eséy egy A3-ra, sokminden más lap is lehetett volna nála ami gyengébb, ráadásul az ilyen freeroll-okon mindenki minden szarral emelget meg all in-t hív állandóan... -
R1per2 #2414 ha ez nem freeroll lenne, akkor a turnnél dobni kellett volna a veszélyes flop miatt. Nagyon sokan nem dobják el ászos lapjukat, főleg limpelve, és mellé a kicsi 3-as könnyedén előfordulhat. A kemény licitek pedig ezt nagyon jól alátámasztották.
Azonban mivel ez freeroll, nem igazán számít, mert 99% nagyon gyengén játszik. Én flop után allin mentem volna, úgyis tartják egy kis párral, húzóval, vagy akár semmivel is.