Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ezeken a menõzõs részeken mindig hangosan felröhögök, legutóbb mikor Jon 2 napszemüveget vett fel az is rohadt jó volt. Az ilyenek tetszenek. 😄 <#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Látom, most már figyelsz a változatosságra..😄😄😄
Narxis
😄DDDDD

Dzsini

-Menõ vagyok.

.Nem létezik olyan, hogy menõ pamutgombolyag.

-És most?
.Beismerem, tévedtem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

na igen ezekkel én is bajba vagyok, hogy is lehetne jól lefordítani magyarra 😊

A 'float'-ra szerintetek az jó szó, hogy 'karaván'?

Narxis
<#nevetes1>

Bandee1987
😊))

Egyébként nagyon ismerõs nekem ez a képsor, szerintem ez vagy ehhez hasonló már volt régen valamikor.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Doomista
<#nevetes1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini

-Itt van a báli királyunk és királynõnk.
-És ez pedig én vagyok...
-...udvari bolondnak választottak.
.Csini zöld harisnya.

Homecoming - fõiskolán/egyetemen és gimnáziumban ez olyan rendezvény(sorozat), amire visszajönnek az egykori diákok. Általában foci- vagy más sportmeccset, valami táncos mulatozást és némi felvonulást takar. forrás - pont a fordításon megy a beszélgetés, innen vettem a (nem túl helyes) fordítást.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
aha....hát nem értem mit mondasz, de így van.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

... én így fordítottam volna...

nem tom, én fordítottam volna. De mindenkinek leesett a poén.

LasDen
én nem azt mondtam, hogy ezzel baj lenne, csak szerintem nem egészen illik bele ez a helyzetbe....amúgy meg a szó szerinti fordítás nem mindig a legjobb megoldás......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pedig a szó szerinti fordítás jó

Így utólag nekem is élõ példa, de reggel valamiért nem ugrott be =\ Így maradt a sztaki ftw.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
nemtom, de nekem ez a vizuális szemléltetõ eszköz olyan oda nem illõ....nekem a tökéletes példa vagy az élõ példa jutott eszembe....nemtom.... .D

biomage
<#hehe>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doomista
<#mf2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#vigyor2>

ivan924
<#ticking><#ticking> ... <#buck>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Narxis
<#ticking><#ticking>

Doomista
XDD

Narxis
XDD

- Senki se tökéletes.
- Hé, Garfield.
- Áh! Egy vizuális szemléltetõ eszköz.

Met
Jon felszedte geronazzo marijját<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
<#nevetes1>

Dzsini
wireless customer - olyan, aki mobiltelefont használ/vásárol ... a sad excuse meg rossz kifogás lenne - olyanra mondják, aki valaminek / valakinek látszani akar, de ez nem megy neki - nem igazán tudom, hogy hogy lehetne szöveghûen átültetni...
a *pótlék meg magyarban valami hasonló hangulatú akar lenni, hallottam már használni 😊

RelakS
"Mobil vásárló" ? :]

Szerintem csak arról van szó, hogy mobil tulaj Jon

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Wireless customerhez nincs valami cikked ? Elõfizetõpótlék az mi ? (nem belekötés, csak kíváncsi vok)

Narxis
<#nevetes1>

<#vigyor3> <#taps>
Dzsini

*bip bip bip*
-Nincs új üzenete.
-És bár tudom, hogy csupán egy egyszerû mobiltelefon vagyok, én is szoktam magányos lenni..
-..úgyhogy szerezz már néhány barátot magadnak te szerencsétlen elõfizetõpótlék..
-..mielõtt véglegesen átállítom a csengõhangodat egy viktoriánus temetési gyászénekre!

-Az tulajdonképpen tök jól hangozhat.
.Ha egyáltalán csörögne!

Narxis
<#nevetes1>

nonicks
XDD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Doomista
<#nevetes1>

Dzsini

-Kérjük a következõ egérlyuknál várakozzon.

*sóhaj*

<#nevetes1>

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Doomista
<#nevetes1>

Narxis
<#nevetes1>

Dzsini

.Hé! Csendesen odabent!

.Bocsi!

.Tudtam, hogy az ottalvós buli rossz ötlet.

Narxis
<#nevetes1>

Doomista
<#nevetes1>

QuippeR

-Átálltam zsírszegény sajtra.
-Még egy ok, hogy ne kergessem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

LasDen
kinek hiányzik Lyman egyáltalán??? 😄
de sajnos nem lehet mindenkit szerepeltetni 😞

PrasCo
Hát még Lyman! <#hehe>
Ubul is régen volt már. 😊
Postás, Heléna is hiánycikk =\ Meg ugye a szülök, meg Irma, más most nem ugrik be 😄

CattiBrie
Meg a pók. 😊

[/spam]&#8482;

Hol van Nermál meg Mici? Rég láttam velük képsort 😞
LasDen
nincs valami nagy tudásom, de nekem ez nem volt olyan vészes lefordítani....voltak már nehezebbek számomra....és még lesznek is....de nagyon jó amúgy 😄