30077
  • RIZLA
    nem kötekedés, pontosítás.....ke keverjük a fogalmakat... :)
  • vegicsek
    Ja, akkor szólok, hogy este 21.05-kor is van, Central esatern time, vagy mifene szerint 15.05-kor, a kötekedők kedvéért.:)
  • RIZLA
    09.35 :)
  • vegicsek
    Amikor tudok én is indulok rajta, de sajna a délutánit mindig lekésem.
  • VinylToy #2569
    Minden nap a PartyPokeren 15:35-től Eastern European $150 Freeroll Speed Tournament.

Ma 982 induló, jelenleg 81-en vagyunk játékban:

Largest 198 096 Average 36 370 Smallest 170 zsetonnal állnak.
    Nekem 81 970 van. Vakok 5 percenként emelkednek (ezért speed) jelenleg 1500-3000.

Díjazás

1. hely 35,60
    2. hely 19,50
    3. hely 11,25

de még a századik is kapott 0,30$.

Kiváncsi leszek mi lesz a vége, most 5 perces break van.
  • desigo
    szerelmes lettem
    19 éves lány az új pókervilágbajnok
    Csaltak az online pókeren
  • jacky87
    Hát nekem is lehetne egy ilyen valamikor! :D
  • desigo
    mekkora mák :)
  • zaki
    Baszki, ez nagyon durva... :D
  • REALista
    omg!
  • 9csöves9
  • AntiHero
    Volt már olyan hogy egy adott lapot eltalált?
    pl megérezted hogy turn 6 káró.

Viszont ilyen nem hiszem:
    DURVA!
  • wyx
    ahahah beszteva :)
  • franc0
    preflop allin volt
  • CzGobe
    [quote=EverestPoker]Önt egy ismerőse ajánlotta?
    Ha igen, kérjük adja meg az ismerőse nevét:[/quote]
    realmoney-hoz regalek, szóval csak az válaszoljon, aki bónuszt is kap utánam :) pár perce van az illetőnek, mondjuk 30ig várok, a leggyorsabb nyer
    :)
  • zaki
    Grat, jó a nicked... :d
    Sit and go tournamenten a csóka osztotta a lóvét, mint a szart, de nekem már kézben pókerem volt :)
  • Verseghy
    Én már ász párral is estem ki A 2es ellen, flop: 3 4 5. Mondhatom milyen kurvajó volt. De a fasz még be is irta hogy remélem megtanultam a leckét.. Mondhatom milyen ideges lettem.. idióta fish..
  • CzGobe
    azta, oda mindig is be akartam menni :P
  • Chrisx
    Ja így van, múltkor mondták a sport1-en, hogy Litván származású, ami ugye orosz megszállás alatt volt, ezért nem éppen a kedvencei az oroszok :-)
  • Freeeee
    Valószinű hogy nem birja a ruszkikat:)
  • Freeeee
    www.lidopoker.hu. Én is jelentkeztem,de csak 1400 ember indulhat,ugyhogy most hétvégén sorsolják ki az indulókat.
  • zaki
    Imádom, mikor AK-al esek ki az A2-es ellen... :)
  • nando42
    sziasztok, a juventus rádióban hallottam egy reklámbetétet, miszerint a belvárosban meg fog nyílni egy új pókeres hely, a nyitó buli meg egy többmilliós freeroll, csak éppen elfejtettem a hely nevét, és internetcímét, valaki írja már be! :)
  • vezérszuszu
    Expekten pokerezik vki?
    Kaptam bonust és a kérdésem hogy az valódi pénz e?
  • Verseghy
    Na épp most történt velem egy elég durva szerencse. sit ang goztam 1500 chip volt az induló és mikor már semmi sem jött 50/100as vaknál elfogadtam egy allin egy 9es párral A 8 ellen már flopon ott volt neki az ász és kivitte. Maradt 70 chipem, köv körbe all in 9 6-ra volt vagy 7 call, flop 10 9 10 többit nemtom na lényeg hogy kivittem. Igy lett 310 chipem, mire kapok egy egyszínű A J-t és az all inemet könnyedén fogadta egy valaki Q 10-el. Már a flopon ott az ász, vittem:D Igy lett 700 chipem. Köv körben Q Q kaptam, most már végképp azt hiszik hogy blöff, all in, megadja ugyanaz a srác 2es párral és már a flopon ott egy Q:D:D Igy hoztam én vissza magam 70 chipről:D lol
  • VinylToy #2544
    Az asztalnál, csak simán el kezded gépelni és enter!
  • CzGobe
    UltimateBet-en hogy lehet chatelni, valaki mondja már meg nekem, pls!
  • zaki
    Az igen... :D
    Nekem a legjobb lapom egy ász póker volt úgy, hogy AA volt a kezemben, és a flopban feljött két ász... :)

Ezt most volt:

Haver egyik partija:

• AntiHero
    Mér ezek nem lehetetlenek. Multkor Heads Upoltam haverommal kétszer egymás után Flop Full-om lett:D
  • R1per2
    Sokan szidják az internetes termeket, hogy csalnak, mert olyan lapok jönnek, ami már túlzás.
    Nos ma etse csak 4en játszottunk élőben haverokkal, és két színsort, és egy K pókert is léthattunk. Minden, egy srácnál! Mondjuk hiába, mert így is -1K val állt fel az asztaltól :)
  • AntiHero
  • Lipi1980
    Pár pókeres aranyköpés:

"A szex jó, de a póker tovább tart!" - Alfred Alvarez (2001)

"Ha elég jók a lapjaid ahhoz, hogy megadj egy hívást velük, akkor ahhoz is elég jók, hogy emelj velük!" - Alfred Alvarez (2001)

"Ha egy pénzzel rendelkező ember találkozik egy tapasztalattal rendelkező emberrel, akkor a tapasztalattal rendelkező pénzzel távozik, a pénzzel rendelkező pedig tapasztalattal." - Anonymus

"A szeretkezés és a zuhany alatti éneklés mellett kevés olyan emberi tevékenység létezik, ahol nagyobb lenne a különbség az ember önnön maga által vélt és valós képességei között, mint a pókerban." - Steve Badget

"Ha azon elmélkedsz, már nincs semmi új sem amit megtanulhatnál, akkor még semmit sem tanultál." - Steve Badget

"Hosszútávon a szerencse nem létezik a pókerban. Ám a rövid táv hosszabb mint azt a legtöbben gondolják." - Rick Bennet

"Bízzunk mindenkiben, de azért mindig emeljük el a paklit" - Benny Binion

"El kell tudnod dönteni milyen jó a lapod az adott pillanatban. Semmi más nem számít. Semmi!" - Doyle Brunson

"A jó hír, hogy minden 52 lapos pakli 2,598,960 lehetséges leosztást rejt magában. A rossz hír, hogy Neked ebből csak egyet osztanak." - Anthony Holden

"A pókerban csakúgy mint az életben, nem a valóság a fontos, hanem az, hogy a többiek mit hisznek annak." - Johnny Luckacs

"Az élet is olyan mint a póker ? Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit." - Jackie "Moms" Mabley

"Ha ismered a pókert, akkor ismered az embereket; ha pedig ismered az embereket, akkor megértheted hogyan is működik a világ." - Brett Maverick

"Ha pókerbajnok akarsz lenni, sokáig kell bírnia a húgyhólyagodnak." -
    Jack McClelland

"Ha az első fél órában nem szúrod ki a balféket az asztalnál, akkor Te vagy az." - Pókerarcok

"Egyedül arra kell figyelni, hogy addig keverjük a kártyákat, amíg jó lapokat nem kapunk." - Jonathan Swift

"Egy kártyajátékosnak meg kell tanulnia ? az a pénz amit egyszer középre betolt, nem létezik többé." - Herbert Yardley
    Nem volt rossz kör :)
  • vegicsek
    Nem, mert ha all-in mész, a sok hülye bedobja:)
  • Chrisx
    Ilyenkor az a poén ha riverre lejön az ász, és mindenki nyer :)