Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Figyellek!
-Tudna valaki odakint egy életet nélkülözni ennek az embernek?
(Esetleg: Tudna valaki ennek az embernek egy életet adni?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majd kiderül évekkel késõbb, hogy Liznek valami beütése lett.. majd felébred a kómából és újra utálni fogja Jont. 😄
[/spam]™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Hmm...
-Liz, szerinted jól néznék ki, ha növesztenék egy ...
-Nem.
-Én úgy szeretlek, ahogy vagy.
-Édes vagy 😊
*cupp*
*sóhaj*
-És ha csak egy kis..
-Nem.
(pedig volt már rá példa, még a Liz elõtti idõkben 😄 )
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
ma már azért eléggé eltûnt a vasárnapi újságolvasás szokása... persze megvan még, de koránt sem annyi, mint 20+ éve.
azért nem mindig tartja magát hozzá 😊
„A gyerekek inkább vasárnap veszik kezükbe az újságot, így ilyenkor mellõzöm a szöveget, beszéljenek inkább a képet.”
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezért ne😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pl: Legyetek szívesek a jövõben ne kérdezzetek a holdról! (ne tegyetek fel kérdést a holddal kapcsolatban)
-Kedves "Kérdezz egy kutyát"...
-"Van élet a holdon?"
-Kérem a jövõben ne kérdezzenek a holdról
-AROOOOOOOOOOOOOOOOO
- A lustaság és a halogatás kéz a kézben járnak egymással
- Látjátok ezt a szõrcsomót?
- Ez macskaszõr, még tavalyról maradt meg
- Hmm, teljesen fel van csavarva és mégsincs zene
- Jobb ha szólok Jonnak
- Tudod Garfield, azt mondják, hogy minden kövér emberben van egy sovány, aki ki akar törni
- Értem mire gondolsz...
- Az enyém úgy 9 éve megszökött, és azóta se láttam
- Hé Garfield, a banda meg én nagyraértékelésünk jeleként szeretnék ajádnékot adni neked
- Milyen aranyos
- De miért?
- Mi csak szeretjük, hogy itt vagy
- Plusz, ha elmennél, akkor Jon lehet hogy venne egy igazi macskát
- Mit szólnál egy csendes reggelihez 2 fõre, Garfield?
- Nagyon jó ötlet
- Jon néha olyan figyelemes
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
akkor 8, amikor nem azonos (téli-nyár) idõszámításban vagyunk az Egyesült Államokkal
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
*LÖK*
*ping*
-Ubul lefogyott.
- Jon, Jon! Kellj fel! Ez szörnyû! Borzasztó! Valamit csinálnod kell!
- Mi az Garfield?! Tûz van?! Vagy betörõ?!
- Rosszabb!!!
- Korog a gyomrom
- Szeretem a hatalom érzését
- Most pedig fõzõshowt akarok nézni!
- Értem, Jon kirakott egy tál pitét a párkányra, hogy megkísértsen
- Hát, tudja meg az egész világ, hogy ellen tudok állok bármilyen kísértésnek
- Csak nem akarok
- Áú! Honnan szedett a postás láncos zoknit?
---------
- Végre, megjött!
- Nézd Garfield, a világ legnagyobb lufija
- Meglátjuk
- Uh...ez elég nagy már Garfield
- Ez még semmi
- Garfield?!
- Ez már elég lesz Garfield?!
- Soha
- Engedd le! Engedd le!
- Vagy én vagy a lufi!
- Aha! szóval Jon nyaralni akar menni nélkülem?
- Nos, lesz egy kis meglepetésem a számára
- Ki mondta, hogy soha nem történik semmi jó hétfõn?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.