30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#2693 OFF
Ilyen Stat bar- hogyan tudok az Xp-re varázsolni? -
#2692 5:4 a pocket pár javára heads upban, 2 ellen már kevesebb, mint 1:3. Csak mázlija volt, mert a pot equityje a lapütközés miatt sokkal jobb volt. -
#2691 azt azért tudod, hogy nem te voltál az esélyes? jóindulattal conflip, de 10 csak 4x viszed el a potot; bár ha mind a kettőnél AK van, akkor nyeresées a megadás - de ezt ugye nem tudhatod ;) -
#2690 bizony, jol értelmezed. Preflop történt a baleset.
Én csak megadtam amit kértek, nem "izmoztam", de annyira akarták, mondom kap a 99 egy esélyt....megcsinálta :) -
#2689 Öhm, pardon, de mintha már preflop allin lett volna. Vagy én nem értelmezem jól a táblázatot? -
#2688 Nekem volt olyan is hogy 1 freerolon belűl 4xAA 2xKK 1xQQ 1xJJ kaptam. ez van:) -
Doma #2687 Nah igen, nem aggódom a dolog miatt, mert abba a leosztásba már alapból úgy mentem bele hogy elbukom, nagyon KO voltam
Az is meglepett hogy addig elballagtam :)
Tudtam hogy nincs sok esélyem a flössre de a zsetont tök nyugodtan váltottam be az alvásra ;) -
wyx #2686 egyáltalán nem :D
lehetett még a pocketeken kívül sorhúzója is pl... ilyen flop után semmiképp nem mentem volna be ilyen szivárványos AK-val allinre....
Mondjuk ennyi pénzt még el lehet viccelődni, de nagyobb vakoknál nem lett volna okos döntés... itt is a "mi van ha" hozzáállás érvényesült sztem
-
#2685 Ez ám a riverkiller :D
-
#2684 Lol, előbb freerollon kaptam egy ász párt kézbe, majd 2 körrel később megint jött egy ász pár... :D -
#2683 Hát ez tényleg nem volt a legjobb játékod:DElég erőszakosan emelt a csávó én már bedobtam volna főleg az asz miatt.Annak hogy a flösh bejöjjön 20-25 % az esélye.Nem érte meg sztem de hát ez van ebből tanul az ember.Az eredmény igy is szép:DDe majd lesz jobb is biztos.Amugy nem vagy hülye a pia nagy úr XD csak n azután inkább nem játszom:D. -
#2682 Titanon miért nem tok regelni egy freerollra sem?Azt irja ki hogy sajna ez a verseny korlátozott.50$im van de még nem játszottam.A másik kérdésem az lenne hogy használ e valaki maneybookerst vagy van e olyan aki már vett ki pénzt a titánról.Van valami átváltás vagy az 50$ az 50$?Köszi. -
R1per2 #2681 Nektek köszönhetem kb. a nyert pénzem felét, akik flöshhúzóval allin mennetek :) így tovább!! :D -
#2680 hát azért elég rosszul játszottad meg, az tény! -
#2679 Nem vagy hülye. -
Doma #2678 Sziasztok.
Kb 1 hónapja játszom és vasárnap elkövettem egy nagy "hibát"
PokerStarson indultam a magyaroknak rendezett 100$-os freerollon.
Utsó egyben búcsúzó leosztásom ami 44ik helyet jelentett az 568 indulóból.
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Andr3j [6s Qs]
pazonyi: folds
casius007: folds
Andr3j: calls 400
Waagee: folds
rooney800: folds
DreamBreak: folds
zsolti71: raises 400 to 800
Fehér Csoki: folds
Andr3j: calls 400
*** FLOP *** [Ad Ts 7s]
zsolti71: bets 800
Andr3j: raises 2400 to 3200
zsolti71: raises 20400 to 23600
Andr3j: calls 4332 and is all-in
*** TURN *** [Ad Ts 7s] [7d]
*** RIVER *** [Ad Ts 7s 7d] [Js]
*** SHOW DOWN ***
zsolti71: shows [Ah Ac] (a full house, Aces full of Sevens)
Andr3j: shows [6s Qs] (a flush, Queen high)
zsolti71 collected 17264 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 17264 | Rake 0
Board [Ad Ts 7s 7d Js]
Seat 1: zsolti71 (small blind) showed [Ah Ac] and won (17264) with a full house, Aces full of Sevens
Seat 2: Fehér Csoki (big blind) folded before Flop
Seat 4: pazonyi folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: casius007 folded before Flop (didn't bet)
Seat 6: Andr3j showed [6s Qs] and lost with a flush, Queen high
Andr3j voltam.
Jah és a hiba nem igazán a végső handben keresendő, hanem abban hogy full TILTEN álltam neki (másnaposan, és már aznap is enyhén ittasan és dögfáradtan :P)
Nagy hülye vagyok mi? -
#2677 NA 29:30-tól 4000$ Guaranteden leszek hajrá hajrá drukkoljatok:D -
#2676 Szerintem jól döntött, elvégre a preflop emelés után kicsi volt az esélye, hogy valakinek jó ez a flop. -
wyx #2675 tipikus mikor azt hiszik hogy top lapokkal a flop után is nyerhetnek, mert "JÖNNIE KELL" :D -
#2674 Tegnap Everest pokeren 500$ összdíjazású freeroll volt, 1450 résztvevő regisztrált. Eddig a legjobb helyezésem 234. volt, de most eljutottam a 104. helyig. ideg ölt meg, 100. helyezett már 0.75$ kapott :( -
#2673 nesze neked AK :)
-
R1per2 #2672 Na elértem a 11 asztalt! Ez a szar ki se tudja írni, hogy mennyi pénz van játékban csak 3-4 asztalig...
-
#2671 nem egészen 800 nevező volt....... a 15. befutó még kapott $6.25 A 16-17. lehettem, már csak azon imádkoztam, hogy benne legyek a fizetös szekcioban.... de nagyon karcos volt az a pár leosztás, rezgett a léc nagyon :P aztán szerencsére elkezdett ujra elég jol adni.
áhh hazudok....geci jol játszottam :DDD
-
R1per2 #2670 legtöbbször nem is látom, hogy épp megnyerem e vagy sem amúgy, mert már ugrik is be a másik asztal. Csak később pillantok rá, hogy dupláztam, vagy újra töltsek. -
R1per2 #2669 ma kifejezetten pechsorozatom volt déután, de ez nem számít, nem kell vele foglalkozni :) Nekem sokkal jobban megragadnak azok a partyk, ahol elviszek még 3-4 kisbeülőt egy leosztásban :)
Nem szoktam sg fórumozni, cska ezt nézem, azt asse tudtam, hogy van olyan, hogy privat üzenet :D -
#2668 Flop: 722, allin, call, valamelyik meg vigyorogva felcsapja a 72o-ját :)
Privát üzenetre meg válaszolhatnál végre :D -
R1per2 #2667 Vasárnap esti halászás :)
-
#2666 Gratula mennyien voltak?Elég szép összeget nyertél ahhoz képest hogy freeroll volt.Zsír lehetett én is örülnék:D -
#2665 :) köszi -
#2664 Nagy Grat -
#2663 huhh.... most lett vége, őrülök, mint majom a farkának :)
-
#2662 Hát nem tom nekem annyira nem jön be de hát nem nekem kell.Én is most veszek kártyát de én a jumbo indexeset szeretem.(Fournier 2500 - 100% plastic poker vagy European Poker Tour playing cards)Ezek is 3000 alatt vannak.A zseton ára így már jobb:D.Én is rendeltem majd okt20-án jön meg az 8600 lesz lézergravi+alukoffer stbstb. -
#2661 hopp, rossz link :)
egyébként eltaláltad, most veszek zsetonkészletet is, de nem ennyiért: 500-as alupakk 8ezerért. az azért már jobbnak tűnik.
valamiért nem tudok linkelni (próba), a lényeg hogy Copag dual index kártyáról van szó, 2040 forintért. -
#2660 A különbség csak annyi hogy a pókerkártya mérete 63x88mm a bridge kártyáé pedig 58x88 mm.Szal csak ennyi.De ha már veszel akkor sztem a megfelelőt vedd.A linken zsetonkészlet jön be.(ami melleséeg k**va drága :D csak szólok hátha azon is gondolkodsz) -
#2659 sziasztok!
az a kérdésem, hogy mi a különbség a bridge és a poker kártya között? szeretnék venni egy rendes plasztik paklit (vagy kettőt? nem tudom kell-e kettő), eddig ez ami szimpatikus, mivel van rajta kis és nagy index is. -
#2658 Azt tudom de nem is ez a fő kérdés hanem a többi lenne a lényeges. -
#2657 Nem veheted le rögtön az 50$t -
#2656 Nah úgy döntöttem mivel elég jól megy a game én is kiváltom a pokerstrategy bónuszát.A kérdésem már csak az lenne hogy melyik platformot válasszam?party p. titan p. vagy inter p.?Meg bankkártyának jó az otp-s junior max?És ha megkapom az 50$-árt az igazi pénz amit ki is vehetek vagy ez hogy van?Ebben a témában nagyon nem vagyok jártas szal aki tudja légyszi írjon.THX -
#2655 Az más:D Akkor tényleg szimplán szopóka XD -
#2654 Az kimaradt,hogy preflop all-in volt.:D