Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így utólag nekem is élõ példa, de reggel valamiért nem ugrott be =\ Így maradt a sztaki ftw.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LasDen
nemtom, de nekem ez a vizuális szemléltetõ eszköz olyan oda nem illõ....nekem a tökéletes példa vagy az élõ példa jutott eszembe....nemtom.... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biomage
<#hehe>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doomista
<#mf2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#vigyor2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ivan924
<#ticking><#ticking> ... <#buck>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Narxis
<#ticking><#ticking>

Doomista
XDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
XDD

- Senki se tökéletes.
- Hé, Garfield.
- Áh! Egy vizuális szemléltetõ eszköz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Met
Jon felszedte geronazzo marijját<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
<#nevetes1>

Dzsini
wireless customer - olyan, aki mobiltelefont használ/vásárol ... a sad excuse meg rossz kifogás lenne - olyanra mondják, aki valaminek / valakinek látszani akar, de ez nem megy neki - nem igazán tudom, hogy hogy lehetne szöveghûen átültetni...
a *pótlék meg magyarban valami hasonló hangulatú akar lenni, hallottam már használni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
"Mobil vásárló" ? :]

Szerintem csak arról van szó, hogy mobil tulaj Jon

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Wireless customerhez nincs valami cikked ? Elõfizetõpótlék az mi ? (nem belekötés, csak kíváncsi vok)

Narxis
<#nevetes1>

<#vigyor3> <#taps>
Dzsini

*bip bip bip*
-Nincs új üzenete.
-És bár tudom, hogy csupán egy egyszerû mobiltelefon vagyok, én is szoktam magányos lenni..
-..úgyhogy szerezz már néhány barátot magadnak te szerencsétlen elõfizetõpótlék..
-..mielõtt véglegesen átállítom a csengõhangodat egy viktoriánus temetési gyászénekre!

-Az tulajdonképpen tök jól hangozhat.
.Ha egyáltalán csörögne!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
<#nevetes1>

nonicks
XDD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Doomista
<#nevetes1>

Dzsini

-Kérjük a következõ egérlyuknál várakozzon.

*sóhaj*

<#nevetes1>

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Doomista
<#nevetes1>

Narxis
<#nevetes1>

Dzsini

.Hé! Csendesen odabent!

.Bocsi!

.Tudtam, hogy az ottalvós buli rossz ötlet.

Narxis
<#nevetes1>

Doomista
<#nevetes1>

QuippeR

-Átálltam zsírszegény sajtra.
-Még egy ok, hogy ne kergessem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

LasDen
kinek hiányzik Lyman egyáltalán??? 😄
de sajnos nem lehet mindenkit szerepeltetni 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PrasCo
Hát még Lyman! <#hehe>
Ubul is régen volt már. 😊
Postás, Heléna is hiánycikk =\ Meg ugye a szülök, meg Irma, más most nem ugrik be 😄

CattiBrie
Meg a pók. 😊

[/spam]&#8482;

Hol van Nermál meg Mici? Rég láttam velük képsort 😞
LasDen
nincs valami nagy tudásom, de nekem ez nem volt olyan vészes lefordítani....voltak már nehezebbek számomra....és még lesznek is....de nagyon jó amúgy 😄

Vitez77
Vazzz de nagy

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

ivan924
<#eljen> kihoztad belõle amit lehetett 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Dzsini
egy ötlet:

-Azt hittem, az egerek kergetése a macskák dolga.

-De úgy néz ki tévedtem!

.A tévedést belátni emberfölötti dolog.
.Nem igazán segítesz...

"Tévedni emberi, tévedést belátni emberfölötti dolog." - Feleki László újságíró

Nos gyerekek, fel van adva a lecke, az én képességeim a maihoz kevesek. Értem a szöveget is a poént is, de mégsem tudom jól lefordítani... Kíváncsian várom a hõst aki lefordítja<#worship><#pias>

A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...

biomage
<#hehe>
Örülnie kéne jonak, mert szoba tiszta az egere 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

<#vigyor3>

Narxis
<#nevetes2>

Doomista
<#nevetes1>

- Az egerünk egyre pimaszabb
- Hülyeség
- Csak beképzeled
- Megint kifürödted az összes melegvizet?
- Garfield!

Szerintem is jóa. Én tanultam innen párat.
És a nemkellõ szólások szerintem is mehetnek a levesbe.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Narxis
Nyugodtan, én nem fogok szólni ha valaki nem pontosan fordít, jobb lesz majd ha a tanára vagy esetleg a vizsgáztató javítja ki.

Folytatom a XD-t, no problemo.

Narxis
Elég száni, dehát biztos így fejlõdik az angol tudása jobban.

igen<#worship>

LasDen
simán