Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a PP-vel csak óvatosan, nagy ára van a rackbacknek, goldon már van ilyen promó befizetés:

50% plusz (max. $750,00 USD). Igényelje most A bónuszfeltételek teljesítéséig hátralévõ idõ: 21 nap
Érvényességét veszti: 28-Jan-2010 | Bónuszkód: GOLD750
Érvényes lesz: PartyPoker.com

kurva jól hangzik, nem?
Beraksz 1500 dodot, kiveszed, és közben pörög a 750 dodo.
DE! 21 nap, azaz 7500 pontot kell összeszedni ennyi idõ alat, nos good luck :-)

Én kb 3 hónap múlva tudok felmenni NL50-re, az kb arra jó, hogy munka mellett napi 75pp, munka nélkül ennek a duplája.

Ha nullában zársz minden hónapban és csak a rackbacket számolod, akkor az akció függõen (NL50, 4asztal) havonta kb: 600-900 $
Nos ennyiért én még nem játszanék napi 6 órát a hét 5 napján, úgy, hogy egy idõ pillanatban 200$-át teszel kockára.

A kifizetések díja maximalizálva van, ha már ennyit megkeresel, akkor nem vág földhöz 3$ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Japep

Nagyon szépen köszönöm, már azt hittem, nem kapok megoldást a bajomra... 😄
Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fenrob
Titan poker oldalrol vmi vélemény ??

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

asafderg
Néhány írás, bemutatás otthoni játékokhoz:

Vakok megállapítása
Egyszerûbb leírás
És harmadszor is😊

Teccik tudni az úgy volt, hogy lyukas sorom volt floppon...<#hehe>

chalezlopez
Pénzt akartam még behúzni tõle, azért ekkora pechet hogy A fullomra 9-es pókert tart nem gondoltam volna. Esély sem sok volt rá. A pókert meg egyátalán nem tudtam leolvasni, met több táblán is nyomtam egyszerre....
Qva nagy pechem volt, ennél nagyobb potom 2x volt csak, igaz azokat én vittem.

Vamos Argentina!

Rash87
Fish<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

amíg nem jó a read-ed, addig AAval mindig allin (lehetõleg turnre már a BI legalább fele), többet nyer mint veszít, persze a baj az, h a másik csak akkor megy veled, ha szintén set, vagy szin vagy sor húzó(õk a buták), illetve, ha szín és sor húzó (õk már okosabbak).
80/20%, ezt el kell fogadni.

Azt azért jó ha tudod, hogy mondjuk az AA vs AQs esetében ha a flop xsxsQ, akkor az már coin flip.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

asafderg
MEdievil

SZerintem át kellene gondolni a lapok erõsségét.. a flush lehetne valahol a high card és a kettes pár között<#idiota> Egyszer egyszer oké de hogy folyamatosan ez van.. mennyi az ilyenre az esély 0.X%?

Mindenesetre legalább nullán zárom a napot ami ekkora bukás után egész feldobott. <#miaz>

F

tmp
üdv

2 pókerterem között vacilálok a pokerstars és a partypoker között, hová lenne érdemesebb befizetnem ? (nagyon alacsony téten játszom) Személy szerint a partypoker jobban bejött, (nem tudom miért), úgy olvastam hogy többi teremhez képest nagyobb a rake + pénzbe kerül a kiutalás, ez igaz? Szerintetek hová lenne érdemes?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

MEdievil
De zsinórban mindig a végén amikor már csak egy-két kiesõ kell és ott a monster nálam.. Persze sose állok annyira jól hogy dobhassak mindent így nincs lehetõségem csak az elõre az ilyen helyzetekben. 12 SNG-bõl ötször úgy esek ki hogy AQ vagy AK flushol le. Azt hiszem az a baj hogy minimálisra csökkentettem annak az esélyét hogy valaki olyannal száljak ringbe aki flush húzóra játszik így a sors megtalálta a kiskaput <#wilting>

F

zeli
rohadt idegesítõ tud lenni, mikor köze nincs a lapokhoz, és ledob 4 színt...fõleg, hogy ötödjére..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MEdievil
5.na itt volt elég és megint AQ river flussel és megint nem suited <#help><#falbav><#falbav>

F

zeli
Bakker, nekem most olyan szépen kezdõdött, megnyertem pár leosztást, erre egy AA-m elvérzett egy Ak ellen...bár én rontottam el, sajnos. Mondjuk chalezlopez leosztása dúrvább volt.
90 cent flopnál, flopon QJ, és csak fél potot hívtam, meg kellett volna hívnom, de csalogatni akartam a pénzt, megadta és a turn egy 10-es volt..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MEdievil
negyedik alkalommal esek ki ma Sng-rõl mert riveren lemákol úgy az AK-AQ hogy flösse lesz pedig nem is suited. Király drillel marha vicces végignézni ahogy turnre és riverre is lepakolja azt a k.. treffet <#falbav>

F

chalezlopez
Még jó, hogy az !elõzõ! handben nyertem KK-val 3 dodót, miután riveren feladta az ellenfelem. Így legalább most 16$-al vagyok kevesebb...<#falbav>

Vamos Argentina!

Csacsi
nem értem mit csodálkozol. Limpelsz 0,20-ig, majd megadod pozíción kívül a több mint 4-szeres emelést. Mákolsz, aztán visszamákolnak. Ilyen a póker. Teljesen jól játszott. Ezt flop elõtt rontottad el.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zeli
azigen, bazd. Turnnél gondoltam, hogy 99 van nála...de csak a kommented miatt 😄

fenrob
Hali olvastam vhol hogy Titan pokeren gyengébbek az ellenfelek ez mennyire igaz vagy hülyeség ?
Ki mit ajánl kezdésnek melyik oldalt , nem akarom nagy tétel kezdeni.. gondolok itt 2-3 ezere.. próba szerencse alapon.. gondoltam bwinre.. nem versenyekre neveznék hanem csak beülök nyerek kicsit ki lépek..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

kraawz
Pokerhandreplay nem veszi be, de ez... :@

0.10/0.20 Texas Hold'em (No Limit) - 2010. január 18. 19:37:22
Table TH 5183 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 1: mrakoska (8.95)
Szék 3: ZenGerbil (21.65)
Szék 5: MDramar (21.20)
Szék 2: CGOP (16.35)
Szék 4: joh333 (38.68)
joh333 tesz KV 0.10
MDramar tesz NV 0.20
** Osztás **
mrakoska <8k, Jk>
ZenGerbil
MDramar
CGOP
joh333
*** Licitkör 1 ***
mrakoska Call 0.20
CGOP Raise 0.90
ZenGerbil Fold
joh333 Fold
MDramar Fold
mrakoska Call 0.90
*** Flop(asztal): *** : <6p, Jk, 8p>
*** Licitkör 2 ***
mrakoska Check
CGOP Bet 1.80
mrakoska Raise 3.60
CGOP All-in 15.45
mrakoska All-in 8.05
*** Turn(asztal): *** : <6p, Jk, 8p, 6t>
*** River(asztal): *** : <6p, Jk, 8p, 6t, 4k>
*** Leterítés *** : Rake: 0.90 Teljes pot: 17.30
mrakoska Fold Nyer: 0.00
ZenGerbil Fold Nyer: 0.00
MDramar Fold Nyer: 0.00
CGOP Két pár király és hatos Nyer: 17.30
joh333 Fold Nyer: 0.00

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
Lol, azt hittem, KOGYO csak viccel. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

chalezlopez
Most volt PP-n, kb 10 perce. Szerintetek? Egy kicsit elég volt...

Vamos Argentina!

TaRka0107
Hát lehet, de a haverom darab számra vette még vagy 2 éve😄 Azért gondoltam arra.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

zeli
A flösshúzó az nem egy kész pókerkéz. Sokan úgy gondolják, de nem az. Legroszabb esetben csak egy magaslapod van, ha nem jön le, akkor így jártál.
Továbbá, ha belegondolnának az ilyne játékosok, egyátalán nem éri meg egy flösshúzóra megadni a lentebb leírt szituációban. Pl.: 0.05/0.10-es vakszinten emelek 0.40-ig, két megadó. Vegyük úgy. hogy a vakok dobják, így a bank $1.35. Ha flopon kapásból allin megyek $1.60-nal (ha $2-al ültem bent), és az egyik dobja, akkor egyátalán nem éri meg megadni egy flösshúzóval. Azért ezt a szituációt írtam, mert tegnap volt egy ilyesmi leosztásom, a csákó meg is adta húzóra, el is vesztette..

Japep

Hát ahogy a versenyeken is látom, sokszor 3 színbõl játszanak - meg nekem pl tetszik is így, de még nem végleges így sem. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

akk mé nem 2000/4000?😄
még bele is illene a dologba

am meg szerintem 4 fajta chippel a legjobb játszani (vagy 5)
minél szélesebben tudod skálázni a hívásokat annál jobb

KAMIONOS KOGYO
Mink is szoktunk játszani,csak 4-en,eképpen:

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

MEdievil
Igaz 25% esélyre mindent felrakni nagyon jó ötlet <#idiota><#falbav>

F

Japep

A Vaterát néztem, de ott inkább csak készletek vannak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ja, azt tudom, de a zseton miatt nem tudjuk felezni, a vakléptéket meg amúgy a PokerStars egyik versenytípusából szedtük ki.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

TaRka0107
Szerintem mehetne végig 10 perces vakokkal, nekem az az 1000/3000 nem tetszik. A kisvak a nagyvak fele. Zsetont darabszámra meg a www.vatera.hu-n tudsz venni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

te most viccelsz?

Japep

Hello!
Már régóta játszom, élõben is és online is.
Mostanában elkezdtünk otthon délutánonként játszani. Általában 5-en, 6-an vagyunk, a zsetonkészlet 300 db-os (számozatlan: 100 db fehér, 50-50 db kék-piros-zöld-fekete), de 3 színbõl játszunk. Azon gondolkodtunk, hogy mi a legideálisabb kiosztás.
Most így játszunk, de ez nem a legjobb szerintem:

Ez jó, vagy Ti hogyan szoktatok otthon? Milyen kiosztással?
Mert azt szeretnénk, ha a legjobban hasonlítana egy hivatalos versenyhez a kiosztás.

Ja, és még egy.
Szeretnék venni zsetont, 3 színbõl szoktunk játszani, ezért nem készletet szeretnénk, hanem db-ra venni. Nem tudtok egy jó oldalt, ahol viszonylag olcsón lehetne kapni?

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
Flösshúzóra ki ne adná meg? Egyértelmû call!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

zeli
Titanon mondjuk nagyon feszes a játékosállomány nagy része, szóval többnyire ilyenkor eldobálják.. de azért mindig van 1-2 idióta..
Igen, ez tényleg nagyon idegesítõ; én is tegnap több órát játszottam 8 asztalon, és a végén nullszalldóban jöttem ki (aminek aztán örültem is, mert még mínuszban is voltam)
Nem tudom, hogyan lehetne a bankrollt folyamatosan, hatékonyan növelni..
Titanon alacsony téten játszok, mert eléggé kicsi a bankrollom, és több asztalon, mert pörgetem a bónuszt.

chalezlopez
PP-n van 60$-om, amit beváltanék PS 60$-ra. Valakit esetleg érdekel?

Vamos Argentina!

ja, nálam AA, nála q10s

sz4bolcs
Amúgy jól tippelt a srác, coinflipre..

pp-n még úgy is adja :-(
én nap mint nap így tudom a napi +1BI-met lenullázni, tegnap is 5 óra játék után sikerült -0,2BI-n zárni az ilyenek miatt, pedig már azt is bevezettem, hogy, ha megvan egy asztalon a +1BI már lépek is ki, 46$-nál adtam meg flopon az allint :-(

zeli
ez ismerõs szituáció...
Titanon is hihetetlen, hogy sokszor képesek 2x annyit megadni, mint amennyi a potban van egy nyomorult flösshúzóra...
tegnap már úgy csináltam, hogy lejött a sor, és két szín, instant allin, inkább vigyek el egy közepes potot, mint hogy veszítsek egy nagyobbat..

kraawz
ha nagy termet akarsz, sok játékossal

Full Tilt és Pokerstars

Ha kisebb, de hasonlóan jó termeket akarsz:

Paradise vagy Everest. De nem rossz a Titan/Mansion vagy a bwin sem 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
Tudjátok, hogy mekkorát kell emelni, hogy dobassátok a flöshúzót?

Megsúgom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudtok akkorát emelni. 😄

Cakennél nincs kifizetés VISA-ra az a baj😞
Még néztem a Doyles roomot sztetek oda megérné?

ARSENAL&POKER

csoki, sok a magyar
cake, messze földön híres a hal állomány

ha bekarok fizetni 50$t most meik terembe a legérdemesebb sztetek?

ARSENAL&POKER

sz4bolcs
Sz4bolcs1985: hadd jáccam már én is
Osztó: A limitek emelkednek: vakok 25/50
pufika211: ki mondta hogy ne játsz?
Sz4bolcs1985: osztó: Ossz LAPOT! 😄
Sz4bolcs1985: dealer
pufika211: 😄
Sz4bolcs1985: a díler egy büdös buzi

(és bedobtam a 2To-t)

ha be akarsz fizetni, akkor ezek alapján ki tudod számolni, hogy mennyit érdemes, a welcome bonus miatt.
Ha 500$-ot fizetsz, ha jól emléxem akkor kapsz mellé még 500-at, 10*50-es kiszerelésekbe 400 pontonként, és fél éved van kipörgetni, ez nagyjából NL25 megoldható.

Remélem kimerítõ volt, ha be akarsz fizetni, akkor cserébe írj be ajánlónak, nyerj sokat, mert a teljesítményedtõl függõen kapok utánad fejpénzt (vagy bárki akit feltüntetsz). :-)