30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2573 nem kötekedés, pontosítás.....ke keverjük a fogalmakat... :) -
#2572 Ja, akkor szólok, hogy este 21.05-kor is van, Central esatern time, vagy mifene szerint 15.05-kor, a kötekedők kedvéért.:) -
#2571 09.35 :) -
#2570 Amikor tudok én is indulok rajta, de sajna a délutánit mindig lekésem. -
#2569 Minden nap a PartyPokeren 15:35-től Eastern European $150 Freeroll Speed Tournament.
Ma 982 induló, jelenleg 81-en vagyunk játékban:
Largest 198 096 Average 36 370 Smallest 170 zsetonnal állnak.
Nekem 81 970 van. Vakok 5 percenként emelkednek (ezért speed) jelenleg 1500-3000.
Díjazás
1. hely 35,60
2. hely 19,50
3. hely 11,25
de még a századik is kapott 0,30$.
Kiváncsi leszek mi lesz a vége, most 5 perces break van. -
#2568 szerelmes lettem -
#2567 19 éves lány az új pókervilágbajnok -
#2566 Csaltak az online pókeren -
#2565 Hát nekem is lehetne egy ilyen valamikor! :D -
#2564 mekkora mák :) -
#2563 Baszki, ez nagyon durva... :D -
#2562 omg! -
#2561 -
#2560 Volt már olyan hogy egy adott lapot eltalált?
pl megérezted hogy turn 6 káró.
Viszont ilyen nem hiszem:
DURVA! -
wyx #2559 ahahah beszteva :) -
#2558 preflop allin volt
-
#2557 [quote=EverestPoker]Önt egy ismerőse ajánlotta?
Ha igen, kérjük adja meg az ismerőse nevét:[/quote]
realmoney-hoz regalek, szóval csak az válaszoljon, aki bónuszt is kap utánam :) pár perce van az illetőnek, mondjuk 30ig várok, a leggyorsabb nyer -
#2556 :) -
#2555 Grat, jó a nicked... :d -
#2554 Sit and go tournamenten a csóka osztotta a lóvét, mint a szart, de nekem már kézben pókerem volt :)
-
Verseghy #2553 Én már ász párral is estem ki A 2es ellen, flop: 3 4 5. Mondhatom milyen kurvajó volt. De a fasz még be is irta hogy remélem megtanultam a leckét.. Mondhatom milyen ideges lettem.. idióta fish.. -
#2552 azta, oda mindig is be akartam menni :P -
#2551 Ja így van, múltkor mondták a sport1-en, hogy Litván származású, ami ugye orosz megszállás alatt volt, ezért nem éppen a kedvencei az oroszok :-) -
Freeeee #2550 Valószinű hogy nem birja a ruszkikat:) -
Freeeee #2549 www.lidopoker.hu. Én is jelentkeztem,de csak 1400 ember indulhat,ugyhogy most hétvégén sorsolják ki az indulókat. -
#2548 Imádom, mikor AK-al esek ki az A2-es ellen... :) -
#2547 sziasztok, a juventus rádióban hallottam egy reklámbetétet, miszerint a belvárosban meg fog nyílni egy új pókeres hely, a nyitó buli meg egy többmilliós freeroll, csak éppen elfejtettem a hely nevét, és internetcímét, valaki írja már be! :) -
#2546 Expekten pokerezik vki?
Kaptam bonust és a kérdésem hogy az valódi pénz e?
-
Verseghy #2545 Na épp most történt velem egy elég durva szerencse. sit ang goztam 1500 chip volt az induló és mikor már semmi sem jött 50/100as vaknál elfogadtam egy allin egy 9es párral A 8 ellen már flopon ott volt neki az ász és kivitte. Maradt 70 chipem, köv körbe all in 9 6-ra volt vagy 7 call, flop 10 9 10 többit nemtom na lényeg hogy kivittem. Igy lett 310 chipem, mire kapok egy egyszínű A J-t és az all inemet könnyedén fogadta egy valaki Q 10-el. Már a flopon ott az ász, vittem:D Igy lett 700 chipem. Köv körben Q Q kaptam, most már végképp azt hiszik hogy blöff, all in, megadja ugyanaz a srác 2es párral és már a flopon ott egy Q:D:D Igy hoztam én vissza magam 70 chipről:D lol -
#2544 Az asztalnál, csak simán el kezded gépelni és enter! -
#2543 UltimateBet-en hogy lehet chatelni, valaki mondja már meg nekem, pls! -
#2542 Az igen... :D
Nekem a legjobb lapom egy ász póker volt úgy, hogy AA volt a kezemben, és a flopban feljött két ász... :)
Ezt most volt:
-
#2541 Haver egyik partija:
-
#2540 Mér ezek nem lehetetlenek. Multkor Heads Upoltam haverommal kétszer egymás után Flop Full-om lett:D -
R1per2 #2539 Sokan szidják az internetes termeket, hogy csalnak, mert olyan lapok jönnek, ami már túlzás.
Nos ma etse csak 4en játszottunk élőben haverokkal, és két színsort, és egy K pókert is léthattunk. Minden, egy srácnál! Mondjuk hiába, mert így is -1K val állt fel az asztaltól :) -
#2538 -
Lipi1980 #2537 Pár pókeres aranyköpés:
"A szex jó, de a póker tovább tart!" - Alfred Alvarez (2001)
"Ha elég jók a lapjaid ahhoz, hogy megadj egy hívást velük, akkor ahhoz is elég jók, hogy emelj velük!" - Alfred Alvarez (2001)
"Ha egy pénzzel rendelkező ember találkozik egy tapasztalattal rendelkező emberrel, akkor a tapasztalattal rendelkező pénzzel távozik, a pénzzel rendelkező pedig tapasztalattal." - Anonymus
"A szeretkezés és a zuhany alatti éneklés mellett kevés olyan emberi tevékenység létezik, ahol nagyobb lenne a különbség az ember önnön maga által vélt és valós képességei között, mint a pókerban." - Steve Badget
"Ha azon elmélkedsz, már nincs semmi új sem amit megtanulhatnál, akkor még semmit sem tanultál." - Steve Badget
"Hosszútávon a szerencse nem létezik a pókerban. Ám a rövid táv hosszabb mint azt a legtöbben gondolják." - Rick Bennet
"Bízzunk mindenkiben, de azért mindig emeljük el a paklit" - Benny Binion
"El kell tudnod dönteni milyen jó a lapod az adott pillanatban. Semmi más nem számít. Semmi!" - Doyle Brunson
"A jó hír, hogy minden 52 lapos pakli 2,598,960 lehetséges leosztást rejt magában. A rossz hír, hogy Neked ebből csak egyet osztanak." - Anthony Holden
"A pókerban csakúgy mint az életben, nem a valóság a fontos, hanem az, hogy a többiek mit hisznek annak." - Johnny Luckacs
"Az élet is olyan mint a póker ? Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit." - Jackie "Moms" Mabley
"Ha ismered a pókert, akkor ismered az embereket; ha pedig ismered az embereket, akkor megértheted hogyan is működik a világ." - Brett Maverick
"Ha pókerbajnok akarsz lenni, sokáig kell bírnia a húgyhólyagodnak." -
Jack McClelland
"Ha az első fél órában nem szúrod ki a balféket az asztalnál, akkor Te vagy az." - Pókerarcok
"Egyedül arra kell figyelni, hogy addig keverjük a kártyákat, amíg jó lapokat nem kapunk." - Jonathan Swift
"Egy kártyajátékosnak meg kell tanulnia ? az a pénz amit egyszer középre betolt, nem létezik többé." - Herbert Yardley -
#2536 Nem volt rossz kör :)
-
#2535 Nem, mert ha all-in mész, a sok hülye bedobja:) -
#2534 Ilyenkor az a poén ha riverre lejön az ász, és mindenki nyer :)