Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Nah, ideje dolgozni
- HAAAAAAAAAAAAAAAACK
- Ez a szõrcsomó brutális
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Hello fogyás. Viszlát kaja.
- Hello, cukor megvonás
- Oké Ubul. Úgy hallottam, hogy a kutyák jók a nyomkeresésben. Úgyhogy talán tudsz segíteni...
- Itt egy kép egy tál lasagneról. Most pedig keresd!
- Grrr
- Még csak két napja fogyózom, de már soványabbnak érzem magam
- Ez biztos kélsleltetett megjelenés
- A zsír vicces dolog. Sose a megfelelõ helyrõl fogysz
- A zsírnak elég beteg humora van
- Nem kell ez a melodráma Garfield. Még csak 10 perce fogyózol
-------
- Z
- Mmm, kaja!
- Imádok minden kaját!
- Garfield, az étvágyad már kezelhetetlen!
- Még több kaja!
- Még több kaját! Még többet a számba! Gyerünk! Éhes vagyok
- Aa, desszert!
- Az egyetlen jó dolog a fogyózásban a jó álmok
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na ezek jóak 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aztán a cikk végefelé említi, hogy a 'fink' szót az alvilágban használták az informátorokra, árulókra - ennek a fokozott formája lett a 'ratfink'.
a hasára néz, azt árulózza le, hiszen amiatt akarja Jon diétára fogni. - magyarul esetleg a spicli, vamzer, tégla szavak jöhetnek jól 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez kellet mára 😄
- Gyerünk Ubul. Nincs miért félni a sötétben
------
- Most nézzék meg ezt! Valaki nyitva hagyta a pince ajtót!
- Jon ezerszer mondta már, hogy mindig csukjam be
- vagy valaki megsérülhet
- Bocsi Jon
- Éhes vagyok
- Nyugi Garfield
- Ideje egy kis türelmet tanulnod
- Türelem az, hogy megvárod míg kiolvad a pizza
- Micsoda hasad van Garfield. Ez undorító!
- Ideje fogyóznod
- Francba (dzsini...ez érted kiállt 😄)
-Figyellek!
-Tudna valaki odakint egy életet nélkülözni ennek az embernek?
(Esetleg: Tudna valaki ennek az embernek egy életet adni?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majd kiderül évekkel késõbb, hogy Liznek valami beütése lett.. majd felébred a kómából és újra utálni fogja Jont. 😄
[/spam]™
-Hmm...
-Liz, szerinted jól néznék ki, ha növesztenék egy ...
-Nem.
-Én úgy szeretlek, ahogy vagy.
-Édes vagy 😊
*cupp*
*sóhaj*
-És ha csak egy kis..
-Nem.
(pedig volt már rá példa, még a Liz elõtti idõkben 😄 )
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
ma már azért eléggé eltûnt a vasárnapi újságolvasás szokása... persze megvan még, de koránt sem annyi, mint 20+ éve.
azért nem mindig tartja magát hozzá 😊
„A gyerekek inkább vasárnap veszik kezükbe az újságot, így ilyenkor mellõzöm a szöveget, beszéljenek inkább a képet.”
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezért ne😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
pl: Legyetek szívesek a jövõben ne kérdezzetek a holdról! (ne tegyetek fel kérdést a holddal kapcsolatban)
-Kedves "Kérdezz egy kutyát"...
-"Van élet a holdon?"
-Kérem a jövõben ne kérdezzenek a holdról
-AROOOOOOOOOOOOOOOOO