Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen

-Figyellek!
-Tudna valaki odakint egy életet nélkülözni ennek az embernek?
(Esetleg: Tudna valaki ennek az embernek egy életet adni?)

Dzsini
szerencsére a Garfield nem Dallas 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
lol az poén lenne XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CattiBrie
Agyat. 😊

Majd kiderül évekkel késõbb, hogy Liznek valami beütése lett.. majd felébred a kómából és újra utálni fogja Jont. 😄

[/spam]™

Narxis
😄DD

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

De mit akar növeszteni? Méltóságot? Me az rá férne

Dzsini

-Hmm...
-Liz, szerinted jól néznék ki, ha növesztenék egy ...
-Nem.
-Én úgy szeretlek, ahogy vagy.
-Édes vagy 😊
*cupp*
*sóhaj*
-És ha csak egy kis..
-Nem.

(pedig volt már rá példa, még a Liz elõtti idõkben 😄 )

ayden
ezek megint keményre sikerültek ma😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Dzsini
(bár visszanézve az 1987 május vasárnapi képsorokban pont ez az egyetlen szövegmentes 😊 )

Dzsini
nem, a nyomtatásba kerülõ változatok jelennek meg aznap online is - a Jim Davis-féle kommentár inkább a régebbi idõkre vonatkozott (a képsor is 1987-bõl van)

ma már azért eléggé eltûnt a vasárnapi újságolvasás szokása... persze megvan még, de koránt sem annyi, mint 20+ éve.

Nyomtatott formában is ugyanaz jelenik meg, mint ami online? Mert ha nincs összefüggés a kettõ között, akkor simán elképzelhetõ, hogy online háromsoros jelenik meg, újságban meg mindegy hány soros, csak ne legyen szöveg. Tájékozatlan vagyok a témában, csak eszembe jutott ez 😊

Dzsini
<#worship>

azért nem mindig tartja magát hozzá 😊

Freddycom
Tehát a képsor:

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Freddycom
Na eszembe jutott hol olvastam, a 'Garfiel 25 éve - Jöhet a torta' c. jubileumi könyvben. Így szerepelt ott, és JD kommentálta:

„A gyerekek inkább vasárnap veszik kezükbe az újságot, így ilyenkor mellõzöm a szöveget, beszéljenek inkább a képet.”

ezen is sokat dolgozhatott jim-bo
Dzsini
Vasárnap háromsoros, hosszú képsor van, a szövegmennyiség független ettõl. Van ilyen is, olyan is.

nonicks
vasárnapon szöveg nélküli???

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Freddycom
Mintha azt olvastam volna vhol, h ilyen jellegû képsorok vasárnaponként vannak (szöveg nélküliek), mert ilyenkor több kölyök veszi kezébe az újságot, mert van egy szép vaskos comicmelléklet...mellékelve.

DJ_HELL
<#idiota>

Hell Is Burnin\'

Narxis
Hol a fordítás?<#gonosz1>

Dzsini

Narxis
<#miaz>

gergely1991
igen a kutyák ugatják a holdat😄
ezért ne😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

<#duhos2>
<#zavart2><#szomoru2>
CattiBrie
Az utolsó az "ARRROOOO". <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

Doomista
<#unalmas>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem tök jó, csak lehetne tegezõ módban, ez így túl hivatalos:
pl: Legyetek szívesek a jövõben ne kérdezzetek a holdról! (ne tegyetek fel kérdést a holddal kapcsolatban)
CharrDen
Az utolsón picit sokat gondolkoztam, hogy miképp lehetne szépen fordítani, így sikerült, majd kiderül jó lett e <#wave>

CharrDen

-Kedves "Kérdezz egy kutyát"...
-"Van élet a holdon?"
-Kérem a jövõben ne kérdezzenek a holdról
-AROOOOOOOOOOOOOOOOO

Narxis
:ADAS:ADA:adsasd

<#taps>
Doomista
😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LasDen

- A lustaság és a halogatás kéz a kézben járnak egymással

- Látjátok ezt a szõrcsomót?

- Ez macskaszõr, még tavalyról maradt meg

- Hmm, teljesen fel van csavarva és mégsincs zene

- Jobb ha szólok Jonnak

- Tudod Garfield, azt mondják, hogy minden kövér emberben van egy sovány, aki ki akar törni

- Értem mire gondolsz...

- Az enyém úgy 9 éve megszökött, és azóta se láttam

- Hé Garfield, a banda meg én nagyraértékelésünk jeleként szeretnék ajádnékot adni neked
- Milyen aranyos

- De miért?
- Mi csak szeretjük, hogy itt vagy

- Plusz, ha elmennél, akkor Jon lehet hogy venne egy igazi macskát

- Mit szólnál egy csendes reggelihez 2 fõre, Garfield?
- Nagyon jó ötlet

- Jon néha olyan figyelemes

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mumpic
Ha nem érted, akkor tuti a képregény a rossz. 😊

Dzsini
máskor Ubul leeséskor minimum hangosan puffant - most pedig alig adott ki hangot

nem értem <#conf> de biztos 1 újabb unalmas rész <#wow3>
Doomista
<#oooo>

Dzsini
idéznék a topic fejlécébõl: "reggel 7-8 körül kerül fel az új kép, téli-nyári idõszámítástól függõen!"
akkor 8, amikor nem azonos (téli-nyár) idõszámításban vagyunk az Egyesült Államokkal

7:00kor szokott kijönni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini

*LÖK*

*ping*

-Ubul lefogyott.

Narxis
ez jó xD

XD na ez jó 😄
Doomista
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

LasDen

- Jon, Jon! Kellj fel! Ez szörnyû! Borzasztó! Valamit csinálnod kell!

- Mi az Garfield?! Tûz van?! Vagy betörõ?!
- Rosszabb!!!

-
Korog a gyomrom

- Szeretem a hatalom érzését

- Most pedig fõzõshowt akarok nézni!

- Értem, Jon kirakott egy tál pitét a párkányra, hogy megkísértsen

- Hát, tudja meg az egész világ, hogy ellen tudok állok bármilyen kísértésnek

- Csak nem akarok

- Áú! Honnan szedett a postás láncos zoknit?
---------
- Végre, megjött!

- Nézd Garfield, a világ legnagyobb lufija
- Meglátjuk

- Uh...ez elég nagy már Garfield
- Ez még semmi

- Garfield?!

- Ez már elég lesz Garfield?!
- Soha

- Engedd le! Engedd le!
- Vagy én vagy a lufi!

- Aha! szóval Jon nyaralni akar menni nélkülem?

- Nos, lesz egy kis meglepetésem a számára

- Ki mondta, hogy soha nem történik semmi jó hétfõn?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mazarex
hm, ez a hét tényleg elég lapos eddig, remélem 7végére lesz vmi csattanós

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

<#wilting>
Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

DJ_HELL

-Ubul segíteni fog nekem lefordítani azt amit mondok, hogy értsétek ti kutyák is.

-Miaú miaú miaú miaú.

-Vau vau vau vau.

-Várjunk csak...semmi olyat nem mondtam, hogy a kutyák talpát nyalnám

-<#miaz>

Hell Is Burnin\'