Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mazarex
színes cukros xar, na XD, azzal pont jó a fordítás is

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

jó lett a fordítás

Télleg... Am azt tudtam, de nem jutott más az eszembe😄 De a poén megvan

A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...

Dzsini

tortadara vagy szórócukor - a szórócukor még jó, de nem hangzik olyan jól, mint az eredeti sprinkles... a zizi jól hangzik, de az meg valami puffasztott cukros izé volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
Hahaa 😄

-HA

-A zizi nem is olyan jó!
-Mondogasd csak magadnak.

Hogy az istenbe hívják a "zizi"-t magyarul... mármint amit fagyira szoktak tenni? Ha vki tud jobbat akkor hajrá! 😄

A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...

Lullaby
😄D

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

RelakS
tetszik a maradi hozzáállás 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini

😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

herczeg
facepalm.jpg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Dzsini
hát hogy milyen régimódi/maradi módszerei vannak, hogy még mindig tölcsérbõl eszi a fagyit, mikor a trend a vödörbõl étkezés 😊
(legalábbis a quaint-et így értelmezve ez is egy jó megoldás, ahogy a bájos is)

B0B0
A legjobb a: kispályás

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Narxis
Dzsini megmondta, punktum 😊

biomage
most tévedsz, elöször is miért mondta volt garfield jonnak hogy milyen maradi, amikor a kezében ott van a nagy jégkrém doboz?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

QuippeR
"milyen bájos" is jó fordítás lenne szerintem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
quaint [ kwaynt ]
adjective
Definition:
1. attractively old-fashioned: with a charming old-fashioned quality
a quaint little shop
2. pleasantly strange: strange or unusual in a pleasing or interesting way

ízlés szerint lehet fordítani - a "Milyen maradi" még egészen jól közelít hozzá, esetleg "Mílyen régimódi", vagy ilyesmi... (a how tökéletesen jó "milyen"-nek)
azért az hízelgõ, hogy vitás helyzetben "majd jön Dzsini" 😊 (de én is hibázok bõven, csak utánakeresgélek dolgoknak - néha)

majd jön Dzsini és megmondja.

precision
a how is jelenthet milyent
pl how far az azt jelenti hogy milyen messze... a how nice hogy milyen szép, stb.

Bazinga!

biomage
a milyen maradi inkább azt jelenti hogy what a hidebound

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
hibázik mert a milyen szó what ot jelent

Milyen maradi ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

biomage

- Menyire érdekes

<#idiota>
bár ezt a mondatot több féle modon lehet értelmezni

ivan924
És a gyors sietséget indokolja az a pár elszóródott cent is. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

modellmaker
hm. jogos 😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kicsikiraly
ebben lehet az igazság, Jonnak a bal (nekünk jobb) zsebe is ki van fordítva.

<#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

RelakS
És szerinted _megállt_ kizsebelni Jont? 😄 Szerintem inkább körbefutotta, úgy kisebb az idõveszteség :]

Hm, Garfield fagyit vesz ? Fagyisautót eltérít még illene a képbe, de vesz ? ... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

modellmaker
sztem Jon kizsebelése után vissza kellett fordulni. 😄 mert gondolom kintrõl jön a fagyis kocsi hangja, ami az elsõ képkockán látszik, hogy balra van. középsõ kockán Jon ehhez képest jobbra helyezkedik el, plusz a harmadik kockán Garfield hült helyének nyoma, aka a kis füstfelhõk vagy micsodák balra csökennek, mintha megkapart volna Jonnál, aztán elfutott balra. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

RelakS
Hogy kizsebelte már Jont futtában <#idiota>

Narxis
😄DDD

igen! sokkal gazdaságosabb! nem kell hûteni :p

LasDen
jégkrémes kocsi télen???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pianista
hiába... képtelen neki ellenállni... nem mintha ellenállna XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Rage47
loool 😄D
Pianista
<#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
XD

Dzsini

-Jégkrémes kocsi.

Pianista
szemforgatócs kékvonaltz <#wow3>

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#nevetes1><#nevetes1>

Rage47
áhh ez jó 😄D
Narxis
XD

Dzsini

VIGYÁZZ, ÓRIÁSMÓKUS

*ráz* *ráz* *ráz* *ráz* *ráz*

Pianista
jéé<#idiota>

Narxis
😄DD

LasDen

- Elhagylak titeket fiúk, hogy saját macskám legyen!

- Errõl nem meséltek az üzleti iskolában...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pianista
<#idiota>

Rage47
ez dejó 😄
Narxis
Csak épp erre jártam.<#idiota>

biomage
azta 😄 azt vártad hogy valaki beirja magyarul vagy hogy hogy ilyen gyorsabb észre vetted? <#idiota>

Narxis
XD