Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
<#szomoru1>#szomoru1>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
-Ha én lennék az utolsó egér a földön, megennél?
-Kizárt dolog.
-Rávennélek, hogy fõzz nekem.
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
-Jon, mik ezek?
-Csak hûtõmágnesek.
-Mindegyiken egy-egy pizza házhozszállító telefonszáma van.
-Legalább 200 van belõlük..
-Pontosan 232.
-Fentrõl lefele rendszerezve vannak feketeoliva-szám, sajtnyúlósság és tésztarágósság szerint.
-"Feketeoliva-szám"?
-Nagyon fontos dolog!
-Na ez egy fura nézés volt.
.Olyan furcsák a lányok.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ha vki tudja mirõl beszélek, be tudná rakni a képet, vagy egy linket?
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
-Van egy olyan érzésem, hogy mondani akarsz valamit.
.Zseni vagy.
[/spam]™
-Nincs tél.
-Nyár sincs.
.Nagyobb ruhatár kell.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1. Nem rakhatsz lasagna -t két szelet pizza közé!
2. Azért mert... ööö
3. Aztaaaa... - Üdv a világomban!
Bazinga!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Meg fog gyógyulni?
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
.Vigyázz, fa! Lassíts!
.Azt hiszem hánynom kell...
-Még be sem indítottam a kocsit.
.Bemelegítek.