Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szóval a 2009.12.03-ai képsort a mostani szituba átültetve:
- What are you asking Santa for?
- Leniency.
(Amúgy régóta olvasgatom a Garfield topicot, innen próbálom visszaolvasással bõvíteni a szókincsemet)
szerintem minden rendben van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

- Mit vegyen az ember a barátnõjének, ha kiakarja engesztelni?
- Hmmmm.
- És miért egy macskával beszélem meg a kérdést?
- Tonhalat!
(tudom az elõzõ ,továbbgondolás, de szvsz egyértelmûbb, és jobban hangzik)
Párdon!
- Mit vegyen az ember a barátnõjének, ha kiakarja engesztelni?
- Hmmmm.
- És miért egy macskával beszélem meg a kérdést?
- Tonhalat!
(tudom az elõzõ ,továbbgondolás, de szvsz egyértelmûbb, és jobban hangzik)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
de a mostani strandos részek jok voltak utána megint vissza esett Jim-boy a hülye unalmas részekhez :S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mai rész meg értelmetlen :S
-Ez meg mi lehet?
-Oh, egy ostoba tréfa...
-Nézd' már...
-...Ubul olyan buta, hogy a gravitáció törvényét sem érti.
-Azt mondják a függõágy jó móka
-Nagy ügy...
-Mit gondolsz a Ming vázámról Garfield?
...
-Minek a Ming, már ezek sem olyanok mint régen...
-NA NE! EZT NEM..! TE..!
-TE BUTA ÁLLAT! NEM TUDOD MIT TETTÉL!
-Tudom, összetörtem egy felbecsülhetetlen értékû Ming-dinasztia vázát, hogy kifejezzem ellenérzéseimet a a kora 17. századi elnyomó politikájuk miatt.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
(nehogy valaki kutyás megsértõdjön, csak vicc)
.Születésnapom van.
.Ha van torta,nem fogok rajtad gúnyolódni.
Már volt ebben az évben szülinapja,nem ? Képsor
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
DFTBA ಠ_ಠ
Be happy. :) Running!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egyik személyes kedvenc képsorom:
-Õ a tolmácsom.
-Így meg fogod érteni, amit mondok.
-Miau.
-Cincin.
-Mi folyik itt?
te meg mirõl beszélsz? 😄 a macskák ugatnak 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
CSÖÖÖÖÖNG
-Mijááuuu
-Ide pont jó lesz köszi!
WTF??? Garfield nyávog?Oo
Elmegyek ma venni a 'kistesómnak'😊
- Semmi sem tart örökké.
- Ó, én nem mondanám ezt.
- Itt van például a ma.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Am. szerintem nem gáz, Garfield 4ever!!!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ