26243
-
#24723 na ja, igaz.
- Három...kettő...
- Egy...
- Pénteki arc! -
#24722 "Forradalmasította a zoknis fiókok rendszerezését." -
- Ma van Marvin J. Fuddlestone születésnapja
- Ki ő?
- Feltalálta a rendező zoknifiókot.
- Milyen unalmas
- Egy óriási bokaláncban temették el.
- Mennyire zavaró. -
#24720 -
#24719 na ez jó volt D -
- "Kedves kérdezze a kutyáját"...
- "A kutyák tényleg megeszik a házi feladatot?"
*csám csám csám* -
- Mitől vagy fáradt?
- Egy hóembert építettem. -
#24716 ez de béna, először megette garfield liz kajáját úgy hogy nem is hagyott jonnak, aztán most meg nem ment buliba kajálni, egyre laposabbak a viccek. -
#24715 Az egér beszűkült szemei :DDDD -
-Öcsém, micsoda buli volt múlt éjjel!
-Feltűnt.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.01.01. 10:57:35 -
- Fokozódik az izgalom!
- Oké, akkor!...
- Tíz!...Kilenc!...Nyolc!...
- Hét!...Hat!...Öt!...
- Kész vagy kivatalosan is elkezdeni az újévet?
- Négy!...Három!...Kettő!...Egy!...
- BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
*RÚG* -
- Elviszem Lizt szilveszterezni, Garfield.
- Az lesz a jó vacsora és ünnepség éjszakája.
- áá.
- Vissza a Binky Burgerhez megnézni a bohócszámot. -
- Van valami fogadalmad az újévre, Garfield?
- Nincs
- Nem tudod fejleszteni a tökéletességet. -
KaBuTo666 #24710 -
- Ízlett a házilag készített karácsonyi töltelékem?
BÖÖF
- Garfieldnak igen.
- Jövőre csinálhatna neked is eleget. -
#24708 Most olvasom vissza, és úgy néz ki, hogy igen. :D Ez most nem sikerült. -
#24707 Már az első mondatnál bevetted a fogalmazás gátlót, úgy érzem :D -
- Hát az újabb karácsonynak van vége.
- ja.
- Ó, és óriási köszönet a macskajátékért.
- Újraajándékozok, mert van bennem törődés.
Értem, hogy mire akar Garfield kilyukadni, csak nem tudtam magyarul jól megfogalmazni. Az újrahasznosítás, hogy ő már megunta, de nem kidobja, hanem továbbadja.
-
- Mindig szomorú, amikor vége a karácsonynak.
"sóhaj"
-
KaBuTo666 #24704 -
#24703 Ideje lenne virgácsot kapnia, meg egy érve kondi terembe bérletet. -
#24702 Hát ez kész. :DDD -
#24701 Garfield karácsonykor is javíthatatlan.
- BOLDOG KARÁCSONYT NEKEM!
- És neked is Jon...
- Ha van még maradék. -
KaBuTo666 #24700 -
#24699 Ebben igazad van. Amikor gyerekként olvastam a Garfield képsorokat, már akkor is nyilván érzékeltem, hogy Jon miért nyomul ennyire Lizre, de el sem tudtam volna képzelni, hogy bármikor is összejönnek.
És idén is 10-12°C lesz. Amúgy személy szerint a mai napig nagyon szeretem a havazást, és szeretek sétálni a hóban. Azt el tudom képzelni, hogy másképp gondolkodnék, ha lenne kocsim (és jogosítványom), de a hóval a mai napig úgy vagyok, hogy megszépül a tél, és enyhíti a rossz érzésemet a hideg kapcsán.
A mai Garfield képsorral meg igazán nincs sok dolgom.
- Ho-ho-hó!
Akkora poén, hogy Garfield több éve mindig azon van, hogy igenis megfigyeli a télapót, és most tényleg adott a lehetőség, és pont akkor néz ellenkező irányba, amikor elszáll.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
#24698 Havazás témához annyit, h az elmúlt 5 - 10 években Karácsony körül rendszeresen volt 5 - 15 fog közti "meleg "
a 90 es években március körül már ritkábban havazott mint mostanában, de az időjárás változik. De az nekem se hiányzik hogy 10 - 20 cm hó essen folyamatosan heteken keresztül. A fehér karácsony a gyerekeknek jó, meg azoknak akik azt mondják " az milyen szép " . Engem őszinten nem érdekel.
Változik minden tudomásul kell venni. Mint ahogy Jon is összejött Liz-zel. :D Ezt egy 95 - s képregényben elsem lehetett képzelni. :-)
A napi garfiledk nagyon jók mostanában.
-
- Szenteste előestéje.
- Elérték a maximális várakozást. -
#24696 Ez a gif a "nem így akartam, de így sem rossz" tipikus példája. :D -
#24695 Rémlik ez a "közeg". Kicsi voltam ekkor, és láttam ekkor is híradókat, de hogy 1993 tele ilyen kemény legyen, arra nem emlékszem. De akkor tényleg sokkal több hó volt a '90-es években, mint most. A macskás gif meg nagyon ott van. :)
A mai Garfield képsor nagyon poén:
- Tűnj innét! -
#24694 OFF SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosan nem tudom, kb 93 +/- 1 év volt november 2.-án a temetőbe hóban mentünk gyertyát gyújtani.
Lehet eltaláltam az évet, volt egy motorom ami akkor tájt rúgta az utolsókat azért maradt meg az emlékeimben.
- videó
+ egy gif
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.12.21. 20:20:42 -
Oddball29 #24693 Kb. annyira vitatéma, mint amennyire a víz forráspontja az.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2017.12.21. 18:32:32 -
#24692 Meg elszállítsák a kenyeret az eldugott falvakba -
#24691 Illetve lassan nincs Honvédség se, nemhogy azoknak lánctalpasai, amik kirángassák a változatos dolgokat a hóból. :) -
#24690 Mondjuk a '87-es havazásra sem biztos, hogy szükségünk van :) -
#24689 mikor 1 v 2 hete felébredtem és megláttam hogy esik a hó, hát nem az öröm fogott el hogy milyen szép :D -
#24688 Ez a globális felmelegedés kérdése állandó vitatéma, hogy most tényleg ez van, vagy az éghajlat van melegedőben, ahogy 10.000 évenként szokás. Én azt gondolom, hogy teljesen mindegy, nem külső kényszer kellene lennie, hogy vigyázzunk a Föld erőforrásaival, hanem belső késztetésnek.
Bennem 2010. november 27-e maradt meg, amikor hajnalban felébredtem, és láttam, hogy sűrűn esik a hó. Az ablakon kinézve meg gyönyörű látvány fogadott. De tartósan összefüggő hótakaró tényleg nagyon rég volt. A '90-es években, gyerekkoromban sokkal tovább lehetett szánkózni, mint a mostaniaknak. -
#24687 Az nem jellemző (1900 és 2000 között 20 körül van ha jól emlékszem, tehát mondjuk 5 évente egy), de az viszont általánosabb volt, hogy a tél során volt valamikor több napig tartó állandó, országos kiterjedésű hótakaró (főleg január-februárban) - és ilyen se volt már 2002 óta. -
#24686 FYI, amióta van időjárás megyfigyelés és feljegyzés tudjuk, hogy a fehér karácsony nagyon nem jellemző a Kárpát-medencében... -
#24685 OFF: hát ja. Elég szomorú hogy már Magyarországon is évek óta nincs fehér kari se. Max. egyszeri 1-2 hétig tartó hó, egész télen át. Ezt teszi a globális felmelegedés... És Mr. President nem hiszi el...
Én még mindig emlékszem arra a fehér télre, amikor Dec. 5.-én este kezdett havazni és gyakorlatilag egész télen át megmaradt az akár 20-25 centis hó is. Nem is tudom melyik év volt ez... talán 2006 vagy 2007? -
#24684 Na erre gondolni sem mertem volna. De a mai képsor:
- A tél...
DURR!
- ...megérkezett.
Hát igen, a havazást én is nagyon szeretném. Gyűlölöm a hideget, és nehezen bírom, de némi hóval teljesen ki lehetne váltani a negatív érzéseimet.