Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Polly kekszet akar
- Gyere ide, Polly
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kattints, olvass és szörnyûlködj, hogyan oldották meg.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ez a mostani viszonyuk kezd arra hasonlítani, mint ami Mr. Bean és a szõke barátnõje, Irma között volt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
-Ûlj fel Garfield, Ûlj fel!
-Szomorú..
-Felrúgtad ma már a kutyád?
Hiányolom a poént. Meg még ha nem is poénos, akkor legalább legyen egy hangyányit életszerû. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy egy diplomás orvos csaj egy sokáig útált geek makkal most így kijön. A szõr feláll a hátamon a mostani sorozatoktól.
Tom, most majd jönnek páran az "Akkóminekóvasod" meg a "Nemkötelezõám" szövegekkel, de nem érdekel.
Lehet, hogy abba kéne hagyni, mint a Calvin and Hobbest, vagy kirúgni a jelenlegi gárdát és újra Jim kezébe adni a cerkát. '99 óta olvasok Garfieldot, sokáig már a megjelenés napján azonnal megvettem, mert egyszerûen király volt. Már a borítók is ütõsek voltak, egy-két posztert meg még a falra is kiraktam, mert marha jó aranyköpések voltak rajta.
A mostani sorozatokkal kb. a tízéves korosztályt célozzák meg, ami elég lehangoló. Túl érzelmes, poéntalan, és egyre több a régebbi sorozatokból merített "valami". Már vagy 3 éve nem vettem újságot, mert annyira gagyi.
Bocs, de ennek ki kellett jönni. 😛
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Tudod mi lenne jó móka?
- Na mi?
- Léggömböt fújni rágóból.
- Netán a smárolásnál is mókásabb?
- Mondtam én ilyet?
WTF?!OMG!LOLROLF!ROLFLOL!
Na ne, ugye ez most valami vicc? Tegnap is meg ma is, amikor reggel rénéztem a desktop comicomra, valami leszakadt bennem...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
1. Tényleg szeretem Jon -t
2. Ah, látom...
3. Hány ujjat mutatok? Sokszor fáj a fejed?
Bazinga!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
- Új pékség nyílt nem messze a házamtól
- Szerintem Garfield észrevette
- Fahéjas-tekercs illatod van drágám
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
1. Egy új pékség nyílt közel az otthonomhoz
2. Asszem Garfield észrevette
3. Fahéjas tekercs illatod van, kedvesem
Bazinga!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
DFTBA ಠ_ಠ
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
- Ez jó volt
- Nézzük, mit ír a szerencsesütid
- "Szelíd, kedves, kreatív és sajátos vagy. A jó dolgok mind rólad szólnak…"
- "… Napfény, boldogság, nagy siker, és igaz szerelem vár rád a közeljövõben…"
- "… Végtelenül csodálatos vagy, te vagy mindenki drága kincse"
- Eléggé sok benne a túlzás, de nem rossz. Most nézzük meg az enyém…
- "Ez bûzlik"
- Nekem jobban tetszik az enyém
(Néhány helyen elég rossz a fordítás, mert nem tudtam jobbat kitalálni)
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
-
-BÖFF!
-Garfield!
-Nincs itt más csak mi, morzsák!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu