Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-És a mai "Nap gondolata", Odieval.
-Vau.
-Tömör, lényegretörõ és idióta.
(Odie feje az uccsón<#nyes>#nyes>)
Hell Is Burnin\'
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Aktívabbnak kellene lenned Garfield!
- Egy fitt macska boldog macska!
- És egy csendes állatorvos szerethetõ állatorvos.
- Garfield, leveled érkezett.
- Lejárt a "Lajhárok Magazinja" elõfizetésed.
- Hát ez szánalmas.
- Nyalj meg nekem egy bélyeget.
- Ahh.
- Mici, Liz állandóan a súlyom miatt nyaggat.
- Ubul sem áll le az ugatással.
- Jon is folyton nyafog.
- És te...
- ...te mindig tudod, hogy mit mondj.
gyakorolj sokat, használj Anki-t a szavakhoz (csak hogy annak a topiknak is legyen esetleg forgalma 😄 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Itt jön a postás, Garfield. Azt akarom, hogy a lehetõ legjobban viselkedj!
Fasza... elõször elveszik, aztán nem engedi elküldeni XD
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Itt jön a postás, Garfield. Azt akarom, hogy a lehetõ legjobban viselkedj!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
- Sok jó dolog van az életben: Zene, mûvészet, irodalom...
- Néha úgy gondolom, hogy bõvítem tudásom
- De aztán úgy gondolom, hogy "a fenébe azzal, amit már úgyis tudsz"
- Hogy lettél ilyen lusta, Garfield?
- Gondolkodás, kemény munka és kitartás. Nem csak úgy lustának születsz. Ez egy szerzett képesség...
- ...egy mûvészeti forma, ha akarod, nem úgy mint a költészet, a tánc vagy a zene
- Bocs hogy kérdeztem
- Itt jön a postás. Szeretném ha viselkedés a legjobb lenne
- VÁÁÁR
- El kell ismernem. Ez a jobbak közül van
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-*lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety*
-*lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety* *lefety*
-Mi történt a pancsolóval?
-Szép munka Ubul!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2.<#hawaii>#hawaii>
3.<#finom>#finom>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
2.<#hawaii>#hawaii>
3.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Öööö...
- Nem kellene szolgálatban lenned?
- Á, dehogy.
- Szünetet tartok.
-Zavarna, ha én is csatlakoznék?
-Egyáltalán nem.
-Tiéd lehet a mélyebb vége.
Hell Is Burnin\'
-Ezazzzzzz...
-Nincs jobb mint egy uszógumin lebegni a medencében. (Uszógumi igazából kerékbelsõ itt de azt nem tudtam kihozni)
Hell Is Burnin\'
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Minden kész.
-Megnézted a vegyszereket?
-Aha. Viszlát jövõ héten!
-Mindenkinek járna egy medencepucoló egér.