Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sry a sok postért, mostmár bekussolok.)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
bár, átgondolva, az emelés tényleg kicsi volt...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
szerintetek mit rontottam el ? túl keveset emelhettem preflop.. de azt hittem akkor nem adják meg...lám, jobb lett volna. 😊
Hihetetlen, ezen az SNG-n összesen max. 4 használható lapot kaptam. (abból eggyel mákoltam, 2-t dobtam flopon, ezzel meg mákoltak)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Poker a Facebookon
nekem bejött, mert gyors, munkahelyen is játszható...stb...
War. War never changes...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Múltkor tesóm haverjánál pokereztünk és megmondta a turn-t meg a rivert és mindakettõre az jött amit mondott😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
- nálam KK , nála AK.. flopon ott a K
- nálam AQ, nála 66.. természetesen nem jött le semmi
- Nálam AA, nála J10. KK3 flop, all-in emet megadja J10-el. Turn 10, River 10.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Az egyik nap arra lettem figyelmes h nem tudok belépni, gyorsba megnéztem az emailemet, kaptam is egy szép kis üzit, hogy multi acc miatt zárolták mind2 számlámat...a pénz természetesen odaveszett 😄
Mondjuk most hülyeséget írtam, ha nekem nem jön le a kettes, akkor is nyerek, mert neki csak drillje lett volna... korán van még. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Jah...
Mondjuk ha utolsó lapra nem jön fel nekem a kettes, szerintem én sem tudtam volna bedobni a kettes fullomat, és akkor õ szed le engem... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát hülyék mindenhol vannak - de ebbõl következik, hogy vannak olyanok is, akik lehúzzák õket.
Szóval inkább regelj be valahova, gyakorolj sokat és meglátod, érdemes-e pénzben játszanod. A szerencse nem elég.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó