Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Jaj, Istenem, hogy pakolták be a zsetonjukat. Könnyezek!!! xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ezzel mi bajod van? Tudod, mi volt a kezében? Te bedobnál egy akármilyen magas lapot?

Itt most nagyon jó volt a turnön a min-raise, ne ijesztetted el õket, de hízlaltad a kasszát <#eljen>

Carloska
ász dámára raktam 😄😄😄😄😄

Carloska
ezis jó

derekgsxr130 said, "nh"
derekgsxr130 said, "Gabor"

joe33850 said, "suck out u suck"

<#wilting><#wilting>

Carloska
Ez valami kegyetlen voltt tõlem 😄😄

nem idegbõl raktam be, csak az ilyeneken mindig jót röhögök

ez is kemény, hogy lehet ilyen nyomorék valaki, komolyan mondom ezt megtanulni se lehetne ahogy némelyik ember játszik :-D

persze, hogy bírkák, de nehéz kenyér a póker, csak a csillogást mutatják, a rivotril elvonót meg a gyomor fekély kezelést nem annyira. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

egyszerûen ki kell írnom magamból: a party poker nyugodtan lecserélhetné a szlogenjét (feel it) a garantált -1 BI ász párral preflop allinnél! idézetre.
Na mindegy, minden szép meg jó csak fáj hogy +2BI-bõl lett -3 ma :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

66 nagyon nincs bajom, bár shortstack all-innál már lehetett érezni, hogy itt nyírás lesz oda meg általában kevés egy 66, 200 emelés megadó még ok lett volna, hisz sokan megadták és így már az esélyei is rendben vannak.
eléggé hurkák voltak sztem mind.
nyugodj meg, még 8+1 $-os versenyeken is lehet látni hülyéket, szerencsére csak elvétve, én szerintem már olyan freerollon sem indulok ami pontba kerül, hiába 1K GTD, mondjuk amíg még NL25-ön is jó ötletnek tartják az A2s allint, (azt mondják van ilyen feljebb is), nos addig jó, elvégre a halat fogd ki, ne a cápát :-)

mondjuk a 66-ot én sem dobtam volna el.

prelfop emelés tök felesleges :-) ezek kegyetlenek

baszki egy all-innal nem lehet kiverni a kezükbõl a Q2s, Q10 sima dobás nem hogy limp elõlrõl, 66 ellen amikor callozott 550 tudtam megadja a all-int de tudtam, hogy 50-50% hisz limp volt végig rosszabb nem lehetek, partyban voltam beküldtem...........áááááááá Q2s
DE hogy preflop emelek és nincs EGY dobás SE. Beszarás!
Rash87
Elõbb egy versenyen 506-ból elsõ lettem 😄
Igaz,csak belépõt nyertem egy nagyobb versenyre,de mostanában annyira megy a játék,h hihetetlen.

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
ááá <#idiota>

Amúgy mikor milyen kedvem van. Most sietek el, úgyhogy muszáj barbárkodni, minél elõbb minél többet kiejteni, vagy kiesni. 😄

elég lazán nyomod nem?
Rash87
Már megoldódott,s kösz<#eljen>

sz4bolcs
Nézzétek ezt a g*cidurva kivégzést! 😄 Jó, hát szar volt, na, de az eredmény kárpótol. 😄

Elküldheted pm-ben, vagy beírhatod itt is, lefordítom neked 😊

sz4bolcs
Megadod a jelszavad, még el is küldöm helyetted. 😛P

Told be nyugodtan.

Csacsi
Írd be a szöveget, valaki biztos lefordítja 😊 Ha mégsem akarod...akkor dobd át Priviben, aztán meglátom 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rash87
Van itt vki,aki tud angolul? Mert akarok egyik teremnek írni,csak lehet az én angol tudásommal nem értenék meg a lényeget 😄 Úgyh ha netalán lenne vki,segíthetne.

doxadmin
Ha jól számolta, akkor csak 1 kéz verheti. Ami pont nálam van 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

sz4bolcs
Jézusom de szar vagyok ma. Tipikus "nemkénepokerezni" nap. 😄😄 Nem is a lapokkal van baj, hanem idióta vagyok. Hadd keressenek kicsit a fishek. 😄

na nyomtam ma 2 SnG, mindkettõn adta rendesen :-) kemény nap volt

Egyiken bubble-nál, Flopon azért még volt egy minimális esélye :-P

azt bírtam még "hepciáztak", hogy kriminális az asztal, én meg írtam "A10 vs J10,óóóóóóóó-kriminális???" persze én is vettem a lapot és õk is, gondolom a flopra értették :-D

heads-up-ba, lehet szarul játszottam meg, de nem éreztem a gyereket. Agresszív emberek ellen jobban megy :-)

kár, hogy nem fizette ki. Nagyon feszes volt meg is vert késõbb AK nálam nála AA :-) én kifizettem a kispöcsöt, persze én preflop all-in toltam :-)

és végül már nem vagyok szûz, életem elsõ orgazmusa:-)

rivernél csak lestem, valahogy nem is ugrott be egybõl, mert már nem is nagyon foglalkoztam vele, hisz turnél bólogattam :-)
Elég szar asztal volt, nem írtak semmit. Ilyen majmokat :-) mintha mindennap látnának "élõben".
PP-n kattintgatóknak:

Nézétek meg a februári promot, vicces lesz :-)

Chrisx
Ez ismerõs. Én is így jártam a múltkor.
#15120 -as hozzászólás

Sziasztok!

Nemtudom, hogyan kell megcsinálni flash playesre a handeket, ezért ezer bocsánat.

Velem ezt történt nemrégiben

Full Tilt Poker Game #17847743773: Table Toulouse (6 max) - $0.01/$0.02 - No Limit Hold'em - 16:37:34 ET - 2010/01/23
Seat 1: mclowin ($0.70)
Seat 2: budbag ($3.12)
Seat 3: sergtl ($2.03)
Seat 4: Realtibi ($1.92)
Seat 5: ddr300 ($2.14)
Seat 6: tomdodge05 ($3.52)
ddr300 posts the small blind of $0.01
tomdodge05 posts the big blind of $0.02
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Realtibi
budbag calls $0.02
sergtl folds
Realtibi raises to $0.08
ddr300 calls $0.07
tomdodge05 folds
budbag calls $0.06
*** FLOP ***
ddr300 checks
budbag checks
Realtibi bets $0.26
ddr300 folds
budbag calls $0.26
*** TURN ***
budbag checks
Realtibi bets $0.78
budbag raises to $2.78, and is all in
Realtibi calls $0.80, and is all in
budbag shows
Realtibi shows
Uncalled bet of $1.20 returned to budbag
*** RIVER ***
budbag shows a Royal Flush
Realtibi shows a full house, Jacks full of Kings
budbag wins the pot ($3.68) with a Royal Flush
Realtibi is sitting out
*** SUMMARY ***
Total pot $3.94 | Rake $0.26
Board:
Seat 1: mclowin is sitting out
Seat 2: budbag showed and won ($3.68) with a Royal Flush
Seat 3: sergtl didn't bet (folded)
Seat 4: Realtibi (button) showed and lost with a full house, Jacks full of Kings
Seat 5: ddr300 (small blind) folded on the Flop
Seat 6: tomdodge05 (big blind) folded before the Flop

River star feeling <#hehe>

sz4bolcs
Te is megtanultál coinflipet nyerni? 😄

Én ugyan nem de arra rájöttem, hogy tornáén tök felesleges finomkodni. Ólin mkindenre ami mozog. Nics emelés AK-ra. Ólin. 77-es megadja úgy is aztán 50-50. AA-ra ugyan ez. Csak ott 85%-om van.

sz4bolcs
Én nyár közepe óta játszom, és azóta írogatok ide. 😊
Jó sokat fejlõdtem azóta. Ma már nem félek 72o-ra allin menni.

Carloska
Én olyan allint raktam volna rá hogy az zörög mintha 5ös lenne nálam ö tuti install call sorral mert azthiszi nyerne hát meglepödött volna 😄

semmi gond így jött, bár látszik, hogy jó nagy barom. Ha eldönti, hogy onnan abból a pozícióból játszik egy J8s akkor all-in preflop nála nem callozni, nevetséges.
Semmit. Abban a pillanatban, hogy megadta a nagyvakot (orbitális faszság volt) már eldõlt az egész. Ennyire shortstacként inkább megyek bele egy ólinbe 78-al egy ellenfél ellen, mint AK-val 4 ellen. Tehát az a nagyvak megadás a részérõl a lehetõ legrosszabb játék volt.

zeli
jahh, akkor sry, azt hittem tényleg komolyan írtad. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Thomx
Csak nézegetni szoktam 😄

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

sz4bolcs
Ja, tudom a preflop esélyeket, akkor többet nem is játszom más lappal, mint AA..

sz4bolcs
Persze ez az én szintemen mûködik, 10$-os sng-nél én behúznám fülem farkam, azért is szoktam kiesni..

sz4bolcs
Az egy színt viccbõl írtam, én is tisztában vagyok az esélyekkel. De ilyen szituban nem érdekelnek. 😊 Latolgassa az esélyeket, akinek van veszteni valója.

zeli
és mit számít az, hogy egy szín? pár százalékot javít csak rajta...
bele is nyomtam egy odds-calculatorba, ezt hozta ki:
flop elõtt KK vs EGYSZÍNÛ J8....80,16% 19,49%
utána: KK vs különbzõ színû J8....84,08% 15,64%
(és flop után is, ha J8 jön, van a KK-nak 30% esélye...kétszer annyi, mint a J8-nak preflop)
egy szín......

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
4 nagyvakkal rohadtul nem érdekelne, hogy ász, vagy királypárod van, vagy te vagy az atyaúristen, 78s-re már menne a callin. És jönne...😄😄😄😄

sz4bolcs
psszt.. ;] Én is megadtam volna J8-cal (egy szín!!). 😄

sz4bolcs
Nem értem, mit vagytok úgy oda? Mit ér el, ha 1000-et hív? Az alsó ugyanúgy ki lett volna ütve flop után, a J8 meg ugyanúgy allin ment volna flop elõtt. Tök mindegy, mennyit hívtál volna, a J8-asnak csak 500 zsetonja volt... Hívsz ezret, akkor is megadja az 500at 😄

zeli
én 600-ig akartam, de aztán meggondoltam magam...

amúgy nem tudom megérteni hogyan gondolkodnak ezek....
allint vág a csávó egy lukas sorra, és levágja neki riverre...bosszantó!

TaRka0107
Én amikor nézem a versenyeket a TV-ben vagy éppen a WSOP-t ott 2.5x-eket hívnak, bármennyien is mentek be. Jó.. igaz hogy más élõben a poker mint online.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

chalezlopez
540 a potban és belehív 380-at? Én legalább 1000-et belenyomnék...

Vamos Argentina!

TaRka0107
Az emelés mért lett volna kicsi? Én még ennyit se hívtam volna. Ez egy 4x hívás volt, én 3x-at szoktam hívni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Te szemét. Én ott ülök 2 órán át egy cashgamen és SEMMI nem jön. Miért van az, hogy sng-n minden jön, ha nem jön, akkor viszont mindenkit mákolok, cashgame-en meg semmi?

doxadmin
Ez se mindennapos (2 darab 5ös póker /nap), de látom ki akar engesztelni az elõbbi AA-s kéz után 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
A bosszú <#eplus2>