Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freddycom
Na menj innen Dzsini! 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Dzsini
egészen régi, háborús körökben jól ismert kifejezés, az egyik híres, korai (bár kissé eltérõ írásmódú, de ez betudható a szöveg korának) elõfordulása a Fegyverek Könyve 2. fejezetének 9. versében található:
"S a magasba emelé Szent Attila a kézigránátot és mondá: 'Ó Uram, add áldásodat a
Te kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben.'"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CattiBrie
fecnikre 😄

[/spam]™

DJ_HELL

-Most te jössz. *beep**boop*
-Megtaláltad a Pusztítás Kardját. Most már fecnikre vághatod az ellenségeid.
-Nem tennéd...
-Hova kéred? A fejedbe, a hasadba, vagy a büszkeségedbe?

Hell Is Burnin\'

Dzsini
a számítógépnél egyértelmû volt az Apple hatás, ez igazából nem hasonlít semmire (még a legtávolabbról a Nintendo Gamecube irányítóra, mert nagy színes gombok voltak azon is)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
olyasmi, de ha tényleg úgy rajzolták volna meg akkor a illetõ vállalat beperelné szerintem😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
<#eljen><#felkialtas>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nonicks
szerintem a Nintendo-ra utal de nem azt ábrázolja<#felkialtas>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Doomista
ez nem válasz, viszlát.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

w77d
a nintendo is videojáték...

Doomista
ez nem nintendo ?

Fantos
de, korábban is videójátékoztak

ez ismerõs rész nem volt valami hasonló mint ez?
w77d
igen õ rá emlékeztem 😊

Dzsini
Lyman, Ubul eredeti tulajdonosa.

w77d
gyerekek régi részekben Jonnak volt egy barátja, akivel néha dumált.. ijen bajuszos fickó volt, nem tudja valaki a nevét?

😄DDD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Narxis
<#eplus2><#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
😄 Én is edzem az ujjaimat a billentyûzet segítségével, ha-ha-ha.<#whatever><#eplus2>

Mazarex
über1337 h4x0I2<#email>

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

DJ_HELL
1337 <#eplus2>

Hell Is Burnin\'

Dzsini

-Ez az a rész, amikor le kell gyõzni a sárkányt. Itt mindig meghalok.
*nyissz* *nyissz* *nyissz* *nyissz* *nyissz* *nyissz*
-Ezt hogy csináltad?!
-A tévé távirányítójával edzek.

Teppik Amon
Néha azért magamra ismerek 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Narxis
XD

Doomista
<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

XD
DJ_HELL

-Okés. Akkor este találkozunk.
-Liz és én, Dvd estét tartunk ma.
-Ezen a héten õ választja a filmet és én csinálom a pattogatott kukoricát.
-Kényelmesen elhelyezkedünk a díványon, berakjuk a Dvd-t...
-Leoltjuk a villanyt...közel bújunk egymáshoz...
-Csókolj meg Lukrécia! *könnyez* *HORKOL*
-Ezt megszívtam!
-Megehetem a kukoricád?

<#beka2>

Hell Is Burnin\'

Narxis
<#nevetes1><#nevetes1>

ollie
😄DDDDDD

Doomista
<#hehe><#hehe>

DJ_HELL

-Adtam Ubulnak egy lufit.
-Ésssssss....
-Igen, még mindig nála van.

Hell Is Burnin\'

Freddycom
A tegnapi milyen jó lett, 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Narxis
<#gonosz3>

Doomista
<#oooo>

Dzsini
ez aranyos 😊

DJ_HELL

-Fred! Szevasz haver! Jó újra látni!
-Mid van ma számomra kedves barátom?
-Nevet adtam a hûtõnknek.

Hell Is Burnin\'

Doomista
<#gonosz1><#gonosz1>

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

DJ_HELL

-Irma! Valami úszkál a tyúkhúslevesemben.
-Az egy csirke-darab.
-Szárnyakkal?
-Hát... a csirkéknek van szárnyuk.

(Garfield teli szájas szarkazmusa...xD)
(Tudom hogy kevertem a csirkét meg a tyúkot de sztem az olyan rosszul hangzik, hogy egy tyúk-darab valamiért a csirke-darab jobban bejövõs.)

Hell Is Burnin\'

LasDen
én nem látok kivetni valót benne...és nem csak azért mondom, mert rappes vagyok 😄 a lényeg úgyis a számban van....😄 (nem az enyémben 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
asszem a hõsök az. szerintem röhejesen hangzik 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
a szó fel nem is hangzik hülyén 😄 de amúgy két lehetõséged van...2004-bõl a Hõsök száma, vagy 2007-bõl (vagy 08-ból?) TM száma...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
lehet hogy él, de annyira hülyén hangzanak magyarul az angol hiphopos szavak 😄 a kedvencem a már nem tudom melyik magyar repper együttestõl a szó fel c. szám (word up)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
valóban 😊 (mentségemre legyen, hogy a szövegben csak 2x szerepel, és általában rádióban hallottam)

DJ_HELL
Hál istennek már én sem. <#crazya>

Hell Is Burnin\'

nonicks
királyok a házban?😄 ( Belga )

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dzsini
az lehet, nem vagyok diszkós meg hip-hopos körök <#zavart1>

Doomista
jaaa 😄😄😄😄

DJ_HELL
Hmm, nah ezt nem tudtam. Én azt hittem, hogy valami diszkós meg hip-hopos körökben még tuti él ez mivel rengeted külföldi szövegben van ez a "in da house" kifejezés. Na mind1 sry akkor 😄

Hell Is Burnin\'

Dzsini
volt, de szerintem kb. ott ki is halt 😊 (még talán Ganxsta Zolee-ék csináltak egy "xy a házban"-os dalszöveget, de az is legalább 10 éve volt)