Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50% plusz (max. $750,00 USD). Igényelje most A bónuszfeltételek teljesítéséig hátralévõ idõ: 21 nap
Érvényességét veszti: 28-Jan-2010 | Bónuszkód: GOLD750
Érvényes lesz: PartyPoker.com
kurva jól hangzik, nem?
Beraksz 1500 dodot, kiveszed, és közben pörög a 750 dodo.
DE! 21 nap, azaz 7500 pontot kell összeszedni ennyi idõ alat, nos good luck :-)
Én kb 3 hónap múlva tudok felmenni NL50-re, az kb arra jó, hogy munka mellett napi 75pp, munka nélkül ennek a duplája.
Ha nullában zársz minden hónapban és csak a rackbacket számolod, akkor az akció függõen (NL50, 4asztal) havonta kb: 600-900 $
Nos ennyiért én még nem játszanék napi 6 órát a hét 5 napján, úgy, hogy egy idõ pillanatban 200$-át teszel kockára.
A kifizetések díja maximalizálva van, ha már ennyit megkeresel, akkor nem vág földhöz 3$ :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nagyon szépen köszönöm, már azt hittem, nem kapok megoldást a bajomra... 😄
Köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Qva nagy pechem volt, ennél nagyobb potom 2x volt csak, igaz azokat én vittem.
Vamos Argentina!
80/20%, ezt el kell fogadni.
Azt azért jó ha tudod, hogy mondjuk az AA vs AQs esetében ha a flop xsxsQ, akkor az már coin flip.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
SZerintem át kellene gondolni a lapok erõsségét.. a flush lehetne valahol a high card és a kettes pár között<#idiota>#idiota> Egyszer egyszer oké de hogy folyamatosan ez van.. mennyi az ilyenre az esély 0.X%?
Mindenesetre legalább nullán zárom a napot ami ekkora bukás után egész feldobott. <#miaz>#miaz>
F
2 pókerterem között vacilálok a pokerstars és a partypoker között, hová lenne érdemesebb befizetnem ? (nagyon alacsony téten játszom) Személy szerint a partypoker jobban bejött, (nem tudom miért), úgy olvastam hogy többi teremhez képest nagyobb a rake + pénzbe kerül a kiutalás, ez igaz? Szerintetek hová lenne érdemes?
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
F
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
F
90 cent flopnál, flopon QJ, és csak fél potot hívtam, meg kellett volna hívnom, de csalogatni akartam a pénzt, megadta és a turn egy 10-es volt..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
F
Vamos Argentina!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ki mit ajánl kezdésnek melyik oldalt , nem akarom nagy tétel kezdeni.. gondolok itt 2-3 ezere.. próba szerencse alapon.. gondoltam bwinre.. nem versenyekre neveznék hanem csak beülök nyerek kicsit ki lépek..
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
0.10/0.20 Texas Hold'em (No Limit) - 2010. január 18. 19:37:22
Table TH 5183 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 1: mrakoska (8.95)
Szék 3: ZenGerbil (21.65)
Szék 5: MDramar (21.20)
Szék 2: CGOP (16.35)
Szék 4: joh333 (38.68)
joh333 tesz KV 0.10
MDramar tesz NV 0.20
** Osztás **
mrakoska <8k, Jk>8k, Jk>
ZenGerbil
MDramar
CGOP
joh333
*** Licitkör 1 ***
mrakoska Call 0.20
CGOP Raise 0.90
ZenGerbil Fold
joh333 Fold
MDramar Fold
mrakoska Call 0.90
*** Flop(asztal): *** : <6p, Jk, 8p>6p, Jk, 8p>
*** Licitkör 2 ***
mrakoska Check
CGOP Bet 1.80
mrakoska Raise 3.60
CGOP All-in 15.45
mrakoska All-in 8.05
*** Turn(asztal): *** : <6p, Jk, 8p, 6t>6p, Jk, 8p, 6t>
*** River(asztal): *** : <6p, Jk, 8p, 6t, 4k>6p, Jk, 8p, 6t, 4k>
*** Leterítés *** : Rake: 0.90 Teljes pot: 17.30
mrakoska Fold Nyer: 0.00
ZenGerbil Fold Nyer: 0.00
MDramar Fold Nyer: 0.00
CGOP
joh333 Fold Nyer: 0.00
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Továbbá, ha belegondolnának az ilyne játékosok, egyátalán nem éri meg egy flösshúzóra megadni a lentebb leírt szituációban. Pl.: 0.05/0.10-es vakszinten emelek 0.40-ig, két megadó. Vegyük úgy. hogy a vakok dobják, így a bank $1.35. Ha flopon kapásból allin megyek $1.60-nal (ha $2-al ültem bent), és az egyik dobja, akkor egyátalán nem éri meg megadni egy flösshúzóval. Azért ezt a szituációt írtam, mert tegnap volt egy ilyesmi leosztásom, a csákó meg is adta húzóra, el is vesztette..
Hát ahogy a versenyeken is látom, sokszor 3 színbõl játszanak - meg nekem pl tetszik is így, de még nem végleges így sem. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
még bele is illene a dologba
am meg szerintem 4 fajta chippel a legjobb játszani (vagy 5)
minél szélesebben tudod skálázni a hívásokat annál jobb

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Ja, azt tudom, de a zseton miatt nem tudjuk felezni, a vakléptéket meg amúgy a PokerStars egyik versenytípusából szedtük ki.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hello!
Már régóta játszom, élõben is és online is.
Mostanában elkezdtünk otthon délutánonként játszani. Általában 5-en, 6-an vagyunk, a zsetonkészlet 300 db-os (számozatlan: 100 db fehér, 50-50 db kék-piros-zöld-fekete), de 3 színbõl játszunk. Azon gondolkodtunk, hogy mi a legideálisabb kiosztás.
Most így játszunk, de ez nem a legjobb szerintem:
Ez jó, vagy Ti hogyan szoktatok otthon? Milyen kiosztással?
Mert azt szeretnénk, ha a legjobban hasonlítana egy hivatalos versenyhez a kiosztás.
Ja, és még egy.
Szeretnék venni zsetont, 3 színbõl szoktunk játszani, ezért nem készletet szeretnénk, hanem db-ra venni. Nem tudtok egy jó oldalt, ahol viszonylag olcsón lehetne kapni?
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Igen, ez tényleg nagyon idegesítõ; én is tegnap több órát játszottam 8 asztalon, és a végén nullszalldóban jöttem ki (aminek aztán örültem is, mert még mínuszban is voltam)
Nem tudom, hogyan lehetne a bankrollt folyamatosan, hatékonyan növelni..
Titanon alacsony téten játszok, mert eléggé kicsi a bankrollom, és több asztalon, mert pörgetem a bónuszt.
én nap mint nap így tudom a napi +1BI-met lenullázni, tegnap is 5 óra játék után sikerült -0,2BI-n zárni az ilyenek miatt, pedig már azt is bevezettem, hogy, ha megvan egy asztalon a +1BI már lépek is ki, 46$-nál adtam meg flopon az allint :-(
Titanon is hihetetlen, hogy sokszor képesek 2x annyit megadni, mint amennyi a potban van egy nyomorult flösshúzóra...
tegnap már úgy csináltam, hogy lejött a sor, és két szín, instant allin, inkább vigyek el egy közepes potot, mint hogy veszítsek egy nagyobbat..
Full Tilt és Pokerstars
Ha kisebb, de hasonlóan jó termeket akarsz:
Paradise vagy Everest. De nem rossz a Titan/Mansion vagy a bwin sem 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Megsúgom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Még néztem a Doyles roomot sztetek oda megérné?
ARSENAL&POKER
cake, messze földön híres a hal állomány
ARSENAL&POKER
Osztó: A limitek emelkednek: vakok 25/50
pufika211: ki mondta hogy ne játsz?
Sz4bolcs1985: osztó: Ossz LAPOT! 😄
Sz4bolcs1985: dealer
pufika211: 😄
Sz4bolcs1985: a díler egy büdös buzi
(és bedobtam a 2To-t)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha 500$-ot fizetsz, ha jól emléxem akkor kapsz mellé még 500-at, 10*50-es kiszerelésekbe 400 pontonként, és fél éved van kipörgetni, ez nagyjából NL25 megoldható.
Remélem kimerítõ volt, ha be akarsz fizetni, akkor cserébe írj be ajánlónak, nyerj sokat, mert a teljesítményedtõl függõen kapok utánad fejpénzt (vagy bárki akit feltüntetsz). :-)