30077
    OFF

Ilyen Stat bar- hogyan tudok az Xp-re varázsolni?
  • Sadist
    5:4 a pocket pár javára heads upban, 2 ellen már kevesebb, mint 1:3. Csak mázlija volt, mert a pot equityje a lapütközés miatt sokkal jobb volt.
  • nando42
    azt azért tudod, hogy nem te voltál az esélyes? jóindulattal conflip, de 10 csak 4x viszed el a potot; bár ha mind a kettőnél AK van, akkor nyeresées a megadás - de ezt ugye nem tudhatod ;)
  • RIZLA
    bizony, jol értelmezed. Preflop történt a baleset.
    Én csak megadtam amit kértek, nem "izmoztam", de annyira akarták, mondom kap a 99 egy esélyt....megcsinálta :)
  • Sadist
    Öhm, pardon, de mintha már preflop allin lett volna. Vagy én nem értelmezem jól a táblázatot?
  • AntiHero
    Nekem volt olyan is hogy 1 freerolon belűl 4xAA 2xKK 1xQQ 1xJJ kaptam. ez van:)
  • Doma #2687
    Nah igen, nem aggódom a dolog miatt, mert abba a leosztásba már alapból úgy mentem bele hogy elbukom, nagyon KO voltam
    Az is meglepett hogy addig elballagtam :)
    Tudtam hogy nincs sok esélyem a flössre de a zsetont tök nyugodtan váltottam be az alvásra ;)
  • wyx
    egyáltalán nem :D

lehetett még a pocketeken kívül sorhúzója is pl... ilyen flop után semmiképp nem mentem volna be ilyen szivárványos AK-val allinre....

Mondjuk ennyi pénzt még el lehet viccelődni, de nagyobb vakoknál nem lett volna okos döntés... itt is a "mi van ha" hozzáállás érvényesült sztem
  • zaki
    Ez ám a riverkiller :D

• zaki
    Lol, előbb freerollon kaptam egy ász párt kézbe, majd 2 körrel később megint jött egy ász pár... :D
  • predat000r
    Hát ez tényleg nem volt a legjobb játékod:DElég erőszakosan emelt a csávó én már bedobtam volna főleg az asz miatt.Annak hogy a flösh bejöjjön 20-25 % az esélye.Nem érte meg sztem de hát ez van ebből tanul az ember.Az eredmény igy is szép:DDe majd lesz jobb is biztos.Amugy nem vagy hülye a pia nagy úr XD csak n azután inkább nem játszom:D.
  • predat000r
    Titanon miért nem tok regelni egy freerollra sem?Azt irja ki hogy sajna ez a verseny korlátozott.50$im van de még nem játszottam.A másik kérdésem az lenne hogy használ e valaki maneybookerst vagy van e olyan aki már vett ki pénzt a titánról.Van valami átváltás vagy az 50$ az 50$?Köszi.
  • R1per2
    Nektek köszönhetem kb. a nyert pénzem felét, akik flöshhúzóval allin mennetek :) így tovább!! :D
  • VinylToy #2680
    hát azért elég rosszul játszottad meg, az tény!
  • AntiHero
    Nem vagy hülye.
  • Doma #2678
    Sziasztok.
    Kb 1 hónapja játszom és vasárnap elkövettem egy nagy "hibát"
    PokerStarson indultam a magyaroknak rendezett 100$-os freerollon.

Utsó egyben búcsúzó leosztásom ami 44ik helyet jelentett az 568 indulóból.

*** HOLE CARDS ***
    Dealt to Andr3j [6s Qs]
    pazonyi: folds
    casius007: folds
    Andr3j: calls 400
    Waagee: folds
    rooney800: folds
    DreamBreak: folds
    zsolti71: raises 400 to 800
    Fehér Csoki: folds
    Andr3j: calls 400
    *** FLOP *** [Ad Ts 7s]
    zsolti71: bets 800
    Andr3j: raises 2400 to 3200
    zsolti71: raises 20400 to 23600
    Andr3j: calls 4332 and is all-in
    *** TURN *** [Ad Ts 7s] [7d]
    *** RIVER *** [Ad Ts 7s 7d] [Js]
    *** SHOW DOWN ***
    zsolti71: shows [Ah Ac] (a full house, Aces full of Sevens)
    Andr3j: shows [6s Qs] (a flush, Queen high)
    zsolti71 collected 17264 from pot
    *** SUMMARY ***
    Total pot 17264 | Rake 0
    Board [Ad Ts 7s 7d Js]
    Seat 1: zsolti71 (small blind) showed [Ah Ac] and won (17264) with a full house, Aces full of Sevens
    Seat 2: Fehér Csoki (big blind) folded before Flop
    Seat 4: pazonyi folded before Flop (didn't bet)
    Seat 5: casius007 folded before Flop (didn't bet)
    Seat 6: Andr3j showed [6s Qs] and lost with a flush, Queen high

Andr3j voltam.

Jah és a hiba nem igazán a végső handben keresendő, hanem abban hogy full TILTEN álltam neki (másnaposan, és már aznap is enyhén ittasan és dögfáradtan :P)

Nagy hülye vagyok mi?
  • AntiHero
    NA 29:30-tól 4000$ Guaranteden leszek hajrá hajrá drukkoljatok:D
  • vegicsek
    Szerintem jól döntött, elvégre a preflop emelés után kicsi volt az esélye, hogy valakinek jó ez a flop.
  • wyx
    tipikus mikor azt hiszik hogy top lapokkal a flop után is nyerhetnek, mert "JÖNNIE KELL" :D
    Tegnap Everest pokeren 500$ összdíjazású freeroll volt, 1450 résztvevő regisztrált. Eddig a legjobb helyezésem 234. volt, de most eljutottam a 104. helyig. ideg ölt meg, 100. helyezett már 0.75$ kapott :(
  • RIZLA
    nesze neked AK :)
  • R1per2
    Na elértem a 11 asztalt! Ez a szar ki se tudja írni, hogy mennyi pénz van játékban csak 3-4 asztalig...

• RIZLA
    nem egészen 800 nevező volt....... a 15. befutó még kapott $6.25 A 16-17. lehettem, már csak azon imádkoztam, hogy benne legyek a fizetös szekcioban.... de nagyon karcos volt az a pár leosztás, rezgett a léc nagyon :P aztán szerencsére elkezdett ujra elég jol adni.
    áhh hazudok....geci jol játszottam :DDD

• R1per2
    legtöbbször nem is látom, hogy épp megnyerem e vagy sem amúgy, mert már ugrik is be a másik asztal. Csak később pillantok rá, hogy dupláztam, vagy újra töltsek.
  • R1per2
    ma kifejezetten pechsorozatom volt déután, de ez nem számít, nem kell vele foglalkozni :) Nekem sokkal jobban megragadnak azok a partyk, ahol elviszek még 3-4 kisbeülőt egy leosztásban :)

Nem szoktam sg fórumozni, cska ezt nézem, azt asse tudtam, hogy van olyan, hogy privat üzenet :D
  • Sadist
    Flop: 722, allin, call, valamelyik meg vigyorogva felcsapja a 72o-ját :)

Privát üzenetre meg válaszolhatnál végre :D
  • R1per2
    Vasárnap esti halászás :)
  • predat000r
    Gratula mennyien voltak?Elég szép összeget nyertél ahhoz képest hogy freeroll volt.Zsír lehetett én is örülnék:D
  • RIZLA
    :) köszi
  • vegicsek
    Nagy Grat
  • RIZLA
    huhh.... most lett vége, őrülök, mint majom a farkának :)

• predat000r
    Hát nem tom nekem annyira nem jön be de hát nem nekem kell.Én is most veszek kártyát de én a jumbo indexeset szeretem.(Fournier 2500 - 100% plastic poker vagy European Poker Tour playing cards)Ezek is 3000 alatt vannak.A zseton ára így már jobb:D.Én is rendeltem majd okt20-án jön meg az 8600 lesz lézergravi+alukoffer stbstb.
  • Lacee
    hopp, rossz link :)
    egyébként eltaláltad, most veszek zsetonkészletet is, de nem ennyiért: 500-as alupakk 8ezerért. az azért már jobbnak tűnik.

valamiért nem tudok linkelni (próba), a lényeg hogy Copag dual index kártyáról van szó, 2040 forintért.
  • predat000r
    A különbség csak annyi hogy a pókerkártya mérete 63x88mm a bridge kártyáé pedig 58x88 mm.Szal csak ennyi.De ha már veszel akkor sztem a megfelelőt vedd.A linken zsetonkészlet jön be.(ami melleséeg k**va drága :D csak szólok hátha azon is gondolkodsz)
  • Lacee
    sziasztok!
    az a kérdésem, hogy mi a különbség a bridge és a poker kártya között? szeretnék venni egy rendes plasztik paklit (vagy kettőt? nem tudom kell-e kettő), eddig ez ami szimpatikus, mivel van rajta kis és nagy index is.
  • predat000r
    Azt tudom de nem is ez a fő kérdés hanem a többi lenne a lényeges.
  • AntiHero
    Nem veheted le rögtön az 50$t
  • predat000r
    Nah úgy döntöttem mivel elég jól megy a game én is kiváltom a pokerstrategy bónuszát.A kérdésem már csak az lenne hogy melyik platformot válasszam?party p. titan p. vagy inter p.?Meg bankkártyának jó az otp-s junior max?És ha megkapom az 50$-árt az igazi pénz amit ki is vehetek vagy ez hogy van?Ebben a témában nagyon nem vagyok jártas szal aki tudja légyszi írjon.THX
  • predat000r
    Az más:D Akkor tényleg szimplán szopóka XD
  • jhetedikj
    Az kimaradt,hogy preflop all-in volt.:D