Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tarka leírta az NL4-et,
én meg az NL25-öt (kb napi 3 óra van most benne), ez elég a gold fokozathoz, az NL50 az kb ennek a 1.3 szorosa, stb, NL100-al meg már megvan az utolsó elötti fokozat (palladium) elég kényelmesen
10 napos összesítés
Nap Dátum Pontszám
1 16-01-2010 140.26
2 08-01-2010 98.66
3 09-01-2010 84.5
4 07-01-2010 83.8
5 06-01-2010 73.62
6 05-01-2010 59.46
7 04-01-2010 51.3
8 11-01-2010 47.84
9 13-01-2010 28.48
10 12-01-2010 27.7
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki írja már le tapasztalatait 😊
Glory, Glory Man. United!
Itt van mégegy:
ods-ot inkább úgy számolj, hogy neked érje meg, ne pedig vajh, õ mikor dobja. :-)
Tegnapi kalandok: flop 10set, erre õ nyitott allinnel húzóra
turn-ön szintén set, itt én nyomtam allint, lyukas sorra megadta.
Az én tapasztalatom a khmm, nem túl ügyes játékosok részérõl:
q10s-tõl el megy riverig, bármit csinálsz, ugyanez igaz sor húzóra is, az se baj, ha csak lyukas
any két párral allin rakja magát
Az ilyenek miatt váltottam atight játékstílusra, nagyon feszes indulóval, és csak akkor lazítok, ha +1,5 bi-n vagyok (akkor már jó az image).
Flopon mondjuk top párom van, de lent van 2 szín, a pot 2 euro, az ellen flush húzóra játszik.
Ha a 2 euro-s potra nyitok mondjuk 1 euroval, akk 1:4 nyerési esélyre van szüksége, hogy megadja, 25%..
Ha 2 eurora nyitok 2 euroval, akk 2:6 nyerési esélyre van szüksége, azaz 33.33% körüli. A flush esélye ugye 35%, így ezt is megéri neki megadni.
Akkor most egy 2 euros potra nyissak 3-mal, ha lent van 2 szín vagy hülyén számolok ? 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
#15143: faszán játszottad, egyetlen különbség hogy én már flopon check/raiseltem volna, a húzó miatt.
#15149: akkor eddig hárman vagyunk, ez még nem elég szerintem, legalább 6 ember kéne asszem.
ez az.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Színét nem tudtad megtippelni?
Nem tettem AA-ra a srácot, gondoltam csak nem akar annyira dobatni. Az AK volt az elsõ gondolatom. Hát beesett... Nagyon veszélyes volt a board, reménykedtem...
Vamos Argentina!
Talán egy másik fórumon biztos õ is linkeli a fórumtársainak, és írja, hogy "nézzétek hogy kaptam ki, hát ez nem lehet igaz, mekkora fish a srác."
Aztán közös erõvel megállapítják, hogy "no comment, biztos nagyon tilten volt" xxDDD
szegény biztos nagyon anyázott D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Asszem sikerült. xDDDDDD
nah vége van kibaszott 48 cent pfffffffffff
Hasonló: