Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
üdítõ változás lenne ha nem rinyálnátok állandó jelleggel...
Doomista
<#schmoll2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

biomage
<#taps> te mindegyikre ezt a szmájlit íród? <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doomista
<#schmoll2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#taps><#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ_HELL

-Most elköszönünk egy régi baráttól...
-*Mert õ egy igazi jó barát...*
-A fasírt nyugdíjba megy.
-Beszédet! Beszédet!

Hell Is Burnin\'

"talán van nála egy lándzsa?!" 😄DDDDDD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Narxis
<#eplus2>

Fantos
milyen dühös azzal az arckifejezéssel 😄

Doomista
<#pardon1>

DJ_HELL

-Jössz kocogni Garfield?
-Mi a fenének?
-Valaki kerget minket?
-Hagyjuk...
-TALÁN VAN NÁLA EGY LÁNDZSA?

Hell Is Burnin\'

PrasCo
Azért minden tiszteletem a szörnyé, hogy Garfield súlya alatt még röhögni tud.
Doomista
<#wow2>

XD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2><#taps>

Dzsini

-JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJ
-És ezzel véget ért ma esti filmünk, a Szörny az ágy alatt.
<#ijedt> *klikk*
-Pfüü

<#wow2>
-Z
-Nyihihi
<#wow2>

(ki látott utoljára igazi klasszikus tévébemondót?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DJ_HELL
<#idiota>

Hell Is Burnin\'

nekem tetszik XD
Doomista
<#schmoll2>

Narxis
<#sniffles>

- Mindig fejezd be, amit elkezdesz.

- Jó tanácsnak tûnik.

- És nem csak a kajára gondoltam.
- Na most összezavarodtam.

Calver
*ki nem?* <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
hát, ha egy szerencsétlen képregényrajzolóba szeret bele, akkor bármire képes lehet 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DJ_HELL
Garfield 😊

Hell Is Burnin\'

Kata
de ki mosna lasagnaszagú samponnal hajat? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

w77d
hehe XXXD

Doomista
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

Freddycom
Ez akkor lenne abszurd, ha barack helyett lasagna álllt volna a képsorban. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

DJ_HELL

-Ööö, Jon?
-Miért dörgölõzik Garfield a hajamhoz?
-Szerintem valamilyen gyümölcsillatú samponnal mostál hajat.
-Barack illatúval, hogy pontosak legyünk.

Hell Is Burnin\'

Narxis
<#nevetes1><#nevetes1><#wow2><#wow2>

Doomista
<#nevetes2><#nevetes2><#wow2><#wow2>

CattiBrie
nyik nyik 😊

[/spam]&#8482;

DJ_HELL
Squeaket sokszor használják mikor egy ajtó nyikorog vagy pl mikor egy lufit "nyikorogtatsz" vizes ujjal. Tudom, hogy a labdának nem teljesen olyan hangja van de nem találtam jobb hangutánzó szót.

Hell Is Burnin\'

A mondandmat pontosítanám azzal, hogy elvileg ugye a labda adja ki a hangot, de mint kiderül, a valóságban Ubul.
Az nem nyikorog lesz, mert a labda adja ki a hangot. Ugyan sohasem volt kutyám, de gondolom vannak az olyan típusú labdák, amelyek összenyomásra sípolnak, és vannak olyanok, amelyek ha szimplán mozgásban vannak valamilyen hangot adnak ki. Szóval kellene valami jó szó rá (mondjuk hangutánzó), de a vinnyog, cincog nem teljesen fedi le a valóságot.
DJ_HELL

*nyikorog**nyikorog**nyikorog**nyikorog**nyikorog**nyikorog**nyikorog*
-Add oda azt a labdát!
-<#wow2>

Hell Is Burnin\'

Dzsini
inkább "nem áll jól neked"

become
1. To be appropriate or suitable to: "It would not become me . . . to interfere with parties" (Jonathan Swift).
2. To show to advantage; look good with: The new suit becomes you.

(alig találkoztam így, ezzel a kifejezéssel, futottam pár kört a szótárakban hozzá)

Doomista
<#ijedt><#ravasz1>

Sordoran

- Nem tudom elhinni hogy a macskám megvert videojátékban.

- Vajon ez elmond valamit rólam?

- Semmi olyat amit nem tudnánk.
- Legalább nem tett önelégülté.

(remélem jól fordítottam a végét)

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Narxis
<#nevetes1><#nevetes2>

Doomista
Google rank lv up!!!!!!

Teppik Amon
Már megérte betérni ide a mai nap 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Doomista
<#nevetes1><#nevetes2>

DJ_HELL
Ahh oksa 😊

Hell Is Burnin\'

Dzsini
klasszikusokat, fõleg szent könyveket csak pontosan idézek 😊

Dzsini
Ez a szöveg kora miatt van (a dokumentumok alapján már 93²-ben is egy régi közismert, híres kódexbõl történt a felolvasás). Hozzá kell tenni, hogy régen nem volt ennyire kötött az írásmód és a szöveg is fordítás. az eredeti arámiban 'פיסות זעירות' van, ami szó szerint apró darabkákra fordítható, ez a magyar nyelvben 'fecni' vagy 'ficli' lett, a német Fetzen (rongy) szó magyaros formájaként 'kis papírszelet', 'cédula', 'rongy' értelemben. (érdekesség, hogy a Fegyverek Könyvének német fordítása a 'darabokra tép' - 'in Stücke zerreißen' kifejezést használja) A ráadásul a két változat egyszerre létezik a nyelvben, például J. D. Salinger: Zabhegyezõ c. mûvének Gyepes Judit-féle fordításában található a két alábbi rész: "Egyszerûen bevágtam a fecniket a szemétbe, aztán elnyúltam az ágyamon,", valamint "és ha valamit szeretne mondani, akkor felírná egy kis ficli papírra". Itt látható, hogy a fordító azonos értelemben használja a két írásmódot.

DJ_HELL

Hell Is Burnin\'

DJ_HELL
Azt hiszem az eredeti jelentése kis papírdarab amit letépsz egy nagy darabból, hogy ráfirkálhass gyorsan valamit. Innen jött ez is hogy ilyen kis darabokra téped. De lehet én tudom rosszul. De én eddig fecnit hallottam. 😄

#16670 Attila? Nem Arthur volt, aki az antiokhiai szent gránátot elhajította ellenfele felé miután elszámolt ötig? Azaz...háromig 😊

Hell Is Burnin\'

CattiBrie
De hát a fecni meg a ficlik nem ugyanazok a szavak. 😊 Ráadásul nálam ezt a ficliket aláhúzza a helyesírásbaszkurátor. 😊

[/spam]&#8482;