Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Az ilyeneket én is szivesen kettéfejelném.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Asszem saját struktúrát nem lehet kérni, csak a standardot. De ha leszünk elegen akkor írok nekik egy e-mailt és megkérdezem.

Itt egy mindennapi eset 😄

zeli
én jönnék, ha esetleg lenne. 😊
csak ne vmi turbo legyen, sztem vmi faja nyugis, min. 10 perces vakos jó lenne. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MEdievil
Na igen régebben volt valami daily freeroll amire ha nem neveztél egy másodpercen bellül akkor nem jutottál be... nos most visszakapcsoltam a megerõsítést is <#whatever>

F

Rash87
Van egy nagyon jó bonus a Cool Hand-nél!!!
Vagy is egy oldal által,szóval aki még nem fizetett be a Cool Hand-nél,megpróbálhatja. 75$-t ér,kb. 30 percembe tartott kijátszani😛
(30 rakehand)
S 2 nap után ki is küldték MB-re a pénzt.Most kaptam meg.
Akit érdekel,írjon PM-et,csak h nehogy reklámnak minõsüljön...

Glory, Glory Man. United!

Dick Riddick
NL 0.01/0.02$ maximum beülõvel, és 1$-os SnG-k.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Akik FullTilten játszanak: nincs kedvetek egy privát SNG-hoz? Én elintézném az adminisztratív részét, ha lennénk elegen, megbeszélünk egy idõpontot és struktúrát. Csak szerintem legalább 6 ember kéne, bár ebben nem vagyok biztos. Ki jönne?

zeli
Akik több asztalon játszanak: ti hogy szoktátok elrendezni az asztalokat?
tegnap kipróbáltam 12 asztalon, azt hittem sokkal nehezebb lesz, nem volt gáz, de elég érdekesen festett az asztalom..4 sorban 3 asztal, félig egymásra tolva...(tálca pedig jobbra húzva)
az a gáz a módszerrel, hogy így 12nél több azstal nem fér el...kivéve ha 4 sorban 4 azstal van, de úgy már felét nem is látni..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kraawz
ha kiikszeled, hogy ne hozza be mégegyszer, akk nem :\

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Uhhh...... hát ez szopás 😄 De egyvalamit nem értek. Amikor rámész a nevezésre, akkor meg kell erõsíteni még egyszer, hogy igen, tényleg befizetem a díjat egy kis pop-up ablakban. Az neked nem volt?

NL10 szerintem nagy falat ekkora rollnál, két beülõt elveszítesz és már majdnem a fele pénzedet elbuktad. Én NL5-re mennék max, vagy 1 dolláros SNG-ra.

kraawz
NL4 vagy NL10, max 2 asztal.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
SnG-ken nyerted vissza a 20at? Vagy min játszottál, hogy ilyen gyorsan nyertél annyit?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

setuh
vki?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

MEdievil
Riverstar(Pokerstar)-on játszok és én nyomtam rá véletlenül csak megzavartak a másik ablakok és vesztemre pont egy olyanra jelentkeztem amin már 9-en vártak így azonnal elkezdõdött. Szóval az év fail díját megkaphatom, de már nincs mit tenni több is veszett mohácsnál. Amúgy meg 20 dolcsit vissza is nyertem már csak 80 van hátra (igaz ha meg nem akarok cápázni akkor 124 lenne <#idiota>)

F

sz4bolcs
Ja igen, egyenes vonal xD

Amúgy gyanakszom arra, hogy a filltilt oldala szemétkedett veled. Beneveztetett a versenyre, és kinyírt úgy, hogy nem osztott lapot. :/

MEdievil
õszintén? leginkább az volt a legmerészebb amivel kiestem <#idiota>
de hát olyan idegállapotban esélyem nem volt.. azért nem volt õszinte a mosolyom amikor egész végig a legjobb hand amit kaptam egy TT volt<#whatever>

Görbe? nem ez egy szép egyenes vonal <#idiota>

F

sz4bolcs
Próbállak vígasztalni: Legalább neked is lesz egy ilyen szép meredek görbéd. 😊

sz4bolcs
Azért gondolom nyomtál pár merész move-ot. <#banplz>

sz4bolcs
asztakurva

MEdievil
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
játszogatok a kis 5 dolláros DON SnG-ken és az egyik ablak véget ért így gondoltam keresek másikat kattintanék át a lobby ablakra amikor véletlen rányomtam a nevezés gombra mivel az egyik ablak épp akkor ugrott fel és bezavart. Sikeresen neveztem egy 104 dolláros DONra kb a bankrollom 95%-ával. A vicc az egészben hogy azonnal bedobott fel se fogtam mi történt már fent is volt a játék ablak és esélyem nem volt törölni. Istenem ennyire félelmetes dolgot én még nem láttam az asztal fele supernovás és van egy olyan érzésem, hogy a másik fele sem úgy jutott be mint én. Pici kis halacskaként ott voltam egy cápákkal teli akváriumban és sikeresen ki is estem hatodiknak.(ötbe kellene bejutni)

Tudok mulatni mi?
Nos letiltottam az összes nagy asztalt.. mostantól csak azt mutatja amire akarok nevezni de azért kicsit sok volt tanulópénznek.

F

chalezlopez
Mindezt laza játékos ellen csináltam... Az én tippem magas figurás lapok, színhúzóval. Bár turnön hogy mit adott meg, az rejtély.<#eplus2>

Vamos Argentina!

Szerintem: preflop limp oké, ilyen lappal szetet kell vadászni. Emelés megadása oké, sõt jobb is hogy emelt, ha talál valamit flopon, és lejön a set, akkor kifizet. Ha nem jön le, easy fold. Flopon a call talán oké, sorhúzóra, turnön dobtam volna.

Rash87
Jó,még preflop oké,de így elég bátor játék volt. Ha megadja,akk vitte volna szerintem,bár ez már nem fog kiderülni.

chalezlopez
Nem voltam tilten, sõt. Ez nálam eléggé alap játék. Még azon csodálkozom, hogy nem emeltem preflop.

Vamos Argentina!

setuh
Hali!
Ma kaptam 50 dollart ft-re.Kerdesem az lenne h ezzel mien limiten jatszak es hany asztalon ahoz h eleg gyorsan kezdjek el fel menni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

sz4bolcs
allin után:

Osztó: bigernust mutat Király pár
Osztó: Sz4bolcs1985 mutat Dáma és Bubi két pár
Osztó: Leosztás #38211647103: Sz4bolcs1985 nyeri a pot-ot: (4 165) ezzel: Dáma és Bubi két pár
Osztó: bigernust a(z) 4másodil helyen zárta a versenyt
Sz4bolcs1985: love this game
Sz4bolcs1985: I can controll the cards!

Rash87
A ku*********** ebbe a pokerba....
Olyan szépen játszottam végig,560-ból elsõ 3 kapott volna jegyet egy tornára...
Erre 4.nek estem ki :@@@
S hogy...

Kép! :\

sz4bolcs
"hogy én lettem a sherif" xDDDDDDDD

Rash87
Tilten voltál már ilyenkor? Mert elég veszélyes 😊

MEdievil

Szegény de bénán játszotta meg az AK-ját.. igaz hogy nem volt már semmi fold eq de attól még allin a válasz mindenre ha SS vagy. Donon pedig fõleg.

ez meg vicces ha nem dobálom el a szutyok lapokat preflop és callstation idióta vagyok akkor riverre mi esik le 😊 Mondjuk nem panaszkodom mert a következõ körben akkorát kaszáltam TT-vel hogy én lettem a sherif <#idiota>

F

sz4bolcs
Nem vagy szívbajos..

chalezlopez
Vélemények?

Vamos Argentina!

Rash87
Már semmi,gyakorlatban rájöttem 😊

TaRka0107
<#duma><#eplus2>

Rash87
Ilyet vki már játszott??
Mi a lényege,mert vhogy nem vágom 😊
Survivor

Leginkább cash game NL25, NL50en.Néha egy-két tour meg SnG. pár órát minden nap.

ARSENAL&POKER

sz4bolcs
Elképzeltem, hogy Carloska ül a playmoney-t szállító kamionban. xDD

TaRka0107
Carloska te mennyi play money-t adtál el? Mert a chatbe PP-n látom h írkálják hogy 40millió chipsért 15.99$-t adnak.

Törölt felhasználó
Jah és 7. lettem a 78 fõbõl!
Törölt felhasználó
Volt bennem egy egézséges para 😊
Riddick21
...de azért izzadtál a flöss miatt remélem... <#idiota>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

N1ggA
Hali! Már rég pókereztem, de most újra befizetnék. Hova érdemes jelenleg?

Spread De Love!

Ügyi vagy!<#eljen>

És mennyit játszol, miket, milyen téteken?

Törölt felhasználó
A két 10-es megállta a helyét 😊
én ezt a kb 3400at 3 honap alatt szedtem össze😛

ARSENAL&POKER

Full tilten minden szarért ad.<#hehe>Én 3 hónap alatt összeszedtem 800-at pedig cashgamet nem is játszottam csak tornát meg sng-t.

Hát játszottam amugy 3400ftpm volt😊 FT-en nem olyan nehéz összeszedni.

ARSENAL&POKER

sz4bolcs
Te hogy szedtél össze 1600 fppt?