Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Azért vagy ilyen idegbeteg :\

Glory, Glory Man. United!

Carloska
EBBE A TOPIKBA VICCELÕDNI SE LEHET? MINT EGY KIBASZOTT SÍRALOMHÁZ!! MERT TUDNÁM MI A FASZNAK KELL ILYEN VÉRSEN KOMOLYAN VENNI EGY JÁTÉKOT???

EGYEDÜLA SZ4BOLCS AL LEHET VICCELÕDNI MEG JÓL ÉREZNI EMBERNEK MAGÁT

TISZTELET A KIVÉTELNEK

ÉS PONT EZ FOG ENGEM ELÕRE VINNI HOGY ILYENKOR IS CSAK MOSOLYGOK EGYET 😊

Carloska
nem látunk téged még erre sápadtarcú

merrõl jötté?

halkan jegyzem meg illyen alapon az egész fórumba beleköthetnáél mert mindenkinek van és lesz rossz játéka nem pont egy leoasztásrol kell általánositani kedves sápadtarcú

aham, szóval itt magadról beszélsz, amikor írod hogy nem tudod elengedni az Ax lapot...

turn: 25ezres potba belehívsz 2 játékos ellen 1600at (ez naggyából a semminek felel meg); a kövi játékos megad, majd a 3. visszaránt 2/3 potnyit, amit te "insta call"....2 ellenfél ellen, 0 lappal...hát ez wtf?!

ez nem az hogy megérezted h nincs lapja az ellenfélnek, mert akk visszaall in a pofájába és dobja el....preflop + flopon semmit nem tetté h kiderítsd az ellenfeleid lapjait...

de ha még azt nézzük h oké, blöffre tetted az ellenfelet, de hát istenem még utánad is volt 1 játékos... aki simán megadhatta volna....

áhhh a srác helyébe, fognám a fejem h mennyire nincs eszed :-/
szóval megkérnélek h ne állítsd be magad nagymenõnek, h milyen ügyes fish vagy aki száraz lapokkal nyer

sz4bolcs
Sajna nem. xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
ha flopon van 4 hármasod, akkor már jó vagy vele. 😄

sz4bolcs
78 89 s azok nagyon szép lapok.

Carloska
a 3 ast kinem állhatom azal sose lehet vinni 😄

TaRka0107
Én például a 78, 89 suited lapoknak nagyon örülök. Engem az õrjít meg amikor egymás utána kapom a J3-at, 73-at, 83-at, 102-t.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Carloska
nah én meg legtöbbször száraz lapokkal játszok mert ugy veszem észre ászokal tbbet bukuk mint nyerek száraz lapokkat meg knnyü eldobni de ha száraz a flop akorr nagyot kaszálok 😄 😄

ami persze fish... 😄

TaRka0107
Flopon dobom a visszaemelésre természetesen, flop elõtt azért nem.

TaRka0107
semmijen=semmilyen😄

TaRka0107
Igen. Én pl. az AK-t dobom is ha az emelésemre visszaemelnek. Persze ha olyan száraz a flop, hogy egyáltalán nem talált el, semmijen húzóval.

Carloska
nem ugy értetem teis tudod hanem ha valaki nem bir eldobni egy AX et....

chalezlopez
Tény, hogy alacsonyabban kellett volna a flop után tartanom a potot...
De hála isten eddig KK-val még nyereséges vagyok, bár ezután a hand után falnak mentem rendesen.

Vamos Argentina!

TaRka0107
Igen, de amikor allin vagyunk meg megadja a lyukas sorára a nagy emeléseket és az 5%-ra leesik neki a riveren amikor turnön allin mentünk. Erre azért ne mondd hogy én vagyok a fish...

Carloska
fele bandának aza fish játék ha valaki nyer szar lapokkal hát én pl nem igy vagyok vele az fish akit elvernek szar lapokkal .....

chalezlopez
Ez te voltál?? Hétfõn...

Vamos Argentina!

Carloska
attól még hogy néha szoktam játékpénzel játszani nincsen azzal semmi baj tod nem mindenkinek van 200 dolláros versenyekre pénze ez tudja kinek szol

sz4bolcs
Ja, hozzá kell tenni, hogy közben az ellenfelek zaklatottak, egyre csak nõ bennük a feszültség, rettegnek a 'féleszû' emeléseitõl. xDDD

sz4bolcs
Tudod Te, milyen megnyugtató érzés leverni valaki KK-ját K10-zel?
Olyankor eltölt az elégedettség, a nyugalom, az az érzés, hogy nincs semmi baj, nincs mitõl félni. Higgadtabban emelek, higgadtabban dobom be a lapokat, nyomom az allineket... stb. xDDDD Hát hidd el, jó ez.

chalezlopez
<#banplz><#hehe><#banplz><#hehe><#banplz>

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Nem szégyen szar esélyekkel nyerni. xD

De ilyenkor ez nem fish hanem nagy játék.<#hehe>

sz4bolcs
Anyámat a szádra ne vedd! <#idiota><#idiota><#idiota>

chalezlopez
De mint tudjuk, ezen a szinten rátennék még az anyjukat is a legkisebb sor vagy színhúzóra... (jópáran) Szóval tuti játék az itt nincs...<#hehe>

Vamos Argentina!

sz4bolcs
lol, 2. lettem egy 360as tornán. 😄
Utsó leosztást sajna behúzta az ellenfél coinflipben.

Hát igen, de ha nem jön le neki, addig is fizessen, ha látni akarja a következõ lapot 😊 Erõs kézzel nagy potot kell csinálni, tehát ebben a helyzetben én próbálnám már a flopon építeni a kasszát. Ha nagyon durva kezem van, pl. full, az más, akkor lehet várni, hogy javuljon az ellenfél, de egy szetet simán leverhet egy sor, vagy flöss, ami csak véletlenül leesik neki riveren.

megvonjuk tõled a jogot, hogy még1x idegeskedj az miatt, mert valaki lemákol téged

nem bántani akarlak, de ezt te is úgy játszottad meg mint 1 vak fish, ezek után nincs jogos szidni a többieket

sz4bolcs
utána meg persze várom, hogy kinyírják egymást, mert felpörögnek az események.

sz4bolcs
Ezt imádom: Amikor tiltre vágom az egész bandát egy allinnel. 😄

Én nem. Egy ellenféllel szemben szerintem felesleges. Pláne, hogy mint azt mind tudjuk úgy is megadja ha van húzója.

Ha nem lettek volna húzók az asztalon akkor indokolt a slowplay, de így én már flopon nyitottam volna a helyében.

Galy
szerintem jól játszotta meg.
doxadmin

Már csak ezért se járok élõben pókerezni. Ráborítanám az asztalt az ilyen gyökérre egybõl. Slowplayezõ fsz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Mármint nem jól játszani lehet megtanulni, csak a szabályokat, board olvasásokat, ilyesmikre gondolok.

Két dologra jó: megtanuld a terem kezelését és beállítsd magadnak a felületet, meg ha nagyon unatkozol és agyatlan játékot akarsz játszani 😄

Na meg még egy, fontos dolog: be lehet gyakorolni a többi játéktípust. Stud-ot játszottam sokat játékpénzben, és bizony használt.

sz4bolcs
Omaha "mindenkörbenmindennelallin" játéknak sztem sincs semmi értelme. Akartam egyszer gyakorolni omahát.. játékpénzben. Naív voltam.

Csacsi
Játékpénznek mi értelme van, soha nem fogom megérteni. Fõleg a játékpénzes rossz játéknak. Bár reméljük rád ragad ez a játék, és a rendes pénzes játékokon is. Hiszen Én belõlük(belõletek) élek 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Az merész call volt...

Carloska
10 5 tel de nagy játék pedig hot szar lapok lol

Carloska
grat

Carloska
utána egybõl kilépett a gyerek... LOOOOOOOOOL

sz4bolcs
Döntõs asztalon 2 és fél nagyvakról jöttem vissza. 😛

sz4bolcs
Ja, és leszartam az esélyeket, mindenkit lemákoltam. Simán mentem QJs-sel AKo ellen, és lenyomtam, legalább 10 coinflipet nyertem... 😄

utolsó leosztás:

sz4bolcs
Na de azért a 90 playeres 0,25-öset megnyertem. Épp pár perce... jó hosszú volt. :/

MEdievil
Tuti A2o volt nála...

F

Carloska
nagyon szép

Carloska
Ez jó dobás voltt?

MEdievil
Hihetetlen! végre egyszer nekem is mákom van, ilyen sem volt még <#vigyor5>Azért a flopon már indultam az ajtó felé...

DoN játék

F