Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYEDÜLA SZ4BOLCS AL LEHET VICCELÕDNI MEG JÓL ÉREZNI EMBERNEK MAGÁT
TISZTELET A KIVÉTELNEK
ÉS PONT EZ FOG ENGEM ELÕRE VINNI HOGY ILYENKOR IS CSAK MOSOLYGOK EGYET 😊
merrõl jötté?
halkan jegyzem meg illyen alapon az egész fórumba beleköthetnáél mert mindenkinek van és lesz rossz játéka nem pont egy leoasztásrol kell általánositani kedves sápadtarcú
turn: 25ezres potba belehívsz 2 játékos ellen 1600at (ez naggyából a semminek felel meg); a kövi játékos megad, majd a 3. visszaránt 2/3 potnyit, amit te "insta call"....2 ellenfél ellen, 0 lappal...hát ez wtf?!
ez nem az hogy megérezted h nincs lapja az ellenfélnek, mert akk visszaall in a pofájába és dobja el....preflop + flopon semmit nem tetté h kiderítsd az ellenfeleid lapjait...
de ha még azt nézzük h oké, blöffre tetted az ellenfelet, de hát istenem még utánad is volt 1 játékos... aki simán megadhatta volna....
áhhh a srác helyébe, fognám a fejem h mennyire nincs eszed :-/
szóval megkérnélek h ne állítsd be magad nagymenõnek, h milyen ügyes fish vagy aki száraz lapokkal nyer
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ami persze fish... 😄
De hála isten eddig KK-val még nyereséges vagyok, bár ezután a hand után falnak mentem rendesen.
Vamos Argentina!
Olyankor eltölt az elégedettség, a nyugalom, az az érzés, hogy nincs semmi baj, nincs mitõl félni. Higgadtabban emelek, higgadtabban dobom be a lapokat, nyomom az allineket... stb. xDDDD Hát hidd el, jó ez.
Vamos Argentina!
Utsó leosztást sajna behúzta az ellenfél coinflipben.
nem bántani akarlak, de ezt te is úgy játszottad meg mint 1 vak fish, ezek után nincs jogos szidni a többieket
Már csak ezért se járok élõben pókerezni. Ráborítanám az asztalt az ilyen gyökérre egybõl. Slowplayezõ fsz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Na meg még egy, fontos dolog: be lehet gyakorolni a többi játéktípust. Stud-ot játszottam sokat játékpénzben, és bizony használt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
utolsó leosztás: