Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
szerintem is.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Gyurrrrika kekszet akarrrr 😄

DFTBA ಠ_ಠ

precision
sztem a végén azt mondja, hogy "Tessék Polly"

Bazinga!

Christina13

- Polly kekszet akar
- Gyere ide, Polly

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nothes
Itt kezdõdik:Link Jon elmegy vacsorázni egy amnéziás csajjal egy étterembe, ahol épp ott van Liz is egy s*ggállú taggal az oldalán.
Kattints, olvass és szörnyûlködj, hogyan oldották meg.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Besz
Nemrég akadtam erre a topicra, és eléggé meglepõdtem (úgy látszik rég olvastam Garfieldet). Régen Jon mindig ehhez a doktornõhöz vitte a macskáját kivizsgálásra, de a nõ állandóan lekoptatta. Mi volt a nagy áttörés? Valaminek csak kellett lennie. Mert így nemcsak Liz változott meg, hanem Jon is, hiszen egész életében egy nõre vágyott, most meg amikor itt a lehetõség (valaki végre nem mond nemet), játssza a hülyét. Vagy csak egyszerûen berezelt?

Ez a mostani viszonyuk kezd arra hasonlítani, mint ami Mr. Bean és a szõke barátnõje, Irma között volt. <#fejvakaras>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

precision

1. Liz, egyenesen áll a nyakkendõm?
2. Jobbra csúszott egy picit
3. És most?

Bazinga!

Ez a link, utána mindenki be tudja írni:
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar

B0B0
De

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

CattiBrie
A "sit up" az nem a "pitizz"?

[/spam]&#8482;

-Ûlj fel Garfield, Ûlj fel!

-Szomorú..

-Felrúgtad ma már a kutyád?

Amúgy egyet kell értenem, ha csak a 90-es évekhez hasonlítom (nem mintha azokkal elégedettlen lennék), akkor is gyengébbek a mai stripek, a magyar kiadványokban pedig a "klasszikusok" résznél mindíg ugyanazt az x számú már lefordított stripet teszik be, néha a hajdu-napl* c. újság hátoldalán is újabb képsorokat látok, amiket a magazinban nem ( a zseb-G. kiadványokat nem is említve), pedig 99 óta nekem is mind megvan (elõtte pedig szórványosan néhány). Amúgy hol vannak a depressziós, filozofálós, az amerikai életformát kigúnyoló képsorok már... Ezek mintha eltüntek volna..

Elnézést, akkor most NEM Jim rajzolja a képsorokat????? Vagy kiadta alvállalkozásba (mint az egyik strip-en G. a vedlést)?? Most akkor mivan???<#conf><#conf><#conf><#conf>

nothes
Tudom, már párszor leírtam, de:
Hiányolom a poént. Meg még ha nem is poénos, akkor legalább legyen egy hangyányit életszerû. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy egy diplomás orvos csaj egy sokáig útált geek makkal most így kijön. A szõr feláll a hátamon a mostani sorozatoktól.
Tom, most majd jönnek páran az "Akkóminekóvasod" meg a "Nemkötelezõám" szövegekkel, de nem érdekel.
Lehet, hogy abba kéne hagyni, mint a Calvin and Hobbest, vagy kirúgni a jelenlegi gárdát és újra Jim kezébe adni a cerkát. '99 óta olvasok Garfieldot, sokáig már a megjelenés napján azonnal megvettem, mert egyszerûen király volt. Már a borítók is ütõsek voltak, egy-két posztert meg még a falra is kiraktam, mert marha jó aranyköpések voltak rajta.
A mostani sorozatokkal kb. a tízéves korosztályt célozzák meg, ami elég lehangoló. Túl érzelmes, poéntalan, és egyre több a régebbi sorozatokból merített "valami". Már vagy 3 éve nem vettem újságot, mert annyira gagyi.

Bocs, de ennek ki kellett jönni. 😛

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Shiwo
elég rámenõs csaj ez a Liz 😊
bár ha Jonon múlna a dolog...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nothes

- Tudod mi lenne jó móka?
- Na mi?
- Léggömböt fújni rágóból.
- Netán a smárolásnál is mókásabb?
- Mondtam én ilyet?

WTF?!OMG!LOLROLF!ROLFLOL!
Na ne, ugye ez most valami vicc? Tegnap is meg ma is, amikor reggel rénéztem a desktop comicomra, valami leszakadt bennem...

Shiwo
mondjuk ha belegondolunk hogy mennyi új poénra ad majd lehetõséget, ha Jon megkéri Liz kezét, a házasságuk, Liz szüleinek megismerése és pláne, ha megszületik a kis Jonny 😊

Mazarex
Nme tom de én jobban szeretném ha egy jó vastag könyv jellenne meg a boltokban Garfieldrõl!<#vigyor2>

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

precision
ok

Bazinga!

justin
NEm kötekedésként, de az "I see" kifejezést arra is használják, hogy "Értem". Talán így jobban kijön a "kiokító dokis" stílus.

precision

1. Tényleg szeretem Jon -t
2. Ah, látom...
3. Hány ujjat mutatok? Sokszor fáj a fejed?

Bazinga!

ivan924
Háát, mindegyik égésére nehezen emlékezhet. Ez igaz, Na de azokra ne emlékezne, amikor Liz megdícsérte?!

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

esze elvesztése után már nem fog hiányozni 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

úgytûnik Liz most elveszti kezét...

Fantos
csak nem fog Jon emlékezni élete összes napjára

uHs Gerzson
xDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

precision
😄DDDDD

Bazinga!

PLaci
Ehhhh... ugyanakkor <#idiota><#nyes>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci

- Új pékség nyílt nem messze a házamtól
- Szerintem Garfield észrevette
- Fahéjas-tekercs illatod van drágám

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

precision

1. Egy új pékség nyílt közel az otthonomhoz
2. Asszem Garfield észrevette
3. Fahéjas tekercs illatod van, kedvesem

Bazinga!

ivan924
Már miért lenne égõ? Az ilyenekbõl lesznek a szép emlékek, amiken késõbb csak nevetnek. Végülis Liz megdícsérte! 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

RelakS
Beégett XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lullaby
tehát ezért áll mindig hülyén! (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

precision

1.
2. Szia Liz!
3. Szép lábak! - Ha egy zongora vagy

Bazinga!

ivan924
Tudom. <#vigyor> Mindig is jó volt, mind a magyar (mind az angol) helyesírásom. Ez az egy szó, ami... szóval ami rámragadt a netrõl, rosszul, mert olyan sokan rosszul írják. Igyekszem majd figyelni, de azért nyugodtan szólj máskor is.

Shiwo
majd egyszer jól belebuksz 😊

Kicsikiraly
nem, ez kb olyan mint az önkéntes vöröskeresztesek. én ilyen önkéntes helyesírási szótár vagyok 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Twetr0x
It stinks to be you-ra én azt írnám, hogy nem lennék a helyedben, vagy rossz lehet neked. A többi király<#nevetes1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Shiwo
nyelvtan-tanárnak készülsz Kicsi ? 😛

Kicsikiraly
muszály=muszáj

sry.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ivan924
Semmi baj a fordítással, érthetõ, sõt... Néha muszály is egy kicsit magyarosítani, hogy átjöjjön az angol poén. <#wink>

Christina13

- Ez jó volt
- Nézzük, mit ír a szerencsesütid
- "Szelíd, kedves, kreatív és sajátos vagy. A jó dolgok mind rólad szólnak…"
- "… Napfény, boldogság, nagy siker, és igaz szerelem vár rád a közeljövõben…"
- "… Végtelenül csodálatos vagy, te vagy mindenki drága kincse"
- Eléggé sok benne a túlzás, de nem rossz. Most nézzük meg az enyém…
- "Ez bûzlik"
- Nekem jobban tetszik az enyém

(Néhány helyen elég rossz a fordítás, mert nem tudtam jobbat kitalálni)

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

nem hasonló, hanem ugyan EZ

Twetr0x
Valami hasonló volt már régen.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Ottto

-

-BÖFF!

-Garfield!
-Nincs itt más csak mi, morzsák!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Twetr0x
😊