Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azt hogytudom felhasználni vagy miaz egyáltalán? Pénzre betudom váltani?
ARSENAL&POKER
Details: PokerStars.tv Freeroll
ID: 228840381
Date: 14 Jan 19:15 ET
Prize: $2000
Password: gale05
Details: $5000 Feedback Freeroll
ID: 229215153
Date: 17 Jan 15:00 ET
Prize: $5000
Password: ladytilt
Glory, Glory Man. United!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Tegnap is hozott fél dollárt 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Szerintem nem büszkeségrõl van szó,mindenki így kezdi,szerintem senki se szeret veszteni,s gyorsan vissza akarja nyerni az elvesztett pénzét,ami elég nagy hiba.Bár csak saját tapasztalat,minél többet játszol,meg minél több idõt fordítasz rá,egyre jobban tudod majd kezelni az ilyet.
Vamos Argentina!
Erre sztem nagyon megtanít a poker.
Nálam KK
Nála KQ
Flop 95J
Turn 10
Riverre bebassza a Q-t... s felezés...60 ezres kassza :\
Mert ha igen akkor elkezdek játszani play moneyt:😄😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
most legalább van pénzem újra 😄
-Ismerõs. 😊))
Amikor 110 dollár körül voltam, akkor voltak ilyen gondolataim, hogy jajj nem kéne játszanom -mert még sajnáltam arra az 1 beülõre is a zsét, persze végül beültem, és amikor elbuktam az elsõ párat, akkor minden áron vissza akartam nyerni, mert a $110-nak meg kell lenni. xDDD
Pedig szerintem alapból jó játékos lennék,de vhogy nem vagyok az a vesztes típus,s ha vesztek,akkor tilt-en leszek,s nem tudok vele mit kezdeni v. kontrollálni 😊 Bár egyre javul ez a helyzet 😄
Bár mostani versenyen most új taktikán vagyok,h ezt elkerüljem 😛
Amúgy "kidolgoztam" egy módszert FullTilten... vannak ilyen 30 centes szatellitek a Daily Dollarra. Na ott nem nagy mûvészet bejutni az elsõ kettõbe, aki belépõt nyer (nem is egyszerû, de könnyebb mint egy sima SNG), és ha bejutottam, akkor unregisterelek, és kapok 1$-t tournament dollárban. Így a tournament dollárokat fel lehet halmozni, és abból lehet jétszani a többi 30 centes szatellitet, plusz a normál SNG-kat, így gyakorlatilag van egy külön kis bankroll tourney dollárokból. Elõnye, hogy a rendes pénzbõl gyakorlatilag nem vesztesz semmit (max 30 centet kockáztatsz), hátránya hogy vért izzadsz és órákig játszol mire meglesz egy SNG-ra a beugró 😄
w=960&h=720
Vamos Argentina!
KB 2x kaptam ki KKval AA ellen( és 4x egyéb fos ellen)....áá, nincs megrendezve....-.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Amúgy az elemzés teljesen korrekt volt --> fish vagy xDD
Megsúgom neked, hogy itt senki nem jó játékos. Azok nem írnak ide. Mi csak próbálkozunk. Majd ha valaki nyer itt 50 000 dollárt akkor azt mondom, hogy átlépte az árnyékát. De freerollok meg párszáz dolláros nyeremények elõtt nem fogok hasra esni.
Természetesen ez rám is vonatkozik. Én is szarul játszom.