Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
Ugyan így szoptam meg tegnap KK-val. K10 tartott minden emelést, pedig aztán emeltem durván. Aztán lejött szépen a Q,J, és riveren bepottyant az A. Elúszott a teljes 2$ beülõm.<#eljen>

Vamos Argentina!

Tergnap este elkezdtem omaha sng-zni. Az elsõ 3-ból (1-3 dollár nevezés)1-et megynertem 2X második lettem. Utána 20 sng-t buktam el de úgy, hogy 1-2-ik kiesõ voltam akármit is csináltam. Szóval ez a tipikus beetetõs játék volt. Elhúzta az orrom elõtt mézesmadzagot én meg jól beszoptam.

SS-ként egy dologod van. Kivárni az 1v1 helyzetet. Teljesen mindegy milyen lapot kapsz a lényeg, hogy egy ember ellen menj ólin. Mert ha AK-ra bemondod és 3-na megadják akkor csomagolhatsz. Viszont egy Q10 vs AJ simán vállalható.

szerintetek ma engem fog favorizálni a gép? :-)

Aztán ezt a kicsit elvitte egy J4 ami leverte a AK-m egy x44 floppal :-D
Fiúk valaki tolta a Betraiser Pokeren? nagyon kisterem (80-150 emberke), a Guaranted tornái tetszenek nekem (100€-150€ guaranted 1€-buyin 30-50 résztvevö), de nemtom befizesseke mert nagyon kamunak tûnik 😊
Gondolom a Deposit majd Complited lesz és a Withdrawal meg You are Cheater and use multi account 😄 youre account is Blocked contact Support aki baszik majd válaszolni 😊)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

sz4bolcs
Még volt talán pici fold equitym, ezért félretehette volna a büszkeségét, és bedobhatta volna az ajaxát. Nem rossz lap ebben a helyzetben az a Q10 dobatni, arról nem tehetek, hogy épp jobb lapja volt. Ha több zsetonom van, és kapok egy riléz szörtit(xD), akkor nyilván bedobom. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szerintem a Q10 még belefér, de 72o azért durva 😄 Én ilyenkor legalább az UTG-ig megvárom, hátha jön jobb lap, de nem szabad hagyni, hogy a vak még egyszer keresztülmenjen rajtad, mert nem lesz semmi fold equity (gondolom SNG-ról van szó). Persze a legjobb, ha nem hagyod hogy ennyire lecsökkenjen a stack, de néha nem lehet mit tenni 😄

mázlid volt, ezzel azert óvatosan

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
<#zavart2>

sz4bolcs
Szerintetek donk, aki ss-ként allin megy Q10-zel 5 nagyvakkal gombról?
Lemákoltam egy AJ-s srácot, és azt írta, hogy donk vagyok, én meg azt, hogy 72o-val is allin megyek ennyi zsetonnal. Sztetek?

doxadmin

Áh, összekevertem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Riverre behúzta a maradék 4%át. no comment, full tilt.

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1283148

Elmúlt 2 napban nyerési görbém -20$t súrolja, EV görbém +35$on van. Ezek szerint szopat a terem? Mily meglepõ.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

sz4bolcs
Dealer elfelejtette megkeverni a paklit. <#ravasz1>

MEdievil
Én tettem magamnak egy szívességet és hamar a második körben kiestem. Az AQ-t lemákolta egy 5T <#idiota>

F

Carloska
ezt szépen becumiztam 😄😄

Carloska
ilyen szar versenyen se indultam még mint ez a pokerstars.tv egy játékpénzes versenyen jobb játékosokal találkozok 😄 valahogy khuztam 2850 kb helyik de elsõnek már 100 ezer volt nekem meg 12 ezer mondom anyád allin 2 -7 re egybõl XDXDXDDX

Carloska
Javier199010: flush
Gabor Karman: and you fish
Gabor Karman: .....
Javier199010: yes

XDXD LOL

Carloska
Nah ezaz én megszokott stílusom 😄 😄 jaj istenem de szépen ráemeltem az allint 😄

Carloska
ezt de szarul játszotta meg megis érdemli hogy elvertem 😄

balrogs101 (Observer): stupid &&%%ing idiot moron

MEdievil
Danke észre se vettem volna hogy van.

F

chalezlopez
Mondjuk lehetett volna nála Q10, de mivel emelt preflop, gondoltam, hogy van nála vmi A. Volt is...<#hehe>

Vamos Argentina!

Az elsõ tök egyértelmûen a lyukas sorára adta meg az elsõ emelést aztán az ász miatt kurvára erõsnek hitte magát. Gondolta te biztos királyra emeltél.<#hehe>

Nesze te patkány, hogy rohadnál meg!<#eplus2>

chalezlopez
Tettem kis kirándulást NL25-ön. Itt az eredménye, az elsõ leosztásom:

Itt meg jön a java, a következõ kezem. Nem is vártam meg a következõ nagyvakot...<#eplus2><#eplus2>

Vamos Argentina!

Carloska
döntõ asztalon tali 😄😄😄

Köszi 😄

Carloska
POKERSTARS.TV FREEROLL PASSWORD 4 TONIGHT MONDAY 7PM IS daut07

Carloska
Pardise Poker

1. Exkluzív €5.000 Freeroll
Verseny neve: Welcome Back Dátum: Január 17, vasárnap
Jelszó: JAN5K Idõ: 17:00 GMT

Nevezés: A részvételhez mindössze 1 jutalákos leosztást kell játszani a verseny hetén.

MEdievil
mármint flop xKx turn x river K

F

chalezlopez
És a harmadik meg mikorra volt ott?<#vigyor1>

Vamos Argentina!

MEdievil
nekem KK körbefold még mielõtt bármit csinálhatnék..
következõ hand: AA raise ellenfél rátolja az allint hurrá, mutat K7.. riverre ott volt a második király is <#falbav>

F

TaRka0107
Esek már inkább ki. Tanulok irodalmat meg nyelvtant, lehet abba többre jutok😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
LOL... Most bent vagyok egy 1000$-os freerollon. (10 pp a nevezési díj)
Kapok 44-et, emelést megadtam. Flop: 747. Emel aki preflop is. Megadom, másik allin, még ugyanannyit kellett megadni. Turn 7. Check. River: 9. Mutat 10es párt kézbe akinek kevesebbje volt. Hát annak a 7esnek jönnie kellett hogy ne hogy már meg tudjak nyerni egy handet amibe "csak" 70-80% esélyem volt.

Csacsi
Hát ezt nagyon szarul játszottad meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Razz-al lehet gyakorolni a hi/lo-ra. Szerintem jó egyébként, most néztem meg youtube-on a wsop 2008 HORSE final table-t, mindegyik játék tetszik, jó lenne mesterfokon tolni mindet 😊 Amúgy ha nem láttátok ezt a FT-t, nézzétek meg, Scotty Nguyen nagyot alakít 😄 COCKTAIL BABY!! 😄

Amúgy most fejeztem be egy SNG-t, tök jó érzés 6 nap kihagyás után megnyerni az elsõ játékodat <#buck>

sz4bolcs
hi/low az egy tré játék. <#idiota>

A hi/lo-t meg sem próbálom megérteni. Egyszerûen nyerésre játszom és elfogadom, hogy néha a legjobb lappal is csak fele pénzt kapok, máskor meg nem jön ki a lap és még is nyerek.<#idiota>

TaRka0107
Omahát azt tudtam, csak a hi/lo-t nem. Igaz az omahában se volt stratégiám, csak toltam ha volt valamim😄 De volt olyan nap amikor megnyertem 3 omaha SnG-t utána meg olyan bad beatjeim voltak hogy csuhajj😄😄 Party pokeren már nincs is pénzem olyan laptalálkozásokba futottam bele hogy.

Az durva 😄 Én minden variációban vágom a szabályokat, de nem mernék úgy igazi pénzes asztalhoz ülni, hogy nincs gyakorlatom a játékban (pl. omahában nemhogy alapvetõ indulási kezekkel, stratégiákkal sem vagyok tisztában, hanem nem is tudom rendesen olvasni a boardot, így aztán felejtõs hogy ott pénzt kockáztassak).

TaRka0107
Nekem ilyen az Omaha Hi/lo-nál volt, hogy nem igazán értettem a szabályt. De aztán 3. lettem asszem, vagy 2.😄

Ne becsüd alá az elme hatalmát. Elég sokan vannak akik az emelés utáni ólint instant blöffnek veszik és azonnal megadják akár még semmire is. Ezért kell ólint mondani ha settet floppolsz.<#hehe>

Mókás volt ahogy játék közben a netet bújtam a szabályok után.<#hehe>De elég hamar belejöttem. Persze inkább a hold'em omaha részen nyomultam. De Razz-on is nyertem 2-3 ólint.

sz4bolcs
És megatta..., de itt is lehetett volna akármije...

sz4bolcs
Végülis nincs abban semmi rossz ha valaki allin megy, mert top párnak gondolja a lapját, csak idegesítõ, hogy jön is neki.

sz4bolcs
Na, full ugyanez a szitu...

sz4bolcs
Emöljé, emöljééé, ha nincs semmid, még allin is mennyééé, ...visszamennyé.

Errõl ez jutott eszembe <#wilting><#idiota>

Mit akarsz, csak védte a vakját 😄😄

hehe ez joo 😊