Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy mindennapi eset 😄
csak ne vmi turbo legyen, sztem vmi faja nyugis, min. 10 perces vakos jó lenne. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
F
Vagy is egy oldal által,szóval aki még nem fizetett be a Cool Hand-nél,megpróbálhatja. 75$-t ér,kb. 30 percembe tartott kijátszani😛
(30 rakehand)
S 2 nap után ki is küldték MB-re a pénzt.Most kaptam meg.
Akit érdekel,írjon PM-et,csak h nehogy reklámnak minõsüljön...
Glory, Glory Man. United!
tegnap kipróbáltam 12 asztalon, azt hittem sokkal nehezebb lesz, nem volt gáz, de elég érdekesen festett az asztalom..4 sorban 3 asztal, félig egymásra tolva...(tálca pedig jobbra húzva)
az a gáz a módszerrel, hogy így 12nél több azstal nem fér el...kivéve ha 4 sorban 4 azstal van, de úgy már felét nem is látni..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
F
Amúgy gyanakszom arra, hogy a filltilt oldala szemétkedett veled. Beneveztetett a versenyre, és kinyírt úgy, hogy nem osztott lapot. :/
de hát olyan idegállapotban esélyem nem volt.. azért nem volt õszinte a mosolyom amikor egész végig a legjobb hand amit kaptam egy TT volt<#whatever>#whatever>
Görbe? nem ez egy szép egyenes vonal <#idiota>#idiota>
F
játszogatok a kis 5 dolláros DON SnG-ken és az egyik ablak véget ért így gondoltam keresek másikat kattintanék át a lobby ablakra amikor véletlen rányomtam a nevezés gombra mivel az egyik ablak épp akkor ugrott fel és bezavart. Sikeresen neveztem egy 104 dolláros DONra kb a bankrollom 95%-ával. A vicc az egészben hogy azonnal bedobott fel se fogtam mi történt már fent is volt a játék ablak és esélyem nem volt törölni. Istenem ennyire félelmetes dolgot én még nem láttam az asztal fele supernovás és van egy olyan érzésem, hogy a másik fele sem úgy jutott be mint én. Pici kis halacskaként ott voltam egy cápákkal teli akváriumban és sikeresen ki is estem hatodiknak.(ötbe kellene bejutni)
Tudok mulatni mi?
Nos letiltottam az összes nagy asztalt.. mostantól csak azt mutatja amire akarok nevezni de azért kicsit sok volt tanulópénznek.
F
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Ma kaptam 50 dollart ft-re.Kerdesem az lenne h ezzel mien limiten jatszak es hany asztalon ahoz h eleg gyorsan kezdjek el fel menni?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Osztó: bigernust mutat Király pár
Osztó: Sz4bolcs1985 mutat Dáma és Bubi két pár
Osztó: Leosztás #38211647103: Sz4bolcs1985 nyeri a pot-ot: (4 165) ezzel: Dáma és Bubi két pár
Osztó: bigernust a(z) 4másodil helyen zárta a versenyt
Sz4bolcs1985: love this game
Sz4bolcs1985: I can controll the cards!
Olyan szépen játszottam végig,560-ból elsõ 3 kapott volna jegyet egy tornára...
Erre 4.nek estem ki :@@@
S hogy...
Kép! :\
Szegény de bénán játszotta meg az AK-ját.. igaz hogy nem volt már semmi fold eq de attól még allin a válasz mindenre ha SS vagy. Donon pedig fõleg.
ez meg vicces ha nem dobálom el a szutyok lapokat preflop és callstation idióta vagyok akkor riverre mi esik le 😊 Mondjuk nem panaszkodom mert a következõ körben akkorát kaszáltam TT-vel hogy én lettem a sherif <#idiota>#idiota>
F
ARSENAL&POKER
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER