Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
és ez jött ki belõle:
Semmittettem, egy haver, te egész vagy, amíg folytonosan csinálsz egy napot!<#idiota>#idiota>
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bár ki tudja.....amúgy meg mi lehetett az a nagyon nagy dolga??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Legalább NEKEM elfoglalt napom volt.
- Úgy gondolod, nekem talán nem?
- Egész álló nap folyamatosan semmittettem, haver!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
.Gyere papához...
*BIMM BAMM*
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
.Fahéjas kekszet?
Snickerdoodle (magyar nyelvû recept)
(a fején levõ sapka alapján sütiárus cserkész(eke)t vadászott le 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Csendes nap.
- Garfield engedj be!
- Bam! Bam! Bam!
- A francba visszajött.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
天使たちは私を見守る
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ráadásul Dzsini normális hangnemben mondta el hogy mi a baj, ami nem a személyed ellen irányult, hanem arra, hogy hibás volt a fordítás
nem kértél javítást, de õ gondolta _segít_ neked és elmondja, hogy hogy van helyesen, ehhez nem kell engedély, a fórumra bárki írhat 😛
Garfieldnak most biztos lenne ide vmi frappáns monológja 😄
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

-Nem érzem jól magam
-Csak nem diétázol?
-Etél elég Kanárit?
- Mitõl vagy ilyen boldog?
- Valami szörnyûséget tettél ellenem, ugye ?
- Yaaaaaaaaaaaaaah!
- Csak az idegeiddel játszok.
Vagy kijátszom a paranoiád
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehetett volna még pl az, hogy
It's nice to see, how Jon takes in hand his rampart optimism
Bár, lehet hogy ez így nem jó, mert ahogy most van, az egy anglicizmus, és azért ilyen nyakatekert. Nemtom 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Ez egy kvázi-kellemes nap.
- Majdhogynem nem rossz.
- Majdhogynem egyáltalán nem rossz...
. Jó látni, ahogy Jon kézben tartja zabolátlan optimizmusát.