30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2653 A flush-re figyelhettél volna jobban is.:) Ha jön a 3. dámád akkor 2:1 hez hogy színe lehet valakinek.De hát én is jácottam volna.Nehéz mindenre gondolni.Volt olyan hogy annyit gondolkodtam hogy át**sztam magam:D.Mondjuk 2000 emberből már sok a nagyon szerencsés hülye akit még nagyon jó játékkal is lehetetlen megverni.Főleg neten. -
#2652 Rekordot döntöttem:
Ultimate Bet 13:35 $50 freeroll
2167/2175 helyezés:DD
QQ volt nálam,fel is jött riverre még egy,de ezzel együtt egy másiknak a flush is. -
#2651 1 rebuyt jelent -
#2650 Sztem is jóé néz ki.Csak az a bajom hogy ha rendelek a postaköltség+1500 at jelent kb.Jó lenne a közelben is egy jó bolt. -
#2649 Én ILYET vettem és 100%-ig megvagyok elégedve vele. Nem is kopik a színenagyon igényes és szép kivitel. Megérte az árát bőven.
-
R1per2 #2648 Én is ezt a kátryát javasolom. Viszont kopik a színe, tehát nem tart azért örökké, és viseletesen fog kinézni előbb utóbb. Remélhetőleg minden kártya egyformán kopik és így nem lesznek cinkelve.
A plaztik bevonat nem jelent semmit, a szélein szinte pár keverés után teljesen lekopik és mar töredezik is.
-Freezout: egy nevezési díj van, ha kiesel vége
-Second chance: 1 rebuy. Akkor rebuyolhatsz, ha kiestél vagy nagyon lecsökkent a zsetonjaid száma(meg van szabva mennyitől)
-2 rebuy
-2 rebuy +addon: ugye két rebuy, amiért ugyanannyi zsetont kapsz, mint a nevezésnél, és miután vége a rebuyos szakasznak, jön az addon, ahol kétszer annyi zsetont kapsz. Az addont bárki veheti. Utána már nincs több rebuy.
-Unlimited rebuy + addon: ugyanaz mint előbbi, csak bármennyiszer újravásárolhatsz az addonig (pl. 4 vakemelésig). -
#2647 Nah a kártyákat illetően ez az ami kell naon ott van a szeren és nem is drága. http://www.pokerasztal.hu/index.php?act=viewProd&productId=31 -
#2646 A second chance az mi?Azt nem ismerem.Azért ez már elég húzos nevezési díj:D Milyen gyakran mész?Nyerni szoktál valami lét? -
#2645 Volt 2 re-buy(2-2 ezerért) 100.000 összdíjazású torna volt.egyébként itt a link a freerollt nézzétek. http://hu.pokernews.com/poker-tournaments/2007/09/arena-cafe.htm -
#2644 Ha freroll, akkor hogy szállt vissza? Volt nyeremény is? Na mind1. Nem értem, lehet fáradt vagyok én most ehhez.
Amikre én szoktam
15.000 Freeze out
10.000 second chance
20.000 second chance
10.000 + 2 rebuy + addon
7.000-7.000-7.000 unlimited rebuy 4 vakig (4*25 perc) -
#2643 :) Meg voltam elégedve a játékommal.Nem úgy mentem oda hogy nyerek de egy ideig kb 1 óráig játszani akartam.Meglepett a tömeg mert én 30-40 emberre számítottam persze ez a tapasztalathiány miatt volt.Az első 10 leosztásban csak ilyen fos lapokat kaptam mint pl:2,9.Aztán j,10 már meguntam és játszottam.Flopra 2 párom lett.Hívtam erre 2 en bedobták de egy tartott.Aztán végig check ő hiv én lassan tartom.A végén ujra hiv és én ráemelek.Gondolkodik megadja de csak 1 ász párja volt:D.Ezután már felszabadultabban tudtam játszani a stratégiámat és élveztem a játékot.3 embert sikerült kiejtenem(bár mind 3-an visszaszálltak)Ezután jött a haver aki már régen a városban járkált és mivel nem volt kedvem egyedül vonatozni ő meg hivta a szüleit kockáztattam:mondom ha megduplázom akkor már tényleg megéri maradni de nem igy történt.Tanúlság:Legközelebb vagy kocsival megyek vagy több embert viszek:D -
#2642 no limit texas hold'em freeroll pápán.Miért ez sok vagy kevés?Mert nekem ez volt az első versenyem:D
-
#2641 140 ember? Milyen élő verseny volt? -
#2640 várom a tapasztalataidat! :)
-
#2639 Élő versenyen szokott valaki indulni?Én múltkor voltam 1-en.Az első szünet előtt vezettem a teremben(kb 140 ember volt)Csak sajna a másodikat már nem értem meg mert el kellett mennem hazaDe jó volt úgyhogy alig várom a legközelebbit. -
#2638 Tudtommal kétféle plasztik kártya létezik, az, amit te írtál, vagyis csak van rajta egy plasztik bevonat, de alapból papír, míg a másik fajta - és természeten ez a drágább fajta-, ami teljesen plasztik. -
#2637 "Akkor menjenek a pi...ba!"Ezzel elfogadtam hogy szar!Szal ezt nem kell tovább ragozni.A plasticról amit irtál nalátod az hasznos volt ugyhogy azt köszi:D -
R1per2 #2636 figy, szar és kész, meglátod, hogy egy este elhasználódik. Az va nárirva, hogy plasztik bevonat, de amúgy papír.
Plasztikok jók, sokáig bírják, csak lassan kopnak a szinek rajta. 2K-ér leeht venni. -
#2635 nemtudom, mi eredeti LV-s paklival játszunk, annak semmi baja :)
-
#2634 Akkor meg menjenek a pi...ba.A vastagságot jegyzik valahogy a kártyákon vagy nem?Meg amire rá van írva hogy 100% plastic az csak műanyag.Azok jók,vagy azok közt is van fos?Bár olyanokat meg 5 alatt nem igen látok -
#2633 a kártya nagyon vékony, túlságosan hajlik, törik, egyszóval rossz a minősége
-
#2632 Meg ugyanezt láttam kb 2500-ért és annyiért már nem gagyit szoktak dobálni. -
#2631 Miért?a kártya egyáltalán nem plastic?Vagy mi a gond vele? -
R1per2 #2630 én jobb szeretem a számozatlan zsetonokat, okosabban lehet őket elosztani, a színek sem szarul vannak összepárosítva akkor (pl. kék 50 fekete 100, azt alig látod a kettő között a különbséget, illetve 25,50 és 100-as értékek fölöslegesek, főleg ha közben az aprónál 1,5,25 5-ös a szorzó váltásnál. Akkor legyen 1 5 25 100 500, vagy 1 5 10 50 100) -
#2629 Mi is ilyennel játszunk, a zsetonok a célra tökéletesen megfelelnek, a kártya kuka.
-
#2628 Hát sztem számozott mert a lézergarvisok azok szoktak lenni.De mondjuk ez annyira nem érdekel mert 5 számot meg tok. jegyezni:D -
#2627 Ez számozott, vagy számozatlan? -
#2626 Ok!Akkor itt a link: http://www.kartyafutar.hu/ az 500as felül. -
#2625 Az újonnan nyílt topikokat általában meg szokták nézni, ha fölösleges, akkor zárják.
A kép meg nem látszik, mert logint kér. -
#2624 Hello
Sikerült már valakinek valaha regisztrálnia az Europokeren? Nem lehet aktiválni magam mert nem küldik a kódot. A supportnak már két levelet küldtem és semmi. Működik még egyáltalán ez az oldal? -
#2623 Most rendeltünk pókerzsetont 500 darab lézergravírozott 11,5grammos fémbetétes műanyag zseton casinó minőség alukoffer+dobokockák+2pakli kártya.8600Ft!!! Vélemény? Kép itt:http://1111.predat000r.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/575779 -
#2622 Hali a topicomat bezárták:-(( :D szal kénytelen vagyok ide csatlakozni ami nem is akkora baj.De azt hadd kérdezzem már meg a topicok lezárása "beköpés"alapján megy vagy a mod.-ok figyelik és simán bezárják? -
#2621 http://onlinepokerhu.com/poker-Eurobet-Poker
Ez mintha jónak tűnne. Az 50$-os (egy kis számolás után) megvan olyan 1 hét alatt napi másfél óra játékkal -
#2620 Tud most valaki valami jó, gyorsan kivehető bónuszt? -
#2619 az miaz? -
#2618 A héten jelenik meg:
World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets
Zsííír! -
R1per2 #2617 Élő kézpénzes játék szervezéséhez milyen jogi előfeltételek szükségesek?
Ahogy látom, sportklubot alakítanak (kártyaklub) és a tagok játszanak. Ezzel valahogy sikerül kijátszani a törvényt, miszerint nem lehet pénzben játszani.
Egy ilyen klub alapításának mik a feltételei? -
fadi #2616 Ja és június óta játszok pénzben, és nyerek is :) -
fadi #2615 Én is megyek szívesen -
#2614 Ment a pm.
Pontosan nem tudom hogy hány ember jelentkezhet még mert az i4-en az admin is jelezte hogy tud pár embert akik indulnának de még nem mondta hogy kik és hányan...