Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Senki se tökéletes.
- Hé, Garfield.
- Áh! Egy vizuális szemléltetõ eszköz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a *pótlék meg magyarban valami hasonló hangulatú akar lenni, hallottam már használni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem csak arról van szó, hogy mobil tulaj Jon
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
*bip bip bip*
-Nincs új üzenete.
-És bár tudom, hogy csupán egy egyszerû mobiltelefon vagyok, én is szoktam magányos lenni..
-..úgyhogy szerezz már néhány barátot magadnak te szerencsétlen elõfizetõpótlék..
-..mielõtt véglegesen átállítom a csengõhangodat egy viktoriánus temetési gyászénekre!
-Az tulajdonképpen tök jól hangozhat.
.Ha egyáltalán csörögne!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Kérjük a következõ egérlyuknál várakozzon.
*sóhaj*

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
.Hé! Csendesen odabent!
.Bocsi!
.Tudtam, hogy az ottalvós buli rossz ötlet.
-Átálltam zsírszegény sajtra.
-Még egy ok, hogy ne kergessem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
de sajnos nem lehet mindenkit szerepeltetni 😞
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
天使たちは私を見守る
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
-Azt hittem, az egerek kergetése a macskák dolga.
-De úgy néz ki tévedtem!
.A tévedést belátni emberfölötti dolog.
.Nem igazán segítesz...
"Tévedni emberi, tévedést belátni emberfölötti dolog." - Feleki László újságíró
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...
Örülnie kéne jonak, mert szoba tiszta az egere 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Az egerünk egyre pimaszabb
- Hülyeség
- Csak beképzeled
- Megint kifürödted az összes melegvizet?
- Garfield!
És a nemkellõ szólások szerintem is mehetnek a levesbe.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Folytatom a XD-t, no problemo.