30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2533 Kicsit fáradt vagyok....még jó hogy ma nem ültem le játszani, én három 8-ast néztem csak. Bárazt meg kár lett volna beszúrni. Jobb is ha tényleg nem játszom ma :D -
#2532 Nem bizony, mivel sz@rt se érsz vele!
Lent van az asztalon egy 8-as póker! Akkor az nyer, akinél az 5. lap a legerősebb! És ha nálad az 5. lap egy 2-es, hát akkor tuti hogy buktad! :)
-
#2531 Miért, két 2-sel nem maradnál partiban? :) -
Unreal1942 #2530 Akinél nincs A az ki is szállhat :) -
#2529 :DDD -
#2528 Ez mekkora:
:D -
#2527 Juj:D Én versenyen kivűl iszonyatosan megvertem volna.:) -
#2526 Mintha nem is ugyanazt a játékost látnánk... :D -
#2525 Itt nem arcoskodik annyit...:D -
#2524 Biztos sokszor koppant már nagyot... :D -
#2523 Nagy lett volna ha a végére lejön egy király :) -
#2522 Ehh, találtam egy jó kis videót Tony G-ről, nézzétek meg, nagyon durván lealázza a ruszki csávót, én már rég szájbavertem volna... :D
Nagypofájú Tony G -
#2521 A magas lapokkal lehet a legnagyobbakat bukni. Elég dühítő amikor egy AA-t lealáz egy 2-es 4-es, mert kijön neki a full house vagy valami jobb hand. -
Verseghy #2520 Milyen dolog A K-val 4 sit n go-t és cashgame-n 1 dollárt bukni? A K az egy geci szar lap.. láttam olyan nicket hogy: neverfoldAK, nekem az lesz hogy neverplaywithAK KURVAÉLET -
R1per2 #2519 itt is van, két kör, de bedobáltam a lapokat azt kész (amúgy is szemét lapok voltak) -
#2518 nálunk van egy ilyen szabály hogy nem lehet felálni ha nem játszottál pl pár leosztást még. -
#2517 Te ilyen kamikázékkal szívesen játszanál akár csak még egy kört is? :D -
#2516 lol, nálatok nincs olyan szabály hogy minimum partit játszani kell? -
R1per2 #2515 100/200-as élő cash game:
Beülök 5ezerrel, körbe megy rajtam egyszer egy kör, mindent bedobok.
Majd UTG-ről hívnak 1500-ig, kezemben KK, allin hívok +3300Ft.
Mögöttem 2-en is megadják, és az UTG is.
Flop, turn, river: 675 4 7
Végigcsekkelik mindet, és viszem a potot, majd indolok haza, +13000-el állok fel az asztaltól :)
Ilyen lapokkal adták meg, hogy 29 Q10 KJ :D:D -
#2514 Megkaptam Absolute Pokeren az ingyen 50$-t.
Elkezdtem játszani 0,25-0,50 centesen. 25$ig lement (egy nagy harc leszívot:D) Aztán AA kézbe. Egyik ember emel 1,5$t én viszamelek 3$-ig. hogy megadja.
FLOP: 10p 7p 2k Megint emelek 3 dollárt. All-Int nyom. Adom, közbe rettegekk nohogy flösh húzója legyen. És nem lett neki:) AK-ja volt szerencsére.(viszont nem volt egy szem pikje se, szval blöffölni akart:D) 47$ WIN -
#2513 :DDDDDDDDDDDDd -
#2512 Akarom mondani folytatom.:DDDD
Bazzee ilyen elírásom már rég nem volt.:)))))))
LOL -
#2511 Na igen pontosan ezt csinálom,már kemény 0,68$ nyertem,de nem folytatom a munkát.:) -
Xing #2510 Én sem fizettem még be egy vasat sem, de már 8 eurót elbuktam :P -
#2509 Freerollokon probálkoz.Párszor bekerülsz a buborékba és máris kezdheted építeni a bankrollodat...:) -
#2508 Nekem jó pár éve volt asszem az első amikor előbe játszottam tesómmal,de igazából erre nem is nagyon emlékszem már,lehet,hogy nem is az volt.:D
Online viszont most vasárnap volt az első úgy,hogy A póker,AA kézben.
Tegnap volt a második A6 kézbe flop 66A,turn 9,river 6.
Mindkettőnél kiütötem valakit.:-)
Ma megkaptam a fizetési papíromat is,hát nem is tudom sírjak vagy nevessek,ebből sok nem jut a pókerre az biztos.:( -
#2507 akkor jó:D
kb annyit akart mondani sztem hogy az ellenfelének eggyi volt az össz pénze és nem tudott többet rakni a potba. vagy ha nem akkor kérem kapcsolja ki..... -
#2506 nem vagy egyedül...:D -
#2505 nem értem:S -
#2504 Bocsi így már jó a kép:
-
Hát ez nem igaz! Ma volt az 1. pókerem és lám itt a 2.!!!
Az ellenfelem persze emelt folyamatosan így már egész jó kis összeg is lehetett volna a dologból, csakhát ő már all-int mondott! :(
Na mind1, örülök ennek is! :D -
Xing #2502 Én csak az egyik hatos párral :( -
#2501 Jó ez az i4.Én egyszer egymás után háromszor QQ-t kaptam kézbe de ami méginkább meglepő hogy mindhárommal nyertem is...:DDD -
Xing #2500 i4-en nekem ilyenek jöttek most kézbe egymás után: 66 66 44 :D -
#2499 grat:)
nekem első pókerem és első fullom és első flop pókeres is 10 10 el lett kézbe:D Ezért kedvenc lapom a 10 10:) -
Na ez volt az első pókerem! :D
De mivel sima limites holdemet jáccok, így sajnos nem kaszáltam túl nagyot vele! :( De azért örülök. -
#2497 Cseszheted, ha az oldal egyéni szabályzatában 21 éves korhatár van. Gondolom azért nem szórakoznak államonként 18 vagy 21-es korhatárral, mert az macerásabb, így pedig inkább tutira mennek. -
#2496 Csak egy évben születtem.:D
A bónuszt lehetne a kamu adattal kiszedni,mert 21 év a feltétel.
Éppen ezért nem fogok csalni most!:)
Bár tulajdonképpen hülyeség,mert itt magyarországon már minden meg van engedve nekem,csak az államokban van ez a 21 éves limit. -
wyx #2495 hogy születtél két évben ? :)
tapasztalatból mondom hogy nem éri meg kamu adatokat megadni, mert nagyon ellenőrzik, és kurva problémás ha át akarod baszni őket... ha egyáltalán meg tudod csinálni, és nem jönnek rá és fagyasztják az accountod azonnal :)
-
#2494 úgy tudom a Bosson csak 4 lehet. De nem is az probléma,hanem,hogy az egyiken 87 a másikon 85 lenne a születési dátum és azt lehet megnézik.