Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Van itthon valaki?
- Nincs!
- Nem csoda h sose mondták h a madarak okosak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Nem vagyok formában.
.Talán úsznod kellene.
-Talán be kéne fognod!
.Jó vagyok 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Mész meglátogatni a barátnõdet?
- Ha-ha
- Szia Heléna
- Szia Garfield
- Jon azt hiszi a barátnõm vagy
- Az vagyok?
- Mindjárt jövök
- Látod most mit indítottál el?!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy szuper 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Az élet számtalan relytéllyel bír.
- ...s amikor az felszabadul, felszabadul egy rakás, evésre fordítható idõ is!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
.Hahaha.
-Például azt, hogy feltételezem, hogy együttérzõ leszel.
.Hé, én veled nevettem.
(ez se jó, de talán jobban visszahozza az eredeti szöveg szándékát)
Az elsõ mondatnál a gyenge döntés szerintem eléggé magyartalan (ez szigorúan szubjektív, én nem használnám), a rossz döntés nem hozza vissza az eredeti értelmet, bár igaz, nem tudok én se jobb megoldást arra, ha valaki olyan döntést hoz, vagy olyasmit határoz el, gondol el, amit utána megbán, vagy hibásnak mutatkozik.
Jon következõ mondata erre utal vissza, hogy "mint például" (ez a like szó) - azt hinni, hogy Garfield együttérzõ lesz. Ezt te szavanként lefordítottad, de magyarul nem áll össze mondattá az, hogy "mint gondoltam te rokonszenves leszel".
Az utolsó mondat a 'veled nevetek nem rajtad' kifejezés egyik fele, ezzel nincs is semmi gond.
Igazából a második mondat az, amin megakadt a tekintetem a fordításodban, mert az nekem nagyon nem tetszett, nagyon gépfordítás-szerû. Az eredeti is nehézkes, mert bár jól érthetõ, elég nehéz decision-ként értelmezni azt, hogy azt hiszi, Garfield együttérzõ.
ui: az egészet nem bántásból írtam, komolyan kérdeztem, mert nekem annak tûnt a fordítás. Általában itt jobban át szokták költeni a szöveget, és te elég szigorúan szó szerint vetted az eredeti szöveget - ettõl viszont szerintem a magyar változat valamelyest értelmetlenné vált.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
-Néha gyenge döntéseket hozzok
-HAHAHAHAHAHA
-mint gondoltam te rokonszenves leszel
-Hé,de én veled együtt nevetem.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az utolsót én se nagyon vágom.
-Ideje felkelni
-Rendben.Ez jó gondolat.Kösz,a felkeltésért.(??)
-Megpróbálok tájékozott lenni.
-Zzzz
(nem hibátlan fordítás)
天使たちは私を見守る
-Menõ vagyok.
.Nem létezik olyan, hogy menõ pamutgombolyag.
-És most?
.Beismerem, tévedtem.
A 'float'-ra szerintetek az jó szó, hogy 'karaván'?
Egyébként nagyon ismerõs nekem ez a képsor, szerintem ez vagy ehhez hasonló már volt régen valamikor.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
-Itt van a báli királyunk és királynõnk.
-És ez pedig én vagyok...
-...udvari bolondnak választottak.
.Csini zöld harisnya.
Homecoming - fõiskolán/egyetemen és gimnáziumban ez olyan rendezvény(sorozat), amire visszajönnek az egykori diákok. Általában foci- vagy más sportmeccset, valami táncos mulatozást és némi felvonulást takar. forrás - pont a fordításon megy a beszélgetés, innen vettem a (nem túl helyes) fordítást.