26243
-
#18077 Jó kérdés, nem jut eszembe frappánsabb megoldás, a tiéd tetszik, ennyi átköltés belefér.
esetleg úgy, hogy "Azt mondja le lehet vele burkolni a kocsifeljárót" - "Csak lehet?" -
Skyblue #18076
- Sűrű a szósz a pizzájukon?
- Szóval TÉNYLEG sűrű?
- Azt mondja leburkolhatnánk vele a kocsifeljárónkat!
- LEHET róla szó?
(Jobb magyar változat nem jutott eszembe, maximum a "És MEGTESSZÜK?") -
#18075 igen, pont ez az arc :D
-
-
- -
KaBuTo666 #18074 -
mikusmate #18073
- Szerinted rendeljünk egy pizzát?
- Hát ez eléggé buta kérdés volt.
- A-a-aaa. Olyan nincs, hogy buta kérdés. -
KaBuTo666 #18072 a másnaposság csodákra képes :D -
#18071 csipát? .) -
#18070 tényleg....nemtom mi a faszt láttam...:D -
#18069 - Inkább légy disznó. -
- Huh
- Liz azt mondja nem osztom meg vele az érzéseim
- Azt mondja ez fontos egy kapcsolatban
- Lehet egy érzéketlen disznó vagyok
- Lehet, hogy dolgoznom kéne ezen
- Szeretlek, tesó
- Szívd vissza a disznót...tesó -
#18067 Nna, Jon, egy hétig nincs szeksz'... -
#18066 miért te jó vicceket mondasz? -
KaBuTo666 #18065 Nem most, hanem holnap ;D -
#18064 HAHa, most Jon megkapja a magáét... :D -
-Tudod Garfield, lehet, hogy Liz az igazi.
-Igaz, néha béna vicceket mond, és az orrlyukai remegnek amikor mérges, de ettől még lehet az igazi.
-Ez az igazi épp a hátad mögött áll nagyszájú, és remegnek az orrlyukai. -
#18062 Ami érzékelteti, hogy csipognak a fák, rügyeznek a madarak.. :) -
#18061 Elkeveredett - ha megvan valakinek újra fel kellene tölteni gondolom, ha nincs, akkor újat gyártani.
Tavaszváró fejléc esetleg? Karácsonykor szerintem jól sikerült a dolog, most is lehetne... -
#18060 Mi történt a fejléccel? Éjszaka van? :) -
#18059 "padawanok" :D -
- Ez én vagyok a sakk-klubban.
- Ez én vagyok a latin-klubban.
- Ez én vagyok a tudományos klubban.
- Ez én vagyok a matematika klubban.
- Ez én vagyok facérként a gólyabálon.
- Micsoda meglepetés.
stag: A man, attending a formal social function without a date. (My brother went stag to prom because he couldn't find a date.) - magányosan, pár nélkül megjelenő személy egy közösségi eseményen.
go figure: a remark made to something said that is typical or falls under Murphy's Law. - olyan kommentár, amely a tipikus eset egy leírását követi. -
mikusmate #18057 Köszi mindkettőtöknek! -
#18056 lent rákeresve a "macskát" szóra: 2010 november 18: 17139-es hozzászólás -
#18055 Ötödik link. B) -
mikusmate #18054 Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy melyik év/hónap/nap az a képsor, aminek az utolsó részén Garfield azt mondja, hogy 'Nobody owns a cat' (azt hiszem legalábbis, hogy így van)? Angol órára vinném be a padawanokank, és nem találom. -
-Kedves Kérdezz egy kutyától!
-"Igaz az, hogy megvesztegetéssel lettél az ember legjobb barátja?" Aláírás: egy melletted ülő macska.
-Nézzétek csak: megtartotta a nyugtát. -
#18052 -
#18051 Dugd be bogárral az jobban szigetel -
#18050 pfej
Nem kellett volna beraknod a bogárról a képet, mostantól csak füldugóval alszok. :D -
-Viszket a fülem, Garfield.
-Lehet, hogy belemászott egy kis bogár!
-És megeszi az agyamat!!!
-Szegény, biztos éhen fog halni.
(angolul a fülbemászó neve earwig, 'fülbogár' és ugyanúgy megvan a hiedelem vele kapcsolatban) -
-Szeretem a természetet.
-Pontosabban ezt a képet a természetről.
-Mindig napos, sehol egy hóvihar. -
-Semmi sem hibádzik...
-Semmi, semmi, semmi...
-Áh, szóval itt vagy!
-Hiányoztam? -
VAU!
-Volt már jobb napom is.
-
#18045 XD -
-Nem tudom tovább visszatartani!
*zihál*
-A halak lélegeznek!
-Bocsi.
-Szép volt, guppikopoltyú. -
-Íme a vidám kis aranyhal,
-jókedvűen úszkál az akváriumban.
-Íme a gonosz macska...
-Végre, a jó rész. -
#18042 szerintem elbeszélünk egymás mellett - szerintem ugyan ilyesmit mondtam én is :P -
#18041 nem, mert nem ugyanoda kicsinyíted - az eredeti kép is 3 egymás melletti vonalrajzból áll, és a kicsinyítés során nem ugyanoda kerül a pixelháló - nem a már kicsinyített, pixeles képet rakják kétszer egymás mellé. -
#18040 Ha pont ugyanazt a képet kicsinyíted ugyanazzal az eljárással, akkor ugyanazt a képet kell kapni.
És arra tippelek, hogy jelen esetben itt számít akár az is, hogy az egyik képrészlet az egész lekicsinyített kép baloldalán található, míg a másik (de valószínűleg ugyanaz a ) részlet a közepén. Hú, remélem érthető. :) De ha az eredeti (nagy) képen kivágnánk azt a két részt, amelyeket pontosan egyenlőnek gondolunk, akkor kicsinyítés után ugyanazt pontosan ugyanazt a képet kapnánk. Én így gondolom.
Hú, ez már nagyon off - bocsi. :) -
#18039 protip: két, néhány pixeles lekicsinyített gifet összehasonlítani nem sokat ér, az eredeti vonalrajzokat lenne érdemes, az pedig nem áll rendelkezésre (én is eljátszottam anno) -