Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vamos Argentina!
Aztán ezt a kicsit elvitte egy J4 ami leverte a AK-m egy x44 floppal :-D
Gondolom a Deposit majd Complited lesz és a Withdrawal meg You are Cheater and use multi account 😄 youre account is Blocked contact Support aki baszik majd válaszolni 😊)
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lemákoltam egy AJ-s srácot, és azt írta, hogy donk vagyok, én meg azt, hogy 72o-val is allin megyek ennyi zsetonnal. Sztetek?
Áh, összekevertem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Elmúlt 2 napban nyerési görbém -20$t súrolja, EV görbém +35$on van. Ezek szerint szopat a terem? Mily meglepõ.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
F
balrogs101 (Observer): stupid &&%%ing idiot moron
Vamos Argentina!
Itt meg jön a java, a következõ kezem. Nem is vártam meg a következõ nagyvakot...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Vamos Argentina!
1. Exkluzív €5.000 Freeroll
Verseny neve: Welcome Back Dátum: Január 17, vasárnap
Jelszó: JAN5K Idõ: 17:00 GMT
Nevezés: A részvételhez mindössze 1 jutalákos leosztást kell játszani a verseny hetén.
következõ hand: AA raise ellenfél rátolja az allint hurrá, mutat K7.. riverre ott volt a második király is <#falbav>#falbav>
F
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kapok 44-et, emelést megadtam. Flop: 747. Emel aki preflop is. Megadom, másik allin, még ugyanannyit kellett megadni. Turn 7. Check. River: 9. Mutat 10es párt kézbe akinek kevesebbje volt. Hát annak a 7esnek jönnie kellett hogy ne hogy már meg tudjak nyerni egy handet amibe "csak" 70-80% esélyem volt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy most fejeztem be egy SNG-t, tök jó érzés 6 nap kihagyás után megnyerni az elsõ játékodat <#buck>#buck>