Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van.

Na asszem megfejtettem😄 nemtom beváltani pénzre de 26$ értékû sit n got játszhatok...

ARSENAL&POKER

sz4bolcs
ja jó oda van írva, hülye vagyok

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

De nemtom hogy😞 igazábol nem a tournament dollarsnál van, hanem alatta a satellite tokensnél. De ha mégis betudnám váltani akkor hogyan?

ARSENAL&POKER

sz4bolcs
$5000 Feedback Freeroll - ez mi, és hol találom??

sz4bolcs
nekem is kéne! :F

Gondolom megkapod tournament dollárokban. Mindenféle tournament beugróját fizetheted belõle, de át tudod váltani rendes pénzre is.

most nyertem Fullítilten ien 26$ Satellite Tokent 1800ftp versenyen.
Azt hogytudom felhasználni vagy miaz egyáltalán? Pénzre betudom váltani?

ARSENAL&POKER

Rash87
Nem tudom,h ez az-e,mert PS-on nem játszok,de hátha...

Details: PokerStars.tv Freeroll
ID: 228840381
Date: 14 Jan 19:15 ET
Prize: $2000
Password: gale05

Details: $5000 Feedback Freeroll
ID: 229215153
Date: 17 Jan 15:00 ET
Prize: $5000
Password: ladytilt

Glory, Glory Man. United!

Ams
pass: gale05

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
pokerstars.tv jelszava van valakinek?

Tegnap is hozott fél dollárt 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

chalezlopez
most nézem ez NL4, de sebaj, 5$-al csücsülünk be....<#zavart1>

Vamos Argentina!

chalezlopez
Azért ilyen is van...

Vamos Argentina!

Rash87
<#miaz> Téényleg,elnéztem 😊
Szerintem nem büszkeségrõl van szó,mindenki így kezdi,szerintem senki se szeret veszteni,s gyorsan vissza akarja nyerni az elvesztett pénzét,ami elég nagy hiba.Bár csak saját tapasztalat,minél többet játszol,meg minél több idõt fordítasz rá,egyre jobban tudod majd kezelni az ilyet.

chalezlopez
Na elsõ kirándulás NL5-ön pozitív. Nincs végtelen limpelgetés, viszont keményen kell a normális lapokkal emelgetni. +3$ összesen 2db 6 fõs asztalon. Nagyon kemény ez a Short handed móka, de okosan lehet elõre törni. Ma pl be tudtam dobni egy sort, egy nagyon valószínû full ellen. De lehet, hogy blöff volt, sohase fogom megtudni.

Vamos Argentina!

sz4bolcs
lol, de én nem hiszem, hogy arra a hozzászólásodra írtam, amire te gondolsz. 😊

Rash87
Nem arról van szó,csak ekkor éreztem,hogy ez egy olyan fordulópont volt,amit ha viszek,akkor nagy esélyem lett volna megnyerni a versenyt. Így csak 540bõl 20. lettem,de végül is ez se rossz,de ha belegondolok,hogy mi lett volna "ha"... 😊

sz4bolcs
Ez a büszkeség. Ettõl kell megszabadulni. Ha nem sikerül, akkor egyenesen te vagy a vesztes típus. 😊
Erre sztem nagyon megtanít a poker.

Rash87
Lehet,nem fog ez se összejönni.
Nálam KK
Nála KQ
Flop 95J
Turn 10
Riverre bebassza a Q-t... s felezés...60 ezres kassza :\

Rash87
Hol van ilyen? 😮

Carloska
nagy biznisz van ebben is ám csak mire ember õsszegyüjti az sok idõ..

Carloska
de énis kifzettem neked 20 dollárt adok minden millió játékchipért

Carloska
neten is van csomó oldal ahol eltudod adni

TaRka0107
Ha küldök neki én is ad zsét?😊

Mert ha igen akkor elkezdek játszani play moneyt:😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Carloska
ugy 1 millio 7et

TaRka0107
Nálam is ugyanez.--> most teljesen nullán vagyok, nincs pézem játszanixD

KAMIONOS KOGYO
pontosan mennyit?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Carloska
csináltam most egy üzletet elküldtem egyik ismerõsömnek az összes játékpénzem cserébe 20 dolcsiért

most legalább van pénzem újra 😄

sz4bolcs
"Tipikus kezdõ gondolkodás, az elvesztett 10-15 dollárt AZONNAL vissza akarja nyerni 😄"

-Ismerõs. 😊))

Amikor 110 dollár körül voltam, akkor voltak ilyen gondolataim, hogy jajj nem kéne játszanom -mert még sajnáltam arra az 1 beülõre is a zsét, persze végül beültem, és amikor elbuktam az elsõ párat, akkor minden áron vissza akartam nyerni, mert a $110-nak meg kell lenni. xDDD

Rash87
Én is ilyen vagyok.
Pedig szerintem alapból jó játékos lennék,de vhogy nem vagyok az a vesztes típus,s ha vesztek,akkor tilt-en leszek,s nem tudok vele mit kezdeni v. kontrollálni 😊 Bár egyre javul ez a helyzet 😄
Bár mostani versenyen most új taktikán vagyok,h ezt elkerüljem 😛

sz4bolcs
Szerintem ilyenkor nem az a gond, hogy valaki 'nem olyan jó játékos', hanem a másik része, hogy elbízza magát, és akkor annak vége van.

Ja, nekem is ez volt. Már akkor mentem a 2 dolláros SNG-ra, amikor még nem is igazán értettem az egésznek a dinamikáját. Aztán amikor egyszerre vesztettem sokat, akkor befizettem egy 5 dollárosra, buborékon kiestem 😊 Tipikus kezdõ gondolkodás, az elvesztett 10-15 dollárt AZONNAL vissza akarja nyerni 😄

sz4bolcs
Én attól, hogy elkezdtem ilyen 5$os versenyeket nyomni, és képtelen voltam leállni. Mivel szépen kiegyensúlyozottan tudtam növelni a pénzem alacsony nevezési díjú játékokon, azt éreztem, hogy a képességeim megvannak hogy feljebb is folytatni tudjam. Hát ha a képességem meg is volt, de amint buktam egy nagyobb beülõt, egyre csak frusztráltabb lettem, és ez lett a vége. 😊

A másik része a sok bukásnak persze a szokásos, mindenkit elkapó "én kurvajó játékos vagyok" hév volt, mentem NL10 CG-re, meg nyomtam a SNG-kat, aztán pár hónap után rájöttem hogy talán mégse vagyok olyan jó játékos 😄

A vesztes széria az az volt, amikor még hajtottam hogy kipörgessem a bónuszt fulltilten. Egymás után nyomtam a HU SNG-kat, meg a turbo SNG-kat, eleinte nyertem, de sokkal többet vesztettem. Aztán amikor a bónusz lejárt, akkor kicsit pihentettem a pókert, és amikor tényleg volt kedvem játszani, akkor leültem, egyszerre egy asztal, max. figyelem, és ment. Jöttek mondjuk a lapok is rendesen, szerencsém is volt. Azért is ilyen kicsi a +EV része a grafikonnak, mert alig van idõm mostanában játszani, és nem akarom elszórni a pénzemet, ezért csak akkor ülök le, ha van idõm, nem zavar senki, és tudok figyelni.

Amúgy "kidolgoztam" egy módszert FullTilten... vannak ilyen 30 centes szatellitek a Daily Dollarra. Na ott nem nagy mûvészet bejutni az elsõ kettõbe, aki belépõt nyer (nem is egyszerû, de könnyebb mint egy sima SNG), és ha bejutottam, akkor unregisterelek, és kapok 1$-t tournament dollárban. Így a tournament dollárokat fel lehet halmozni, és abból lehet jétszani a többi 30 centes szatellitet, plusz a normál SNG-kat, így gyakorlatilag van egy külön kis bankroll tourney dollárokból. Elõnye, hogy a rendes pénzbõl gyakorlatilag nem vesztesz semmit (max 30 centet kockáztatsz), hátránya hogy vért izzadsz és órákig játszol mire meglesz egy SNG-ra a beugró 😄

sz4bolcs
és mitõl kezdtél el így bukni?

sz4bolcs
Amúgy durva a grafikonod. Szépen visszahoztad a szarból a kormányzást. Mi történt, amikor elkezdtél följönni?

Ja, valahogy sejtettem hogy ez a módszer 😄 Aham, így nagyban még nagyobb a vesztes szériám 😄😄

sz4bolcs
Én simán átírtam a link végén szereplõ két számot így:

w=960&h=720

Még mindig jobb mint az enyém 😄😄
(a nagy gráfot hogy kell megjeleníteni?)

Carloska
játékpénz de nagy kasza...

chalezlopez
Végeztem NL2-vel. AK, emelek, kapok vagy 3-4 megadást. KK emelek, mindenki dob. AA, emelek, rámtolják, és még 2-en ALL-IN mennek. Persze megadmo, de 23 talált magának 23-at. Felmegyek NL5-re, bár a BRM szûkös, de majd csak valami lesz.

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Nekem majdnem volt valami hasonló Nem ott.... ott e'! xDDD

Én is pronak képzeltem magam...

zeli
szánalmas ez a Titan Poker....szánalmas....

KB 2x kaptam ki KKval AA ellen( és 4x egyéb fos ellen)....áá, nincs megrendezve....-.-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Százdolláros nyeremény....... ha nekem olyan lenne, pronak képzelném magam 😄

LaszloLedzenyi
Barátnõm játszott nálam múlhéten és mi jött neki?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

TaRka0107
Teljesen igazad van. De szerintem Carloska azt az AQ-s handjét ahol lejött a riverre az A azt play money-n tolta.

sz4bolcs
Lol, kössz, bárcsak egy nagymellû nimfo mondaná ezt. xDD

Amúgy az elemzés teljesen korrekt volt --> fish vagy xDD

És most kérjek bocsánatot mert a 24 dolláros satellitrõl bejutok a 200 dolláros versenyre? Asszem nem fogok. Rendes munkával keresem meg a pénzt rá. Egyébként nem a játékoddal van a baj hanem a körítéssel. Ha lemákolnak itt átkozódsz (szó sincs mosolygásról), aztán meg nagy büszkén bemutatod, hogy te megadod semmire az ólint és milyen nagyszerû játékos vagy.
Megsúgom neked, hogy itt senki nem jó játékos. Azok nem írnak ide. Mi csak próbálkozunk. Majd ha valaki nyer itt 50 000 dollárt akkor azt mondom, hogy átlépte az árnyékát. De freerollok meg párszáz dolláros nyeremények elõtt nem fogok hasra esni.
Természetesen ez rám is vonatkozik. Én is szarul játszom.