Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
<#nevetes1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini
wireless customer - olyan, aki mobiltelefont használ/vásárol ... a sad excuse meg rossz kifogás lenne - olyanra mondják, aki valaminek / valakinek látszani akar, de ez nem megy neki - nem igazán tudom, hogy hogy lehetne szöveghûen átültetni...
a *pótlék meg magyarban valami hasonló hangulatú akar lenni, hallottam már használni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
"Mobil vásárló" ? :]

Szerintem csak arról van szó, hogy mobil tulaj Jon

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Wireless customerhez nincs valami cikked ? Elõfizetõpótlék az mi ? (nem belekötés, csak kíváncsi vok)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
<#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#vigyor3> <#taps>
Dzsini

*bip bip bip*
-Nincs új üzenete.
-És bár tudom, hogy csupán egy egyszerû mobiltelefon vagyok, én is szoktam magányos lenni..
-..úgyhogy szerezz már néhány barátot magadnak te szerencsétlen elõfizetõpótlék..
-..mielõtt véglegesen átállítom a csengõhangodat egy viktoriánus temetési gyászénekre!

-Az tulajdonképpen tök jól hangozhat.
.Ha egyáltalán csörögne!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
<#nevetes1>

nonicks
XDD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Doomista
<#nevetes1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini

-Kérjük a következõ egérlyuknál várakozzon.

*sóhaj*

<#nevetes1>

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Doomista
<#nevetes1>

Narxis
<#nevetes1>

Dzsini

.Hé! Csendesen odabent!

.Bocsi!

.Tudtam, hogy az ottalvós buli rossz ötlet.

Narxis
<#nevetes1>

Doomista
<#nevetes1>

QuippeR

-Átálltam zsírszegény sajtra.
-Még egy ok, hogy ne kergessem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

LasDen
kinek hiányzik Lyman egyáltalán??? 😄
de sajnos nem lehet mindenkit szerepeltetni 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PrasCo
Hát még Lyman! <#hehe>
Ubul is régen volt már. 😊
Postás, Heléna is hiánycikk =\ Meg ugye a szülök, meg Irma, más most nem ugrik be 😄

CattiBrie
Meg a pók. 😊

[/spam]&#8482;

Hol van Nermál meg Mici? Rég láttam velük képsort 😞
LasDen
nincs valami nagy tudásom, de nekem ez nem volt olyan vészes lefordítani....voltak már nehezebbek számomra....és még lesznek is....de nagyon jó amúgy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vitez77
Vazzz de nagy

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

ivan924
<#eljen> kihoztad belõle amit lehetett 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Dzsini
egy ötlet:

-Azt hittem, az egerek kergetése a macskák dolga.

-De úgy néz ki tévedtem!

.A tévedést belátni emberfölötti dolog.
.Nem igazán segítesz...

"Tévedni emberi, tévedést belátni emberfölötti dolog." - Feleki László újságíró

Nos gyerekek, fel van adva a lecke, az én képességeim a maihoz kevesek. Értem a szöveget is a poént is, de mégsem tudom jól lefordítani... Kíváncsian várom a hõst aki lefordítja<#worship><#pias>

A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...

biomage
<#hehe>
Örülnie kéne jonak, mert szoba tiszta az egere 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

<#vigyor3>

Narxis
<#nevetes2>

Doomista
<#nevetes1>

- Az egerünk egyre pimaszabb
- Hülyeség
- Csak beképzeled
- Megint kifürödted az összes melegvizet?
- Garfield!

Szerintem is jóa. Én tanultam innen párat.
És a nemkellõ szólások szerintem is mehetnek a levesbe.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Narxis
Nyugodtan, én nem fogok szólni ha valaki nem pontosan fordít, jobb lesz majd ha a tanára vagy esetleg a vizsgáztató javítja ki.

Folytatom a XD-t, no problemo.

Narxis
Elég száni, dehát biztos így fejlõdik az angol tudása jobban.

igen<#worship>

LasDen
simán

RelakS
Kezdjem el a fikázásokat törölni, hátha rend lesz megint?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Régen volt az, hogy itt ha valaki más fordítást / másképp értelmezést írt be, azt megvitattuk, esetleg beszélgetés lett belõle... mostanában az a módi, hogy ha valaki be mer írni valami mást, az le van ****va.

<#szomoru1>

Narxis
Faszé kell mindent fikázásnak venni. Direkt kérdeztem és nem kijelentettem, hátha rosszul tudom. Úgyse itt nézem meg elõször hanem Vista Gadgeten... tök mindegy nekem, ki hogy fordítja.

Szerintem ízlések és pofonok...

ivan924
"Kényszerítenélek rá, hogy fõzz nekem." -- valóban mindegy, csak így jobban kijön Garfield szadizmusa, pláne ha azt a vigyort figyeled. Meg aztán az egér feje is eléggé sokatmondó. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

de, de nem tökmind1? így is vicces.
Narxis
A force nem kényszeríteni?

Narxis
XD

-Ha én lennék az utolsó egér a földön, megennél?

-Kizárt dolog.

-Rávennélek, hogy fõzz nekem.

Mazarex
remélem, lesz még pár hasonló, habár nem kell elcsépelni...😄

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Rage47
milyen pofákat vágnak 😄