Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini
mikor kint voltam 1-1 hétre én is leszoktam róluk, élõ beszédbe nem is, csak nyelvvizsgához kellenek. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zsolti9014
kint dolgozó haverom szerint 90%-ban az angolok is annyit használnak. 😊

amúgy Dzsininek ismét igaza van, asszem. 😄

Hajrá Magyarország!

az igeidõk pontos nevével mindig is hadilábon álltam... az én angolomban csak 3 igeidõ van. <#idiota>
Dzsini
Szerintem Past Continous / Progressive-ben válaszol, csak a személyes névmást és a létigét (Oh, I was just...) kihagyta a válaszból.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jójó, csak megzavart, hogy garfield jelen idõben válaszolt...
Dzsini
a "have you been" már a múltra vonatkozik, inkább "Mit mûveltél ma?"

- üdv!
- a tonhal ízesítésû kekszek bolygójáról jöttünk.
- mit tervezel mára?
- ó, csak megmentem a föld bolygót. *böff* ennyi.
Na végre valami jó. 😊

Smicy2
lol

Charade GTti

Doomista
lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Dzsini

-Szia Liz!

-Mit csinálsz?

-Úgy értem attól eltekintve, hogy tizenkilencedszer válaszolsz arra a kérdésemre, hogy mit csinálsz.
-Szerezz hívószámkijelzést kislány!

Doomista
<#oooo>

DJ_HELL
Köszönöm Dzsini. Akkor tényleg elég laposra sikerült a mai <#szomoru2>

Hell Is Burnin\'

Narxis
<#shakehead>

Dzsini
szerintem ez nem több - Garfield kb. ennyire érdeklõdik a témával kapcsolatban.

(a floss még az urbandictionary szerint is csak "eldicsekedni valamivel" plusz jelentéssel bír, akkor viszont "flossing with a gerbil" lenne, és hülyeség😊 )

DJ_HELL

-Milyen volt ma a munka Liz?

-Tényleg?

-Fogselymezett egy egeret.

-Úgy hallottam Hollandi mártással jól összeillenek.

Gerbil
Hollandi mártás

De felhasználnám az egyik segítségemet. Nekem nem esett le a poén lehet nem ismerek valami kifejezést vagy lehet hogy a fossilra lenne egy pun/szóvicc de nem vágom. Úgyhogy kérlek Dzsini, ha van egy jobb fordításod akkor közöld, vagy csak javíts, ha nem fatális a hibám.

Hell Is Burnin\'

gergely1991
Kb 5-10 perc alatt le rajzolja garfieldot nagyobb méretben(A4) egyszerû laza mozdulatokkal (én ilyesmit láttam az egyik bemutatójából)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Freddycom
Amúgy Jim Davis még mindig rajzol kézzel skicceket, vagy csak elmondja szóban, megcsinálják géppel és puszi? Vagy ez nagyon naív kérdés? Régen mintha olvastam volna, h mindent lerajzol maga (nagyon kezdetlegesek, Garfield kb két tintafolt).

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

<#duhos2><#szomoru2><#shakehead>
manome
gárfíld....
örök sláger..és sosem lehet megunni..és ezernyi féle variációja van a humornak és mindennek..van ami egy kicsit fárasztóbb, de a legtöbb azért mégis csak ütõs, mint az állat

Narxis
<#unalmas>

Doomista
<#szomoru2>

Dzsini

-A vadnyugaton a vitákat a régi módon intézték...
-Két cowboy, a fõutcán egymással szemben...
-Vidáman fogócskázva!

-Hiányoznak a régi tévémûsorok.

papi08
Off: Túltoltuk béééláim, túúltóltuk!😄
On:

13 éve itt. Szép idő.

nonicks
az mi nagy film<#idiota><#idiota><#taps>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dzsini
szerintem azt érti, hogy elég lett volna egyszer mondania, nem tizenhatszor 😊
(mint amikor valaki a "hogy vagy?"-ra öt percen át magyarázza, hogy "kösz jól")

mumpic
Én arra tippelek, hogy Garfield azt érti alatta, hogy _mondhatta_ volna Ubul a yipet. Ha megnézitek Ubul buborékját, akkor az nem gondolatbuborék, mint amivel a képsorokban az állatok beszélgetnek (pókok, egerek, Garfield). Ubul meg most úgy magas hangon vakkangatott, mint ahogy a kis ölebek szoktak amikor örülnek. Yip!

Narxis
Gyenge képsor. A fordítás jó. 😄

Dzsini
Béláim! Gondolkodjunk!

Doomista
<#violent> Ezt nem kellet volna, ezért lelõlek. <#violent>

CattiBrie
Jó fogalmazás: "mernél?". 😄

Hú, én voltam Béla melóhelyen egy évig. 😊😊

[/spam]&#8482;

PLaci
Vagy Bélát? <#hehe>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dzsini
az egyéni és a közösségi sztereotípiák elég gyakran különböznek ám 😊

A Hugó név automatikusan egy vizilóhoz van csatolva, ráadásul április 1-én van a névnapja. Mernél a gyermekednek Hugó utónevet adni? Vagy Taszilót, Tihamért vagy Benõt?

CattiBrie
'olyan név, aminek van egy adag negatív töltete'
😮

Nem is. Számomra nincs. És a Hugónak sincs. Edömér.. hátö. 😊

[/spam]&#8482;

Dzsini
Nem, valószínûleg így lett fordítva még évtizedekkel ezelõtt. Valószínûleg azért lett Ubul, mert ugyanolyan rövid, mint az Odie (elfér a szövegbuborékban), és olyan név, aminek van egy adag negatív töltete, mint a Hugónak meg az Edömérnek... Az Odie pedig magyarul nagyjából értelmetlen (és kiejthetetlen, ha a 80-as éveket nézzük, amikor még annyira sem volt elterjedve az angol ismerete, hogy többen 'odié'-nak ejtették volna).

(a vicces az, hogy a név jelentése 'Gondolat' vagy 'Merész')

LasDen
há mittudomén 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CattiBrie
csak magyarul Ubul
hogy jön ide USA? 😛

[/spam]&#8482;

LasDen
de amúgy miért lett Ubul?? vagy ez ilyen usaba odie, eu-ban ubul??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
még csak lapozni sem kell, és látszik, hogy mi Ubul neve magyarul 😊

CharrDen
Mi az?<#nemtudom>

Narxis
ehh...<#wilting>

CharrDen

-Hogy vagy ma Odie?(Amúgy ugye Ubul magyarul? Mindig angolul láttam<#vigyor>)
-Yip! Yip! Yip! ...
-Elég lett volna csak annyit mondania hogy "Yip".

gergely1991
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LasDen
nem tuttam rájönni mi a fasz akar a biz lenni 😄 rövidítésre nem gondoltam...pedig a munkából atta magát 😄

Kicsikiraly
A szõrcsomó biznisz brutális. Esetleg a szõrcsomó szakma, vagy ilyesmi.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Doomista
😄DD

<#eljen>

LasDen
itt:

- Nah, ideje dolgozni

- HAAAAAAAAAAAAAAAACK

- Ez a szõrcsomó brutális