Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
A szõrcsomó biznisz brutális. Esetleg a szõrcsomó szakma, vagy ilyesmi.

DFTBA ಠ_ಠ

Doomista
😄DD

<#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LasDen
itt:

- Nah, ideje dolgozni

- HAAAAAAAAAAAAAAAACK

- Ez a szõrcsomó brutális

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doomista
hol a mai ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen

- Hello fogyás. Viszlát kaja.

- Hello, cukor megvonás

- Oké Ubul. Úgy hallottam, hogy a kutyák jók a nyomkeresésben. Úgyhogy talán tudsz segíteni...

- Itt egy kép egy tál lasagneról. Most pedig keresd!

- Grrr

- Még csak két napja fogyózom, de már soványabbnak érzem magam

- Ez biztos kélsleltetett megjelenés

- A zsír vicces dolog. Sose a megfelelõ helyrõl fogysz

- A zsírnak elég beteg humora van

- Nem kell ez a melodráma Garfield. Még csak 10 perce fogyózol
-------
- Z

- Mmm, kaja!

- Imádok minden kaját!

- Garfield, az étvágyad már kezelhetetlen!

- Még több kaja!

- Még több kaját! Még többet a számba! Gyerünk! Éhes vagyok

- Aa, desszert!
- Az egyetlen jó dolog a fogyózásban a jó álmok

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na ez már jó <#eplus2>
Fantos
igen, a magyarban azt mondja áruló

Narxis
<#eljen><#nevetes2>
na ezek jóak 😄

Dzsini
Rat Fink - egy képregényfigura volt, úgyhogy nem értettem mi köze hozzá azon kívül, hogy kövér...

Aztán a cikk végefelé említi, hogy a 'fink' szót az alvilágban használták az informátorokra, árulókra - ennek a fokozott formája lett a 'ratfink'.

a hasára néz, azt árulózza le, hiszen amiatt akarja Jon diétára fogni. - magyarul esetleg a spicli, vamzer, tégla szavak jöhetnek jól 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Doomista
<#eljen><#nevetes2><#nevetes2>
ez kellet mára 😄

LasDen

- Gyerünk Ubul. Nincs miért félni a sötétben
------
- Most nézzék meg ezt! Valaki nyitva hagyta a pince ajtót!

- Jon ezerszer mondta már, hogy mindig csukjam be

- vagy valaki megsérülhet

- Bocsi Jon

- Éhes vagyok
- Nyugi Garfield

- Ideje egy kis türelmet tanulnod

- Türelem az, hogy megvárod míg kiolvad a pizza

- Micsoda hasad van Garfield. Ez undorító!

- Ideje fogyóznod

- Francba (dzsini...ez érted kiállt 😄)

Doomista
<#unalmas><#unalmas><#unalmas><#unalmas><#unalmas>

<#pardon1>
CattiBrie
Nekem tetszett. <#vigyor2>

[/spam]&#8482;

Narxis
<#wow3>

DJ_HELL
<#wilting> egy hétfõs poén jobb lett volna...

Hell Is Burnin\'

CharrDen

-Figyellek!
-Tudna valaki odakint egy életet nélkülözni ennek az embernek?
(Esetleg: Tudna valaki ennek az embernek egy életet adni?)

Dzsini
szerencsére a Garfield nem Dallas 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
lol az poén lenne XD

CattiBrie
Agyat. 😊

Majd kiderül évekkel késõbb, hogy Liznek valami beütése lett.. majd felébred a kómából és újra utálni fogja Jont. 😄

[/spam]&#8482;

Narxis
😄DD

Dzsini

De mit akar növeszteni? Méltóságot? Me az rá férne

Dzsini

-Hmm...
-Liz, szerinted jól néznék ki, ha növesztenék egy ...
-Nem.
-Én úgy szeretlek, ahogy vagy.
-Édes vagy 😊
*cupp*
*sóhaj*
-És ha csak egy kis..
-Nem.

(pedig volt már rá példa, még a Liz elõtti idõkben 😄 )

ayden
ezek megint keményre sikerültek ma😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Dzsini
(bár visszanézve az 1987 május vasárnapi képsorokban pont ez az egyetlen szövegmentes 😊 )

Dzsini
nem, a nyomtatásba kerülõ változatok jelennek meg aznap online is - a Jim Davis-féle kommentár inkább a régebbi idõkre vonatkozott (a képsor is 1987-bõl van)

ma már azért eléggé eltûnt a vasárnapi újságolvasás szokása... persze megvan még, de koránt sem annyi, mint 20+ éve.

Nyomtatott formában is ugyanaz jelenik meg, mint ami online? Mert ha nincs összefüggés a kettõ között, akkor simán elképzelhetõ, hogy online háromsoros jelenik meg, újságban meg mindegy hány soros, csak ne legyen szöveg. Tájékozatlan vagyok a témában, csak eszembe jutott ez 😊

Dzsini
<#worship>

azért nem mindig tartja magát hozzá 😊

Freddycom
Tehát a képsor:

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Freddycom
Na eszembe jutott hol olvastam, a 'Garfiel 25 éve - Jöhet a torta' c. jubileumi könyvben. Így szerepelt ott, és JD kommentálta:

„A gyerekek inkább vasárnap veszik kezükbe az újságot, így ilyenkor mellõzöm a szöveget, beszéljenek inkább a képet.”

ezen is sokat dolgozhatott jim-bo
Dzsini
Vasárnap háromsoros, hosszú képsor van, a szövegmennyiség független ettõl. Van ilyen is, olyan is.

nonicks
vasárnapon szöveg nélküli???

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Freddycom
Mintha azt olvastam volna vhol, h ilyen jellegû képsorok vasárnaponként vannak (szöveg nélküliek), mert ilyenkor több kölyök veszi kezébe az újságot, mert van egy szép vaskos comicmelléklet...mellékelve.

DJ_HELL
<#idiota>

Hell Is Burnin\'

Narxis
Hol a fordítás?<#gonosz1>

Dzsini

Narxis
<#miaz>

gergely1991
igen a kutyák ugatják a holdat😄
ezért ne😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

<#duhos2>
<#zavart2><#szomoru2>
CattiBrie
Az utolsó az "ARRROOOO". <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

Doomista
<#unalmas>

Szerintem tök jó, csak lehetne tegezõ módban, ez így túl hivatalos:
pl: Legyetek szívesek a jövõben ne kérdezzetek a holdról! (ne tegyetek fel kérdést a holddal kapcsolatban)
CharrDen
Az utolsón picit sokat gondolkoztam, hogy miképp lehetne szépen fordítani, így sikerült, majd kiderül jó lett e <#wave>

CharrDen

-Kedves "Kérdezz egy kutyát"...
-"Van élet a holdon?"
-Kérem a jövõben ne kérdezzenek a holdról
-AROOOOOOOOOOOOOOOOO

Narxis
:ADAS:ADA:adsasd

<#taps>